Zassa Cafe Kezdőlap
Celebfigyelő

Sütő Enikő a Zassa Celebfigyelőjében

Ma 2015.10.09, péntek, Dénes. Holnap Gedeon.

Legyél naprakész

Sütő Enikő legfrissebb hírei

ből. Itt, a Zassa Cafe-n elolvashatod mindazt, ami mostanában Sütő Enikő körül történt, hiszen nálunk nemcsak

Sütő Enikő legújabb pletykái

t és legfrissebb híreit olvashatod el, hanem mindent, amihez korábban

Sütő Enikő

neve kapcsolódott. Nincs más dolgod, mint kiválogatni

Sütő Enikő hírei

közül azokat, amelyek igazán érdekelnek azért, hogy ha legközelebb a társaságodban ismét szóba kerül Sütő Enikő tájékozott és naprakész legyél. Kellemes böngészést.

Sütő Enikő


Zassa Cafe Index (ZCI) 0.00
Friss hír 0
Összes hír 60
Született ..
Életkor
Csillagjegy
Jégautózás a nagyokkal
Havas pálya és jó társaság fogadta azokat akik az ausztriai vezetési centrumba látogattak a Billzone által támogatott vezetéstechnikai napra.
Küldj képeslapot ismerőseidnek!
Olvasd el, mit mond a horoszkópod!
Görög Zitát fogdosta Havas Henrik
Nyers modorával és vitriolos megjegyzéseivel Havas Henrik ismét kihúzta a gyufát. A riporter ezúttal Dévényi Tibor, Sütő Enikő, ByeAlex és Görög Zita társaságában osztotta az észt a Hal a tortán forgatásán.
2013.10.10, Bors Online
Nézz be Sütő Enikő otthonába! – videó
Kitárul Sütő Enikő ajtaja, és még hálója rejtelmeibe is bevezet.
2013.10.09, Blikk - Sztárok
ByeAlex Havas Henrik miatt vállalta el
ByeAlex is szerepel a SuperTV2 Hal a tortán című műsorában, ahol a vendégek között lesz Sütő Enikő, Görög Zita és Dévényi Tibor is. Az énekes azonban mégsem tőlük tartott igazán, hanem Havas Henriktől, de mint mondja: pont a Tanár úr miatt vállalta el a felkérést - számol be az ujasz.hu.
2013.10.07, Stop.hu
Van-e élet a húson túl?
Felnőhet-e a gyerek úgy, hogy nem eszik húst? Vegapiac és gasztrotúra Kőbányán. Sütő Enikő is vegetáriánus, sok modellje követi.
2013.08.26, Velvet
Sütő Enikő 15 éve mondott le róla, de olykor még most is megkívánja
Sütő Enikő évek óta erősíti a vegetáriánusok táborát, pedig egyetemista korában még ő is húsevő volt. Ma azonban kifordul a falat a szájából, s hogy miért döntött úgy, hogy változtat az életén? A modell erről is mesélt a STOPnak adott interjújában.
2013.08.24, Stop.hu
Sütő Enikő 15 éve evett utoljára húst
Sütő Enikő nem beszél zöldségeket, inkább megeszi őket. A modell 15 éve vegetáriánus, pedig korábban a húst is hússal ette – azt mondja, nem is hiányzik neki régi kedvence, a csirkepörkölt.
2013.08.21, Bors Online
Férfiéletet élt Sütő Enikő
Sütő Enikőnek és párjának évek kellettek ahhoz, hogy kimondják a boldogító igent. A hosszú vajúdás annak is köszönhető, hogy Enikőnek sokat kellett változnia. úgy mondja, le kellett vetnie magáról a férfias jegyeket...
2013.07.20, Story Online
Aki híres, hamarabb meghal
A híres emberek hamarabb meghalnak - legalábbis erre jutottak az ausztrál kutatók. Sütő Enikő egykori modell szerint tényleg lehet összefüggés.
2013.06.20, Story Online
Ernyey Béla: én vagyok a kakukktojás
A második házasságok sikeresebbek, mint az elsők? Az RTL Klub 8:08 - Minden Reggel című műsorában a témáról mesélt Sütő Enikő és Ernyey Béla, akik immár a harmadik házasságukban élnek.
2013.05.02, Stop.hu
Katus Attilának ölelés kell
Sütő Enikő nem észérvek alapján választ a szerelemben, Katus Attilának pedig fontos az ölelés. Hogy mi alapján választanak párt a hírességek, arról az RTL Klub 8:08 - Minden Reggel című műsorában meséltek.
2013.04.12, Stop.hu
Határozott férfira vágyik a szexi műsorvezető
Az EgészségMánia műsorvezetője Sütő Enikő modelliskolájában végzett. Köböl Anita ott tanult meg magas sarkúban járni, ami szerinte egy nőies megjelenéshez elengedhetetlenül szükséges. Egy ideig sajtós volt Talmácsi Gábor mellett.
2012.12.08, Stop.hu
Kirobbant a Sütő Enikő - SP botrány
Éder Krisztián éles kritikával illette Sütő Enikőt, melyen a népszerű modell igencsak megsértődött. Mi több, azon gondolkodik, hogy jogi útra tereli az ügyet. A fiatal énekes nem számolt el magában tízig, és Facebook-oldalán olyan véleményt osztott meg rajongóival, melyben gyalázza Enikőt.
2012.11.29, Stop.hu
Sütő Enikő leszokott
Kevesen gondolnák Sütő Enikőről, hogy valaha ő is hódolt a dohányzás szenvedélyének.
2012.10.24, Story Online
Négy évvel fiatalabb Sütő Enikő férje
Tizenhat évesen, élete első reklámfotóján csak farmert viselt és pucér hátával lett híres. Sütő Enikő harmadik házasságában él. Négy évvel idősebb a férjénél, akinek ez a második házassága és van egy huszonegy éves joghallgató lánya.
2012.10.02, Stop.hu
Melltartó kérdésben a magyar nők sosem jártak az élen
Marjai Judit szerint az implantátumok bátrabbá tették a korosabb nőket is, Sütő Enikő kevés áttetsző ruhát látott akkoriban az utcán, Medveczky Ilona pedig az egyes nők jó ízlésére és exhibicionizmusára bízza, mit vesznek fel.
2012.09.15, Velvet
A sötétben tapogatózott Sipos Peti
Minden bátorságra szüksége volt a hírességeknek: Görög Zita, Harcsa Veronika, Kovács Patrícia, Pásztory Dóra, Sütő Enikő, Tompos Kátya és Sipos Péter egymás kezét fogva indultak a sötétség birodalmába, hogy a Millenárison újranyíló Láthatatlan Kiállítást elsőként járhassák végig. A merész sztárok kipróbálták, milyen úgy fizetni egy bárban, vagy átkelni a zajos városban a zebrán, ha kizárólag a hallásukra, szaglásukra és tapintásukra hagyatkozhatnak. [Dátum: 2012.08.30. 21:46]
2012.08.30, Zene.hu
Vakká váltak hazánk szépségei
Minden bátorságra szüksége volt a gyönyörű hírességeknek: Görög Zita, Harcsa Veronika, Kovács Patrícia, Pásztory Dóra, Sütő Enikő és Tompos Kátya egymás kezét fogva indultak a sötétség birodalmába, hogy a Millenárison újranyíló Láthatatlan Kiállítást elsőként járhassák végig. A merész sztárok kipróbálták, milyen úgy fizetni egy bárban, vagy átkelni a zajos városban a zebrán, ha kizárólag a hallásukra, szaglásukra és tapintásukra hagyatkozhatnak.
2012.08.26, Story Online
Görög Zita a sötétben tapogatózott
Vak vezet világtalant. A sokszor emlegetett szólás vált valóssá a Millenárison, ahol közismert hölgyek mentek végig az újranyíló Láthatatlan Kiállításon. Görög Zita, Harcsa Veronika, Kovács Patrícia, Pásztory Dóra, Sütő Enikő és Tompos Kátya elsőként ismerhették meg a tágasabb helyszínre költöző rendhagyó tárlatot, amelyen egy vak hölgy kísérte végig őket.
2012.08.24, Stop.hu
Sütő Enikő: nem retusáltak!
2012.02.05, Blikk - Sztárok
Sütő Enikő és Száraz Dénes: Ugyanaznap, ugyanazon a helyen mondták ki a boldogító igent
Két magyar híresség ugyanazon a napon mondta ki a boldogító igent párjának. Először Száraz Dénes, és párja házasodott a II. kerületi polgármesteri hivatalban, majd Sütő Enikő és párja tette hivatalossá a kapcsolatát.
2012.01.27, Story Online
Sütő Enikő harmadszor ment férjhez
Férjét még az egyetemről ismeri. Ungár Anikó, Soma és Réz András is jelen volt az esküvő utáni partin.
2012.01.26, Velvet
Sütő Enikő harmadszor is férjhez ment
Sütő Enikő harmadszor mondta ki a boldogító igent egy különleges helyszínen, a Széchenyi fürdő tetején lévő csupa üveg pálmaházban. Férje egy házasságon van túl, az ő hozománya Bori, a nagylánya.
2012.01.26, Stop.hu
Sütő Enikő: megértettem, mennyi kiszolgáltatottsággal jár
Sütő Enikőt az egyetem évei alatt már keresett modellként tartották számon, de ő a divatbemutatókra is inkább diáklányos külsővel érkezett, mintsem nagyvilági dívaként. Sikerének titka a testi adottságokon túl, hogy mindig kissé fenntartással szemlélte a kifutók világát. Több mint tíz évig jogászként dolgozott, ma saját modelliskolát vezet.
2011.08.29, Stop.hu
Tévképzetei voltak a magyar szépségkirálynőnek
Sütő Enikő modelltanfolyamáról jelentkezett élete első szépségversenyére. Reklámokban szerepelt, újságokban jelentek meg a fotói, de az igazi álma a szépségkirálynői cím volt. Szunai Linda álma valóra vált. Ám a felkészítő tábor megviselte.
2011.08.16, Stop.hu
A szépségkirálynő is igényli a lelkifröccsöt
Szunai Linda kilencévesen került Sütő Enikő modelltanfolyamára, onnan indult élete első szépségversenyére. Járt Párizsban, Bulgáriában is versenyeken. Reklámokban szerepelt, és néhány magazinnak is fotózták, de igazi álma a szépségkirálynő cím volt.
2011.08.01, Stop.hu
Kádárnak pózolt Sütő Enikő
BUDAPEST — Jogásznak készült, és csak a véletlennek köszönheti, hogy végül híres modell lett belőle. Sütő Enikő (51), pontosabban dr. Sütő Enikő diákmunkaként kezdett el fotózásokra, bemutatókra járni, azonban fontosabbnak érezte tanulmányait, mint a modellkedést.
2011.06.18, Blikk - Sztárok
Sütő Enikő forradalmian kihívónak számított
Visszavonhatatlanul kitört a nyár. A lányokon a ruhák egyre lengébbek és rövidebbek. De beszélhetünk- e még egységes nyári divatról? Vagy ma már minden felvehető, amit a lányok, asszonyok az elmúlt négy-öt évtizedben viseltek?
2011.05.29, Bors Online
Rippel Feri fejre állt örömében
A közelgő FitBalance Aréna rendezvényre már nagy erőkkel készülnek hazánk hírességei is. A sajtótájékoztatón a sztárok többféle sportszeren próbálhatták ki állóképességüket és persze ellenőriztük, hogy az egészségi állapotuk is megfelel-e, hogy részt vegyenek a május 8-i Fitbalance-on. Varga Viktor, Sütő Enikő, Csonka András, Kustánczi Lia, Nagy Adri, Katus Attila, Czanik Balázs és a Rippel fivérek együtt kampányolnak az egészséges életmódért.
2011.05.01, Story Online
Sütő Enikőnek komoly küldetése van
Sütő Enikő a szépség oldaláról próbál közeledni az emberekhez. Az egykori modell nagy hangsúlyt fektet az egészséges étkezésre, s legnagyobb célkitűzése, hogy gondolataival mindenkihez eljuthasson.
2011.04.30, Stop.hu
Sütő Enikő ingyen tanítja az esztergályos szépséget
Sütő Enikő eltökélte: pártfogoltjából keresett fotómodellt csinál. A lány huszonegy éves és a kecskeméti tanyavilágból jött.
2011.04.26, Stop.hu
Sütő Enikő kipróbálta, de beteg lett tőle
Ha húsvét, akkor sokaknak a sonka jut eszükbe, Sütő Enikő viszont azt vallja, ez az ünnep nem az evéssel azonos. Az egykori modell már évek óta nem eszik húst, de azt vallja, mindenkinek magának kell rátalálnia a számára megfelelő útra.
2011.04.23, Stop.hu
Bárkin feszülhet így a bikini, ők megmutatták- Fotók!
Számos lehetőséget rejteget a sport magában, s nemcsak a külső, de a belső harmónia megteremtésében is segít. Sütő Enikő így gondolja és Kustánczi Lia is támogatja az ötletet, sőt a modell a zenei megtisztulásban is hisz.
2011.04.21, Stop.hu
Sütő Enikő 52 évesen is bombanő - fotókkal
Sütő Enikőt 1979-ben választottá az év manökenjévé. Azóta eltelt néhány év, de még most is bomba formában van.
2011.04.21, Bors Online
Sütő Enikő vallott - Hogyan éli meg, a gyerek hiányát
A FEM3 Edina & Joshi című műsorának vendége volt Sütő Enikő. Az egykori modell arról vallott, hogy mivel nem érezheti át az anyaszerepet, gyermek helyett másoknak próbál szeretetet adni.
2011.04.11, Story Online
Keleti Andrea táncparkettje a konyhakő
- A fogások fenségesek, a vendéglátás tökéletes, a társaság elképesztő, a hangulat pedig hamisítatlanul keletis - így jellemezte Csonka András az ebédet, amelyet Keleti Andrea barátai, András, Sütő Enikő és Ungár Anikó tiszteletére adott.
2010.12.03, Bors Online
"Rengeteg csapás ér bennünket" - miben hisz Bíró Ica, Dolly és Sütő Enikő?
Sütő Enikő szerint jobban oda kellene figyelni bizonyos jelekre: itt vannak például az elmúlt időszak természeti csapásai Magyarországon, amik a modell szerint árulkodhatnak is.
2010.06.21, Stop.hu
Sütő Enikő pénztárcakímélő praktikái
Az egykori modell a természetesség híve, s drága kozmetikumok helyett az egyszerű praktikákban hisz. Olvasóink figyeljenek, hiszen ez a pénztárcáikat is kíméli majd!
2010.04.19, Story Online
Sütő Enikő: nekik szeretnék lökést adni
Természetesnek vette a sikert, de tudta, nem érték egy plakáton pózolni. Sütő Enikő karrierjének első mérföldköve egy reklám volt. Meztelen háttal pózolt, lenyűgözve a szakmát és a közönséget. A modell népszerűsége azóta is töretlen. Tavasszal megjelenő könyvébe becsempészett néhány titkot, s persze rengeteg "sütőenikős" üzenetet.
2010.01.25, Stop.hu
Völgyi Zsuzsi rögtön észreveszi, ha nagy a hasa
Sütő Enikő, Tóth Szabolcs és Völgyi Zsuzsi az RTL KLub Reggeli című műsorában a telt modellek divatjáról beszélgettek.
2010.01.15, Velvet
Sütő Enikő fogyási tanácsokat ad
A modell szerint fontos, hogy megtartsuk a fokozatosságot a kilók leadásában Sütő Enikő a Cool tv-n Müller Attilával beszélgetett arról, hogy az ünnepek alatt felszedett kilók leadására mely módszerek a leghatékonyabbak. Enikő elárulta, szerinte nagyon fontos, hogy az emberek ne egyik napról a másikra akarják leadni a súlyfeleslegüket, hanem szakaszosan, akár kicsit hosszabb idő alatt szabaduljanak meg a plusz kilóktól.
2010.01.05, Bors Online
Milyen cuccoknak örültünk 2009-ben?
Mihalik Enikő, csontsovány modellek, a Kádár János előtt pózoló Sütő Enikő: a Tejben-vajban leginkább kommentelt posztjai.
2010.01.04, Velvet
Sütő Enikő nem mondott le arról, hogy anya lesz
A sors eddig nem adta meg neki azt az ajándékot, hogy édesanya legyen, ám Enikő azt mondja, gyerek nélkül is boldog. Megtalálta ugyanis az utat, ami teljessé teszi az életét - de a saját gyerekről nem mondott le örökre.
2009.12.17, Story Online
Sütő Enikő szomorú története
Szívszorító dolog derült ki Sütő Enikőről az RTL Klub Reggelijében. A híresség először beszélt arról, milyen drámán ment keresztül.
2009.12.03, Story Online
Bankrablás, Lennon, krimi
A hetvenes-nyolcvanas években az ország háromnegyed része, na jó, a fele Pataki Ágiba volt szerelmes (a másik fele Sütő Enikőbe).
2009.09.14, Velvet
Sütő Enikő nem követné az ötven felett vetkőző Sharon Stone példáját
Sharon Stone legújabb meztelen fotója kapcsán a Fókusz megkérdezett két hazai hírességet, hogy ők vállalkoznának-e hasonló feladatra.
2009.08.11, Velvet
Sütő Enikő kioktatta Steiner Kristófot!
A Cool Live műsorában két ellentétes személyiséget hoztak össze, hiszen az egészséges életmód egyik legfőbb szószólóját, Sütő Enikőt és a gyorséttermek imádóját valamint a fogyókúrák nagy tudorát, Steiner Kristófot ültették le egy asztalhoz, egy kis baráti eszmecserére.
2009.05.22, ma.hu
Jól megmondták neki! Élő adásban oktatták ki népszerű műsorvezetőt!
A Cool Live műsorában két ellentétes személyiséget hoztak össze, hiszen az egészséges életmód egyik legfőbb szószólóját, Sütő Enikőt és a gyorséttermek imádóját valamint a fogyókúrák nagy tudorát, Steiner Kristófot ültették le egy asztalhoz.
2009.05.22, Sztarbutik
Így buliztak velünk a sztárok
Madár Veronika Novák Heni, Tallós Rita színésznők és Sütő Enikő modell együtt bulizott
2009.03.28, Blikk - Sztárok
Enikő bevallotta füllentését
Sütő Enikő múltjáról édesanyja lebbentette fel a fátylat az RTL Klub Reggelijében. Kiderült, hogy a Celeb vagyok, ments ki innen! sztárja hosszú ideig az orránál fogva vezette mamáját.
2009.02.11, Story Online
Pákó nyersen ette a pacalt, de kiköpte a bélszínt!
Kinter Oszkárnál szigorú házirend van! Állandóan takarít, és ezért a Vacsoracsata mai házigazdájaként vendégeivel is levetette a cipőt. Sütő Enikő viszont nem szerette volna, ha megfázik...
2009.01.13, Stop.hu
Delhusa bezárkózott Sütő Enikővel!
Exkluzív felvételek a Vacsoracsatából! Most megnézheted a hétfő esti adásból kimaradt pikáns jelenetet!
2009.01.12, Blikk - Sztárok
Oszkár teljesen kiakadt!
Bár a társaság megújult, botrányoktól az eheti Vacsoracsata sem lesz mentes. Ezúttal Sütő Enikő, Delhusa Gjon, Pákó, Keleti Andi és Kinter Oszkár ülnek egy asztalhoz.
2009.01.12, Story Online
Pákó rájött, hogy a porcelántányér hajlítható, illetve...
Az RTL Klub Vacsoracsatájában ezen a héten a Celeb vagyok, ments ki innen! második epizódjának sztárjai vetik össze főzőtudományukat: Sütő Enikő, Delhusa Gjon, Pákó, Keleti Andi és Kinter Oszkár főz.
2009.01.12, Stop.hu
Első Előző 1 Következő Utolsó
Celebfigyelő
Celebfigyelő
Horoszkóp
Horoszkóp
Képeslap
Képeslap
Nyereményjáték
Nyeremény
Kezdőlap | Magazin | Hasznos lapok
Hírlevél    Kapcsolat    Médiaajánló    Partnereink    Jognyilatkozat    Adatvédelmi nyilatkozat    Webmestereknek    Források   
Copyright 2007-2009 ___. Minden jog fenntartva. A Zassa, a zassa.hu és a Zassa logó ___ védjegyei.
Az oldal megtekintéséhez Internet Explorer 6+ vagy Firefox 2+ böngészõ ajánlott.