Zassa Cafe Kezdőlap
Celebfigyelő

Cipő a Zassa Celebfigyelőjében

Ma 2015.08.30, vasárnap, Rózsa. Holnap Erika.

Legyél naprakész

Cipő legfrissebb hírei

ből. Itt, a Zassa Cafe-n elolvashatod mindazt, ami mostanában Cipő körül történt, hiszen nálunk nemcsak

Cipő legújabb pletykái

t és legfrissebb híreit olvashatod el, hanem mindent, amihez korábban

Cipő

neve kapcsolódott. Nincs más dolgod, mint kiválogatni

Cipő hírei

közül azokat, amelyek igazán érdekelnek azért, hogy ha legközelebb a társaságodban ismét szóba kerül Cipő tájékozott és naprakész legyél. Kellemes böngészést.

Cipő


(Bódi László)
Zassa Cafe Index (ZCI) 0.00
Friss hír 0
Összes hír 619
Született 1965.05.03
Életkor 50
Csillagjegy Bika
Jégautózás a nagyokkal
Havas pálya és jó társaság fogadta azokat akik az ausztriai vezetési centrumba látogattak a Billzone által támogatott vezetéstechnikai napra.
Küldj képeslapot ismerőseidnek!
Olvasd el, mit mond a horoszkópod!
Dupla CD-vel búcsúznak Cipőtől
Méltóképpen emlékeztek meg a magyar könnyűzene reprezentánsai a hazai rockzene egyik legmeghatározóbb dalszerző-előadójáról, Bódi László Cipőről.
2013.11.30, Bors Online
Új klip a Republictól!
Elkészült a Republic új videóklipje. Cipő halála óta ez az első videóklipjük.
2013.11.24, Nice Online
Elkészült az első Republic-dal Sipos F. Tamással - videó
Budapest - Nyolc hónappal Bódi László Cipő (†47) halála után elkészült a Republic zenekar első dala, amelyet új frontemberünk, Sipos F. Tamás (49) énekel.
2013.11.21, Blikk - Sztárok
Koncz Zsuzsa intenzív időket él
Új albummal jelentkezett Koncz Zsuzsa. Az évtizedek óta a pályán lévő énekesnő Tündérország című lemezén Cipőről is megemlékezik - számol be a tema.hu.
2013.11.18, Stop.hu
Első Emelet: Az idén elhunyt dalszerző-énekes, Bódi László...
Első Emelet: Az idén elhunyt dalszerző-énekes, Bódi László Cipő emlékére rendeztek koncertet idén a Sziget fesztivál mínusz egyedik napján. Ennek a 4 órás koncertjét rögzítettük egy dupla CD-s formában a Republic rajongók legnagyobb örömére, hogy a magyar könnyűzene reprezentánsai méltóképpen emlékezhessenek meg az elmúlt majd negyedszázad meghatározó dalszerző előadójára.Különleges eseménynek lehettünk szem- és fültanúi ezen az esten: rengeteg együttes és előadó, köztük az Omega, Tolcsvay László, Bródy János, Fenyő Miklós, Nagy Feró, a Magna Cum Laude, Koncz Zsuzsa, Első Emelet, Compact Disco, ByeAlex, a Hooligans, Horváth Charlie, és természetesen a Republic együttes játszotta felejthetetlen zenésztársuk, Cipő örökemlékű dalait a koncerten, amelynek bevételéből a rendező Sziget Kft. a művészről elnevezett alapítványt támogatja, amely a tehetséges fiatal szerzőket fogja díjazni, valamint az élethelyzetükben rászoruló zenei alkotókat kívánja segíteni. A kiadvány kétlemezes formában lát napvilágot.Remélhetőleg mindenkinek segíteni fog elbúcsúztatni a régi Republic-ot és egy időben köszönteni a közös dalaikat továbbvivő újat.
2013.11.15, Stop.hu
Republik együttes: Az idén elhunyt dalszerző-énekes, Bódi...
Republik együttes: Az idén elhunyt dalszerző-énekes, Bódi László Cipő emlékére rendeztek koncertet idén a Sziget fesztivál mínusz egyedik napján. Ennek a 4 órás koncertjét rögzítettük egy dupla CD-s formában a Republic rajongók legnagyobb örömére, hogy a magyar könnyűzene reprezentánsai méltóképpen emlékezhessenek meg az elmúlt majd negyedszázad meghatározó dalszerző előadójára.Különleges eseménynek lehettünk szem- és fültanúi ezen az esten: rengeteg együttes és előadó, köztük az Omega, Tolcsvay László, Bródy János, Fenyő Miklós, Nagy Feró, a Magna Cum Laude, Koncz Zsuzsa, Compact Disco, ByeAlex, a Hooligans, Horváth Charlie, és természetesen a Republic együttes játszotta felejthetetlen zenésztársuk, Cipő örökemlékű dalait a koncerten, amelynek bevételéből a rendező Sziget Kft. a művészről elnevezett alapítványt támogatja, amely a tehetséges fiatal szerzőket fogja díjazni, valamint az élethelyzetükben rászoruló zenei alkotókat kívánja segíteni. A kiadvány kétlemezes formában lát napvilágot.Remélhetőleg mindenkinek segíteni fog elbúcsúztatni a régi Republic-ot és egy időben köszönteni a közös dalaikat továbbvivő újat.
2013.11.15, Stop.hu
Elkészült a Republic 67 első dala
Cipő halála óta első dalát adja ki a Republic 67. A Vigyük tovább című dal, az utóbbi idők nehézségeire utal. Ez a dal egy mérföldkő az együttes életében, ugyanis ez az első, amiben már Sipos F. Tamás énekel. Az énekesnek könnyen ment a beilleszkedés a csapatba. Az új szerzemény csütörtökön jelenik meg, a Cipő emlékkoncert lemezen. Az új stúdió album jövőre várható...   [Dátum: 2013.11.14. 17:02]
2013.11.14, Zene.hu
Fizethet a Republicnak Tóth Zoltán
Bár a Republicból kivált zenész írta a Cipő által felénekelt dalt, a Felfedezni várost, mégis csak pénzért használhatja.
2013.11.14, Bors Online
Pont került a Republic kiadója és gitárosa közötti vita végére
A gitáros első önálló szólólemezén megjelentett egy, a zenekar néhai énekese, Cipő által felénekelt szerzeményt. Végül megegyeztek.
2013.11.12, ma.hu
Republic: oLes Mondd meg, ki vagy és hány darab. Reggeltől...
Republic: oLes Mondd meg, ki vagy és hány darab. Reggeltől estig Ragyogjon a Nap! A csend beszél, hallgass velem. Szoríts magadhoz, Szép kedvesem Nagy Kő Zuhan, átrepült a szívemen Segíts, hogy szép legyen, ha egyszer földet ér Nagy Kő Zuhan, ez volt az életem Ahonnan érkezett, oda egyszer visszatér. Kard és Kereszt, Rózsa és Vér, Az ég dörögjön és fújjon a szél! Ezüst a Hold, Vörös az Ég, Még egyszer lássam, csak egyszer még! Nagy Kő Zuhan átrepült a szívemen Segíts, hogy szép legyen, ha egyszer földet ér Nagy Kő Zuhan, és egyszer rám talál, Ó jössz e már, Ó jössz e már? Ó jössz e már? Nagy Kő Zuhan... Nagy Kő Zuhan... Nagy Kő Zuhan... Nagy Kő Zuhan... Bódi László
2013.11.12, Stop.hu
Tóth elhappolta Cipő utolsó dalát a Republictól
Jogosan használja Cipő utolsó számát Tóth Zoltán, a Republicból kilépett gitáros. A zeneszerző és az énekes közös alkotását egy időre visszavonták a boltokból a jogvita miatt, de végül Tóthé lett a dal.
2013.11.09, Bors Online
Megegyezett Cipő daláról a Republic és Tóth Zoli
Budapest - Pénteken végre sikerült megegyeznie a Republicnak és az együttesből kilépett gitáros, Tóth Zoltán (46) kiadójának azzal kapcsolatban, hogy kit is illet a Cipő (†47) énekével készült utolsó dal.
2013.11.08, Blikk - Sztárok
Koncz Zsuzsa: "Ez a két dal maradt nálam Cipőtől"
Koncz Zsuzsa a reggeli műsorban beszélt új lemezéről, illetve Bódi Lászlótól kapott két szerzeményről is szól. [Dátum: 2013.11.08. 10:09]
2013.11.08, Zene.hu
Búcsúzik az Arénától Koncz Zsuzsa
Három év után megjelent Koncz Zsuzsa új, 38. lemeze, egyben jövő évi nagy koncertjére készül. A korong külön érdekessége, hogy két, eddig nem publikált Cipő-dal is szerepel rajta.
2013.11.06, Bors Online
Koncz Zsuzsa: Fontos munkát adok ki a kezemből
Tündérország címmel készült el Koncz Zsuzsa 38. lemeze, amelyre 12 új, illetve korábbi felvételeken nem szereplő dal került. A CD-n hallható két olyan megzenésített vers is, amelyek zenéjét a tavasszal elhunyt Bódi László Cipő írta.
2013.11.05, Stop.hu
Bulizással búcsúzott az élettől Cipő
Szigetcsép - Egyre több gyertya ég Bódi László Cipő (†47) háza előtt az emlékhelynél, és az énekes barátai – akik a sziklakertet létrehozták – végre elmondták, a beteg énekes miért nem akart szívátültetést.
2013.11.02, Blikk - Sztárok
Marakodnak Cipő volt zenészei a síron túli dalon
Budapest - Cipő (†47) vajon ezt akarta volna? Fájdalmas a kérdés, hiszen az énekes már a földben nyugszik, de amikor fél évvel a halála után arról szólnak a hírek, hogy a Republic kiadója és a zenekarból kivált Tóth Zoltán kiadója azon vitázik egymással, kit is illet a Cipő énekével készült utolsó dal, elkerülhetetlen.  
2013.10.28, Blikk - Sztárok
Botrányba fulladt Cipő emlékkövének avatása
Egy pofon is elcsattant a megemlékezésen.
2013.10.27, Velvet
Botrány! Cipő anyja nekiesett a Republicnak
SZIGETCSÉP – „Béke van, felejts el minden háborút" hangzott fel Cipő egyik legendás dalának refrénje szombat délután Szigetcsépen, az énekes emlékkövének avatásán, de sajnos a dalszöveg süket fülekre talált. Az avató ugyanis hatalmas botrányba fulladt, miután Cipő édesanyja, Gizi néni nem engedte meg, hogy a Republic zenekar tagjai jelen legyenek az ünnepségen.
2013.10.27, Blikk - Sztárok
Segítség, megőrjít a mázoló
Átver a burkoló, részeg a kőműves és hülyének néz a mosógépszerelő. Cipőtalp a fehér kanapén, felgyújtott lakás, randira csábító szaki. Hová tűntek a jó és megbízható mesteremberek?
2013.10.25, Velvet
Cipőrablót fogtak el Nyíregyházán
2013.10.24, Blikk rövid hírek
Cipőt rabolt
A fényeslitkei férfi áldozata egy 16 éves fiú volt.
2013.10.24, Velvet
Egy dal erejéig visszatért Cipő
Budapest - Torokszorító pillanat lesz minden Bódi László- (†47) rajongónak, amikor meghallgatja a Republicból kilépett gitáros, Tóth Zoltán (46) első lemezét. Az albumon ugyanis számos érzelmes dal mellett egy olyan is hallható, amelyben maga Cipő „tér vissza a halálból” fél évvel azután, hogy egy súlyos szívbetegség következményeként örökre távozott.
2013.10.21, Blikk - Sztárok
Csecsemőket adtak el, iPhone-t vettek
A kínai pár három gyerekét is eladta. Cipőt, telefont, számítógépet vettek a pénzből.
2013.10.20, Velvet
Sipos F. Tamás megfelelt
Sipos F. Tamást elfogadta a Republic rajongótábora. Az énekes tisztában volt vele, hogy nem lesz könnyű feladat Cipő slágereivel színpadra állnia, de megfelelt a kihívásnak - írja a tema.hu.
2013.10.18, Stop.hu
Megjött a Húsvéti hó
Szólólemezt készített Tóth Zoltán, a Republic egyik alapítója, gitárosa, dalszerzője. A Húsvéti hó cím egyértelmű utalás a csapat idén márciusban elhunyt énekesére, Bódi Lászlóra, azaz Cipőre.
2013.10.15, Stop.hu
Cipő-hasonmásban nem gondolkodott a Republic
Boros Csaba bevallotta, habár nem biztos, hogy jól gondolták, mégis úgy érezték: a Republic együttest Cipő nélkül is vinni kell tovább. Új énekesnek pedig semmiképpen sem akartak olyan embert, aki az egykori frontember hasonmása - írja a tema.hu
2013.10.04, Stop.hu
Cipőgyárosról neveztek el utcát Martfűn
A településen több utcát átneveztek, az egyik a cipőgyár alapítója, Jan Antonín Bata nevét kapta.
2013.10.01, Velvet
Megtörte a csendet a Republic egykori gitárosa
Új albummal jelentkezik Tóth Zoltán gitáros dalszerző, a Republic zenekar egykori alapító tagja, a csapat számos slágerének szerzője, aki a zenekar 1990-es alapítástól 23 éven keresztül, Cipő tavasszal bekövetkezett haláláig a zenekar oszlopos tagja volt. Nevéhez köthető a Republic jellegzetes hangzása, a folk, a rock és a beat elemeivel kevert dalok, albumok védjegyszerű hangszerelése, valamint számos sláger is.
2013.09.23, Stop.hu
Cipő Kisvárda posztumusz díszpolgára
Kisvárda - Kisvárda Város Önkormányzati Képviselő-testülete idén júliusban egyhangúlag döntött arról, hogy Bódi László Cipőnek posztumusz díszpolgári címet adományoz. A városi kitüntetést a város vezetése megosztva adta át az elhunyt zenész családtagjainak.
2013.08.21, Mon.hu
Tóth Zoltán Republic nélkül is muzsikál
Bódi László Cipő halála után minden együttműködést megszüntetett volt zenésztársaival Tóth Zoltán, a Republic gitárosa, dalszerzője. Ma már új zenekarával készül, próbál.
2013.08.21, Bors Online
Új titok derült ki Cipőről
Újabb és újabb titkok kerülnek felszínre a fiatalon elhunyt Bódi Lászlóról. Kistarcsán arról suttognak, hogy egy ismeretlen nő rendszeresen látogatja Cipő sírját, és azt is megtudtuk, nem hagyományos módon temették el - írja az ujasz.hu.
2013.08.17, Stop.hu
Nemcsák Károly: Cipő még élt, mikor az ötlet felmerült
Nemcsák Károly számít a Republic közönségére is, a Hattyúdal újszerű bemutatója lesz ugyanis a József Attila Színház jövő évadjának egyik legjobban várt bemutatója. A színházigazgató a tema.hu-nak elárulta: Cipő még élt, mikor az ötlet felmerült.
2013.08.15, Stop.hu
Összejött Cipő orvosával a Republic dobosa
BUDAPEST – Hónapok óta csalja feleségét a Republic együttes dobosa, Nagy László Attila (50)! A Blikk megtudta, hogy a zenész, noha férj és kétgyermekes apa, nem csak otthon keresi a boldogságot. Úgy tudjuk, már egy ideje gyengéd érzelmek kötik őt a zenekar elhunyt énekese, Cipő (†47) egyik volt kezelőorvosához, dr. S. A.-hoz. A zenész vélhetően az énekesen keresztül ismerte meg a doktornőt, még akkor, amikor Bódi László a szívbetegsége miatt orvostól orvosig járt.
2013.08.12, Blikk - Sztárok
Cipő Emlékkoncert: United - Távolban egy fehér vitorla
United a Távolban egy fehér vitorla dalt választotta. Hallgassuk. [Dátum: 2013.08.08. 10:29]
2013.08.08, Zene.hu
Bódi László Emlékkoncert: elhangzott Cipő utolsó kiadatlan száma
A dal Bódi László egy zongorán játszotta el. A házi felvételt a Cipő Emlékkoncerten mutatták be. [Dátum: 2013.08.07. 21:34]
2013.08.07, Zene.hu
Csodálatos előadás! Cipő Emlékkoncert: Mahó Andi - Varázsolj a szívemmel
Mahó Andi a Varázsolj a szívemmel dal választotta. Hallgassuk. [Dátum: 2013.08.07. 21:03]
2013.08.07, Zene.hu
Cipő Emlékkoncert: Keresztes Ildikó: Erdő közepén járok
Keresztes Ildikó az Erdő közepén járok dal választotta. Hallgassuk. [Dátum: 2013.08.07. 16:46]
2013.08.07, Zene.hu
Cipő Emlékkoncert:  Első Emelet - Repül a bálna
Első Emelet a Repül a bálna dal választotta. Hallgassuk. [Dátum: 2013.08.07. 16:00]
2013.08.07, Zene.hu
Megható vélemények Cipőről - összeállítás az Bódi László Emlékkoncertről
A Szigetes megemlékezés fellépői között ott voltak az egykori barátok és kollégák, és mindazok, akik számára Cipő dalai sohasem némulnak el. [Dátum: 2013.08.07. 13:10]
2013.08.07, Zene.hu
Cipő Emlékkoncert: Gerendás Péter - Ha mégegyszer láthatnám
Ehhez nincs mit hozzáfűzni. Hallgassuk. [Dátum: 2013.08.07. 09:58]
2013.08.07, Zene.hu
Cipő Emlékkoncert: Fenyő Miklós - Ha itt lennél velem
Ehhez nincs mit hozzáfűzni. Hallgassuk. [Dátum: 2013.08.07. 09:49]
2013.08.07, Zene.hu
Sipos F. Tamás: elfogadott a közönség
Úgy tombolt a közönség a Sipos F. Tamással kiegészült Republic fellépésén, mintha Bódi László állt volna a mikrofon mögött. Az énekes a sikertől ­fel­bátorodva elárulta, hamarosan új lemezt is készítenek.
2013.08.07, Bors Online
Cipő Emlékkoncert: Charlie izgalmasan adta elő az Engedj közelebb dalt
Ehhez nincs mit hozzáfűzni. Hallgassuk. [Dátum: 2013.08.06. 23:20]
2013.08.07, Zene.hu
Sziget 2013: Minden dal Cipőért szólt
Hatalmas tömegek, szívünknek kedves dalok és egy ikon, akinek az emléke belengte a Sziget Fesztivál atmoszféráját. Cipő zenésztársai pedig méltó módon elevenítették fel a legszebb Republic szerzeményeket.   [Dátum: 2013.08.06. 21:44]
2013.08.06, Zene.hu
Cipő Emlékkoncert - Bikini és Sipos Péter: Madárjós vakáción
SIpos Péter mindenkit meglepett. Hallgassuk. [Dátum: 2013.08.06. 19:34]
2013.08.06, Zene.hu
Cipő emlékkoncert: Halász Judit kedves dallal emlékezett
Halász Juditban ezúttal sem csalódtunk. Hallgassuk. [Dátum: 2013.08.06. 18:54]
2013.08.06, Zene.hu
Cipő emlékkoncert: Koncz Zsuzsa megható dallal emlékezett
Ég és föld között - énekelte a kiváló énekesnő. Hallgassuk. [Dátum: 2013.08.06. 18:44]
2013.08.06, Zene.hu
Cipő lelkébe bújtak a Szigeten
Amíg Cipő élt, a Republic nem játszott a Sziget nagyszínpadán, de az idei fesztivál -1. napján az övé volt a főszerep.
2013.08.06, Velvet
Könnyek a Sziget 2013 nyitónapján - Bródy János: "Nekem ez egy nagyon szomorú veszteség" 
Az Xnews körbejárta a Szigetet a -1. napon, megnézték a Sziget Beach-et, majd miután leszállt az este, Cipőre emlékeztek többtízezer emberrel együtt. [Dátum: 2013.08.06. 14:05]
2013.08.06, Zene.hu
Cipő-emlékkoncert kommunisták nélkül
Döbbenetes, hogy a Republic slágerei mennyire beették magukat minden magyar agyába.
2013.08.06, Velvet
Cipő Emlékkoncert - Így szólt a Hooliganstől a Neked könnyű lehet 
Egykori együttese, a Republic, zenészkollégái, barátai, tisztelői lépnek fel a márciusban elhunyt dalszerző, énekes, Bódi László Cipő emlékére rendezett hétfő esti koncerten a Sziget fesztivál mínusz 1. napján. A nagyszínpad előtti tér megtelt a közönséggel. [Dátum: 2013.08.06. 13:38]
2013.08.06, Zene.hu
Bódi László emlékkoncert: "Cipő most ott fent büszke lehet magára"
Egykori együttese, a Republic, zenészkollégái, barátai, tisztelői lépnek fel a márciusban elhunyt dalszerző, énekes, Bódi László Cipő emlékére rendezett hétfő esti koncerten a Sziget fesztivál mínusz 1. napján. A nagyszínpad előtti tér megtelt a közönséggel. [Dátum: 2013.08.05. 22:03]
2013.08.06, Zene.hu
Cipő Emléknap - Magna Cum Laude: "Cipőre emlékezünk, akinek nem volt párja" 
Kék és narancsárga - ezzel a dallal tisztelget Cioő munkásságáa előtt Mező Misiék zenekara. [Dátum: 2013.08.06. 09:08]
2013.08.06, Zene.hu
Cipő Emlékkoncert: A 67-es úton dallal zárult a tisztelgés  
Egykori együttese, a Republic, zenészkollégái, barátai, tisztelői léptek fel a márciusban elhunyt dalszerző, énekes, Bódi László Cipő emlékére rendezett hétfő esti koncerten a Sziget fesztivál mínusz 1. napján. A nagyszínpad előtti tér megtelt a közönséggel. [Dátum: 2013.08.05. 23:47]
2013.08.06, Zene.hu
Újabb videó! Megható beszéd: "Cipő téged mindenki tudott szeretni valamiért"
Bódi László méltatása és a posztumusz díszpolgári kitüntetés átadása. [Dátum: 2013.08.05. 22:24]
2013.08.05, Zene.hu
Zajlik a Bódi László emlékkoncert: "Cipő most ott fent büszke lehet magára"
Egykori együttese, a Republic, zenészkollégái, barátai, tisztelői lépnek fel a márciusban elhunyt dalszerző, énekes, Bódi László Cipő emlékére rendezett hétfő esti koncerten a Sziget fesztivál mínusz 1. napján. A nagyszínpad előtti tér megtelt a közönséggel. [Dátum: 2013.08.05. 22:03]
2013.08.05, Zene.hu
Sziget - Cipő-emlékkoncert fantasztikus hangulatban
Egykori együttese, a Republic, zenészkollégái, barátai, tisztelői lépnek fel a márciusban elhunyt dalszerző, énekes, Bódi László Cipő emlékére rendezett hétfő esti koncerten a Sziget fesztivál mínusz 1. napján. A nagyszínpad előtti tér megtelt a közönséggel.
2013.08.05, Stop.hu
Sziget: Cipő-emlékkoncert, a hangulat frenetikus
Cipő utolsó dalát, az Árad a szeretetet az emlékkoncerten maga Cipő adta elő egy megmaradt demófelvétel bejátszása segítségével az ehhez készült videóval a kivetítőkön.
2013.08.05, ma.hu
Újabb videó a Cipő Emléknapról - Gyere közelebb, menekülj el
Többezren emlékeznek Bódi Lászlóra ma a Szigeten. Jöjjön egy újabb felvétel [Dátum: 2013.08.05. 20:48]
2013.08.05, Zene.hu
Megkönnyeztük! Megható felvétel a Cipő Emléknapról! 
A homokmégyi iskolások Ezt a Földet választották [Dátum: 2013.08.05. 19:49]
2013.08.05, Zene.hu
Folyamatosan érkeznek a fesztiválozók a Szigetre
Folyamatosan érkeznek a látogatók az idei Sziget fesztiválra, amelyik a mínusz 1. napon Cipő-emlékkoncerttel indul kora este.
2013.08.05, ma.hu
Nagy Feró: megdöbbentem Cipő dalán
Szomorú apropója van a Sziget mai, vagyis mínusz egyedik napjának. A szervezők a nemrég elhunyt Cipőre emlékeznek egy négyórás koncerttel, ahol a Republic énekesének dalait adják elő kollégái.
2013.08.05, Bors Online
Dallal emlékeznek Cipő bácsira
Homokmégy ‒ Bátran állok a színpadon, mert ügyes vagyok, és alaposan felkészültem – mondta kórusban Cserven Ágica, András Bea, Hor­váth Dorina, Geri Vivi, Romsics Kriszti, Kiss Brigitta, Széles Sanyi, Csorba Zalán, Taskovics Máté és Székely Melani a művelődési ház színpadán nemzetiszínű öltözékben.
2013.08.05, Blikk - Sztárok
Sziget 2013 - Megérkeztek az első fesztiválozók: érdekességeket mondott a főszervező 
Az első beköltözők, főként külföldiek már megérkeztek az óbudai Hajógyári-szigetre, ahol hétfőn a Cipő-emlékkoncerttel indul az idei Sziget fesztivál programja. Gerendai Károly főszervező a vasárnapi sajtóbejáráson elmondta: lát esélyt arra, hogy az idei fesztiválra látogatók száma eléri a tavalyi 379 ezret. [Dátum: 2013.08.05. 05:01]
2013.08.05, Zene.hu
Megérkeztek az első fesztiválozók a Szigetre
Az első beköltözők, főként külföldiek már megérkeztek az óbudai Hajógyári-szigetre, ahol hétfőn a Cipő-emlékkoncerttel indul az idei Sziget fesztivál programja. Gerendai Károly főszervező a vasárnapi sajtóbejáráson elmondta: lát esélyt arra, hogy az idei fesztiválra látogatók száma eléri a tavalyi 379 ezret.
2013.08.04, Stop.hu
Akit Nagy Feró és Bródy is felfedezett
A Republic előzenekarból a Beatrice fejére nőtt, de a balos Cipő utána is sokat beszélgetett a jobbos Feróval. A Sziget -1. napján Cipő emlékkoncertet tartanak.
2013.08.04, Velvet
Sziget - Cipő-emlékkoncert a mínusz egyedik napon
Az idén márciusban elhunyt sikeres és népszerű dalszerző-énekes, Cipő - Bódi László - emlékét idézi fel egy nagyszabású koncerten együttese, a Republic és a magyar könnyűzene élvonala hétfőn 19 órától a nagyszínpadon.
2013.08.03, ma.hu
Hétfőn Cipő Emléknapot tartanak - jegyek ITT
A Sziget mínusz egyedik napján az idei évben is magyar slágerek hangzanak fel, hazai sztárok előadásában. Azonban most nem a magyar dalokat ünnepelik, hanem az idén tragikusan fiatalon elhunyt szerzőjükre, Cipőre emlékeznek.  [Dátum: 2013.08.03. 11:03]
2013.08.03, Zene.hu
"Azon dühöngök, hogy ehhez miért kellett Cipőnek meghalnia"
Ezt mondta Boros Lajos azzal kapcsolatban, hogy a magyar zenészek csak most rendeznek Bódi László Cipőnek emlékkoncertet. Szerinte az lenne a jó, ha indulna egy sorozat, Emlékkoncert az élőkért címmel...
2013.08.03, Stop.hu
Letagadta betegségét barátai előtt Cipő
Budapest – Hétfőn Cipő emlékkoncerttel kezdődik az idei Sziget fesztivál. A -1. napon a néhai Republic-énekes pályatársai, barátai állnak színpadra, s ennek apropóján többen is arról beszéltek a Blikknek, hogy bizony Bódi László (†47) nem szívesen beszélt a szívbetegségéről, így őket is váratlanul érte a márciusig tragédia.
2013.08.03, Blikk - Sztárok
Cipő Emléknap próba beszámoló - meglepetésekben nem lesz hiány
Hétfőn a Sziget -1. napján Cipő emlékkoncertet rendeznek a vízzel minden oldalról körülvett területen. Belestünk a főpróbára. Láttuk ByeAlex-et, Charlie-t, és Fenyő Miklóst Republic-ot énekelni, néha leesett az állunk. A próba nyertese Pély Barna, Sipos F. Tamás azt mondta róla, hogy Barna maga a zene [Dátum: 2013.07.31. 11:43]
2013.07.31, Zene.hu
Keresztes Ildikó sírva emlékezett Cipőre
BUDAPEST — Hétfő este monstre koncerttel kezdődik az idei Sziget Fesztivál. A 0. napon a márciusban elhunyt Bódi László Cipőre (†47) emlékeznek a Republic tagjai és a pályatársak, akik így vagy úgy, de szorosan kötődtek a nagyszerű énekeshez. 
2013.07.31, Blikk - Sztárok
Megható emléket állítanak Cipőnek
Nagy a készülődés az Első Emelet háza táján: Kiki és a zenekar rendhagyó koncerttel készül a Sziget mínusz egyedik napjára.
2013.07.31, Story Online
Cipőre emlékeznek
BUDAPEST — Hétfő este monstre koncerttel kezdődik az idei Sziget Fesztivál. A 0. napon a márciusban elhunyt Bódi László Cipőre (†47) emlékeznek a Republic tagjai és a pályatársak, akik így vagy úgy, de szorosan kötődtek a nagyszerű énekeshez. 
2013.07.30, Blikk - Sztárok
Édesanyja összehívja Cipő rajongóit
Bódi László tisztelői sajátos megemlékezést tartanak: leköltöznek Kisvárdára, végiglátogatják az elhunyt énekes rokonait, barátait, még az iskolájában is leróják kegyeletüket.
2013.07.25, Bors Online
Halász Juditnak pokolian hiányzik Cipő
Ahogy most az unokái, úgy régen a fia is Jutkának hívta. A színésznőn mintha nem fogna az idő. Halász Judit a karrierjével és a magánéletével is elégedett, egyvalaki miatt mégis szomorú mostanában: pokolian hiányolja Bódi László Cipőt.
2013.07.22, Stop.hu
Megható emléket állítanak Cipőnek a Szigeten
Cipő soha nem hallott dala szólal meg a legnagyobb magyar fesztiválon. Különleges szerzeményről van szó, amelyet a márciusban elhunyt zenész tavaly októberben írt.
2013.07.15, Story Online
Cipő soha nem hallott dala szól a Szigeten
Budapest — Kiderült, melyik volt Bódi László Cipő (†47) utolsó szerzeménye. Különleges dalról van szó, amelyet a márciusban elhunyt zenész tavaly októberben írt az értelmi sérült színészeket foglalkoztató Baltazár Színház felkérésére Müller Péter Sziámival (61) karöltve.
2013.07.14, Blikk - Sztárok
Posztumusz díszpolgári címet kapott Cipő
Posztumusz díszpolgári címet adományozott Bódi László Cipőnek, a Republic együttes márciusban elhunyt alapítójának, rockénekes-zeneszerzőnek a kisvárdai önkormányzat.
2013.07.10, Stop.hu
Posztumusz díszpolgári cím Cipőnek
Posztumusz díszpolgári címet adományozott a Republic nemrég elhunyt énekesének Kisvárda.
2013.07.10, Velvet
Kisvárda díszpolgára lett Cipő
2013.07.10, Blikk rövid hírek
Bódi László kapcsán megtisztelő elismerésről döntöttek
Az elismerést idén augusztusban adják át.  [Dátum: 2013.07.10. 10:51]
2013.07.10, Zene.hu
Díszpolgári cím Bódi László Cipőnek
Kisvárda Város Önkormányzati Képviselő-testülete július 9-i, rendkívüli ülésén, egyhangúlag döntött arról, hogy „Posztumusz Díszpolgári Cím” -et adományoz Bódi Lászlónak.
2013.07.10, Mon.hu
Cipő Emléknap lesz a Szigeten - jegyek itt
Az idén elhunyt dalszerző-énekes, Bódi László Cipő emlékére rendeznek koncertet a Sziget fesztivál mínusz egyedik napján. Augusztus 5-én több mint három órán át fognak szólni a Republic egykori frontemberének dalai a magyar könnyűzenei élet élvonalának közreműködésével. [Dátum: 2013.07.01. 16:16]
2013.07.01, Zene.hu
Cipő emlékkoncert lesz a Szigeten - jegyek itt
A március 11-én elhunyt Bódi László tiszteletére tartanak koncertet 2013. augusztus 5-én a Sziget Fesztiválon. [Dátum: 2013.07.01. 15:51]
2013.07.01, Zene.hu
Cipő Emléknapot tartanak - jegyek ITT
A Sziget mínusz egyedik napján az idei évben is magyar slágerek hangzanak fel, hazai sztárok előadásában. Azonban most nem a magyar dalokat ünnepelik, hanem az idén tragikusan fiatalon elhunyt szerzőjükre, Cipőre emlékeznek.  [Dátum: 2013.07.01. 15:56]
2013.07.01, Zene.hu
Cipőjavítás a Playersroomban
Zsuzsi két évig gondtalanul vásárolt a Playersroomban, mire végre behúzott egy nyerő cipőt, aminek levált a talpa.
2013.07.01, Velvet
Meglepő: Cipő nélkül is népszerű a Republic
Úgy tűnik, végre csitul a felhajtás és kezd visszaállni a rend a régi kerékvágásába a Republic háza táján. Az új frontemberrel is dübörög a banda, és a nézőszám sem fogyatkozott.
2013.06.29, Bors Online
Cipő édesanyja bevádolta a menedzsert
Nagy sikerű koncerttel emlékezett a minap a Kossuth Klubban Tóth Zoltán a Republic egyetlen kivált tagja, Bódi László szerzőtársa, barátja. A zenélés öröme mellett Cipő kedvenc használati tárgyait is kiállították. Az elmúlt évtizedek talán legtehetségesebb könnyűzenei egyéniségének halála után ez volt az első valódi megemlékezés.
2013.06.25, Stop.hu
Cipőt a cipésztől
Lehet, önökben is felmerül a kérdés: mit tud egy hathengeres Maserati, amit egy német prémium-szedán nem? Nem sokat, csak éppen gyönyörű, a vezetési élmény pedig nem csak üres duma és esztelen gáztiprás az Autobahnon.
2013.06.24, Velvet
Sipos F. nem gondolta, hogy ilyet dob az élet
Sipos F. Tamás kissé szorongva állt színpadra az első koncerten, hiszen nem tudta, milyen fogadtatásban részesül a Republic-rajongók körében, akik akkor már Cipőt gyászolták. Az énekes a Star magazinnak adott exkluzív interjút.
2013.06.20, Stop.hu
Cipő emléke előtt tiszteleg a Sziget nyitónapja
Az idén elhunyt dalszerző-énekes, Bódi László Cipő emlékére rendeznek koncertet a Sziget fesztivál mínusz egyedik napján. Augusztus 5-én több mint három órán át fognak szólni a Republic egykori frontemberének dalai a magyar könnyűzenei élet élvonalának közreműködésével.
2013.06.20, Stop.hu
Cipő-emlékkoncert a Szigeten
Sztárvendégek közreműködésével három órán át szólnak majd a Republic egykori énekesének dalai.
2013.06.20, Velvet
Cipő-emlékkoncert lesz a Sziget mínusz első napján
Augusztus 5-én több mint három órán át fognak szólni a Republic egykori frontemberének dalai a magyar könnyűzenei élet élvonalának közreműködésével. Az idén elhunyt dalszerző-énekes, Bódi László Cipő emlékére rendeznek koncertet a Sziget fesztivál mínusz egyedik napján.
2013.06.20, ma.hu
Cipő emlékkoncert lesz a Szigeten
A március 11-én elhunyt Bódi László tiszteletére tartanak koncertet 2013. augusztus 5-én a Sziget Fesztiválon. [Dátum: 2013.06.20. 12:53]
2013.06.20, Zene.hu
Cipő-emlékkoncert a mínusz egyedik napon
2013.06.20, Blikk rövid hírek
Bejelentették a Cipő Emlékkoncert helyszínét
A Sziget mínusz egyedik napján az idei évben is magyar slágerek hangzanak fel, hazai sztárok előadásában. Azonban most nem a magyar dalokat ünnepelik, hanem az idén tragikusan fiatalon elhunyt szerzőjükre, Cipőre emlékeznek.  [Dátum: 2013.06.20. 12:11]
2013.06.20, Zene.hu
Westend Tisza Cipő: "Tanuld meg normálisan hordani a cipőt!"
Unfanatic betalált egy három hónap alatt szétmálló talpbetétes Tisza cipőt a Westendben.
2013.06.19, Velvet
Sipos F.: Meghagyom Cipőnek a szerelmes dalokat!
Budapest – Sipos F. Tamás (49) még nem érzi magát elég erősnek ahhoz, hogy a Bódi Lászlóhoz (†47) legközelebb álló, lírai hangvételű, lassú dalokat énekelje új zenekárával.
2013.06.19, Blikk - Sztárok
Túlvilági álom – Cipő emlékére
Múlt héten, szerdán debütált a YouTube-on a Túlvilági álom videoklipje. A dalt korábban a videomegosztó portálon már több tízezren meghallgatták. A szerzemény a március 11-én elhunyt Republic-énekes, Bódi LászlóCipő” tiszteletére készült.
2013.06.18, Music.hu
Megható! Halász Judit lemezzel emlékezik Cipőre
Halász Judit ... és a Cipő címmel vadonatúj albummal jelenik meg a művésznő 2013 nyarán. [Dátum: 2013.06.17. 15:42]
2013.06.17, Zene.hu
Cipőt a cipőboltból, görögdinnyét Görögdinnyéből
Ernő a Sparban lőtte az alábbi csendéletet, amiből kinagyítottuk a lényeget.
2013.06.17, Velvet
Sipos F. kapcsolata Cipővel: Egyszer csúnyán berúgtak együtt
Sipos F. Tamás számított arra, hogy többeknek nem tetszik majd, hogy ő állt a közelmúltban elhunyt Cipő helyére a Republicban. Az előadó nem tudja megítélni, hogy érdemes-e a posztra, de énekesként alkalmasnak tartja magát a feladatra.
2013.06.17, Stop.hu
Sokan fogják megkönnyezni! Klip készült Bódi László emlékére írt dalhoz
Bemutatták A túlvilági álom dalhoz készült videoklipet. A csodás szerzeményt két felvidéki zenész, Bódi László emlékére készített. [Dátum: 2013.06.13. 10:40]
2013.06.13, Zene.hu
Cipő mamája: kikészítik a szívemet, meghalok!
Nem akarok élni, kikészítik a szívemet – mondja Gizi néni, aki szerint a koncertekkel meggyalázzák fia emlékét az egykori zenésztársak.
2013.06.06, Bors Online
Cipő özvegye: "Nagyon nehéz megszólalnom ebben a percben"
A szokványostól eltérően két Fonogram Életműdíjat adtak át ebben az évben: a szomorú aktualitású posztumusz díjat Bódi László, azaz Cipő özvegye és gyerekei vihették haza. [Dátum: 2013.06.04. 17:36]
2013.06.04, Zene.hu
Republic: átléptük a gátakat
Díjjal gazdagodott a Republic, és Cipő munkásságát is elismerték. Boros Csaba és Sipos F. Tamás a zenekar további terveiről mesélt a TV2 Mokka című műsorában.
2013.06.04, Stop.hu
Cipő emlékkoncert lesz a Szigeten?
A március 11-én elhunyt Bódi László tiszteletére tartanak koncertet 2013. augusztus 5-én a Sziget Fesztiválon. [Dátum: 2013.06.04. 11:39]
2013.06.04, Zene.hu
Gyorshír! Cipő emlékkoncert lesz a Szigeten
A március 11-én elhunyt Bódi László tiszteletére tartanak koncertet 2013. augusztus 5-én a Sziget Fesztivál nulladik napján. [Dátum: 2013.06.04. 11:12]
2013.06.04, Zene.hu
Gyorshír! Cipő-emlékkoncert lesz a Szigeten
A március 11-én elhunyt Bódi László tiszteletére tartanak koncertet 2013. augusztus 5-én a Sziget Fesztivál nulladik napján. [Dátum: 2013.06.04. 10:13]
2013.06.04, Zene.hu
Hazai sztárok tisztelegtek Cipő előtt - megható felvétel
A Fonogram Magyar Zenei Díj gálája a Millenáris B épületében. A MAHASZ posztomusz életműdíjjal ismerte el Bódi László, Cipő munkásságát. Nézd15 művészbarát tisztelgését. [Dátum: 2013.06.03. 20:16]
2013.06.03, Zene.hu
Tarolt a Republic a Fonogramon
Rendhagyó módon két életműdíjat adtak át az idei Fonogram- VOLTfolió díjátadón : Leslie Mandoki mellett Cipő is díjazott lett. Megható jelenetben volt része az énekes özvegyének és lányainak, Cipőről ugyanis a többi díjazott is megemlékezett egy dalban.
2013.06.03, Story Online
Cipőért harangoztak a Republic koncertjén
Budapest - Ugyanúgy kezdték az első fővárosi koncertjüket, mint ahogy az egri, avagy a miskolci publikum elé álltak a Cipő (†47) halálát követő márciusi összeomlás után. Valami mégis teljesen váratlanul alakult.
2013.06.02, Blikk - Sztárok
Cipőt lopott, majd visszament cserélni
Az osztrák férfi rossz méretű cipőt lopott. Reklamáláskor gyanús lett, elkapták.
2013.05.31, Velvet
Budapesten is bemutatkozik a Republic 67
Először ad Budapesten koncertet a Bódi László, azaz Cipő halála után Sipos F. Tamással tovább élő Republic 67 nevű zenekar.
2013.05.30, Blikk - Sztárok
Életműdíj Bódi László Cipőnek
Szűts László, a Magyar Hangfelvétel-kiadók Szövetsége (Mahasz) és a ProArt elnöke bejelentette: idén posztumusz Fonogram-életműdíjjal ismerik el Bódi László Cipő munkásságát. [Dátum: 2013.05.29. 10:44]
2013.05.29, Zene.hu
Mahasz-életműdíj Bódi László Cipőnek
A keddi sajtótájékoztatón Szűts László, a Magyar Hangfelvétel-kiadók Szövetsége (Mahasz) és a ProArt elnöke bejelentette: idén posztumusz Fonogram-életműdíjjal ismerik el Bódi László Cipő munkásságát. [Dátum: 2013.05.21. 17:03]
2013.05.21, Zene.hu
Posztumusz elismerés: Mahsz-életműdíj Bódi László Cipőnek
A keddi sajtótájékoztatón Szűts László, a Magyar Hangfelvétel-kiadók Szövetsége (Mahasz) és a ProArt elnöke bejelentette: idén posztumusz Fonogram-életműdíjjal ismerik el Bódi László Cipő munkásságát. [Dátum: 2013.05.21. 16:59]
2013.05.21, Zene.hu
Az első Republic koncert Cipő nélkül
Az első Republic koncert Cipő nélkül, ezt is megértük.
2013.05.14, Nice Online
Cipő édesanyja vette át a politikai kitüntetést
Szombaton tartották a Munkáspárt 25. rendkívüli kongresszusát a fővárosban, ahol Thürmer Gyula emlékérmet adott át a nemrégiben elhunyt Cipő édesanyjának. A politikus szerint a Republic zenekar egykori frontembere rengeteget tett a Munkáspártért.
2013.05.13, Stop.hu
Cipő anyukája átvette fia kitüntetését
Bódi László több családtagja is ott volt a Munkáspárt posztumusz emlékérmének átadásán, kivéve volt feleségét, Zsuzsát.
2013.05.12, Bors Online
Cipő emlékoszlopot kap Szigetcsépen
A béke mellett a háború is jelen van: a Republic Facebook-oldalán egymást támadják a Sipos F. tagságát támogatók és ellenzők.
2013.05.11, Velvet
Emlékhelyet építenek Cipőnek
Az elhunyt Republic- frontember szigetcsépi háza elé emlékművet állíttat az önkormányzat. De az is elképzelhető, hogy otthonából múzeum lesz.
2013.05.11, Bors Online
Majálissal ünnepel a tíz éves Tisza
Május 10-én a a Tisza Cipő 10 éves születésnapot ünnepel, hanem azért is, mert ezt egy olyan Majálissal teszi, ami méltó arra, hogy megnyissa az idei fesztiválszezont. [Dátum: 2013.05.10. 10:15]
2013.05.10, Zene.hu
Megható dal Cipő tiszteletére: "lelkünk könnyeit írtuk bele "
A keszegfalvai Mészáros Tamás és a komáromi Takács Ferenc, a két jó barát és zenésztárs egy közös dalt írt és ad elő a Republic egykori frontembere, Bódi László-Cipő emlékére: Túlvilági álom címmel. Mint mondják, a Felvidék így búcsúzik a nagyszerű zenésztől, illetve így emlékezik rá. [Dátum: 2013.05.10. 09:52]
2013.05.10, Zene.hu
Megkönnyeztük! Megható dalt írtak Cipő emlékére
A Túlvilági álom dal Mészáros Tamás és Takács Ferenc nevéhez fűződik. [Dátum: 2013.05.07. 18:07]
2013.05.07, Zene.hu
Republic: "Megkülönböztetett hála annak..."
Bódi László születésnapján, május 3-án a tagok csendben emlékeztek a Republic elhunyt énekesére. [Dátum: 2013.05.05. 09:46]
2013.05.05, Zene.hu
Szobrot akarnak állítani Cipőnek
A Munkáspárt posztumusz Vörös Zászló-emlékéremmel tünteti ki a Republic énekesét, Cipőt. A tragikusan korán elhunyt rockzenésznek nem csak elvtársai szeretnének méltó emléket állítani.
2013.05.05, Bors Online
Születésnapján is elsiratta Gizi néni Cipőt
Kistarcsa – Megtört arccal, kisírt szemmel látogatott ki a temetőbe a Bódi László (†47) édesanyja fiának, a Republic ­fiatalon elhunyt énekesének sírjához.
2013.05.03, Blikk - Sztárok
Emlékezzünk! A Republic kérése Bódi László kapcsán
Ma lenne 48 éves Bódi László, Cipő. A zenekat tagjai a szomorú apropó alkalmából egy gyertyát indítottak útjára.    [Dátum: 2013.05.03. 17:48]
2013.05.03, Zene.hu
Republic - Tóth Zoltán: "Kölcsönösen tiszteltük egymást Cipővel"
Kettévált a Republic és volt gitárosuk, Tóth Zoltán útja, aki próbál nem haraggal elválni egykori együttesétől, saját útjára lép. [Dátum: 2013.05.02. 20:39]
2013.05.02, Zene.hu
Cipő nélkül menekült el a szentendrei lövöldöző
Sokkos állapotban menekült el Jaguarjával a lövöldözés után a 49 éves, szentendei M. József, aki féltékenységből többször meglőtte élettársát április 26-án éjjel, írja a Blikk.
2013.05.02, Velvet
Lufikkal ünneplik Cipő szülinapját
Kék és narancssárga lufikat eregetnek majd Cipő születésnapján a kistarcsai temetőben. Az eseményre a rajongókat is várják.
2013.05.02, Bors Online
Bódi László, Cipő 48 éves lenne - nyugodjon békében
67-es úton, Jó reggelt kívánok, A csend beszél tovább. Olyan dalok, amelyeket szinte mindenki kívülről fúj. A szerzemények Bódi László nevéhez fűződnek. A kiválóság május 3-án lenne 48 éves, emlékezzünk rá. [Dátum: 2013.05.02. 05:11]
2013.05.02, Zene.hu
Cipő 48 éves lenne - nyugodjon békében
67-es úton, Jó reggelt kívánok, A csend beszél tovább. Olyan dalok, amelyeket szinte mindenki kívülről fúj. A szerzemények Bódi László nevéhez fűződnek. A kiválóság május 3-án lenne 48 éves, emlékezzünk rá. [Dátum: 2013.05.02. 05:11]
2013.05.02, Zene.hu
Csendesen emlékeznek Cipőre születésnapján
A rajongók. 2013. május 3-án 18 órától a kistarcsai temetőben csendes emlékezésre gyűlnek össze a Republic Baráti Kör szervezésében. [Dátum: 2013.05.02. 04:53]
2013.05.02, Zene.hu
Cipő is jelen volt a Munkáspárt majálisán
Zengett az Indul a mandula, Thürmer kínai modell szeretne: kicsi kapitalizmus, kicsi szocializmus.
2013.05.01, Velvet
Bódi László „Cipő” emlékhétvége Kisvárdán
Kisvárda – A Bódi LászlóCipő” emlékhétvége volt Kisvárdán a Royal Cafe  Music Clubban, a Csillag út 2. alatt. Pénteken 26–án, az eredeti program változott, a Cool Rock Band (Nyíregyháza) lemondta a fellépést, így 19 óra helyett, 21 órakor kezdődött a műsor a záhonyi Szemafor fellépésével, ezután a Keleti Front lépett színpadra.
2013.04.29, Mon.hu
Republic 67 - Sipos F. Tamás: "Átlendültünk a kezdeti nehézségeken"
Az új frontemberrel felálló Republic együttes túl van az első koncertjén, erről meséltek a Mokkában az együttes tagjai, Nagy László Attila, Patai Tamás, és a legújabb tag: Sipos F. Tamás. Az új énekes színrelépésével mindenki azt találgatja, vajon hogyan lesz képes alkalmazkodni az együttessel szemben támasztott elvárásoknak, és hogy fog viszonyulni Cipő hagyatékához? [Dátum: 2013.04.29. 15:09]
2013.04.29, Zene.hu
Dalt írt Cipőről a Republic exgitárosa
BUDAPEST - Tóth Zoltán (46), a Republic egykori oszlopos tagja még mindig nehezen mesél Bódi László Cipő (†47) elvesztéséről és a zenekarból való kiválásáról. Látszik rajta, mélyen megviselték a történtek. Ennek ellenére próbálja méltóképpen lezárni az elmúlt időszakot, hogy aztán ráléphessen az új útra.
2013.04.29, Blikk - Sztárok
Milyen művész volt Cipő? Bródy János jellemezte Bódi Lászlót
Szövegírói életműdíjjal jutalmazta a Magyar Szerzői Jogvédő Iroda Egyesület Bódi László Cipőt. A március közepén, szívbetegség következtében elhunyt művésznek odaítélt díjról a Universal Music Hungary számolt be.
2013.04.27, Stop.hu
Cipő a túlvilágról üzent
Az elhunyt énekes testvére szerint nem volt véletlen a cseréptörés.
2013.04.27, Story Online
Cipő testvére szerint az énekes üzent a túlvilágról
Az RTL Klub Reggeli című műsorában egy cserepes virág zuhant a padlóra, amikor a Republicról vlt szó.
2013.04.27, Velvet
Cipő üzent a túlvilágról
Baljós előjelekkel kezdődött a Cipő halála utáni első Republic-koncert. A gyászoló testvér állítja, az elhunyt énekes műve a cseréptörés, ezzel fejezte ki rosszallását, hogy a Republic 67 továbbra is játssza az általa írt dalokat, csak már más énekessel. Sipos F. Tamásnak mégis sikerült elfogadtatnia magát a több száz fős egri közönséggel.
2013.04.27, Bors Online
Felvételről Cipő is énekelt az új Republic első koncertjén
Eger - Emlékezéssel kezdődött a Republic visszatérése, felvételről szólt a Fényes utakon című koncerthimnusz, és egy pillanatra a sörcsapolás is szünetelt, amikor a március 11-én elhunyt Bódi László Cipő (†47) hangja betöltötte a hatalmas sátrat az egri Eszterházy Károly főiskola udvarán.
2013.04.26, Blikk - Sztárok
Ez már nem ugyanaz a Republic
Cipő halála után először lépett fel a Republic, az élen Sipos F. Tamással. Miért sírnak a rajongók?
2013.04.26, Velvet
Posztumusz életműdíjat kapott Cipő
A szövegírói életműdíjat az elhunyt énekes özvegye vette át. Az eseményen tizennégy éves ikerlányai is ott voltak.
2013.04.26, Velvet
Cipő posztumusz díjat kapott az Artisjustól
Az indok: dalszövegírói munkássága a költészetbe forduló mágikus erő, a legősibb dalforma maga.
2013.04.26, Velvet
Cipő özvegye összetörten vette át a rangos díjat
Egerben debütált élőben az a Republic 67 zenekar, amelyik nemrég úgy döntött, megőrzi Cipő hihetetlen hagyatékát. Míg a zenész özvegye posztumusz életműdíjat vett át, a két egykori jóbarát, Sipos F. Tamás és Boros Csaba úgy döntöttek, az újjászületés előtt reagálnak a rajongókat leginkább lázban tartó kérdésekre. [Dátum: 2013.04.26. 07:59]
2013.04.26, Zene.hu
Cipő özvegye elsírta magát a díjátadón
Budapest – „Több szempontból is rendhagyó az Artisjus díjátadója" – kezdte a műsorvezető, Süveges Gergely, és jobbra pillantott. Ekkor a Magyar Szerzői Jogvédő Iroda Egyesület dísztermében a színpad mellett helyet foglaló gyönyörű szőke hölgyre és két megilletődött tinédzser lányra szegeződtek a tekintetek.
2013.04.26, Blikk - Sztárok
Átadták az idei Artisjus-díjakat
A könnyűzenei kategóriákban a Bikini együttes, Jantyik Zsolt, Várkonyi Mátyás, Palásti Kovács Zoltán "Zoohacker", a komolyzene szereplői közül Zombola Péter, a magyarnótaszerzők közül Gyémánt Ferenc vehette át az Artisjus Magyar Szerzői Jogvédő Iroda Egyesület díjait csütörtökön Budapesten. Bódi László "Cipő" munkásságát posztumusz szövegírói életműdíjjal ismerték el.
2013.04.25, Stop.hu
Sipos F.: Nem utánozom Cipőt!
Budapest - Egy hónappal Bódi László Cipő (†47) temetése után a Republic kilép a nyilvánosság elé. A 23 éves zenekar elvileg két tagot veszített az alapfelállásból, hiszen a gitáros, dalszerző Tóth Zoltán (47) kilépett, gyakorlatilag viszont csak frontemberre volt szükségük.
2013.04.24, Blikk - Sztárok
Som Lajos: Cipőt behálózta egy szekta
Som Lajos, a Piramis együttes egykori zenésze megdöbbentő dolgot állít a Republic tragikusan fiatalon elhunyt énekesének, Bódi László "Cipő" halálával kapcsolatban. Szerinte az énekest egy szekta befolyásolhatta.
2013.04.23, Stop.hu
Ki fizette Cipő temetését? - Megy az adok-kapok
Cipő egykori zenésztársai úgy vélik, a bulvármédia egyes cikkei lelkiismeretlenül foglalkoznak elhunyt szerettük emlékével és jogi eljárást is fontolgatnak bizonyos esetek miatt. A zenészek cáfolják, hogy Cipő édesanyja fizette volna egyedül a fia temetését. Gizi néni ugyanis a hétvégén ezt nyilatkozta.
2013.04.23, Stop.hu
Temetői bulival ünneplik Cipőt
Partit rendeznek a népszerű zenész sírjánál, a család és a Republic-rajongók az énekes 48. születésnapjára emlékeznek a szokatlan összejövetellel.
2013.04.23, Bors Online
Gyász készíti ki Cipő anyját
BUDAPEST — Cipő (†47) édesanyját annyira megviselték a történtek, hogy egyelőre nem tudja feldolgozni fia elvesztését.
2013.04.22, Blikk - Sztárok
Cipő édesanyja: Egyedül fizettem a fiam temetését!
Kistarcsa – Lehúzott redőnyök, csend és szűnni nem akaró gyász. Bódi László (†47)  édesanyja képtelen túltenni magát fia elvesztésén.
2013.04.21, Blikk - Sztárok
Cipő anyja: ne menjenek a Republic koncertjére!
Kistarcsa - A március 11-én elhunyt Cipő (47) édesanyja, Gizi néni (72) arra kéri az egész országot: ne menjenek el a zenekar közelgő egri koncertjére.
2013.04.20, Blikk - Sztárok
Cipő készül a világ legnagyobb lábú fiújának
Münster/Caracas, 2013. április 16., kedd (MTI/dpa) - A világ legnagyobb lábára készített cipőket visz magával Dél-Amerikába egy német cipész.
2013.04.16, Mon.hu
Súlyos pszichiátriai betegség gyötörte Cipőt
Som Lajos szerint mániás depresszióban szenvedett a Republic együttes egykori énekese, Cipő.
2013.04.15, Story Online
Som szerint Cipő depressziós volt
Budapest - Mániás depresszióban szenvedett a Republic együttes egykori énekese, Cipő (47†) – állítja Som Lajos (65).
2013.04.14, Blikk - Sztárok
Négy év után, a temetésen látta újra unokáit Cipő édesanyja
Meghatódott Cipő édesanyja, amikor fia temetésén újra láthatta unokáit, ugyanis egy családi konfliktus miatt már négy éve nem találkozhatott gyermeke ikerlányaival.
2013.04.12, Stop.hu
Cipő mamája: halálba hajszolták a fiamat
Cipő édesanyja szerint a Republic stábtagjai tehetnek arról, hogy fiának idejekorán el kellett mennie. A gyászoló asszony azt mondja, sosem bocsátja meg, hogy a fiát „belehajszolták” a sok munkába. A zenekar szerint Cipő nem akart pihenni.
2013.04.12, Bors Online
57 ezres nyugdíjból él Cipő édesanyja
Gizi néninek örökre összetört a szíve, amikor elveszítette egyetlen fiát, Cipőt. Gyermeke halálával a megélhetése is veszélybe került, a rajongók mégis az énekes vagyonát öröklő özvegynek gyűjtenek.
2013.04.11, Bors Online
Ha Cipő rosszul volt, nem léptek fel
Budapest - Három és fél éve már az egész ország tudta: a Republic frontembere, Bódi László, azaz Cipő (†47) szívproblémákkal küzd.
2013.04.10, Blikk - Sztárok
Cipő halála sokak szemét felnyitotta?
Amíg az ember fiatal és egészséges, hajlamos minden munkát elvállalni, hajtani, ám ez az életvitel könnyen megbosszulhatja magát, csakúgy, mint a stresszes munka. A hazai sztárjaink egészségéért aggódnak a rajongók.
2013.04.09, Stop.hu
Hogyan tovább Cipő nélkül?
Mennyi még, Béla!? …még egy huszas – olvasható a Republic 2002-es CD-jének borítóján. Igaz, nem erre vonatkozott, de azt a következtetést vontuk le belőle, hogy a zenekar húsz évre tervez. Valamivel több mint a fele már eltelt. A következő évek elé az élet egy leküzdhetetlennek tűnő akadályt gördített.
2013.04.09, Music.hu
Gyűjtést szerveznek Cipő családjának
Aggódó rajongók hoznak létre alapítványt Cipő családjának megsegítéséért.
2013.04.09, Story Online
Alapítványon keresztül gyűjtenének pénzt Cipő családjának
Azt nem lehet tudni, hogy Cipő családja milyen anyagi helyzetbe került a családfő elveszítése után, az azonban biztos, hogy a rajongók aggódnak értük, és segíteni szeretnének. Az egyik rajongó elmondta, Cipő halála óta azon gondolkodnak, miben tudnának az özvegy és a lányok rendelkezésére állni.
2013.04.09, Stop.hu
Cipő Kisvárdán büszkén vállalta Brigittát
Kisvárda - Nem csak a barátok és a rokonok előtt vállalta kapcsolatát Cipő (†47) és Brigitta, ahogy arról tegnap írtunk.
2013.04.09, Blikk - Sztárok
Főiskolán vizsgázik az új Republic
Egri diákok előtt lép először színpadra a Republic azóta, hogy énekesük, Cipő elhunyt. Nagy az izgalom, hiszen nem mindenkinek tetszik, hogy Bódi László nélkül folytatja a zenekar. Lesz-e rendzavarás?
2013.04.08, Bors Online
Cipő kedvese, Brigitta: Csendben emlékezem rá
Budapest - A teljes idegösszeomlás szélére sodródott N. Brigitta, Bódi László (†47) életének legmegértőbb szerelme. A kétgyermekes anyuka alig mer kilépni az utcára, attól fél, hogy az emberek letámadják, ha felismerik.
2013.04.08, Blikk - Sztárok
Cipő mamája könyvet ír
Amit nem mondhatott el, papírra veti.
2013.04.07, Story Online
Thürmer: haláláig jó elvtársunk volt Cipő
Cipő halála megrendítette a magyar közvéleményt, s az egykori Szovjetunióban született énekesről köztudott volt baloldali beállítottsága. Ám azt mind ez idáig senki sem tudta, hogy a Republic frontembere tagja volt a Munkáspártnak, s hogy az énekes temetésén – végakarata szerint – Thürmer Gyula pártelnök mondott búcsúztató beszédet.
2013.04.07, Bors Online
Nem hagyják magára Cipő édesanyját
Budapest — Eddigi legnagyobb segítségét, egyetlen fiát veszítette el Cipő (†47) édesanyja, mégsem marad magára, hiszen a családja továbbra is segít neki.
2013.04.07, Blikk - Sztárok
Jön! Kiírja magából a fájdalmat Cipő édesanyja
A Republic elhunyt frontemberének édesanyja egyetlen módját látja annak, hogy kicsit elterelje a gondolatait rettenetes fájdalmáról: könyvet ír. Gizi néni minden gondolatát papírra veti fiáról.
2013.04.06, Stop.hu
Republic menedzsere: nem kívánunk senkit megbántani
Utoljára beszél a folytatásról a Republic. Besokalltak az együttes tagjai attól, hogy a bulvárlapok az elmúlt időszakban folyton velük és Cipő magánéletével foglalkoztak. Elegük lett a pletykálkodásból, támadásokból, ezért úgy döntöttek, hogy egy ideig senkinek sem nyilatkoznak. Csak azt szeretnék még mindenkiben tudatosítani, hogy ők és munkatársaik, történjék bármi, mindig az együttes tagjai maradnak, de ezentúl Republic 67 néven folytatják a munkát, természetesen Nagy László Attilával együtt. [Dátum: 2013.04.06. 11:53]
2013.04.06, Zene.hu
Búcsú nélkül hagyta itt legjobb barátját Cipő!
KISVÁRDA - „Nem búcsúzott el tőlem, de nem neheztelek rá" - mondta Kovács Gábor „Kova" (47), aki Kisvárdán 15 éven át volt Bódi László (†47) csoport- és osztálytársa az óvodától az iskolán át a gimnáziumig, és közben életre szóló barátságot kötöttek egymással.
2013.04.06, Blikk - Sztárok
Cipőben világbajnok Kovács Attila
Az egész világot maga mögé utasította cipőkészítésben Kovács Attila. Sorozatban nyeri a cipő-­világbajnokság kupáit. Tehetségét volt honnan örökölnie: előtte apja és nagyapja vitt el minden trófeát.
2013.04.05, Bors Online
Álljunk már le! Cipő haláláért nem a Republic a felelős
Besokallt a tragikusan elhunyt frontembere óta a bulvár célkeresztjébe került Republic megmaradt csapata. Cipő halála óta nincs nyugtuk, naponta címlapokkal szembesülnek, és már-már olyan arrogancia veszi őket körül, mintha csak énekesük haláláért is ők lennének a felelősek.
2013.04.05, Stop.hu
Felesége tudott Cipő barátnőjéről
Húga, Marica és barátnője, Brigitta fogta Cipő kezét a halálos ágyán azon a hajnalon, amikor az énekes örökre eltávozott. Az utolsó hetekben a barátnő a feleséggel felváltva járt be hozzá.
2013.04.05, Bors Online
Feleséget tudott Cipő barátnőjéről
Húga, Marica és barátnője, Brigitta fogta Cipő kezét a halálos ágyán azon a hajnalon, amikor az énekes örökre eltávozott. Az utolsó hetekben a barátnő a feleséggel felváltva járt be hozzá.
2013.04.05, Bors Online
Újabb tag hagyja ott a Republicot
Az interneten közölte a rajongókkal érzéseit Nagy László Attila, a zenekar dobosa. A zenész összeomlott barátja, Cipő halála miatt.
2013.04.04, Story Online
Kiderült! Titkos szeretőt tartott Cipő
A sokakat megrázó tragédia után lassan tisztul a kép. Cipő utolsó éveit két párkapcsolat határozta meg. Második házasság, amelyből ikerlányai születtek és egy mindmáig gondosan titkolt szerelem, egy kétgyermekes édesanyával. Akiről eddig csak a beavatottak tudhattak.
2013.04.04, Story Online
Megtaláltuk Cipő titkos barátnőjét
A zenész temetésén is ott állhatott a koporsó mellett, az évek óta tartó szerelemről a közvélemény nem, Cipő családja viszont tudott. Az énekes mamája is szívébe zárta Brigittát, szerinte sokat tett beteg fiáért.
2013.04.04, Bors Online
Kiválna a csapatból a Republic dobosa
Budapest - Újabb tag válik ki a Republicból? Nagy László Attila, a zenekar dobosa Cipő (†47) halála miatt összeomlott, a rajongókkal pedig az interneten közölte fájó érzéseit, mégpedig azt, hogy amióta az együttes gitárosa, Tóth Zoltán kivált, elbizonytalanodott a jövővel kapcsolatban, pedig nemrég még másképpen vélekedett.
2013.04.04, Blikk - Sztárok
Ezért szállt ki a Republicból a zenész - Tóth Zoltán megszólalt
Még alig temették el Bódi Lászlót, azaz Cipőt, egykori együttese körül komoly viták alakultak ki. Míg a csapat egyik része bejelentette a folytatást, más néven ugyan, de már keresik, ki lehetne a frontember, addig az egyik közösségi portálon keresztül Tóth Zoltán bejelentette kiszáll az együttesből. [Dátum: 2013.04.03. 15:33]
2013.04.03, Zene.hu
Ezért szállt ki a Republicból a zenész - Tóth Zoltán megszólalt -
Még alig temették el Bódi Lászlót, azaz Cipőt, egykori együttese körül komoly viták alakultak ki. Míg a csapat egyik része bejelentette a folytatást, más néven ugyan, de már keresik, ki lehetne a frontember, addig az egyik közösségi portálon keresztül Tóth Zoltán bejelentette kiszáll az együttesből. [Dátum: 2013.04.03. 15:33]
2013.04.03, Zene.hu
Tóth Zoltán megszólalt - ezért szállt ki a Republicból
Még alig temették el Bódi Lászlót, azaz Cipőt, egykori együttese körül komoly viták alakultak ki. Míg a csapat egyik része bejelentette a folytatást, más néven ugyan, de már keresik, ki lehetne a frontember, addig az egyik közösségi portálon keresztül Tóth Zoltán bejelentette kiszáll az együttesből. [Dátum: 2013.04.03. 15:05]
2013.04.03, Zene.hu
Viszály Cipő családjában
Nem nyugodhat békében a Republic együttes egykori énekese Bódi László. Nemcsak zenekara körül vannak viszályok, családjában is bőven akadnak nézeteltérések. Állítólag Cipő édesanyja, Gizi néni még abban sem értett egyet menyével, Zsuzsával, hogy hova temessék az énekest.
2013.04.03, Story Online
Viszály tört ki Cipő családjában
Budapest — Nem nyugodhat békében a Republic együttes egykori énekese Bódi László (†47). Nemcsak zenekara körül vannak viszályok, családjában is bőven akadnak nézeteltérések. Információnk szerint Cipő édesanyja, Gizi néni még abban sem értett egyet menyével, Zsuzsával, hogy hova temessék az énekest.
2013.04.03, Blikk - Sztárok
Cipő karja napokkal a kóma előtt lebénult
Az elhunyt énekes nem mert autóba ülni a bénulás miatt, de orvoshoz se ment.
2013.04.02, Velvet
Lebénult Cipő karja a halála előtt
Budapest ‒ Kómába esése előtt három nappal Cipő (†47) már tudta: nagy baj van, mégsem csinált belőle ügyet. A sztár próbálta úgy élni az életét, mint előtte. A Blikk a Republic együttes énekese, Bódi László egyik legjobb barátnőjétől, aki történetesen szintén Szigetcsépen lakott, ahol a zenész is, megtudta, Cipő bal karja a kómába esése előtt három nappal lebénult.
2013.04.02, Blikk - Sztárok
Megvan a Republic új neve
Azt viszont még mindig nem tudni biztosan, hogy Cipő halála után ki lesz az új énekes.
2013.03.30, Velvet
Sipos F. Tamás egy hete próbál
A zenész biztosan nagy lehetőségnek tartja, hogy Cipő helyett énekelhet, bár az elképzelések szerint nem zenekari tag, csak egyfajta beugró lesz.
2013.03.30, Bors Online
Tóth Zoltán: sorsárulás, ha a Republicban maradok
Tóth Zoltán számára elképzelhetetlen, hogy Cipő halála után is a Republicban ­ma­radjon. Egyedül ő tartotta magát korábbi megegyezésükhöz, hogy egymás nélkül nem folytatják. A Bors a döntése ­okai­ról kérdezte a gitárost.
2013.03.30, Bors Online
Füttyszó és balhé vár a Republicra?
A Blikk számolt be arról, hogy Bódi László (Cipő) utódja Sipos F. Tamás lehet a Republicban. Bár a STOPnak nyilatkozva a csapat menedzsere tisztázta, hogy mi a helyzet, az indulatok máris fellángoltak.
2013.03.30, Stop.hu
Megható felvétel! Ez volt Bódi László utolsó előtti koncertje
2012. december 29-én Győrben előszilveszteri buli keretén belül koncertezett a Republic. Ekkor még senki nem gondolta volna ez lesz Bódi László utolsó előtti fellépése. Nyugodj békében Cipő! [Dátum: 2013.03.29. 21:03]
2013.03.29, Zene.hu
Új nyilatkozatok! Folytatja a Republic, de milyen felállásban az még kérdéses
Cipő utódjáról a napok, hetek óta tartó találgatások után ma már szinte kész tényként 3-4 nevet lehet hallani párhuzamosan. [Dátum: 2013.03.29. 20:51]
2013.03.29, Zene.hu
Cipőbe tett savval akart ölni a japán férfi
A 40 éves férfi fluorhidrogént tett kolléganője cipőjébe. A nő nem halt meg, csak elüszkösödött a lába.
2013.03.29, Velvet
A Republic menedzsere kiakadt, Cipő marad az énekes
Sorra jelennek meg a Republic együttes sorsával kapcsolatos cikkek. Felmerült, hogy Sipos F. Tamás lesz a zenekar énekese, és az sem kizárt, hogy nevet változtatnak. Hogy mi is az igazság, arról a Republic menedzsere, Abella Miklós nyilatkozott a STOPnak.
2013.03.29, Stop.hu
Bréking: nevet változtat a Republic
Miután Gizi néni, Cipő édesanyja lapunk hasábjain kérte a rajongókat, írjanak elhunyt fia zenésztársainak, hogy ne folytassák tovább Republic néven a zenélést, a zenekar megtört, és bejelentette: nevet változtatnak.
2013.03.29, Bors Online
Megható felvétel! Ez volt Bódi László utolsó koncertje
2012. december 29-én Győrben előszilveszteri buli keretén belül koncertezett a Republic. Ekkor még senki nem gondolta volna ez lesz Bódi László utolsó fellépése. Nyugodj békében Cipő! [Dátum: 2013.03.29. 11:35]
2013.03.29, Zene.hu
Sipos F. Tamás lehet Cipő utódja
Az Exotic egykori énekese érkezhet a Republicba. A zenekar egyik gitárosa nem kér az új felállásból.
2013.03.29, Velvet
Kiderült! Sipos F. Tamás lesz Cipő utódja
Budapest – Sipos F. Tamás (49) lép Bódi László, Cipő (†47) helyére a Republic zenekarban! Nagy űrt és számtalan kérdést hagyott maga után a legendás énekes, miután március 11-én távozott az élők sorából.
2013.03.29, Blikk - Sztárok
Sipos F. Tamás lesz Cipő utódja?
Az Exoticból ismertté vált énekest az utóbbi idôben elkerülte a siker. Ennek vége lehet, ha tényleg ő lép az elhunyt Cipő helyébe. Több név is felmerült.
2013.03.29, Bors Online
Kiszállt egy gitáros a Republicból
Tóth Zoltán búcsút intett a zenekarnak, a többiek állítólag Sipos F. Tamásban látják Cipő utódját.
2013.03.29, Velvet
Belháború a Republicban: kiszállt egy gitáros
Cipő maga volt a Republic, mondta lapunknak a néhai énekes édesanyja, és így gondolja Tóth Zoltán gitáros is, aki tegnap elhagyta a Republicot, mert nem szeretne ellenszegülni elhunyt barátja, Cipő akaratának. Zenésztársai viszont nem hagyják abba, új tagokat keresnek.
2013.03.29, Bors Online
Sipos F. Tamás lesz Cipő utódja
Budapest – Sipos F. Tamás (49) lép Bódi László, Cipő (†47) helyére a Republic zenekarban! Nagy űrt és számtalan kérdést hagyott maga után a legendás énekes, miután március 11-én távozott az élők sorából.
2013.03.29, Blikk - Sztárok
Ijesztő rohamokkal küzd Majka
Két műtét után sem jött helyre Majka szíve. A rapper öröklött szívbetegségben szenved. Dundika attól fél, párja Cipő sorsára jut.
2013.03.28, Story Online
Cipő anyja tiltakozik a Republic ellen
A nő szerint Bódi László maga volt a Republic, a többiekkel csak jószívűségből osztozkodott.
2013.03.28, Velvet
Feloszlatná a Republicot Cipő mamája
A fiam nélkül nincs Republic – mondja Gizi néni, aki arra kéri a rajongókat, hogy bírják rá a zenekart a névváltoztatásra. A tagok viszont ragaszkodnak a jól ismert elnevezéshez. Pünkösdkor már biztosan koncertezik a Republic, méghozzá új énekesével, tudta meg a Bors.
2013.03.28, Bors Online
Cipő mamája: a halálos ágyán is szép volt a fiam
Gizi néni most is csak zokogva tud elvesztett gyermekéről beszélni. Az idős asszony hálás mindenkinek, aki a kórházban ápolta, gondozta a nagybeteg zenészt.
2013.03.27, Bors Online
Cipő kommunista módra osztozott a jogdíjakon
Budapest – Sokakat meglepett, hogy Bódi László Cipő (†47) végakaratban rögzítette, a temetésén hangozzék fel a szovjet himnusz, és a család a nyilvános szertartás után teljesítette is ezt a kérését.
2013.03.27, Blikk - Sztárok
Cipőnek kommunista temetése volt
Az énekes azt kérte, hogy a temetése alatt a szovjet himnusz szóljon.
2013.03.26, Velvet
A szűk család titokban vett búcsút Cipőtől
Megvárták, amíg a tömeg eloszlik, és egyházi személy nélkül, szovjet himnusszal búcsúztak, ahogy azt ő szerette volna.
2013.03.26, Velvet
Szovjet himnusz szólt Cipő sírjánál
KISTARCSA - Kétszer búcsúztatták el Cipőt (†47), hogy teljesíthessék a legendás énekes végakaratát.
2013.03.26, Blikk - Sztárok
Cipő halála felértékelte a Republicot
Életében is százezrek rajongtak Cipő dalaiért, a halála azonban még inkább felértékelte a művészetét. A rajongók valósággal megrohamozták a lemezboltokat a Republic-albumokért.
2013.03.25, Bors Online
Janza Kata örökké sajnálni fogja
Pénteken családja, zenésztársai és rajongói végső búcsút vettek Bódi Lászlótól. A hot! magazin ismert művészeket kérdezett arról, milyen emlékeik vannak a Republic népszerű énekeséről. Janza Kata még a Bergendy Szalonzenekarban vokálozott és a Republic indulásának első éveiben gyakorta léptek fel egymás után.
2013.03.24, Stop.hu
Megható összeállítás Cipőről! Pályatársai emlékeznek a kiválóságra
Közösen megélt felejthetetlen pillanatok, szövegek. Barátok, pályatársak emlékeztek az elmúlt évtized egyik legjelentősebb dalszerzőjére. [Dátum: 2013.03.24. 02:18]
2013.03.24, Zene.hu
Megfázással kezdődött Cipő tragédiája
Budapest ‒ A Republic első tíz évét szinte teljesen öntudatlan állapotban csináltam végig, mintha fel sem fogtam volna a történéseket – mesélte Cipő (†47) a Republic 20 című könyvben, és e kijelentés jól példázza: szenvedélyesen élt.
2013.03.23, Blikk - Sztárok
Megható képsorok! Méltósággal búcsúztak Cipőtől
Pénteken eltemették Bódi Lászlót, a Republic frontemberét. [Dátum: 2013.03.23. 11:48]
2013.03.23, Zene.hu
Isten veled, Cipő! Tegnap eltemették az énekest - fotókkal
Eltemették Cipőt. Egy szál sárga rózsával kísérték utolsó útjára a Republic elhunyt énekesét szerettei, barátai, tisztelői. Bódi László Cipő édesapjához közel talált végső nyughelyre a kistarcsai temetőben.
2013.03.23, Bors Online
Elnémult a Republic Cipő sírjánál
Kistarcsa ‒ Istenem, énekel a fiam – mondta remegő hangon Gizi mama, Cipő édesanyja, amint lányába, Máriába kapaszkodva belépett a kistarcsai temetőbe két óra tájban.
2013.03.23, Blikk - Sztárok
Szívszorító videó! Elbúcsúztatták Cipőt!
Eltemették Bódi Lászlót. Cipőtől több ezren búcsúztak délután a kistarcsai temetőben. A Republic zenekar kérésére egy szál sárga rózsát vittek a gyászolók a ravatalhoz és a sírhoz. Az énekest a barátok és pályatársak nevében Bródy János búcsúztatta. [Dátum: 2013.03.23. 01:39]
2013.03.23, Zene.hu
Több ezren Cipő temetésén - Bródy, Boros, Antall és Thürmer beszélt a ravatalnál
Több ezren kísérték utolsó útjára Bódi Lászlót, Cipőt, a Republic együttes alapítóját pénteken a kistarcsai temetőben. A rajongók és tisztelők egy szál sárga rózsával köszöntek el az előadóművésztől.
2013.03.22, Stop.hu
1500 fős tömeg búcsúzott Cipőtől
Zsúfolásig telt a kistarcsai temető a Republik frontembere, Cipő gyászszertartásán. Bródy János, a zenésztárs Boros Csaba és Thürmer Gyula búcsúztatta a rockzenészt
2013.03.22, Velvet
Cipő elkapkodott két házasságot
Budapest - „Nem volt sok igazán komoly kapcsolatom" – összegezte Cipő (†47) a Republic 20 című könyvben a gyengébb nemhez fűződő viszonyát.
2013.03.22, Blikk - Sztárok
Cipő temetése - Galéria
2013.03.22, Velvet
Vörös sírkövet kapott Cipő
A kegyetlen szél sem tántorította el rajongók százait, hogy kimenjenek a Republic-énekes temetésére Kistarcsára.
2013.03.22, Velvet
Végső búcsút vettek Cipőtől
Kistarcsa, 2013. március 22., péntek (MTI) - Több ezren kísérték utolsó útjára Bódi Lászlót, Cipőt, a Republic együttes alapítóját pénteken a kistarcsai temetőben. A rajongók és tisztelők egy szál sárga rózsával köszöntek el az előadóművésztől.
2013.03.22, Mon.hu
Végső búcsút vettek Cipőtől: "Frontember voltál lövészárkok nélkül"
Több ezren kísérték utolsó útjára Bódi Lászlót, Cipőt, a Republic együttes alapítóját pénteken a kistarcsai temetőben. A rajongók és tisztelők egy szál sárga rózsával köszöntek el az előadóművésztől. [Dátum: 2013.03.22. 18:13]
2013.03.22, Zene.hu
Több ezren vettek részt Cipő búcsúztatásán
Több ezren kísérték utolsó útjára Bódi Lászlót, Cipőt, a Republic együttes alapítóját pénteken a kistarcsai temetőben.
2013.03.22, Stop.hu
Befejeződött Cipő temetése: ezrek búcsúztak az énekestől
Az énekes-dalszerzőtől március 22-én, a kistarcsai köztemetőben vettek végső búcsút. Az eseményről többször beszámoltunk. [Dátum: 2013.03.22. 16:24]
2013.03.22, Zene.hu
Cipő temetése: ezrek búcsúztak az énekestől
Az énekes-dalszerzőtől március 22-én, a kistarcsai köztemetőben vettek végső búcsút. Az eseményről többször beszámoltunk. [Dátum: 2013.03.22. 16:07]
2013.03.22, Zene.hu
Cipő temetése: ezrek búcsúznak az énekestől
Az énekes-dalszerzőtől március 22-én, a kistarcsai köztemetőben vettek végső búcsút. Az eseményről többször beszámolunk. [Dátum: 2013.03.22. 16:04]
2013.03.22, Zene.hu
Első Előző 123 Következő Utolsó
Celebfigyelő
Celebfigyelő
Horoszkóp
Horoszkóp
Képeslap
Képeslap
Nyereményjáték
Nyeremény
Kezdőlap | Magazin | Hasznos lapok
Hírlevél    Kapcsolat    Médiaajánló    Partnereink    Jognyilatkozat    Adatvédelmi nyilatkozat    Webmestereknek    Források   
Copyright 2007-2009 ___. Minden jog fenntartva. A Zassa, a zassa.hu és a Zassa logó ___ védjegyei.
Az oldal megtekintéséhez Internet Explorer 6+ vagy Firefox 2+ böngészõ ajánlott.