Zassa Cafe Kezdőlap
Celebfigyelő

Nánási Pál a Zassa Celebfigyelőjében

Ma 2015.10.07, szerda, Amália. Holnap Koppány.

Legyél naprakész

Nánási Pál legfrissebb hírei

ből. Itt, a Zassa Cafe-n elolvashatod mindazt, ami mostanában Nánási Pál körül történt, hiszen nálunk nemcsak

Nánási Pál legújabb pletykái

t és legfrissebb híreit olvashatod el, hanem mindent, amihez korábban

Nánási Pál

neve kapcsolódott. Nincs más dolgod, mint kiválogatni

Nánási Pál hírei

közül azokat, amelyek igazán érdekelnek azért, hogy ha legközelebb a társaságodban ismét szóba kerül Nánási Pál tájékozott és naprakész legyél. Kellemes böngészést.

Nánási Pál


Zassa Cafe Index (ZCI) 0.00
Friss hír 0
Összes hír 230
Született ..
Életkor
Csillagjegy
Jégautózás a nagyokkal
Havas pálya és jó társaság fogadta azokat akik az ausztriai vezetési centrumba látogattak a Billzone által támogatott vezetéstechnikai napra.
Küldj képeslapot ismerőseidnek!
Olvasd el, mit mond a horoszkópod!
Rubint Réka már felvette a Mikulás-jelmezt
Mikulássá vált Nánási Pál fényképezőgépe előtt Rubint Réka. A fitneszedző közösségi oldalán osztotta meg a szexi jelmezes fotókat.
2013.11.20, Stop.hu
Szexis fényképek készültek Péterffy Liliről
BUDAPEST - Péterffy Lili (18) szexisebb oldalát mutatta meg, mint valaha! Az X-Faktor énekesnője Nánási Pál (40) kamerája előtt dobta le magáról a ruhákat, és vetkőzött fehérneműre.
2013.11.15, Blikk - Sztárok
Szórakozásból vetkőzött meztelenre Hargitai Bea
Ugyan már négyszer volt a nyuszis magazin címlapján, Hargitai Bea még mindig tud újat mutatni. Most Nánási Pálnak vetkőzött le - a képek csak a saját szórakoztatásukra készültek - írja a Bors.
2013.10.30, Stop.hu
Meztelenül állt Ördög Nóri férje elé Hargitai Bea
Az egykori playmate-ről nem mindennapi fotósorozatot készített Nánási Pál.
2013.10.29, Story Online
Játékból fotózta Nánási meztelenül Hargitai Beát - fotókkal (18+)
Ugyan már négyszer volt a nyuszis magazin címlapján, Hargitai Bea még mindig tud újat mutatni. Most Nánási Pálnak vetkőzött le – a képek csak a saját szórakoztatásukra készültek.
2013.10.29, Bors Online
Molnár Andrea sosem pucérkodik
Fehérneműnél lejjebb soha nem vetkőzne Molnár Andrea, mert szerinte egy tanár nem meztelenkedhet. A Szombat esti láz táncosnője Nánási Pál kamerája előtt pózolt és annak is örült, hogy a fotózáson jelen volt Ördög Nóra.
2013.10.21, Bors Online
10 celebpasi csecsemővel a kezében
Ön mit gondol, mekkora a cukiságfaktoruk? Van egyáltalán? A galériában Nánási Pált és David Beckhamet is megtalálja a gyerekével!
2013.10.19, Velvet
Végre megmutatta! Ilyen gyönyörű Ördög Nóra babája
Mici 5 hónapos lett, ezért Ördög Nóra és Nánási Pál gyönyörű képeket mutatott a kicsiről.
2013.10.07, Story Online
Végre! Szupercuki fotók Ördög Nóra kislányáról
A szülők a szinte napra pontosan öt hónapos babáról korábban csak profilképet hoztak nyilvánosságra, most viszont teljes szépségében láthatjuk Ördög Nóra és Nánási Pál kislányát, Micit!
2013.10.07, Bors Online
Végre teljesen látszik Nánási Pál és Ördög Nóra gyereke
A fotós saját oldalára tett ki egy portrét lányukról.
2013.10.07, Velvet
Nánási Pál tanulja az apaszerepet
BUDAPEST – Ördög Nóri (32) „összehozta" lányát, Micit férjével, Palkóval, aki egyelőre még tanulja az apaság teendőit.
2013.10.06, Blikk - Sztárok
Megváltozott Ördög Nóra és Nánási Pál kapcsolata
Karcsún és boldogságtól sugározva pózolt a fotósok előtt Ördög Nóra. A kismamának egyelőre nem hiányzik a tévézés, csak a családjára figyel.
2013.08.31, Bors Online
Ezzel lehet Szívós Mártont levenni a lábáról
Szívós Mártonért nők tucatjai rajonganak, ami nem is csoda, hiszen a harmincegy éves válogatott vízilabdázó izmos testét legutóbb az egyik magazinnak mutatta meg, az ismert fotós, Nánási Pál kamerája előtt. De vajon mivel lehet meghódítani a sportolót?
2013.08.03, Stop.hu
Nánási Pál feldarabolta Tóth Gabit - fotóval
Ismét gyönyörű képek kerültek elő Nánási Pál stúdiójából. A kompozíciókon Tóth Gabi szerepel, aki annyira megihlette a fotóst, hogy három sorozatot is készített róla.
2013.07.29, Bors Online
Nánási szűz lányt csinált Tóth Gabiból
Szelíden, érzékenyen tekintett Nánási Pál kamerájába Tóth Gabi. A fotós egy olyan oldalát szerette volna megmutatni az énekesnőnek, amit még fényképen soha nem láthattak a rajongói.
2013.06.25, Bors Online
Kábulatban telnek Ördög Nóra napjai
Először mesél a szülésének körülményeiről és a kislánya, Mici érkezése utáni napokról az RTL Klub műsorvezetője. Ördög Nóra megkapó őszinteséggel avatja be a blogjának olvasóit az örömeibe, a kételyeibe, a tapasztalataiba és persze a félelmeibe. Nóra a kezdő kismamák minden bizonytalanságát magában hordozza van, hogy titokban kémleli az internetet, hátha jobban tudna csinálni valamit. Szerencséjére a férje, Nánási Pál mindig résen van és a kellő pillanatban “észhez téríti” a kismamát, aki Mici érkezése óta boldog kábulatban él.
2013.05.27, Bors Online
Szexi fotók az RTL Klub bombázójáról
Nádai Anikó falatnyi bikiniben pózolt Nánási Pál kamerája előtt.
2013.05.16, Story Online
Nánási Mici korábban jött a vártnál
Örömmel és gratulációkkal fogadták olvasóink Ördög Nóra és Nánási Pál kislányának születését. A kis Mici neve azonban többeknél értetlenkedésre adott okot.
2013.05.15, Bors Online
Brasch Bence nem merte ledobni az alsóját
Levetkőztek a sztárpasik! Ám míg Kucsera Gábort rá tudták beszélni, hogy teljesen meztelenül álljon Nánási Pál kamerája elé, addig Brasch Bence csak a felsőtestét mutatta meg.
2013.05.15, Bors Online
Ördög Nóri anya lett - Babafotó
Május 6-án megszületett Ördög Nóri és Nánási Pál első gyermeke. A műsorvezető blogjában tudatta a hírt és egy képet is mellékelt a kis Miciről.
2013.05.13, Stop.hu
Ördög Nóri anya lett
Május 6-án megszületett Ördög Nóri és Nánási Pál első gyermeke. A műsorvezető blogjában tudatta a hírt és egy képet is mellékelt a kis Miciről.
2013.05.13, Stop.hu
"Gondolhatta volna, hogy nem garbóban akarnak látni a férfiak"
A címlaplány egyik legmegosztóbb személyisége Szandra, akit nemrégiben a nyuszis magazin kért fel egy fotózásra, amelynek képeit a zsűri oszlopos tagja, Nánási Pál készítette. A Viasat3 csatornán futó produkció extrém külsejű lánya emiatt majdnem elvesztette a barátját.
2013.04.29, Stop.hu
Nánási Pál eddigi életének annyi
Nánási Pál zsűritag lett a Viasat3 április 9-én induló A címlaplány című műsorban, miközben az apaszerepre készül. Mindezt a napi munkája mellett vállalta.
2013.04.07, Stop.hu
Sosem látott szexi fotók VV Anikóról
Fotómodell lett az Éjjel-Nappal Budapest sztárja, Nádai Anikó. Az amatőr színész Nánási Pál kamerája előtt változott át a végzet asszonyává.
2013.03.27, Story Online
Miért bántottátok Ördög Nórát?
Ördög Nóra és Nánási Pál évekig küzdöttek azért, hogy gyermekük legyen. A boldog szülők az egyik legnagyobb közösségi oldalon tették közzé: kisbabájukat a budapesti Kaáli Intézetnek köszönhetik.
2013.01.04, Stop.hu
Kislányt hord a szíve alatt Ördög Nóra
Babaváró buliján jelentette be Ördög Nóra, hogy kislányuk lesz. A csinos műsorvezető azt is elárulta: rendkívül izgatottan várták párjával, Nánási Pál fotóssal, hogy kiderüljön a pici neme.
2012.12.14, Stop.hu
Ördög Nórával liba és angyal is lehet
Nyilván utóbbi a cél, de azért legyen otthon jó sok üveg bor, szexi fehérnemű és egy vödör falfesték. Meg Nánási Pál.
2012.11.19, Velvet
Roppant szexi húga van az X-Faktor énekesének - Fotók
Nánási Pál kamerája előtt szépült Kocsis Tibor húga.
2012.11.07, Stop.hu
Ördög Nóra 12 hetes terhes
Ördög Nóra terhes, már semmi kétség. Férje, Nánási Pál a honlapján tett közzé egy képet, melyhez csak ennyit fűzött: Hello Baby :). Már a szombat esti x-faktoros ruhaválasztása is felért egy beismerő vallomással, de tegnap még nem volt hajlandó nyilatkozni erről a kismama. Most már a blogján is olvasható egy hosszabb bejegyzés arról, hogy gyermeket vár.
2012.11.07, Bors Online
Nánási Pál comingoutolt: gyereke lesz
Ördög Nóra terhes, már semmi kétség. Férje, Nánási Pál a honlapján tett közzé egy képet, melyhez csak ennyit fűzött: Hello baby :). Már a szombat esti x-faktoros ruhaválasztása is felért egy beismerő vallomással, de tegnap még nem volt hajlandó nyilatkozni erről a kismama.
2012.11.07, Bors Online
Mint Szaros Pista Jézus nevenapján: így néznek ki most az X-Faktor versenyzői,
Az RTL Klub Nánási Pál fotóművésszel készíttette el az X-Faktor 12 döntősének új imidzsfotóit vagy hogy is szokták azokat a képeket nevezni, amiket ilyenkor kapnak az indulók, és milyen jól tette.
2012.10.10, Velvet
Ördög Nóráék hármasban mentek nyaralni
Az X-Faktor idei szériájának munkálatai már nyáron elkezdődtek, így a forgatások közötti időt használta ki Ördög Nóra, hogy férjével, Nánási Pállal Brac szigetén pihenjenek.
2012.09.04, Stop.hu
Ördög Nóra szerelme örökre szól
Szerelmes fotók készültek Ördög Nóráról és férjéről Nánási Pálról. A Best magazin felvétein jól látható, hogy az ismert tévés és párja között lángol a szerelem.
2012.08.31, Story Online
Meztelenül pózolt Éden Niki
Puerto Vallarta - Éden Niki (28) levetkőzött! A Viasat3 műsorának egyik versenyzője nem először mutatja meg magát a nyuszis magazinban, 2006-ban viszont még egészen más külsővel pózolt Nánási Pál kamerájának.
2012.04.27, Blikk - Sztárok
Ördög Nóra és Lilu stepfordi feleségekként cukiskodnak
A Hot magazinban megjelent fotón a színek, a frizurák, a hangulat mind nagyon nagyon emlékeztet a Louis Vuitton idei kampányfotójára. Nánási Pál fotós szerint csak véletlenül. Ön szerint?
2012.03.27, Velvet
VV Kinga nyolc órán át meztelenkedett
Egy hónap alatt formába hozta testét VV Kinga, mégis szégyellősen, remegő lábbal dobta le meztelen testéről a fürdőköpenyt. Nánási Pál végül leimádkozta róla a bugyit is.
2012.03.27, Bors Online
Meglopták a magyar sztárfotóst
Nánási Pál az Éden Hotel második évadának fotózására utazott Mexikóba, de út közben ellopták a fényképezőgépét.
2012.02.02, Story Online
Ellopták Nánási Pál fényképezőgépét
Összesen több mint félmilliós kár érte Nánási Pált, amikor január elején kiutazott Mexikóba.
2012.02.01, Velvet
Nánási Pált meglopták mexikói útján
Nánási Pál az Éden Hotel második évadjának reklámfotózása miatt utazott Mexikóba, ám út közben súlyos kár érte. A repülő csomagterébe feladott poggyászából ellopták a fényképezőgépét.
2012.02.01, Bors Online
...ami nem engedett Ördög Nóra házasságában
A Csillag születik műsorvezetőjének férje, Nánási Pál gyakran fotóz meztelen hölgyeket különböző férfimagazinok számára. Emiatt különösen meglepő, hogy a tetoválás kérdésében konzervatív nézeteket vall.
2012.01.19, Axel
Másik nővel látták Ördög Nóra férjét
Ördög Nóra számára már megszokottá válhatott az elmúlt évek során, hogy férje szebbnél szebb nőkkel mutatkozik, az ördög azonban sosem alszik. Nánási Pál év elején ugyanis Mexikóba utazott az egyik magyar valóságshow forgatására, ahol Horváth Évával dolgozott együtt.
2012.01.18, Story Online
Ördög Nórát beszippantották az UFO-k
A műsorvezetővel és férjével, Nánási Pállal is találkoztunk a KFT koncertjén, akiről kiderült: nagy rajongója a zenekarnak
2011.12.30, Blikk - Sztárok
Ördög Nóra mellén csámcsognak-fotó
Ördög Nóráról igen pikáns fotót osztott meg blogjában a férje, Nánási Pál. A képen Nóri elkenődött sminkkel, topless látható...
2011.12.03, Story Online
Kováts Verára vetette magát Nánási
Budapest - Modellnek állt Kováts Vera (16), az X-Faktor legfiatalabb versenyzője ugyanis Nánási Pál (38) kamerája előtt pózolt.
2011.12.02, Blikk - Sztárok
Pokoli jó nők, alig ruhában a Hell gyárában
Szikszó - A Hell Energy Drink szikszói "ufo" gyárába kaptunk meghívást a napokban annak kapcsán, hogy a pokoli energia italos cég a márka 2012-es naptárát fotózta Nánási Pál Playboy fotós irányításával. Talán nem meglepő, de éltünk a lehetőséggel...
2011.11.28, Mon.hu
Ördög Nórát szemmel tartja a férje
Az X-Faktor szinte minden adásán ott van Nánási Pál, aki sokak szerint féltékenyen figyeli felesége minden lépését. Vajon miért vigyáz rá ennyire?
2011.11.16, Story Online
Angyalokat keres Nánási Pál
2011.10.10, Blikk - Sztárok
Ördög Nórára rá sem ismerni
Gyönyörű felvételek kerültek elő a napokban Ördög Nóráról. Az RTL Klub műsorvezetőjéről készült művészi fotókat férje, Nánási Pál készítette és egy fodrászkiállításon nézhette meg a nagyközönség.
2011.09.30, Story Online
Nánási Pálnak vetkőzik Rubint Réka
Rubint Réka tíz éves pályafutását egy jubileumi DVD kiadásával koronázza meg, a készülő borító fotóján, pedig pont úgy pózol majd, tíz éve.
2011.09.23, Blikk - Sztárok
Nánási Pál belekóstol a párizsi erotikába –Videó!
A Crazy Horse alapítója, a francia szívtipró, Alain Bernardin, aki 1951-ben elhatározta, hogy nyit egy mulatót, ahol megmutatja, milyen a tökéletes nő! Azóta a hely a francia főváros éjszakai életének egyik szimbóluma lett.
2011.09.20, Blikk - Sztárok
Ördög Nóra dominánsabb lesz
Az RTL Klub egyik vezető arca számára az elmúlt hetek az ünneplésről szóltak. Nánási Pállal kötött házasságuk első évfordulója és harmincadik születésnapja alkalmából Ördög Nóra teljesen átértékelte az életét. Eldöntötte: az elkövetkező időszak másról fog szólni, mint korábban.
2011.09.15, Stop.hu
Nóra sírva fakadt
Ördög Nórát alaposan meglepte férje. Nánási Pál szülinapi bulit szervezett a műsorvezetőnek, amitől ő annyira meghatódott, hogy még sírva is fakadt.
2011.09.08, Story Online
Barátai ördögnek öltözve ünnepelték a 30. születésnapján Ördög Nórát
Meglepetésbulit szervezett Ördög Nóra harmincadik születésnapjára a műsorvezető fotósceleb férje, Nánási Pál.
2011.09.08, Velvet
Nánási rákattant a kezekre
Chilipaprikával, párbajtőrrel, fuvolával és más tárgyakkal fényképezte ismert nők kezeit Magyarország egyik legismertebb fotósa, Nánási Pál. A művészi képek szeptemberben láthatóak az egyik pesti bevásárlóközpontban.
2011.09.07, Bors Online
Demcsák Zsuzsáé lenne a legszebb női kéz?
Chili paprikával, párbajtőrrel, fuvolával és más jellegzetes tárgyakkal fényképezte ismert nők kezeit Magyarország egyik legismertebb fotósa, Nánási Pál. A művészi képek szeptemberben láthatóak a Westend bevásárlóközpontban. A tíz elragadó fotó lehet az ihletője a Tündérszép kezek szépségverseny résztvevői számára. A verseny szeptember 8-án indul és győztese félmillió forintért válogathat majd ékszereket magának.
2011.09.05, Stop.hu
Nem ül a babérokon: Ördög Nórától minden asszony tanulhat
Ördög Nóra mindent megtesz azért, hogy kapcsolata férjével örökre kiegyensúlyozott és harmonikus maradjon. A műsorvezető gondosan ügyel külsejére is, hogy a fotós Nánási Pál még hosszú évek múltán is büszkén nézhessen rá - írja a Star magazin.
2011.09.03, Stop.hu
Így domborít egy aranyos nyuszipáros!
Budapest - Svájci kebelbarátnőjével domborít a nyuszis magazin pénteken megjelenő számában Czeglédi Edit, a modellről ugyanis a playmate Nomi Fernandesszel készített szexi fotókat Nánási Pál.
2011.08.25, Blikk - Sztárok
Ördög Nóra házasságának titka
Az már régóta köztudomású, hogy Ördög Nórát folyamatosan fotózza otthon férje, Nánási Pál. Ám meglepő, hogy melyik a kedvenc fotója a feleségéről.
2011.08.04, Axel
Modellek gátlásait oldja Ördög Nóra vizslája
Az RTL Klub csinos műsorvezetője két pasival osztozik otthonán. Az egyik a férje, Nánási Pál, a másik pedig Pityu, az imádott magyar vizsla
2011.07.26, Bors Online
Teljesen megváltozik Ördög Nóri élete
Budapest - Nincs ideje sem a férjére, Nánási Pál fotósra, sem az új vállalkozására, ezért Ördög Nóri komoly döntést hozott: leadta szerkesztői feladatait.
2011.07.17, Blikk - Sztárok
Nánási Pál a Nánási úton
2011.06.13, Velvet
Ada is díjaz a Cometen
Ördög Nóra Bochkor Gáborral, Liptai Claudia pedig Nánási Pállal adja át az év legjobbjainak járó díjakat a holnapi VIVA Comet-díjátadón.
2011.06.09, Bors Online
Ördög Nóra külső-belső megújulást kínál
Ördög Nóra és Nánási Pál tavaly szeptemberben házasodott össze, de az esküvőt nem verték nagydobra. A Csillag Születik előtt, amerikai útjukon tudtak hosszabb időt kettesben tölteni, de a hétköznapokon is bekapcsolódnak egymás munkájába: Nóra volt a háziasszonya férje legutóbbi fotókiállításának, Nánási Pál pedig minden szombaton ott volt a tehetségkutató adásain.
2011.06.05, Stop.hu
Szabó Zsófiról dögös fotók készültek
Eddig soha nem látott oldalát mutatta meg Szabó Zsófi. Az év álomnőjéről Nánási Pál készített dögös fotósorozatot, az egyik férfimagazin számára.
2011.05.18, Story Online
Modellt faragtak Ördög Nórából
Ördög Nórát kérte fel legújabb kollekciója arcának a híres magyar divattervező, Náray Tamás. A ruhakölteményeket bemutató egyedi fotósorozatot a bájos műsorvezető férje, Nánási Pál készítette.
2011.05.03, Bors Online
Ördög Nóra divatház arca lett
Ördög Nóráról tucatnyi fotó készült mióta megismerkedett férjével, Nánási Pállal, aki ismert fotós. A pár az RTL Klub Reflektor magazinjában elmondta, lakásuk szinte a műsorvezető képeivel van tele.
2011.05.02, Story Online
Ördög Nóra: a férjem teljesen feltölt
Már több mint fél éve, hogy Ördög Nóra és Nánási Pál titokban összeházasodtak. Azóta úton-útfélen arról faggatják őket: "Mikor jön már a baba?" A népszerű műsorvezető egyelőre udvariasan hárítja az érdeklődőket.
2011.03.03, Stop.hu
Gregori Dóra levetkőzött
Gregori Dórát, 2010 magyar szépét az egyik férfimagazin főszerkesztője győzte meg arról, hogy dobja le a textilt. A lány Nánási Pál kamerái előtt szabadult meg ruháitól.
2011.02.21, Story Online
Videóval: Ördög Nóri kedvese kocsiba ültette a pucér hölgyeket
Tavaly év végén a Hell Energy két napra elfoglalta Nánási Pál főhadiszállását, hogy elkészítse 2011 legfülledtebb naptárát - Ebben hat playmate, két Hummer, egy cross motor, és a Hell legújabb üdvöskéje, egy felturbózott Chevrolet Camaro volt a segítségükre.
2011.01.13, ma.hu
Botrány! Kiszivárogtak Kovács Ági meztelen fényképei
Kovács Ágit most láthatjuk először teljesen pucéran a fotókon, amelyeket egy titokzatos levélíró küldött szét a bulvárlapok szerkesztőségének. A sportolónő az egyik képen anyaszült meztelenül pózol, hátán szexi testfestéssel. A felvételeket Nánási Pál készítette, és Ági elveszített pendrive-járól kerülhettek illetéktelen kezekbe.
2010.11.18, Stop.hu
Ez Ördög Nóri és Nánási Pál szerelmének a titka
Néhány hete csodás hosszú haját rövidre vágatta. Azt mondják, egy nő akkor változtat a külsején, amikor az életén is.
2010.11.15, Axel
Xantus Barbara megint vetkőzik?
Tizenegy év után újra ledobja ruháit Xantus Barbara. A színésznő szívesen vállalna egy újabb Playboy-fotózást, azonban nem szeretné, ha a lap fotósa, Nánási Pál kapná lencsevégre.
2010.11.12, Hírextra
Xantus Barbara újra nyuszilány lehet
Több mint tíz év után újra megcsodálhatják rajongói a Playboyban Xantus Barbarát. A színésznő azonban érdekes módon nem szeretné, ha a lap fotósa, Nánási Pál kapná lencsevégre.
2010.11.12, Bors Online
Ő tudta, mi kell Ördög Nórának
Tavaly nyáron mutatkoztak először együtt a nyilvánosság előtt. Azóta a válást házasságkötés követte. Ma már hivatalosan Nánási-Ördög Nóraként mutatkozik be a népszerű tévés szerkesztő-műsorvezető, akinek mindig is fontos volt, hogy párkapcsolata intézményesüljön. Bár első házassága nem sikerült, most úgy érzi, hogy Nánási Pál egy életre szóló társa lesz.
2010.11.04, Stop.hu
Nánási Pál: A természetes mell saját életet él
Nánási Pál 2010 playmate-jének eredeti melleit fényképezte. Daniludisz Nikolett ha celeb nem is, jó topless modell lesz. A fotós a retusálandó puncikra csak a fanszőrzetet tudja megoldásként javasolni.
2010.10.08, Velvet
Új asszonyként csillog Ördög Nóri az X-Faktorban
Testileg és lelkileg is rendben van Ördög Nóra, az X-Faktor műsorvezetője, ami jól látszik a friss fényképeken. Ezeket férje, Nánási Pál sztárfotós még esküvőjük előtt pár nappal készítette.
2010.09.25, Bors Online
Igen, miniben: megbotránkoztatta Ördög Nóra a helyieket?
Titokban egybekelt Nánási Pál fotós és a csinos műsorvezető, Ördög Nóra - Tihanyban álltak oltár elé, a helyiek pedig megdöbbentek a sztár öltözetén.
2010.09.08, ma.hu
Igen, miniben: megbontránkoztatta Ördög Nóra a helyieket?
Titokban egybekelt Nánási Pál fotós és a csinos műsorvezető, Ördög Nóra - Tihanyban álltak oltár elé, a helyiek pedig megdöbbentek a sztár öltözetén.
2010.09.08, ma.hu
Fekete miniszoknyában ment férjhez Ördög Nóra
Ördög Nóra és Nánási Pál titokban összeházasodott. A fotós mindössze pár hónapja vált el korábbi feleségétől, így igazán villámesküvőnek számított titkos egybekelésük. A helyszínen rögvest megindultak a találgatások a műsorvezető terhességét illetően, mert a tihanyiak dudorodni látták Nóra pocakját.
2010.09.08, Stop.hu
Hoppá! Férjhez ment Ördög Nóra
Ördög Nóra és Nánási Pál titokban összeházasodott. A fotós mindössze pár hónapja vált el korábbi feleségétől, így igazán villámesküvőnek számított titkos egybekelésük. A helyszínen rögvest megindultak a találgatások a műsorvezető terhességét illetően, mert a tihanyiak dudorodni látták Nóra pocakját.
2010.09.08, Stop.hu
Újra férjes asszony Ördög Nóra
A hétvégén, a legnagyobb titoktartás közepette, Tihanyban mondta ki a boldogító igent Ördög Nóra és Nánási Pál.
2010.09.07, Bors Online
A friss házas Nánási bárokban duhajkodik
Bombaként robbant a hír, miszerint Ördög Nóra és Nánási Pál másfél év együttlét után egybekelt.
2010.09.07, Hírextra
Ördög Nóra és Nánási Pál összeházasodtak?
A Blikk értesülése szerint hét végén teljes titokban összeházasodott Ördög Nóra és Nánási Pál.
2010.09.06, Velvet
Ördög Nóra férjhez ment
Összeházasodott Ördög Nóra és Nánási Pál. A Blikk értesülései szerint a sztárpár a hétvégén mondta ki a boldogító igent.
2010.09.06, Story Online
Ördög Nóra és Nánási Pál titokban esküdtek?
Tihany — Beteljesedett Ördög Nóra (28) és Nánási Pál (37) szerelme: a Blikk értesülései szerint a pár a hét végén teljes titokban kimondta a boldogító igent.
2010.09.06, Blikk - Sztárok
A család úgy tekint Nánási Pálra, mint Nóra jövendőbelijére
Ugye emlékeznek, mekkora vihar kerekedett, amikor röpke négy hónap után zátonyra futott Ördög Nóri házassága? De nemcsak a műsorvezető talált másik párra, volt férje is megnősült azóta.
2010.08.19, Story Online
Freire Szilvi szemétben vetkőzött
Nánási Pál szerint a volt szépsgkirálynő ettől a környezettől lesz igazán dögös.
2010.07.21, Velvet
Hatszázezerbe kerül 3 hétvége Bódi Sylvinél?
Jóval többe kerül a modellképzés Bódi Sylvi iskolájában az egyéb intézmények átlagánál - Talán azért, mert a portfóliót maga Nánási Pál készíti, Sylvi szerint azonban akinek nem tetszenek a feltételek, menjen más tanfolyamra.
2010.07.12, ma.hu
Bombasztikus formában Eszenyi Enikő!
Eszenyi Enikő igazi átváltozóművész, és ezt a Megasztár 5 őszi elindulásával újra meg is csodálhatjuk majd. A tehetségkutató korábbi szériájának adásaiban is elkápráztatta a nézőket, külseje, viselete éppúgy foglalkoztatta a közvéleményt, mint az ifjú tehetségek fellépése. Magyarország egyik legnépszerűbb színésznője most Nánási Pál fotóművész kamerája elé állt, a végeredmény pedig lélegzetelállító.
2010.07.09, Story Online
Elmarad Ördög Nóriék idei nyaralása
Ördög Nóra is elkíséri kedvesét, Nánási Pált a hétvégi MTV Iconra, ahol Ákos munkássága előtt tisztelegnek a zenész kollégák. Hazánk jelenleg legkeresettebb fotósa készített exkluzív képeket a siófoki koncertsorozat eddigi 24 fellépőjéről.
2010.07.08, Stop.hu
Nánási az elsőnél még zavarban volt, aztán...
Az aktfotózás kifejezetten közel áll hozzá, bár emellett rengeteg portrét és divatfotót is készít. Nánási Pál másik nagy szerelme az autófotózás. Több mint tíz éve az ország legirigyeltebb férfija, hiszen a legszebb nők vetkőznek a műtermében meztelenre. A nagyközönség inkább csak azóta ismeri, mióta Ördög Nóri kedvese lett. Felmerül a kérdés, van-e kedves alanya?
2010.07.07, Stop.hu
Ördög Nóra: ekkor már a végkimerülés határán állok
A hétköznapokban és a munkájában általában nem zavarják a kíváncsi tekintetek, de más a helyzet, ha nyaralásról van szó, hiszen Ördög Nóra szerint nincsen fontosabb a nyugodt pihenésnél. A műsorvezető párjával, Nánási Pállal tavaly Görögországban jártak. Szívesen részt vennének egyszer egy teljes hónapig tartó vakáción.
2010.06.22, Stop.hu
Mi bántja Sarka Katát?
Sarka Kata első terhessége idején harmincöt kilót hízott, a mostani állapota problémamentesebb, sokkal tudatosabban étkezik. Sok hírességhez hasonlóan Katáról is készült egy művészi aktsorozat áldott állapotban. Ám ő nem a magazinok hasábjaira szánja Nánási Pál képeit. Férjével, Péterrel nem akarnak több gyermeket, így szép emlékként akarják megtartani a sorozatot. Születendő gyermeküknek már van neve.
2010.06.09, Stop.hu
Végre szexinek érzem magam
Kacér tavasztündért varázsolt Orsiból a Szeretem a testem című műsor stábja. A fiatal nő olyan jól érezte magát a fotózáson, hogy akár többet is megmutatott volna magából Nánási Pálnak.
2010.06.08, Bors Online
Teljesen megváltozott az RTL sztárja
Amikor Tabáni István feltűnt a Csillag Születik című műsorban, elsősorban hangjával és nem külsejével nyűgözte le közönségét. Olyannyira, hogy megjelenését sokan kritikával illették. Nánási Pál fotóin azonban egy megújult Tabánit láthatunk.
2010.05.31, Story Online
Erotikus képek készülnek Sarka Katáról - terhesen!
Sarka Kata terhesen is bevállalná az erotikus fotózást. Katában - mint mondta - már régen megfogant a gondolat, hogy művészi fotók készüljenek róla. Nánási Pál sztárfotós pedig hozzátette: ha Kata valóban szeretné a képeket, szívesen elkészíti azokat.
2010.05.31, Stop.hu
Zimány Linda újra megmutatta!
Zimány Linda két éve a Playboy magazinban megmutatta magát, s most újra beadta a derekát, ő a májusi magazin címlaplánya. A szexi műsorvezető Nánási Pál kamerája előtt vetkőzött. A sztárfotós ezúttal nem luxuskörülmények között, hanem egyszerű fehér, és fekete háttér előtt fényképezte Lindát. Videó az első Playboy fotózásról.
2010.05.19, Nice Online
Ikonokat fotózott Nánási Pál
A Coke Club által megrendezett MTV Icon koncertsorozat idei ikonjairól, Ákosról és Nagy Feróról készített egyedülálló fotókat Nánási Pál. A sztárfotós az ikonikus rocksztár életérzést kapta lencsevégre. A képeken Ákos és Feró a rajongók közé ugranak a színpadról, igazi stage-diving-ot bemutatva közönségüknek.
2010.05.16, Story Online
Nánási Pálnak nem macerás Kelemen Anna
A juj.hu Nánási Pállal beszégletett, aki korábban fotózta már Kelemen Annát - nem is akárhogyan: a modellt szexjátéknak, gumibabának maszkírozta a fotóművész.
2010.05.12, Mon.hu
Észre sem vette, hogy pucér
Kétszer is megkeresték Bencsik Tamarát, a Megasztár 4 döntősét, hogy vetkőzzön le, de csak most érezte felkészültnek magát ahhoz, hogy ledobja ruháit Nánási Pál kamerája előtt.
2010.04.20, Mon.hu
Új szakaszába érkezett Ördög Nóra és Nánási Pál kapcsolata
Ördög Nóri és párja sokáig bujkáltak a fotósok elől, ám most már a nagy nyilvánosság előtt is vállalják szerelmüket.
2010.04.11, Mon.hu
Tényleg férjhez megy az RTL sztárja?
Ördög Nórit - barátnője szerint - több mint egy év után elveszi kedvese, Nánási Pál. Egy közeli ismerős szerint az esküvőt nyáron, szűk körben készülnek megtartani.
2010.04.03, Stop.hu
Bencsik Tamara: Meztelenül flangáltam közöttük
A Megasztárban feltűnt énekesnő azon szerencsés hölgyek közé tartozik, akiket Ördög Nóra párja, Nánási Pál tanított meg arra, hogyan pózoljon meztelenül. Bencsik Tamara szófogadóan követte a sztárfotós utasításait.
2010.03.28, Stop.hu
Bencsik Tamara bevallotta: "Minden pózt bevállaltam"
Már közöltünk videót a fotózásról, bemutatunk képet a pikáns sorozatból. Most pedig maguk az érintettek nyilatkoznak a meztelen részletekről. Jöjjön Tamara és Nánási Pál. [Dátum: 2010.03.26. 03:30]
2010.03.26, Zene.hu
Nánási Pál még most sem szokott hozzá igazán
Ördög Nórának és Nánási Pálnak rengeteg a munkája. Ha este időben hazaérnek, újabb szenvedélyüknek hódolnak, egyre jobban szeretnek pókerezni, s gyakran játszanak kettesben. A népszerű fotóművész amióta a szerkesztő-műsorvezető kedvese, gyakran kénytelen a fotóapparát másik oldalán pózolni.
2010.02.02, Stop.hu
Ördög Nóra és Nánási Pál nem egy álompár!
Ördög Nóra és Nánási Pál egyaránt nagyon csodálkozik az "álompár" kifejezésen, ha róluk van szó - Nóri úgy definiálta magukat, hogy ők inkább fotóspár. Kedveséről kiderült, hogy szinte mindenkit fotózott már.
2010.01.19, ma.hu
Ördög Nóri és Nánási Pál nem álompár
Ördög Nóra inkább a fotós büszke párja szerepében tetszeleg, semmiképp nem definiálná magukat álompárként.
2010.01.19, Velvet
Ördög Nóri és Nánási Pál nem álompár!
A juj.hu azon kérdésére, hogy milyen érzés álompárként partyn részt venni, Ördög Nóra és Nánási Pál egyaránt nagyon csodálkozott.
2010.01.19, Mon.hu
Nem fog vetkőzni az RTL Klub sztárja - videóval!
Sokan örülnének, ha Ördög Nóra megmutatná bájait a Nyuszis magazin oldalain, de ez nem fog bekövetkezni. Ennek okáról a párja, Nánási Pál mesélt kameránknak.
2010.01.14, Story Online
A Schobert család még a Playboy buliján is önmagát reklámozta
Még Nánási Pálnak is elújságolták, hogy már lehet online rendelni, bár neki inkább híznia kéne, és ezt elsőre csak Rubint mama vette észre. Az is kiderült, Dundikának nincsen asszonyhája és bebarnult a haja. Vacsora celebekkel, a rend kedvéért.
2010.01.13, Velvet
Jáksó rákérdezett: mit csinál a sztárfotós a címlaplányokkal?
Nánási Pál egyetlen félelme magánéletével kapcsolatban, hogy a körülötte lévő médiafelhajtás hiteltelenné teheti mint fotóst, miközben ő a háttérben sokkal jobban érzi magát. A sztárfotós azt is bevallotta: a szilikon mellnél izgalmasabb a természetesség, talán éppen ezért készített rengeteg képet kedveséről, Ördög Nóriról.
2010.01.09, Stop.hu
Nánási Pál sem tudta Tatár Csilláról leimádkozni a ruhát
Néhány hónappal ezelőtt Radnai Péter, a Playboy főszerkesztője felkérte Tatár Csillát, hogy vetkőzzön le az olvasok és némi pénz kedvéért, de a TV2 műsorvezetője elutasította az ajánlatot
2010.01.06, Velvet
Ördög Nórát puhítják, vagy bennünket? Mennyiért vetkőzne?
Milliókért lehet, hogy Ördög Nórit is levetkőzteti a Playboy? A főszerkesztő a Napi Ásznak elárulta: a műsorvezető gázsija Liptai Claudiáéval vetekedne. Radnai Péter szavaiból kivehető: Nórát párján, a nyuszis magazin fotósán, Nánási Pálon keresztül is próbálják megnyerni.
2010.01.03, Stop.hu
Ördög Nóri helyett feleségét vette el Nánási Pál
Felröppent a pletyka, miszerint Ördög Nóra és Nánási Pál a napokban egybe kelt. Mint kiderült, valóban volt esküvő, de a fotós nem Nórit vette el, hanem Antal Esztert, előző feleségét.
2009.12.16, Hírextra
Nánási Pál kényszerből másodszor is elvette a feleségét
A Bors beszámolója szerint Nánási Pál szeptemberben újra elvette feleségét, akit Ördög Nóráért hagyott el.
2009.12.16, Velvet
Ördög Nóri helyett a nejét vette el Nánási Pál
A napokban felröppent a pletyka: Ördög Nóra és Nánási Pál összeházasodott. Informátorunk szerint valóban volt esküvő, de nem Nóra volt a menyasszony, hanem Antal Eszter, az első feleség.
2009.12.16, Bors Online
Voksán Virág erotikus fotója
Pénteken mutatták be Voksán Virág 2010-es naptárját. A fotók Nánási Pál alkotásai, a modell-DJ pedig a munkafolyamat minden percét élvezte, és a végeredmény is nagyon tetszik neki.
2009.11.17, Story Online
Indul a nagy átalakító show
Ma este 21.00-kor kezdődik a VIASAT3 nagy átalakítása, a Szeretem a testem. A sorozatban olyan hétköznapi nők szerepelnek, akik nincsenek megelégedve a külsejükkel, és ez megpecsételi magánéletüket, hangulatukat, mindennapjaikat, ezért a műsor segítségével szeretnék visszanyerni önbizalmukat. A több ezer jelentkezőből tíz szerencsés hölgyet választott ki a Szeretem a testem csapata: Lakatos Márk, Soma és Nánási Pál próbálja megváltoztatni a kandidánsokat.
2009.10.20, Bors Online
Ördög Nóra szerelmi fészket vett Pállal
A műsorvezetőnő és fotós szerelme, Nánási Pál Budapesttől nem messze költöznek közös otthonba.
2009.10.19, Axel
Liptai Claudia ezért nézett ilyen csábosan...
Liptai Claudia életében fontos szerepet játszanak a jó pasik: eszerint választotta a fotózáshoz partnerét is, és mint kiderült, fotósát, Nánási Pált is. Ördög Nóra szerelme bóknak veszi Claudia kijelentését, abban azonban egyetért: a kölcsönös rokonszenv szükséges a modell és a fotós között ahhoz, hogy elkészülhessenek a fotók.
2009.10.19, Stop.hu
Közös házat vett Ördög Nóri és Nánási Pál
Ördög Nóri és kedvese, a fotós Nánási Pál együtt vett közös családi fészket nem messze a fővárostól.
2009.10.19, Hírextra
Ördög Nóra lakását Nánási Pál újítja fel
A műsorvezető és Nánási Pál összeköltözött, a házat Ördög Nóra vette, és Nánási Pál újítja fel.
2009.10.19, Velvet
Együtt vett házat Ördög Nóri és Nánási Pál
BUDAPEST – Közös családi fészket vett Ördög Nóra (28) és kedvese, Nánási Pál nem messze a fővárostól. Az RTL Klub műsorvezetőnője szinte repked a boldogságtól, azonban tanulva a volt házasságában tapasztalt kiszolgáltatottságából, sokkal felnőttebben és okosabban kezeli az összeköltözést a fotóssal, mint korábbi kapcsolatában.
2009.10.19, Blikk - Sztárok
Story exkluzív! Valóban eljegyezte a párja Ördög Nórát?
Négyhónapnyi házasság, hirtelen szakítás, majd egy új kapcsolat - röviden így foglalható össze Ördög Nóri elmúlt esztendeje. A szép műsorvezető és a híres fotós, Nánási Pál szerelme úgy látszik, minden akadályt legyőz!
2009.10.15, Story Online
Voksán Virág naptárdíva lesz
Kiszel Tünde nyomdokaiba lépett Voksán Virág. A nyuszilány saját naptárat ad ki, a fotósorozat pedig napjaink legfelkapottabb aktfotósa, Nánási Pál munkája. A lemezlovassá lett egykori playmate most mégsem vetkőzött, a naptár szexis lesz.
2009.10.14, Bors Online
Nagy a szerelem! Ördög Nóra és Nánási Pál imádják egymást
A Liptai Claudia fotóit is bemutató jubileumi Playboy-partin a sztárvilág színe-java megjelent. Az fényképeket készítő Nánási Pál kedvesével, Ördög Nórával jelent meg. A párról sütött, hogy odavannak egymásért, és szinte egy pillanatra sem engedék el egymás kezét.
2009.10.12, Story Online
Somától agymosást kapnak
Lakatos Márk és Nánási Pál után Soma is csatlakozott a Viasat3 Szeretem a testem című műsorához. Mindhárman azért küzdenek, hogy a szereplők visszakapják az önbizalmukat, és újra egészséges viszonyuk legyen saját testükkel. Somának ez nem okoz problémát.
2009.10.10, Stop.hu
Szexis naptárt készített Voksán Virág
Az egykori nyuszilány is beállt a naptárkészítők sorába, és ő is elkészítette a saját képeit Nánási Pál segítségével.
2009.10.07, Hírextra
Ördög Nóra pasija tévés munkát kapott
Ördög Nóra kedvese, Nánási Pál televíziós munkát kapott, ám a pletykákkal ellentétben, nem az RTL Klubnál.
2009.10.01, Story Online
Voksán Virág fotózása - videó
Mint már megírtuk, Nánási Pál készítette el Voksán Virág naptárfotóit. A StoryOnline bekukkanthatott a kulisszák mögé.
2009.09.30, Story Online
Naptárat készít Voksán Virág
Voksán Virág naptárt készít! A fotózásra ma kerül sor, a szép playmate-et Nánási Pál fényképezi.
2009.09.29, Story Online
Soma agymosással fenyeget
Lakatos Márk és Nánási Pál után Soma is csatlakozott a VIASAT3 Szeretem a testem című műsorához. A Mamagésa nem hezitál, állítása szerint mellette mindenki leszámolhat majd kishitűségével.
2009.09.27, Bors Online
Nánási utálja a fotózást
Nánási Pál szerepet kapott a VIASAT3 Szeretem a testem című műsorában. Esetében megszoktuk, hogy kamerával a kezében fotózza a szebbnél-szebb nőket, de ezúttal nemcsak ez a feladata. Neki is a fényképezőgép elé kell állnia, néhány reklámkép erejéig. Ezt azonban - saját bevallása szerint - igen nehezen viseli.
2009.09.24, Bors Online
Szép lesz: amatőr lányokat dobnak az ország egyik legnépszerűbb fotósa elé
Nánási Pál a Viasat3-on hamarosan induló "Szeretem a testem" hivatalos fotósa lesz. Hazánk egyik legismertebb fotográfusának olyan nőket kell majd fényképeznie, akik számára ez egy teljesen ismeretlen terület.
2009.09.19, Stop.hu
Nánási Pál: Liptai Claudia szégyenlős volt!
Nánási Pál is szerepet kapott a VIASAT3 Szeretem a testem című műsorában. Az ő feladata lesz, hogy olyan igényes és profi fotókat készítsen a szereplőkről, amilyenekről korábban nem is álmodtak.
2009.09.18, ma.hu
Claudia zenére dobta le a ruháit
Nánási Pál szerint Liptai Claudia (35) hamar feloldódott saját CD-it hallgatva.
2009.09.18, Blikk - Sztárok
Ördög Nórát titokban eljegyezték?
Születésnapi ajándék vagy eljegyzési gyűrű? Ki tudja, melyik a kettő közül az a fehéraranyból készült köves ékszer, amely néhány napja Ördög Nóra ujján díszeleg. A műsorvezetőnő nem beszél a magánéletéről, de egy héttel ezelőtt élő adásban kottyantotta el, hogy párja, Nánási Pál különleges ajándékkal akarja meglepni.
2009.09.15, Bors Online
Hiennek testére tervezik a ruhát
Hien vadóc kislányból kezd nővé cseperedni. A vietnámi származású magyar énekesnőt legutóbbi klipforgatásán az a megtiszteltetés érte, hogy Nánási Pál nem csak fotózta őt, de operatőrként is részt vett a munkában.
2009.09.14, Bors Online
Liptai Claudia zavarba jött a Playboy fotózáson
Elkészültek a pikáns képek a műsorvezetőről, a fotós, Nánási Pál szerint nagyon megdöbbentőek lesznek, annak ellenére is, hogy Claudia nagyon szégyenlős volt.
2009.09.11, Hírextra
Kiderült! Ördög Nóri már pár hét után megcsalta férjét
Mégsem a fotózáson jött össze Nánási Pál Ördög Nórival, hanem már sokkal hamarabb elcsábította őt. Itt a vallomás!
2009.08.18, Hírextra
Nánásit nem a fotózás hozta össze Ördög Nórával
Szerelméről, Ördög Nóráról beszélt az egyik internetes portálnak Nánási Pál. Bár a fotós ezúttal sem adagolta bőkezűen magánéletének részleteit, annyit elárult: a hírekkel ellentétben Nórával nem a közös Playboy-fotózás alkalmával jött össze.
2009.08.18, Bors Online
Ördög Nóra meztelenül! Fotó!
Ördög Nóra a környezetvédelem és a takarékos vízhasználat mellett tette le a voksát. Az egyik magazin augusztusi számába készült róla egy meztelen, ám művészi fotó. A műsorvezető ezt csak úgy vállalta el, hogy párja, Nánási Pál készítette a képet.
2009.08.13, Stop.hu
Ez hogy történhetett meg Ördög Nórával?
Immár "hagyományosan" nyaralt Ördög Nóra, az RTL Klub csinos műsorvezetője: hét barátnőjével, párja, Nánási Pál fotós nélkül utazott el öt napra az egyik olasz városba.
2009.08.07, Stop.hu
Ördög Nóri csak csajos nyaralást abszolvált
Immár "hagyományosan" nyaralt Ördög Nóra (28), az RTL Klub műsorvezetője, aki párja, Nánási Pál fotós nélkül utazott öt napra az olasz városba. Persze szó sincs szakításról vagy vitáról, a nyolc barátnő évek óta pasik nélkül utazik.
2009.08.07, Axel
Hidegzuhany! Ördög Nóri levetkőzött Nánási Pálnak
Ördög Nóri ledobta ruháit párja, Nánási Pál kamerája előtt. A meztelen képek egy környezetvédelmi kampány részét képezik.
2009.08.07, Hírextra
Meztelenül kampányol Ördög Nóri
A csinos tévés szerelme, Nánási Pál kamerája előtt dobta le ruháit, a Föld édesvízkészletének megóvása érdekében folyó kampány keretében. Azt viszont kijelentette: férfimagazinokban biztos nem fog pucérkodni.
2009.08.07, Bors Online
Még nem vált el Nánási Pali, sőt, a feleségével dolgozik együtt!
A sztárfotós Nánási Pál felesége annak idején Londonban élő nővérénél próbálta megemészteni, hogy tíz éven keresztül tartó kapcsolata pillanatok alatt véget ért. A botrány idején elsőként Eszter barátnője, Laky Zsuzsa nyilatkozott az esettel kapcsolatban a hot! magazinnak.
2009.08.06, Stop.hu
Liptai Claudia aktfotóssal randevúzik
Képeket készít Nánási Pál, a Playboy fotósa Liptai Claudiáról, akit találkára hívott a részletek megbeszélésére. Mindez azt jelenti, hogy ami eddig csak terv volt, az már valóság: a vörös démon levetkőzik a nyuszis magazinnak.
2009.08.03, Bors Online
Nánási Pál bevallotta: Könnyű volt Hiennel dolgozni - videóval
"Kicsit a kislány és a nő ötvöződik ebben" - mondta Nánási Pál az Megasztárban feltűnt énekesnő, Nguyen Thank Hien első klipjének a forgatásán. [Dátum: 2009.07.28. 17:29]
2009.07.28, Zene.hu
Ördög Nóra párja nélkül utazott Olaszországba
Az RTL Klub műsorvezetője fotós párja, Nánási Pál nélkül utazott Olaszországba barátnőivel, hogy egy csajos pihenés keretein belül kipletykálják az éves történéseket. Minket nem világosított fel sem az összeköltözésről, sem az eljegyzésről.
2009.07.27, Velvet
Ördög Nórit eljegyezték!
Épphogy kimondták Ördög Nóri válását, már is egy új gyűrű díszíti az ujját, amit Nánási Páltól kapott. Ráadásul az eljegyzési ékszert már mutogatja is Nóra, természetesen eddig csak a celeb körökben.
2009.07.17, Hírextra
Ördög Nóri gyűrűt villantott
Nánási Pál még nem vált el feleségétől, de vélhetően már új házasságot tervez
2009.07.17, Blikk - Sztárok
Ördög Nóri büszkén mutogatta eljegyzési gyűrűjét
Hamarosan Ördög Nóri esküvőjét ünnepelheti a család és a baráti társaság. A Szép nyári nap premierpartiján készített fotók tanúsága szerint ugyanis az RTL Klub fiatal műsorvezetőnőjét eljegyezte párja, Nánási Pál.
2009.07.17, Stop.hu
Claudia, eljegyeztek!
Nánási Pál még nem vált el feleségétől, de vélhetően már új házasságot tervez
2009.07.17, Blikk - Sztárok
Hűha! Ördög Nóri megmutatta!
Ördög Nórit ismét megcsodálhatták a szerencsések. A Budapesti Operettszínházban volt együtt Nánási Pállal, ahol igen merész ruhát vett fel, ami nagyon sokat láttatott a testéből...
2009.07.16, Hírextra
Megegyeztek: Liptai Claudia levetkőzik a nyuszis magazinban!
Beadta a derekát Liptai Claudia! A Blikk úgy tudja, a TV2 műsorvezetője végre elfogadta a nyuszis magazin felkérését, vagyis hamarosan meztelenül áll Nánási Pál kamerája elé. A ruhák nélkül pózoló műsorvezető ősszel kerülhet címlapra.
2009.07.16, Stop.hu
Először jelent meg kedvesével az RTL Klub szépsége
Először jelent meg nyilvános rendezvényen együtt Ördög Nóri és szerelme, Nánási Pál. Az RTL Klub műsorvezetője és fotóművész kedvese ugyan már több mint hét hónapja élnek boldog párkapcsolatban, eddig nem mutatkoztak együtt hivatalos eseményeken.
2009.07.15, Stop.hu
Nánási Pál Ördög Nórát villantott
Ördög Nóra és Nánási Pál a Szép nyári nap című Neoton-musical premierjén tette tiszteletét.
2009.07.15, Velvet
Együtt mutatkozott Ördög Nóri és Nánási Pál
BUDAPEST – Először jelent meg nyilvános rendezvényen együtt Ördög Nóri (27) és szerelme, Nánási Pál (35).
2009.07.15, Blikk - Sztárok
Hoppá! Ördögh Nóri eltűri ezt?
Nánási Pál már összeköltözött új szerelmével, Ördögh Nórival, de elhagyott feleségét Esztert sem hagyta teljesen faképnél. Továbbra is együtt dolgoznak.
2009.07.14, Hírextra
Nánási ragaszkodik a feleségéhez
Nánási Pál és felesége, Eszter továbbra is munkatársak maradtak! A Playboy fotósa és stylist felesége szakításuk óta is együtt dolgozik, annak ellenére is, hogy Nánási már össze is költözött új szerelmével, Ördög Nórával. De vajon így el lehet felejteni a múltat?
2009.07.14, Bors Online
Összeköltözhetett Ördög Nóra és Nánási Pál
A pár egyelőre nem erősítette meg a lapértesüléseket.
2009.07.10, Velvet
Ördög Nóra összeköltözött Nánásival
Összeköltöztek és boldogok, kapcsolatukat azonban még mindig óvják a nyilvánosságtól. Ördög Nóra kedvese, Nánási Pál a Playboy főszerkesztőjének születésnapjára is egyedül érkezett, de könnyen lehet, hogy a szép műsorvezetőnek jobban kéne vigyáznia szerelmére, mert a jóképű férfit rengeteg kísértésnek teszik ki a nők.
2009.07.10, Bors Online
Ördög Nóra egyre vonzóbb
Örög Nóráról újabb fotósorozat készült, ezúttal az RTL Klub Sajtóklubja számára. A felvételeket ezúttal is szerelme, Nánási Pál készítette. Mint megtudtuk, sokan szeretnék, hogy Nóra mutasson végre többet is magából.
2009.07.09, Story Online
Fordulat! Ördög Nóri elvált, s máris házasodna
Ördög Nóri válását végre kimondta a bíróság, így az utolsó előtti akadály is elhárult, s hamarosan hozzámehet Nánási Pálhoz.
2009.07.03, Hírextra
Ördög Nóra és Rubin Kristóf elvált!
Hamarosan Nóra új párja, Nánási Pál is szabad lesz. Jöhet az eljegyzés.
2009.07.03, Blikk - Sztárok
Ördög Nóra újra férjhez mehet
Szerdán hivatalosan is elvált Ördög Nóra és Rubin Kristóf. Mindketten elégedettek lehetnek, hiszen szabad életüket új szerelmeik oldalán folytatják. Nóra a jelek szerint komolyan számol Nánási Pállal: a kezén napok óta egy csodaszép, új gyűrű csillog. Az RTL Klub folyosóin már azt pletykálják, hogy a csinos műsorvezető előbb-utóbb újra oltár elé áll.
2009.07.03, Bors Online
Ördög Nóra és Rubin Kristóf elváltak!
Hamarosan Nóra új párja, Nánási Pál is szabad lesz. Jöhet az eljegyzés
2009.07.03, Blikk - Sztárok
Nem lett igazuk: Ördög Nóra és Nánási Pál válik
Pár hónapja még nem sok jövőt jósoltak Ördög Nóra és Nánási Pál kapcsolatának, hiszen a műsorvezető férjnél volt, a sztárfotós pedig nős. Többen úgy gondolták, a hirtelen jött szerelem gyorsan véget ér. A szkeptikusoknak nem lett igazuk, hiszen mindketten válnak.
2009.06.26, Stop.hu
Nánási édeshármas felállásban fotózott
Szexis képeken mutatja meg bájait az idei év két gyönyörű királynője, Serdült Orsolya és Budai Zsuzsa. A bombázók a CKM magazin kedvéért a magyar tenger partján vetkőztek falatnyi fehérneműre. A fotósorozatot Nánási Pál, Ördög Nóra párja készítette.
2009.06.20, Bors Online
Ördög Nóri kiborult, de már nem érdekli
A képernyőn díva, de ha hazamegy, a családban kislány, akinek nem szállt a fejébe a dicsőség, otthon kismotoron jár és csókolomot köszön az idősebbeknek. Ördög Nórának nincsenek sztárallűrjei. Éppen válófélben van Rubin Kristóftól, akivel hét évig együtt éltek és fél évig voltak házasok. Új szerelme: Nánási Pál fotóművész.
2009.05.26, Axel
Ördög Nórát már nem érdekli
A képernyőn díva, de ha hazamegy, a családban kislány, akinek nem szállt a fejébe a dicsőség, otthon kismotoron jár és csókolomot köszön az idősebbeknek. Ördög Nórának nincsenek sztárallűrjei. Éppen válófélben van Rubin Kristóftól, akivel hét évig együtt éltek és fél évig voltak házasok. Új szerelme: Nánási Pál fotóművész.
2009.05.26, Stop.hu
Ördög Nóra fellendítette Nánási karrierjét
Nagyot kaszált Nánási Pál azzal, hogy Ördög Nóra párja lett. Hét hónapos kapcsolatuk alatt különféle magazinoknak több címlapot készített már az RTL Klub műsorvezetőjéről, akivel - mint megtudtuk - nagyon szeretnek egymással dolgozni. Nánási gázsija egy-egy fotózás alkalmával körülbelül 150 ezer forint.
2009.05.20, Bors Online
Ördög Nóra mégis a férjéhez menekül? - képekkel
Ördög Nóráról rengeteg pletyka kering: a legújabb, hogy Rubin Kristóffal ismét egy párt alkotnak. Ezzel egyidejűleg felröppent a hír, hogy Nóra boldogtalan jelenlegi barátjával, Nánási Pállal. Vajon melyik férfit választja a műsorvezető?
2009.05.08, Nana sztárhírek
Van-e Nánási Pálnak olyan szexi szája, mint Ördög Nórának?
Döntse el, hogy melyik hazai celeb száját gyártsuk az ideális férfi arcára!
2009.04.30, Velvet
Hihetetlen karriert futott be az ország egyik legnépszerűbb fotósa
Nánási Pál hihetetlen pókerkarriert futott be a Viasat3 Unibet Pókermilliomos játékában. Hazánk legnépszerűbb fotósa ezelőtt még soha nem ült pókerasztalhoz.
2009.04.25, Stop.hu
Ördög Nóra kiadta magából - már itt volt az ideje
Ördög Nóra karcsúbb, mint valaha. Vajon mitől fogyott le ennyire? A válófélben lévő műsorvezető talán azért is túlontúl karcsú, mert a párjának, Nánási Pálnak szeretne megfelelni? Egy biztos: a szerelem mindenkire másként hat. Van, aki meghízik, van, aki lefogy az érzelmek viharában.
2009.04.24, Stop.hu
Kiss Ramóna: Nánási Pál kihozta belőlem az igazi nőt
Érzéki szépségének teljében tündököl a Cosmopolitan címlapján Kiss Ramóna. A Barátok közt színésznője tenyérnyi bikiniben mutatja meg bájait. Rami hastánccal készült a fotózásra, és a munka napján nem evett, a káprázatos eredményt mégis Nánási Pálnak köszöni.
2009.04.17, Bors Online
Szexi fotósorozaton domborít a TV2-es műsorvezető
Gönczi Gábor felesége állítja: róla nem kerülnek elő a jövőben aktfotók! Ha meztelen képeken nem is, szexi fotókon már Tatár Csilla is domborít. Nem is akárkinek pózolt: Nánási Pál beszélte rá a fotókra a TV2 riporter-műsorvezetőjét.
2009.03.06, Stop.hu
Videó! Ördög Nóra nem áradozik szerelméről, férjére is tekintettel van!
Amikor kiderült, hogy házassága tönkrement Ördög Nóra egy ideig nem nyilatkozott férjével való szakításáról és új szerelméről, Nánási Pál fotósról. A műsorvezető nem szeretné megbántani férjét, ezért hallgat a magánéletéről és a boldogságáról!
2009.03.06, ma.hu
Megszólal Ördög Nóra új szerelme
Nánási Pál sokáig úgy hitte, hogy kizárólag szakmabeli lehet az a hölgy, aki elfogadhatónak tartja rapszodikus időbeosztását. A fotóművész azonban egy ideje Ördög Nóra párjaként kerül a bulvárlapok hasábjaira.
2009.03.05, Stop.hu
Ördög Nóra boldog, de csak a válás után beszél róla
A Szombat esti láz műsorvezetője ugyan rettentő boldog celebbé avanzsálódott párjával, Nánási Pállal, de minderről majd csak a válása után nyilatkozik, írja a Bors.
2009.03.04, Velvet
Ördög Nóri magába fojtja szenvedélyét
Barátai szerint az utóbbi hónapokban Ördög Nóra boldogabb, mint valaha. Az új szerelem Nánási Pállal még szebbé tette az RTL Klub műsorvezetőjét, aki lapunknak elárulta, amíg ki nem mondják válását, addig ízléstelennek tartja telekürtölni, milyen a kapcsolata új szerelmével.
2009.03.04, Bors Online
Nánási csak a nőket tudja megfőzni?
A Hal a tortán ma esti házigazdája Nánási Pál, aki talán az egyetlen férfi hazánkban, akinek nem kell lekönyörögni a ruhát a lányokról, hiszen megteszik azok maguktól is. Nánási kamerája előtt hazánk hírességei és nyuszi lányok tucatjai fordultak meg. Pali amilyen sűrűn kattogtatja a fényképezőgépét, olyan ritkán forgatja a fakanalat.
2009.02.26, Bors Online
Nánási Pál ördöggolyót etet vendégeivel
BUDAPEST – Ördög Nóra (27) új párja, Nánási Pál először mutatkozott a nyilvánosság előtt azóta, hogy fény derült a műsorvezetővel való szerelmére. A fotóművész éppen Nóri kenyéradójának a konkurenciájánál bukkant fel egy műsorban, a Hal a tortán kezdő szakácsaként látja vendégül ma este társait: Maksa Zoltánt (47), Ágnes Vanillát, Klapka Györgyöt (81) és Vámosi Vikit (33).
2009.02.26, Blikk - Sztárok
Ördög Nóra kedvese új nő mellett keresi a szórakozást?
Nem véletlen, hogy Marjai Judit és Nánási Pál egy asztalhoz kerültek, ráadásul egymás mellett foglaltak helyet. A fotóművészeknek ugyanis nemcsak a foglalkozásuk ugyanaz, hanem a Viasat3-on hamarosan induló Unibet Pókermilliomos című műsorban is együtt szerepelnek majd.
2009.02.25, Stop.hu
Maksa Zoltán rémálomként gondol arra a pillanatra
A Hal a tortán ezen a héten ismét nagyon különböző sztárszakácsokat gyűjtött össze. Nánási Pál, Ágnes, Vámos Viki, Klapka György és Maksa Zoltán mindenféle megkötés nélkül álmodhatta meg és készíthette el vacsoráját. Az ételek mellett a héten cigányzene, jelmezbál és sztriptíz fűszerezi az estéket.
2009.02.23, Stop.hu
Felismerhetetlen fotók készültek a szexi nyuszilányról! Ezt nézd meg!
Metzker Vikit tűzpiros hajjal fotózták le egy német műszaki magazin számára. A közkedvelt DJ már nem először pózolt ennek a lapnak. A fotókat itthon készítette Nánási Pál.
2009.02.17, Sztarbutik
Szexuális telhetetlenség? Nánási Pál Liptai Claudiát akarja! Mi lesz Ördög Nórival?
Alighogy elcsábította a fotós Nánási Pált, Ördög Nóri máris riválist kapott, nem is akárkit! Nánási ugyanis mostanában már Liptai Claudiáról fantáziál, de mint mondja csak szakmailag. Ördög Nórival is így kezdődött…
2009.02.10, Hírextra
Ördög Nóra Nánási Pálhoz költözött
A mqsorvezetQnQ továbbra se veri nagydobra magánéletét, a pletykák szerint azonban már új szerelmével él.
2009.02.10, Mon.hu
Ördög Nóra összeköltözött új párjával
Úgy tűnik, beigazolódott, amelyet sokan eleinte nem akartak elhinni: Ördög Nóra új szerelme nem pusztán egy fellángolás, hanem egy mindent elsöprő szerelem. A Blikk úgy tudja, hogy a fiatalok már össze is költöztek, pedig a műsorvezető környezetében élők sokáig úgy hitték, hogy Nóra csak felejteni próbál Nánási Pál oldalán.
2009.02.10, Stop.hu
Nánási szexi pózban látja Claudiát
Ördög Nóra párja, Nánási Pál izgatottan várja, hogy lencsevégre kapja Liptai Claudiát. Mint arról korábban beszámoltunk, a műsorvezetőnő az egyik adásban azt nyilatkozta, hogy szívesen szerepelne a Playboy címlapján. A sztárfotós már ki is találta, milyen pózban fényképezi majd a szexi vörös démont.
2009.02.10, Bors Online
Hoppá - Liptai levetkőzne Ördög Nóra párjának
Nem mondana nemet egy aktfotó-sorozatra Liptai Claudia - Ezt maga a csinos műsorvezető vallotta be, hozzátéve, hogy csak Nánási Pál készíthet róla képeket.
2009.01.26, ma.hu
Ördög Nóra párjának levetkőzne Claudia
Vajon mit tud Nánási Pál, hogy még Liptai Claudia (35) is ledobná neki a textilt? A Mokka műsorvezetője ugyanis a múlt héten az Aktív vendégeként olyan meglepő kijelentést tett, miszerint nem utasítja el annak lehetőségét, hogy egyszer aktfotósorozat készüljön róla. Majd sietve azt is hozzátette: csak akkor vállalja, ha azokat a fotókat Ördög Nóra (28) új párja, Nánási Pál készíti.
2009.01.26, Axel
Elképesztő! Liptai Klaudia mindent megmutat?!
Aki kíváncsi Liptai Klaudia testére, az drukkoljon Nánási Pálnak. Nánási fényképész, ő az, aki együtt van az Ördög Nóra névre hallgató „celebbel”. Hogy mit tud az arc? Fényképezni, állítólag. Sírva vigadjunk, celebéknél jópénzért bármit lehet. Akár kutyával is, hátulról.
2009.01.26, Hírextra
Villámgyorsan akar válni Ördög Nóra
Ördög Nóra és férje, Rubin Kristóf gyors válást tervez - tudta meg a Bors. Az ok egyszerű: terhes számukra, hogy magánéleti gondjaik hirtelen reflektorfénybe kerültek. A felek szeretnék újrakezdeni az életüket, Nóra új párja Nánási Pál oldalán, Kristóf egyelőre magányosan.
2009.01.23, Bors Online
Ördög Nóri: "Mertem új életet kezdeni!
Amikor karácsony előtt bombaként robbant a hír, hogy Ördög Nóri elhagyta férjét, és beleszeretett a Playboy fotósába, Nánási Pálba, mindenki értetlenül állt a történtek előtt. Annál is inkább, mert alig egy héttel korábban látott napvilágot az a Maxima magazin cikke, amelyben a szép műsorvezető a házasságába vetett hitéről és közös terveikről beszélt.
2009.01.20, Story Online
Ördög Nórát a férje rúgta ki
A Bors információi szerint Ördög Nórát a férje rúgta ki, ugyanis a csaj már két hónappal a házasságkötése után viszonyt kezdett Nánási Pállal.
2009.01.13, Velvet
Ördög Nóri szűrét a férje rakta ki
Megdöbbentő hírek keltek szárnyra Ördög Nóra és Rubin Kristóf szakításáról. A házaspár közeli barátja szerint másfél hónappal az esküvő után Nóra már Nánási Pál szeretője volt.
2009.01.13, Bors Online
Ördög Nóra: Vége!
Ördög Nóra ma először nyilatkozott azóta, mióta kiderült: elhagyja férjét és a jövőben más oldalán keresi a boldogságot. A népszerű műsorvezetőnő a Blikk újságírójának kérdéseire válaszolva beszélt házasságáról és Nánási Pál fotóshoz fűződő viszonyáról.
2009.01.12, Hírextra
Ördög Nóra nem megy vissza a férjéhez
Az RTL Klub műsorvezetője megunta a találgatásokat, de a Playboy fotósához, Nánási Pálhoz főződő kapcsolatáról nem nyilatkozik.
2009.01.08, Velvet
Titokban érkeztek haza Ördög Nóráék
Tegnap a legnagyobb titokban hazaérkezett tengerentúli vakációjáról Ördög Nóra, és Nánási Pál.
2009.01.08, Mon.hu
Titokban érkeztek haza Ördög Nóráék!
Tegnap a legnagyobb titokban hazaérkezett tengerentúi vakációjáról Ördög Nóra, és Nánási Pál. A friss szerelmesek heteket töltöttek el Amerikában, s csak most szembesülnek azzal, hogy itthon mekkora vihart kavart kapcsolatuk.
2009.01.08, Bors Online
Nánási Pál: Ördög Nóri nem egy maca, hanem igazi szépség
Óriási vihart kavart az elmúlt hetekben a Szombat esti láz műsorvezetőjének házassági válása. A gyönyörű tévés hamar megtalálta a boldogságot Nánási Pál oldalán, aki többek között a nyuszis magazin fotósaként ismert. Ördög Nórit és a fotóst egy közös munka hozta össze, amelynek részleteiről az RTL Klub Reflektor című műsorában beszéltek.
2009.01.07, Stop.hu
Ördög Nóra férje már nem akar hír lenni
Nem lehet elérni Rubin Kristófot, mióta kipattant a hír, hogy felesége, Ördög Nóra lelépett, mert összejött a Playboy-fotós Nánási Pállal.
2009.01.04, Velvet
Őt hagyták el Ördög Nóriért
Nánási Pál tíz év után választott új párt.
2009.01.03, Blikk - Sztárok
Szaftos részletek Ördög Nóri botrányos szerelméből
Íme egy mindent elsöprő, kontinenseken átívelő nagy magyar celebszerelem! Ördög Nóra Amerikában akarja megvárni, amíg az általa és újdonsült szerelme, Nánási Pál által keltett hullámok lecsillapodnak. Addig is íme kapcsolatuk újabb részletei!
2009.01.02, Hírextra
Álomházasságot dúlt fel Ördög Nóri
Laky Zsuzsa szerint Ördög Nóra tíz éve tartó boldog kapcsolatot tett tönkre azzal, hogy összejött a házasságban élő Nánási Pállal, a Playboy fotósával. Európa szépét, aki szoros barátságot ápol Nánási feleségével, Antal Eszterrel, teljesen megdöbbentette a pár szakításáról szóló hír. Zsuzsa ugyanis álompárnak tartotta Nánásit és feleségét, hihetetlen számára, hogy útjaik egy harmadik miatt különváltak .
2009.01.02, Bors Online
Ördög Nóra Amerikában várja a botrány csitulását
A Bors újabb részleteket tudott meg Ördög Nóra és Nánási Pál mindent elsöprő szerelméről. Eszerint a műsorvezető és a fényképész szeme már a Playboy fotózás előtt megakadt egymáson. Nánási Pál készítette ugyanis a képet a Szombat esti láz óriásplakátjához, de az izzó szenvedélyek csak később lobbantak lángra.
2008.12.30, Bors Online
Ördög Nóra a fotóst szereti
A műsorvezető, a napilapok információ szerint Nánási Pálra cserélte férjét, Rubin Kristófot.
2008.12.25, Mon.hu
Fotóst szeret Ördög Nóra?
Közös munka hozta össze Ördög Nórit és Nánási Pált.
2008.12.24, Blikk - Sztárok
Ördög Nóra a Playboy fotósát szereti
A műsorvezető, a napilapok információ szerint Nánási Pálra cserélte férjét, Rubint Kristófot.
2008.12.24, Velvet
Nicsak, ki az új pasi?
Közös munka hozta össze Ördög Nórit és Nánási Pált.
2008.12.24, Blikk - Sztárok
Első Előző 1 Következő Utolsó
Celebfigyelő
Celebfigyelő
Horoszkóp
Horoszkóp
Képeslap
Képeslap
Nyereményjáték
Nyeremény
Kezdőlap | Magazin | Hasznos lapok
Hírlevél    Kapcsolat    Médiaajánló    Partnereink    Jognyilatkozat    Adatvédelmi nyilatkozat    Webmestereknek    Források   
Copyright 2007-2009 ___. Minden jog fenntartva. A Zassa, a zassa.hu és a Zassa logó ___ védjegyei.
Az oldal megtekintéséhez Internet Explorer 6+ vagy Firefox 2+ böngészõ ajánlott.