Zassa Cafe Kezdőlap
Celebfigyelő

Tornóczky Anita a Zassa Celebfigyelőjében

Ma 2015.10.09, péntek, Dénes. Holnap Gedeon.

Legyél naprakész

Tornóczky Anita legfrissebb hírei

ből. Itt, a Zassa Cafe-n elolvashatod mindazt, ami mostanában Tornóczky Anita körül történt, hiszen nálunk nemcsak

Tornóczky Anita legújabb pletykái

t és legfrissebb híreit olvashatod el, hanem mindent, amihez korábban

Tornóczky Anita

neve kapcsolódott. Nincs más dolgod, mint kiválogatni

Tornóczky Anita hírei

közül azokat, amelyek igazán érdekelnek azért, hogy ha legközelebb a társaságodban ismét szóba kerül Tornóczky Anita tájékozott és naprakész legyél. Kellemes böngészést.

Tornóczky Anita


Zassa Cafe Index (ZCI) 0.00
Friss hír 0
Összes hír 116
Született 1979.08.05
Életkor 36
Csillagjegy Oroszlán
Jégautózás a nagyokkal
Havas pálya és jó társaság fogadta azokat akik az ausztriai vezetési centrumba látogattak a Billzone által támogatott vezetéstechnikai napra.
Küldj képeslapot ismerőseidnek!
Olvasd el, mit mond a horoszkópod!
Hajdú Péter: Ma este Törökbálinton a Roni közért előtt...
Hajdú Péter: Ma este Törökbálinton a Roni közért előtt kóborolt az autók között ez a négy gyönyörű kiskutya! Valószínűleg kirakhatta őket az autóból egy torzlelkű puzsér-szerű képződmény! Szóltunk az állatvédőrségnek, holnap reggel Tornóczky Anita elviszi őket. Ha esetleg addig valakinek mégis hiányozna otthonról ez a négy kis tünemény, írjon privátban!
2013.11.15, Stop.hu
Tornóczky: Külön élünk a férjemmel
Budapest - Hosszú hónapok óta hol szakításról, hol kibékülésről szólnak a hírek, ha szóba került Tornóczky Anita (35) házassága.
2013.11.07, Blikk - Sztárok
Az adócsalásért elítélt Krisz Rudi vagy a lekurvázott Tornóczky Anita a hét lúzere?
Ezen a héten négy versenyző is ringbe száll a legnagyobb lúzer címért, döntse el ön, ki a vesztes!
2013.11.04, Velvet
Tornóczky Anita is kiakadt Dömsödi Gáborra
Azt írta róla, hogy nem ért a tévézéshez, Hajdúról meg azt állította, hogy Tornóczky és nevelőapja, Medgyessy Péter hátán mászott fel a sikerlétrán.
2013.10.08, Velvet
Hajdú: Dömsödi szánalmas alak
Hajdú Péter és Tornóczky Anita úgy érzi, hogy Dömsödi Gábor – némi pénz reményében – hátba támadta őket hamarosan megjelenő könyvében. A sértettek jogi lépéseket fontolgatnak.
2013.10.08, Bors Online
Tornóczky Anita gyászol
A napokban veszítette el imádott nagymamáját Tornóczky Anita, aki egyelőre még fel sem tudta fogni a történeteket - írja a Storyonline.hu.
2013.09.27, Stop.hu
Nagymamáját gyászolja Tornóczky Anita
Az egykori műsorvezető a napokban veszítette el imádott nagymamáját.
2013.09.26, Story Online
Visszatért férjéhez Tornóczky Anita?
Tornóczky Anita és Szini Béla házassága néhány hónappal ezelőtt zátonyra futott, de könnyen lehet, hogy újramelegítik a kihűlt káposztát.
2013.08.24, Stop.hu
Tornóczky Anita univerzális keresztmami
Több ezer férfi szemlélte féltékenyen Hajdú Péter kisfiát, Dávidot, aki a minap kiharcolta, hogy keresztanyjával, Szabó Zsófival aludhasson.
2013.07.04, Bors Online
Erdőhegyi Brigi kutyát ment, folyamatosan
Nemcsak Tornóczky Anita vette védelmébe a kutyákat, hanem az énekesnő is. Egyre több celeb próbál Magyarországon az állatokon segíteni, mert tragikus a helyzet.
2013.06.02, Bors Online
Kutyákat istápol Tornóczky Anita
Megtalálta valódi hivatását az egykori műsorvezető. Az Országos Állatvédőrség Alapítvány önkénteseként tevékenykedő Anita házasságát ugyan még nem hozta rendbe, mégsincs hiányérzete: a nap 15 órájában dolgozik, méghozzá nem is akármin.
2013.05.30, Bors Online
Tornóczky Anita azt gondolta, nem lesz több, aztán mégis...
Tornóczky Anita köztudottan nagy állatbarát, így boldogan vágott neki Gerényi Katával az első budapesti kisállat fesztivál megszervezésének. A Petfest megálmodói részletesen meséltek a hétvégi rendezvényről.
2013.05.29, Stop.hu
Tornóczky Anita azt gondolta nem lesz több, aztán mégis...
Tornóczky Anita köztudottan nagy állatbarát, így boldogan vágott neki Gerényi Katával az első budapesti kisállat fesztivál megszervezésének. A Petfest megálmodói részletesen meséltek a hétvégi rendezvényről.
2013.05.29, Stop.hu
Tornóczky Anita pokolra megy a kutyákért
Sokszor veszélyes körülmények között, testi épségét sem féltve menti az álla­tokat Tornócky Anita. Legutóbbi akciójára elkísérték a Bors munkatársai is.
2013.04.22, Bors Online
Tornóczky Anita lelki csatát vív
Anita és a férje még nem tud semmilyen változásról beszámolni. Nem is nyilatkoznak a magánéletükről.
2013.04.13, Bors Online
Dupla agydaganatot találtak Tornóczky Anitánál
Tornóczky Anita nehéz időszakon van túl. A Best magazinnak mesélt először gyógyulásáról. Valósággal összeroppant, amikor az MRI-vizsgálaton kiderült: daganat van a fejében.
2013.04.08, Stop.hu
Sínre kerülhet Tornóczky Anita házassága
Tornóczky Anita kapcsolata Szini Bélával öt éve tartott, amikor úgy döntöttek, hogy összeházasodnak. Azóta többször lábra keltek a házasságuk válságáról szóló hírek. Anita cáfol, bár azt elismerte, hogy egy ideje valóban gondok vannak náluk.
2013.04.03, Stop.hu
Tornóczky Anita házas marad
A műsorvezető elismerte, hogy komoly gondjaik vannak Szini Bélával, de már van terv a megoldásra.
2013.03.21, Velvet
Tornóczky Anita: megmentem a házasságomat
Anita szerint azért romlott meg a kapcsolatuk a férjével, mert elhanyagolták egymást. Kész tervük van arra, hogyan másszanak ki a gödörből.
2013.03.21, Bors Online
Féltékenység mardosta Tornóczkyt
Budapest - Kapcsolatuk kilenc éve alatt már többször költözött szét Tornóczky Anita (33) és Szini Béla (47).
2013.03.21, Blikk - Sztárok
Válás! Menthetetlen Tornóczky Anita házassága
Tönkrement Tornóczky Anita és Szini Béla házassága. A műsorvezető és a multimilliomos vállalkozó kapcsolata a közelmúltban futott zátonyra.
2013.03.20, Story Online
Tönkrement Tornóczky Anita házassága
A hírek szerint a pár négy év házasság után feladta.
2013.03.20, Velvet
Szétesett Tornóczky házassága
Budapest - Tönkrement Tornóczky Anita (33) és Szini Béla (47) házassága. A műsorvezető és a multimilliomos vállalkozó kapcsolata információink szerint zátonyra futott a közelmúltban. Pedig minden meseszerűen indult, amikor kilenc esztendeje megismerkedett egymással a páros.
2013.03.20, Blikk - Sztárok
Tornóczky Anita perel a cukrászdáért
Budapest — Tízmillió forintot követel az Allee bevásárlóközpont tulajdonosa attól a cégtől, amelynél Tornóczky Anita (32) ügyvezetőként dolgozik.
2011.10.28, Blikk - Sztárok
Anita állatokat szelídített
Mentett gólyák, mosómedvék és farkasok társaságát élvezte a minap Tornóczky Anita, aki az Állatvédőrség szóvivőjeként a Veresegyházi Medvepark maciliftjének avatóján több vadállatot is "megszelídített".
2011.09.25, Story Online
Tornóczky Anita farkasokkal táncolt
Mentett gólyák, mosómedvék és farkasok társaságát élvezte a minap Tornóczky Anita, aki az Állatvédőrség szóvivőjeként a Veresegyházi Medvepark maci-liftjének avatóján több vadállatot is "megszelídített".
2011.09.22, Stop.hu
Farkasokkal táncoló: Tornóczky Anita vadakat szelídített
Mentett gólyák, mosómedvék és farkasok társaságát élvezte a minap Tornóczky Anita, aki az Állatvédőrség szóvivőjeként a Veresegyházi Medvepark maci-liftjének avatóján több vadállatot is "megszelídített".
2011.09.22, ma.hu
Tornóczky Anita csődöt jelentett
Az ismert tévés felszámolja a közel hétmillió forintos tartozást felhalmozott vállalkozását.
2011.08.19, Story Online
Tornóczky Anita felszámolja cégét
Tornóczky Anita, cége pénztelenségére hivatkozva, egyetlen forintot sem törleszt abból a hétmillióból, amelynek megfizetésére jogerős bírósági határozat kötelezi. Inkább felszámoltatja a cégét.
2011.08.19, Bors Online
Tornóczky Anita több millióval tartozik
Fogyasztószalonjának bérleti díjával továbbra is tartozik a főbérlőnek az ismert tévés - állítja az egyik napilap.
2011.08.15, Story Online
A bíróságon sem jelent meg az eladósodott Tornóczky Anita
Több millió forintnyi bérleti díjhátralékot halmozott fel Tornóczky Anita szépségszalonbiznisze, és a jogerős bírósági ítélet ellenére sem fizet.
2011.08.15, Velvet
Milliókkal tartozik Tornóczky Anita
Egy bírósági ítélet szerint hétmillió forintot kell fizetnie Tornóczky Anita cégének, amiért nem fizette ki egy üzlet bérleti díját - írta meg a Bors. A volt tévés azt mondja, fizetne, de nem állnak vele szóba.
2011.08.15, Axel
Hétmillióval tartozik Tornóczky Anita cége
Nem szeretne kibújni a felelősség alól.
2011.08.15, Velvet
Ganxsta Zolee a farkasoktól sem félti a lányát
Sokkoló fotók, csontsoványra fogyott, megkínzott állatok. A szívszorító képsorokat az Állatvédőrség legutóbbi rendezvényén vetítették le, ahol a több mint 300 civil önkénes, köztük Tornóczky Anita és Ganxsta Zoli felesége, Zana Mónika is esküt tett, és átvette Állatvédőr oklevelét. Az eseményen bemutatták a szervezet Holnapfény című himnuszának klipjét is, amelyben olyan sztárok működnek közre, mint Tóth Gabi, Keresztes Ildikó, Dér Heni, Falusi Mariann, Puskás Peti, Ádok Zoli, Bebe, Szolnoki Péter és Ganxsta Zolee.
2011.07.23, Story Online
Szóvivői posztot kapott Tornóczky Anita
Sokkoló fotók, csontsoványra fogyott, megkínzott állatok. A szívszorító képsorokat az Állatvédőrség legutóbbi rendezvényén vetítették le, ahol a több mint 300 civil önkénes, köztük Tornóczky Anita, és Ganxsta Zoli felesége, Zana Mónika is esküt tett, és átvette Állatvédőr oklevelét. Az eseményen bemutatták a szervezet "Holnapfény" című himnuszának klipjét is.
2011.07.19, Stop.hu
Keresztes Ildikó elhagyott kutyákat fogad örökbe
Hatalmas meglepetés érte az egyik budapesti napközis tábor diákjait, amikor Vastag Csaba és Vastag Tamás, Keresztes Ildikó, Fábián Anita és Tornóczky Anita az Állatvédőrség Cerberos munkacsoportjával karöltve ellátogatott hozzájuk, hogy játékos feladatok segítségével felhívják a figyelmet a felelősségteljes állattartásra.
2011.07.03, Story Online
Döbbenetes videó Hajdú Péter első szárnycsapásairól
50. adásához érkezik Hajdú Péter Frizbije a TV2-n! Tornóczky Anita előbányászott néhány olyan, már-már archívnak mondható felvételt, melyeken a showmant egészen a karrierje legelején, kettéválasztott hajjal láthatjuk.
2011.05.12, Stop.hu
Tornóczky Anita tökéletesre formálta a popsiját
Budapest - Tornóczky Anita (31) világéletében büszke volt a fenekére, a műsorvezető éppen ezért mindent elkövet, hogy az általa legszebb testrészének tartott domborulat mindig a legjobb formában legyen.
2010.11.26, Blikk - Sztárok
A műsorvezetőnő házassága válságban?
Tornóczky Anita és Szini Béla házassága körül egyre nagyobb a zűrzavar, mert mindenki mást mond.
2010.10.01, Mon.hu
Még sincs válságban Tornóczky Anita házassága?
Az elmúlt hetekben több cikk látott napvilágot arról, hogy Tornóczky Anita házassága válságba került. Egy exkluzív ékszerbemutatón azonban a résztvevők a saját szemükkel láthatták, hogy ez nem így van.
2010.09.24, Story Online
Tornóczky Anita lesz Hajdú Péter fiának keresztanyja
Az Aktív mai adásából kiderült, hogy Hajdú Péter és felesége második gyermekének Tornóczky Anita lesz a keresztanyja.
2010.09.13, Velvet
Tornóczky Anita: aki azt mondja, az hazudik
Olyan hírek kaptak szárnyra, miszerint Tornóczky Anita és férje, Béla szétköltöztek. Ezeket a híreszteléseket sosem erősítették meg, azonban Anita és Béla is rendszerint más társaságában mutatkoztak partikon.
2010.09.13, Stop.hu
Körözi a rendőrség Bochkor Gábor haverját!
Dubovsky "Dubcek" Lászlót leginkább a Bumeráng gyakori betelefonálójaként, Bochkor Gábor, Hajdú Péter és Tornóczky Anita barátjaként ismerheti a nagyérdemű, most azonban a szlovák rendőrség látókörébe is bekerült.
2010.07.31, Stop.hu
Mi történt? Onkológián töltötte a napját Tornóczky Anita
Nagyon aggódik az egykori műsorvezető - Tornóczky Anita egy budapesti onkológiai osztályon töltötte tegnapi napját, ahová elmondása szerint egy közeli hozzátartozóját kísérte el. Igencsak megviseli családtagjának állapota.
2010.07.01, ma.hu
Kórházban töltötte a napot Tornóczky Anita
Közeli családtagjáért aggódik Tornóczky Anita. Az egykori műsorvezető kórházban töltötte tegnapi napját. Közeli hozzátartozóját kísérte vizsgálatra egy budapesti onkológiai osztályra, ahol egyes információk szerint a rokon kemoterápiás kezelésen esett át. Anitán érezhető volt, hogy megviselte családtagjának állapota.
2010.07.01, Stop.hu
Mocskos titkok derülhetnek ki a magyar hírességről!
Külföldön szinte mindennapos, de ma már hazánkban sem ritka, hogy ismert emberek zsarolás áldozatául esnek. Legutóbb Tornóczky Anita beszélt arról, hogy megzsarolták, de Schobert Norbinak, Voksán Virágnak, Havas Henriknek és Kunovics Katinkának is volt már hasonló jellegű problémája.
2010.06.11, Story Online
Aláírásukkal tüntettek a sztárok
Pécsi Ildikó, Lilu, Zséda, Ördög Nóra, Gombos Edina, Dukai Regina, Debreczeni Zita, Horváth Éva, Keleti Andrea, Tornóczky Anita, Terecskei Rita, Madár Vera, Vágó Piros, Auth Csilla, Baby Gabi, Némethy Marcsi, Köböl Anita, Gönczi Gábor és Kovács Áron is ott hagyta névjegyét egy óriásplakáton, hogy ezzel hívja fel az emberek figyelmét a mellrák megelőzésének fontosságára. A sztárok arra buzdítanak mindenkit, hogy június 5-én közös sétával ünnepeljék az életet, hiszen a gyilkos kór kellő odafigyeléssel legyőzhető.
2010.05.30, Story Online
Cicit villantott Tornóczky Anita
2010.04.21, Blikk - Sztárok
Havas beszólt Tornóczky Anitának
Nagy port kavart nemrégiben, hogy Kiszel Tündét és új párját, Károlyt nem engedték be egy budapesti rendezvényre. A történetet Havas Henrik is feldogozta - a maga sajátos módján - videoblogjában. A Tanár úr szánja Tündét, ám nem kevésbé tartja visszásnak azt sem, hogy Tornóczky Anita is véleményt nyilvánított a naptárdíváról. Havas blogjában nem kíméli Anitát, sőt, majdnemhogy pszichiátriai esetnek nevezi. A StoryOnline-nak Anita arról beszél, miért lehet ilyen véleménnyel róla Havas.
2010.04.12, Story Online
Autót kap Tornóczkytól Hajdúék kislánya
Sarka Kata és Tornóczky Anita barátságukról vallottak az internetes sztártévé riporterének. A két híresség elárulta, hogy egyfajta családként élnek együtt. Anita például rendszeresen főzni tanítja Katát, és ráadásul azt is megígérte, hogy Ő fogja megvenni a kis Hajdú sarj első autóját is.
2010.04.08, ma.hu
Tornóczky Anita autót vesz Hajdúék gyerekének!
Sarka Kata és Tornóczky Antia barátságukról vallottak az internetes sztártévé riporterének. A két híresség elárulta, hogy egyfajta családként élnek együtt.
2010.04.07, Mon.hu
Tornóczky Anita két autót tört össze egy balesetben
Komoly anyagi kárral járó balesetet okozott a napokban Tornóczky Anita
2010.04.03, Velvet
Hibázott! Tornóczky Anita összetört két autót
BUDAPEST – Amerikai rendszámú autóval okozott komoly anyagi  kárral  járó  balesetet Tornóczky Anita (29). A műsorvezetőnő pár napja Budaörsön egy hármas karambol főszereplője volt, amelyben a másik két autó csúnyán összetört, az egyik ráadásul totálkárosra – tudtuk meg egy olvasó-riporterünktől, akinek információjáért jár a tízezer forint.
2010.04.03, Blikk - Sztárok
Sarka Kata és Tornóczky Anita porig alázta Kiszel Tündét!
Kiszel Tündét bojkottálná Sarka Kata és Tornóczky Anita. A két hölgy azt a kérdést feszegeti, hogy vajon ki is valójában Kiszel Tünde, miközben a fórumozók őket is csupán egy ismert ember feleségeként és egy bukott műsorvezetőként jegyzik.
2010.03.24, Stop.hu
Gigászok csatája: Sarka Kata Kiszel Tünde bojkottjára szólít
Tornóczky Anita és Sarka Kata javasolták Kiszel Tünde kitiltását a további celebeseményekről is, ahogy a Kiszel-Stop matricát is jó ötletnek tartják.
2010.03.23, Velvet
Botrány: közpénzből vették Tornóczky Anita nászajándékát?
Szlovák közpénzből vett állítólag nászajándékot a Frizbi poénmestere Tornóczky Anitának tavaly nyáron. Dubcek Tornalja polgármestereként vetemedett a pénztárcáját kímélő megoldásra. Medgyessy Péter nevelt lánya a mosógépet azóta is használja, az ügy kirobbanása óta azonban a politikus-médiasztárt senki sem találja. A rendőrség nyomoz.
2010.03.20, Stop.hu
Tésztafőzős celebkörkép: Tornóczky Anita az elején belerakja, Gianni Annoni nem olajoz
Geszti Péter megkér valakit, hogy főzzön helyette, míg Herczeg Zoltán tésztafőzési technikájától hülyét kaptak barátnői. Mikor menjen bele a só? Kell-e egyáltalán olaj? Hogyan legyen a tészta al dente? Jó és rossz válaszok celebektől.
2010.03.05, Velvet
Hajdú Péter a bejáratnál parkolt
Ha Tornóczky Anita a mitfahrer. Ha rosszalkodik, az csak pár percig tart.
2010.02.26, Velvet
Miért nem jön még a baba Tornóczky Anitáéknál?
Tizenkét éve a saját lábán áll, ezért a jövőtől sem tart a csinos egykori tévés - Tornóczky Anita üzletasszonyként is bizonyít. A házassága megromlásáról szóló pletykákat cáfolja, de egy valamit elismer.
2010.01.29, ma.hu
Tornóczky Anita ebbarát cukrászdát nyitott
2010.01.25, Blikk - Sztárok
Növényi izzasztja: 70 milliót bukhat az elkeseredett Hajdú!
Nagyon sokan kíváncsiak voltak Tornóczky Anita cukrászdájára, aki a minap tartotta a bolt megnyitóját - Egykori párja, Hajdú Péter csak diabetikus sütivel ünnepelhetett, de így is el van keseredve.
2010.01.25, ma.hu
A nagy átalakulás!
Több híresség is stílust váltott az utóbbi időben. A leglátványosabb átalakulást azonban Deutsch Anita, Dobó Kata, Tornóczky Anita és Auth Csilla produkálták. Azt, hogy ez mennyire előnyös számukra, mindenki döntse el maga.
2010.01.25, Story Online
Tornóczky Anita nem fog szülni
Pár hónap telt el azóta, hogy Tornóczky Anita és kedvese, Béla öt év után végleg összekötötte az életét. Az ex-miniszterelnök, Medgyessy Péter nevelt lánya általában szereti előre tudni, mi történik a magánéletében és a munkájában.
2009.12.21, Stop.hu
Beszóltak Tornóczkynak: "Mit szívtál, Anita?"
Két barát folytatott meghökkentő szócsatát egy, Tiszadobon rendezett divataukción - Tornóczky Anita és Végvári Tibcsi egymásnak esett, nem kímélve a másikat a vulgáris megjegyzésektől sem.
2009.12.18, ma.hu
Tornóczky Anita keményen visszaszólt - őt nem lehet sértegetni
Kis híján botrányba fulladt a napokban megrendezett divataukció, ahol több hazai híresség is felajánlotta féltve őrzött ruhaneműjét a tiszadobi árvaház javára. Végvári Tibor és Tornóczky Anita barátsága közel hat-hét évre tehető, ennek ellenére olyan mondatok hagyták el a szájukat a színpadon, amiktől megfagyott a levegő az eseményen.
2009.12.18, Stop.hu
Válást csináltak Tornóczky Anita hajából!
Megdöbbentő hír röppent fel a napokban a mindössze három hónapja házasodott műsorvezetőről - Eszerint Tornóczky Anita válik a párjától. A csinos sztár mindent cáfol: csupán új frizuráról van szó!
2009.12.02, ma.hu
Tornóczky Anita: semmi nem igaz az egészből
Biztosra mentek: sokáig együtt éltek, mielőtt kimondták a boldogító igent! Ennek ellenére már most felröppent a hír: Tornóczky Anita új életet kezd és válik Bélától. Ebből mindössze annyi igaz, hogy új frizurát csináltatott magának...
2009.12.01, Stop.hu
Micsoda változás! Tornóczky Anita levágatta a haját
BUDAPEST — Új frizurával hódít Tornóczky Anita (30). Az egykori műsorvezető hosszas dilemma után döntött úgy, megválik gyönyörű fürtjeitől, és rövidre vágatta a haját.
2009.11.17, Blikk - Sztárok
Tornóczky Anita hihetetlen átváltozása
Alig több, mint három centisre vágatta hosszú hajzuhatagát Tornóczky Anita. Vajon mi lehet a hirtelen átváltozásnak az oka?
2009.11.13, Story Online
Tornóczky Anita meglepődött, amikor megtudta
Öt év együtt járás után mondta ki a boldogító igent a harmincegy éves Tornócky Anita álmai férfijának, a negyvennégy éves Szini Bélának egy vidéki kastélyban. Eddig nem volt hajlandó beszélni magánéletéről, és párjáról sem. Most azonban nem tudta magába fojtani boldogságát, meghatódva mesélt az esküvőjéről.
2009.09.08, Stop.hu
Íme Tornóczky Anita esküvői fotói
Tornóczky Anita a hétvégén férjhez ment. Az esküvőn készült exkluzív felvételeket most a StoryOnline olvasói is megnézhetik. Érdemes, hiszen Anita gyönyörű menyasszony volt.
2009.09.01, Story Online
Bankszámlára érkeztek Tornóczky Anita ajándékai
Kimondta a boldogító igent a csinos műsorvezető - Tornóczky Anita Röjtökmuzsajon, egy kastélyszállóban ment férjhez, de a pompa mellett a jótékonyságról sem feledkezett meg.
2009.08.31, ma.hu
Medgyessy Péter könnyeit nyelte nevelt lánya esküvőjén Fotógaléria!
Ragyog a boldogságtól Tornóczky Anita. Ahogy a Bors megírta, a volt műsorvezető és újdonsült férje, Szini Béla szombaton kötötte össze életét a festői szépségű Győr-Moson-Sopron megyei Röjtökmuzsajon.
2009.08.30, Bors Online
Medgyessy Péter könnyeit nyelte nevelt lánya menyegzőjén Esküvői fotógaléria!
Ragyog a boldogságtól Tornóczky Anita. Ahogy a Bors megírta, a volt műsorvezető és újdonsült férje, Szini Béla szombaton kötötte össze életét a festői szépségű Győr-Moson-Sopron megyei Röjtökmuzsajon.
2009.08.30, Bors Online
Tornóczky Metallicára vonult az oltár elé
Tornóczky Anita a Metallica egyik számára vonult be a templomba, a szertartásra pedig Varnus Xaviért szerződtették orgonistának.
2009.08.30, Velvet
Testfestmény az ara lábán: Tornóczky Anita esküvőjének színei
Tornóczky Anitából asszony lett. Választottjával, Szini Bélával öt év után döntöttek úgy, hogy hivatalossá teszik kapcsolatukat. A polgári szertartáson csak a család vett részt, amikor azonban a Metallica egyik számára bevonultak a templomba, akkor már több százan várták őket. Az orgonánál Varnus Xavér és a vőlegény édesapja foglalt helyet.
2009.08.30, Stop.hu
Tornóczky Metalicára vonult az oltár elé
Tornóczky Anita a Metallica egyik számára vonult be a templomba, a szertartásra pedig Varnus Xaviért szerződtették orgonistának.
2009.08.30, Velvet
Eső áztatta Tornóczky Anita esküvőjét
Semmit sem bízott a véletlenre Tornóczky Anita. A műsorvezető és párja, Szinyi Béla festői környezetben, a Budapesttől kétszáz kilométerre fekvő Röjtökmuzsajon mondta ki a boldogító igent az eső áztatta szombaton.
2009.08.30, Bors Online
Ilyen lesz Tornóczky Anita esküvője
Tornóczky Anitának augusztus végén bekötik a fejét. Medgyessy Péter exminiszterelnök neveltlánya több izgalmas részletet is elárult a StoryOnline-nak közelgő esküvőjéről.
2009.08.27, Story Online
Tornóczky Anita esküvői ruháját Náray Tamás tervezi
Tornóczky Anita 100 embert hívott meg az esküvőre, Dél-Amerikába megy nászútra jövendőbelijével.
2009.08.20, Velvet
Tornóczky Anita nemsokára férjhez megy!
Egyre több és több híradás jelenik meg arról, hogy rövidesen esküvő lesz Anitáéknál!
2009.08.08, Nice Online
Még a nyáron oltár elé áll Tornóczky Anita
Még ebben a hónapban férjhez megy Tornóczky Anita, Medgyessy Péter volt miniszterelnök nevelt lánya.
2009.08.08, Stop.hu
Pikáns! Volt szerelme lesz Tornóczky Anita tanúja
RÖJTÖKMUZSAJ – Még ebben a hónapban férjhez megy Tornóczky Anita (30). Medgyessy Péter volt miniszterelnök nevelt lánya ugyanabban a kastélyszállóban mondja ki a boldogító igent, amelyben alig pár hete Sebestyén Balázs műsorvezető tartotta esküvőjét. Anita már javában készülődik a nagy napra, kedvese, Béla, már a legénybúcsút is megtartotta.
2009.08.08, Blikk - Sztárok
Férjhez megy Tornóczky Anita!
Augusztus végén férjhez megy Tornóczky Anita, és állítólag legjobb barátja, Hajdú Péter lesz a tanúja. Úgy tűnik végre boldog a műsorvezető-üzletasszony.
2009.07.15, ma.hu
Férjhez megy Tornóczky Anita
Állítólag legjobb barátja, Hajdú Péter lesz a tanúja.
2009.07.15, Axel
Mit titkol Tornóczky Anita?
Tornóczky Anita férjhez megy augusztus 29-én. A műsorvezető-üzletasszony nem kívánt nyilatkozni a témában, de nem is cáfolta az értesüléseket.
2009.07.15, Stop.hu
Tornóczky Anita férjhez megy?
Tornóczky Anita a pletykák szerint férjhez megy. Bár az ismert műsorvezető a StoryOnline érdeklődésére még nem erősítette meg a hírt, de információink szerint a csinos tévésnek augusztus végén kötik be a fejét.
2009.07.14, Story Online
Tornóczky Anita: dobálhatom magamra a legszexisebb fehérneműt!
Időről időre előfordul, hogy egyeseket megcsalnak, mások idegen ágyban keresik az örömöt. Mindannyian ki vagyunk téve kísértésnek, de el lehet érni, hogy ne legyen nagyobb baj belőle. A Kiskegyed utánajárt, ki hogyan gondolkodik minderről.
2009.06.24, Stop.hu
Tornóczky Anita szexi fotója
Kétarcú jelenség Tornóczky Anita. Partykon akár bálkirálynő is lehetne fegyelmezett eleganciájával, a hétköznapi életben pedig olyan, akár a lány a szomszédból. Helyes, kedves arcú, szolid kis nő.
2009.06.18, Story Online
Kiderül, hogy mit keresett Labancz Lilla Pamela Anderson házában!
Az EP választások estéjén jelentkező következő műsorunkban kihagyhatatlan a politika, Dr. Berényi András, az Optimum Intézet főigazgatója, és Tornóczky Anita, akit ezúttal teljesen más szerepben láthatunk, hiszen az intézet vezető elemzőjeként az esélyeket latolgatja, és intézetük tevékenységéről is elárul részleteket Hajdú Péternek.
2009.06.06, Story Online
Politikai elemzőnek állt Medgyessy nevelt lánya
Egy szellemi műhelybe tömörült két ismert politikus lánya és a volt főbíró fia. Tornóczky Anita, Medgyessy Péter nevelt lánya, Herényi Gyöngyvér, Herényi Károly volt MDF-frakcióvezető lánya és ifj. Lomnici Zoltán azt szeretné, ha mihamarabb jó politikai témákkal tudnák tematizálni a közgondolkodást.
2009.05.29, Bors Online
Tornóczky Anita és Bakács is részt vett az orgián!
Egy Michelin-csillagos szakács házaspár kényeztette hazánk sztárjait! Erzsébet királynő házi szakácsa csak néhány napot volt Magyarországon, de nem bírta megállni, hogy ne nyűgözze le sztárjainkat!
2009.05.15, Stop.hu
Hoppácska! A TV2 sztárja elárulta, ki csemetéjének az apja!
A gyönyörű Tornóczky Anita egy idősebb úrra cserélte fiatal párját, és Bakáts Tibor Settenkedőt választotta ki apának.
2009.05.14, Sztarbutik
Nyílt törése óta először sportolt Tornóczky Anita!
Balesete óta először próbálkozott keményebb sporttal Tornóczky Anita, akit 2 évvel ezelőtt ütött el egy szabálytalan autós robogózás közben. A műsorvezetőt azóta többször megműtötték, sőt síp csontját orvosi fémek tartják össze.
2009.04.08, ma.hu
Szuperszexi ruhába bújt Anita
Szuperszexire vette a figurát Tornóczky Anita a Hal a tortán pénteki adásának felvételén.
2009.03.30, Story Online
Hajdú Péter direkt rosszul nevezte Pintér Tibort!
A Hal a tortán című produkció keddi adásában Hajdú Péter többször emlegette, de a keresztnevén szándékosan rosszul szólította Pintér Tibort, aki a Tornóczky Anita aznap esti vendége volt.
2009.03.27, ma.hu
Tornóczky Anita elsírta magát!
Pintér Tibor nem mindennapi helyszínt talált ki vendégeinek. A színész a Komáromi Lovas Színházba invitálta Tornóczky Anitát, Kállai Ildikót, Beleznay Endrét és Nádas Györgyöt. Természetesen nem maradhatott el a közös lovaglás sem, de előtte gulyás leves és császármorzsa került az asztalra. Pintér Tibor nem csak főzőtudományát villantja meg, lóháton is énekel.
2009.03.25, Stop.hu
Tornóczky Anita állatszőrt is felszolgált a főztjében
A Koffeintes Mokka egykori műsorvezetője főzött tegnap a TV2-n futó Hal a tortán című szuperpodukcióban, ahol minden jól sikerült, leszámítva a desszertbe került szőrt, amiről pontosan nem derült ki, honnan is származhat, bár Tornóczkynak van kutyája, így lehet némi sejtésünk.
2009.03.25, Velvet
Hal a tortán: Tornóczky Anita kiakadt Hajdú Péterre!
Kedd este Tornóczky Anita látta vendégül a Hal a tortán e heti sztárszakácsait. Az egykori műsorvezető gyakorlott szakács, mégis úgy gondolta, hogy a nagy feladatot inkább barátjával, Hajdú Péterrel közösen oldaná meg.
2009.03.24, ma.hu
Tornóczky Anita repülővel jár vásárolni
Tornóczky Anitáról köztudott, hogy vagány lány, így talán az sem meglepő, hogy a Hal a tortán ma esti adásában egy Cesna repülőgép pilótájaként találja ki, hogy milyen menüvel lepje meg vendégeit.
2009.03.24, Bors Online
Hajdú Péter hátráltatta főzés közben a Hal a tortán szexi sztárját!
Kedd este Tornóczky Anita látta vendégül a Hal a tortán e heti sztárszakácsait. Az egykori műsorvezető gyakorlott szakács, mégis úgy gondolta, hogy a nagy feladatot inkább barátjával, Hajdú Péterrel közösen oldaná meg. Gyorsan kiderült, hogy a televíziós inkább csak hátráltatta Anitát. Az este pálinka kóstolással zárult, amelyben Kállai Ildikó bizonyult a legeredményesebbnek.
2009.03.24, Sztarbutik
Tornóczky Anita kiakadt! Hajdú Petit okolja!
Kedd este Tornóczky Anita látta vendégül a Hal a tortán e heti sztárszakácsait. Az egykori műsorvezető gyakorlott szakács, mégis úgy gondolta, hogy a nagy feladatot inkább barátjával, Hajdú Péterrel közösen oldaná meg. Gyorsan kiderült, hogy a televíziós inkább csak hátráltatta Anitát. Az este pálinka kóstolással zárult, amelyben Kállai Ildikó bizonyult a legeredményesebbnek.
2009.03.24, Stop.hu
Tornóczky Anita lement hídba!
A Hal a tortán e heti első vendéglátója Beleznay Endre volt. A humorista sajtos-tejfölös csirkével, tortával és hallal készült Tornóczky Anitának, Kállai Ildikónak, Nádas Györgynek és Pintér Tibornak. A sztárszakács lánya és húga segítségével birkózott meg a menüvel. A vacsora után electric boogie leckéket vesz a társaság a vendéglátó barátjától, Kollár Stevetől.
2009.03.23, Stop.hu
Újra megoperálták Anita lábát!
Tornóczky Anita hamarosan babázhat, ugyanis ő lesz a keresztmamája Hajdú Péterék kislányának. Az ismert televíziós egyelőre nem mer gyermeket vállalni, ugyanis nem szeretné terhelni sérült lábát.
2009.02.06, Story Online
Vacsorát nyertek a hajléktalanok
Gianni vendégül látta A nagy lehetőség című hajléktalan szereplőit. A Story Tv versenyzőit két ötfős csapatra osztották. A Józsi, Angie, Andrea, Béla, Zsuzsi alkotta csapatnak Tornóczky Anita felkutatására kellett indulniuk.
2008.12.02, Bors Online
Már keresik Tornóczky Anita utódját?
A Blikk információi szerint műsorvezetőt cserélnek a Mokkában, Tornóczky Anitának mennie kell.
2007.11.21, Velvet
Pünkösdi királynőség? Máris lecserélik Tornóczky Anitát?
Az egyik bulvárlap értesülései szerint hamarosan véget érhet Tornóczky Anita TV2-s karrierje. A Mokkába már az utódját keresi a csatorna - állítják az ismeretlen forrásokra hivatkozó jólértesültek.
2007.11.21, ma.hu
Máris kap hideget-meleget a Mokka új mûsorvezetõje, Tornóczky Anita!
A mûsorvezetõt azelõtt is sokan kritizálták, mielõtt a stábhoz került, ám a debütálását követõen a nézõk közül is mind többen támadják Tornóczky Anitát.
2007.11.09, Story Online
Tornóczky Anita túl van a nehezén
A kívül-belül megújult reggeli mûsor, a Mokka tegnaptól új mûsorvezetõvel várja a nézõket. Tornóczky Anita könnyedén vette az elsõ felvételeket, túl van a nehezén. Azért volt, aki besegített.
2007.11.06, Stop.hu
Felkészült a nézõi támadásokra Tornóczky Anita
Lélekben felkészült a nézôk esetleges támadásaira is Tornócky Anita, aki ma reggel mutatkozik be a Mokka msorvezetôi székében. A bájos msorvezetônô a távolkeleten pihent rá új munkájára
2007.11.05, Bors Online
Első Előző 1 Következő Utolsó
Celebfigyelő
Celebfigyelő
Horoszkóp
Horoszkóp
Képeslap
Képeslap
Nyereményjáték
Nyeremény
Kezdőlap | Magazin | Hasznos lapok
Hírlevél    Kapcsolat    Médiaajánló    Partnereink    Jognyilatkozat    Adatvédelmi nyilatkozat    Webmestereknek    Források   
Copyright 2007-2009 ___. Minden jog fenntartva. A Zassa, a zassa.hu és a Zassa logó ___ védjegyei.
Az oldal megtekintéséhez Internet Explorer 6+ vagy Firefox 2+ böngészõ ajánlott.