Zassa Cafe Kezdőlap
Celebfigyelő

Rubint Réka a Zassa Celebfigyelőjében

Ma 2015.10.07, szerda, Amália. Holnap Koppány.

Legyél naprakész

Rubint Réka legfrissebb hírei

ből. Itt, a Zassa Cafe-n elolvashatod mindazt, ami mostanában Rubint Réka körül történt, hiszen nálunk nemcsak

Rubint Réka legújabb pletykái

t és legfrissebb híreit olvashatod el, hanem mindent, amihez korábban

Rubint Réka

neve kapcsolódott. Nincs más dolgod, mint kiválogatni

Rubint Réka hírei

közül azokat, amelyek igazán érdekelnek azért, hogy ha legközelebb a társaságodban ismét szóba kerül Rubint Réka tájékozott és naprakész legyél. Kellemes böngészést.

Rubint Réka


Rubint Réka
Zassa Cafe Index (ZCI) 0.00
Friss hír 0
Összes hír 899
Született 1978.06.28
Életkor 37
Csillagjegy Rák
Jégautózás a nagyokkal
Havas pálya és jó társaság fogadta azokat akik az ausztriai vezetési centrumba látogattak a Billzone által támogatott vezetéstechnikai napra.
Küldj képeslapot ismerőseidnek!
Olvasd el, mit mond a horoszkópod!
Rubint Réka nimfomániás!
A legújabb kutatások szerint az ideális szexuális együttlét 7 és 13 percig tart csupán. A TV2 Aktív című műsorának stábja celebeket faggatott a témával kapcsolatban, akik legféltettebb hálószobatitkaikat osztották meg.
2012.01.06, Blikk - Sztárok
Rubint Rékáék nem állnak le, nyomják hajnalig
Mint mindenki más, Rubint Réka is készül a szilveszterre. Úgy tervezi, hogy újév első napjának hajnalán még ropja a táncot.
2011.12.30, Stop.hu
Rubint Réka: még sosem sikerült
Rubint Rékának még sosem sikerült újévi fogadalmat tennie, így inkább az idén ki is hagyja és a jelekre figyel. A fitneszedző és családja Magyarországon ünnepel szilveszterkor, méghozzá szűk baráti társasággal.
2011.12.27, Stop.hu
Sokszor Rubint Réka is elhiszi
Schobert Norbi és Rubint Réka sem hagyja ki a finomabbnál finomabb ételeket karácsonykor, igaz odafigyelnek arra, milyen alapanyagokat használnak fel elkészítésükhöz. A házaspár leginkább gyermekeik számára igyekszik emlékezetessé tenni az ünnepet, elárulták, hogyan.
2011.12.25, Stop.hu
Rubint Réka harmincezerért kapható egy órára
Rubint Réka karácsonyi ajándékkupont dobott piacra. Aki megvásárolja az utalványt, egy teljes órát kettesben tölthet el a fitneszladyvel.
2011.12.24, Bors Online
Rubint Réka melle nem nagyobb, csak a pulóvere előnyös
A fitneszcelebnej nem műtette meg a melleit, csak sokat sportol, és ennyire jó a pulcsija. Gyakran fogja hordani.
2011.12.14, Velvet
Rubint Réka melle furcsán megnőtt
A fitneszhercegnő a Facebookra posztolt egy meglepő fotót.
2011.12.13, Velvet
Kitüntették Rubint Rékát
Schobert Norbiról és Rubint Rékáról ugyan gyakran jelennek meg különböző pletykák, azonban ezúttal is bebizonyosodott, hogy a fitnesz területén még mindig nagyon elismertek.
2011.11.30, Axel
Rubint Rékát ki nem állhatja anyósa
Schobert most azzal haknizik, hogy anyja elmebeteg.
2011.11.26, Velvet
Schobert Norbi: anyám gyűlöli Rékát
Schobert Norbi édesanyja a mai napig nem tudja elfogadni, hogy fia Rubint Rékát választotta élete párjául. Az idős asszony attól sem rettent vissza, hogy összekarcolja menye drága autóját.
2011.11.26, Bors Online
Porrá alázták Schobert Norbit
Hosszú percekig alázták Schobert Norbit és feleségét, Rubint Rékát a Rádio 1 reggeli műsorában. A műsorvezetőknél az verte ki a biztosítékot, hogy a Norbi a hétvégén bevallotta: megcsalta a feleségét.
2011.11.22, Story Online
Megcsalta feleségét Schobert Norbi
Schobert Norbi a TV2 Frizbi Hajdú Péterrel című műsorának felvételén, kamerák előtt ismerte be, hogy volt olyan alkalom, amikor félrelépett és megcsalta feleségét. Az életmódszakember és Rubint Réka házassága azonban nem került válságba.
2011.11.20, Stop.hu
Rubint Réka bokszzsáknak érzi magát
Schobert Norbert edző neje eléggé bepöccent az állandó trollkodástól, amellyel a Facebookon találkozik.
2011.11.09, Velvet
Meghalt Rubint Réka nővére
Minden családban vannak tragédiák, de azt senki nem tudhatta, hogy Rubint Réka elvesztette a nővérét. Sőt azt sem tudtuk, hogy van nővére! Mint ahogy azt is mélységes csend övezte, hogy a nővér, Monika, súlyos születési rendellenességgel jött a világra...
2011.11.08, Story Online
Faszoznak Rubint Réka el sem készült honlapján
Semmi sem jelzi az oldal félkész állapotát, aztán egyszer csak pofán csap a fasz.
2011.11.02, Velvet
Teljesen átalakult a magyar sztár!
Új külsővel lépett a színpadra Rubint Réka a Sugarbird legújabb kollekciójának bemutatóján, ami igencsak megosztotta a közvéleményt. Nektek tetszik ez a változás?
2011.10.03, Story Online
Rubint Réka diktálja a divatot
Csipke és szatén koktélruhák, testhez simuló darabok, fekete-fehér, nude és arany színek jellemzik a Covergirls ötösfogatának idei őszi-téli kollekcióját. Az új darabokat bemutató exkluzív divatshow-n Bódi Sylvi, Dukai Regina, Horváth Éva, Zimány Linda és Debreczeni Zita mellett Rubint Réka is kifutóra lépett egy különleges kollekcióval, amely finoman ötvözte a sportos vonalvezetést és a visszafogottan szexi nőiességet.
2011.10.02, Story Online
Galéria - Rubint Réka divatot diktál
Új taggal bővült a már jól ismert Covergirls csapata: Rubint Réka is beszállt a ruhatervezésbe, így az őszi-téli idényben már az ő kreációit is hordhatjuk. A sportot ezúttal otthon hagyta!
2011.10.01, ma.hu
Újra vetkőzik Rubint Réka
Rubint Réka tíz éves pályafutását egy jubileumi DVD kiadásával koronázza meg, a készülő borító fotóján, pedig pont úgy pózol majd, mint tíz éve...
2011.09.26, Axel
Nánási Pálnak vetkőzik Rubint Réka
Rubint Réka tíz éves pályafutását egy jubileumi DVD kiadásával koronázza meg, a készülő borító fotóján, pedig pont úgy pózol majd, tíz éve.
2011.09.23, Blikk - Sztárok
Rubint Rékának sok teje volt, a maradékot pedig lefejte
Rubint Réka az egészséges élet egyik legfőbb hírnöke. Ám vannak, akik azt terjesztik, hogy a fitneszlady legkisebb gyermekét a születése óta tápszerrel eteti. Egy másik pletyka szerint azért nem szoptat, mert kevés az anyateje.
2011.09.21, Stop.hu
Meglepően közel került egymáshoz Rubint Réka és Mága Zoltán
Rubint Réka bizsergett, s talán élete egyik meghatározó élményén van túl. A fitneszedző Mága Zoltánnal forgathatott, mialatt olyan energiák szabadultak fel, melyeknek gondolatától ma is libabőrős lesz.
2011.09.19, Stop.hu
Rubint Réka lábai közé vette
Rubint Réka és Schobert Norbi már több szempontból is edzettnek mondhatja magát, ugyanis az életmódszakembert és feleségét gyakran veszi elő a Bagi-Nacsa páros. A humorral azonban nincs gondja a Schobert házaspárnak, így történt, hogy ők is adtak egy kis leckét a fiúknak a TV2 Frizbi Hajdú Péterrel című műsorának felvételén.
2011.09.16, Stop.hu
Becsípve forgatott Rubint Réka
Jubileumi DVD-jét készíti Rubint Réka. Ennek kapcsán 10 évvel ezelőtti, első forgatásáról vallott a TV2 Aktívjának kamerái előtt.
2011.09.14, Story Online
Piásan forgatta DVD-jét Rubint Réka
Jubileumi DVD-t forgatott Rubint Réka. A fitneszkirálynő tíz éve forgatta első filmjét, melynek alkalmából néhány titkot is megosztott a TV2 stábjával.
2011.09.12, Blikk - Sztárok
Rubint Réka: nem sok férfi viselné el azt a tempót, amit én diktálok
Rubint Réka nem ismer lehetetlent, nyáron alakreform tábort szervezett, és mint mondja, sosem tud megülni a fenekén. Ha volna hat gyereke, ugyanúgy húzná maga után őket, mint most a hármat. Modern anyukának tartja magát.
2011.09.05, Stop.hu
Rubint réka bepánikolt
Szilikonmelle töltőanyaga miatt kellett aggódnia Rubint Rékának, mivel elképzelhető volt, hogy abban káros anyagok találhatóak.
2011.08.19, Story Online
Rubint Réka nem akar lestrapált nőként Norbi mellé feküdni
Rubint Réka és Schobert Norbi szerencséseknek mondhatják magukat, hiszen a hivatásuk egyben a hobbijuk is. Gyermekeik belenőttek ebbe az életmódba. Amíg Réka egy alakreform táborban dolgozott, addig édesanyja és férje vigyázott a gyerekekre. Ám beismeri, hogy az egy hét jócskán kivett az erejéből, hiszen egyszerre kellett helytállnia anyaként, feleségként és edzőként.
2011.08.15, Stop.hu
Szilikonmell pro és kontra: Rubint Réka és Görög Zita nem ért egyet
Ízlések és pofonok. Amíg Rubint Réka büszkén viseli szilikonmelleit, addig Görög Zita kijelentette, soha nem csináltatna műmelleket magának, hiszen nem a kebelmérettől nő egy nő.
2011.08.14, Story Online
Sarka Kata is támogatja Viki terhességét
Szorcsik H. Vikihez hasonlóan Rubint Réka és Sarka Kata is nagyon fiatalon adta a fejét anyaságra, a Mokkában mindkét híresség támogatta a Jóban Rosszban sztárját a korán szülésben.
2011.08.11, Blikk - Sztárok
Rubint Réka stílusát akarják követni a nők
Először lefogyasztja, majd pedig fel is öltözteti kitartó híveit Rubint Réka. A fitneszedzőre jellemző szexisen elegáns ruhákat nemsokára bárki megvásárolhatja.
2011.08.05, Bors Online
20 kilót hízott Rubint Réka
Mint már megírtuk, Schobert Norbi hízókúrára fogta feleségét. Réka a szülés után 55 kilóra fogyott, amit az életmódszakember is nagyon kevésnek talál.
2011.07.27, Story Online
Kövérre „szalonnázta” magát Rubint Réka
Norbi régóta mondogatja feleségének, a mindig feszes combú és hasú Rubint Rékának, hogy szedjen fel egy pár kilót.
2011.07.27, Mon.hu
Lebukott! Abált szalonnát eszik Rubint Réka
Hízókúrára fogta feleségét Schobert Norbi. A fitneszguru aggódott amiatt, hogy Rubint Réka harmadik gyermeke után 55 kilóra fogyott.
2011.07.26, Blikk - Sztárok
Rubint Réka edzhetné Katalin hercegnőt
Elképesztően szigorú szerződést íratott alá a királyi család Katalin hercegnővel. A szerződés értelmében, ha válásra kerül a sor, jövendőbeli gyermekeik felügyeleti joga Vilmost illeti meg.
2011.07.22, Stop.hu
Hízókúrán Rubint Réka
Tinédzser kora óta nem volt ilyen vékony a fitness nagyasszonya, ezért párja úgy döntött hízókúrára fogja feleségét.
2011.07.16, Story Online
A szépségkirálynők még vizet sem ihatnak?!
Megdöbbentő kijelentés látott napvilágot pár nappal ezelőtt: a szépségkirálynők fittségéért felelős Rubint Réka egyre kevesebb vizet engedélyezett nekik. A kánikula miatt végül visszavonta a szigorú szabályokat.
2011.07.13, ma.hu
Rubint Réka húsz szépséget tört be egyszerre
Rubint Réka három gyermekes édesanyaként bizonyította, mire képes, most pedig azt árulta el, milyen módszerekkel igyekezett kihozni a legjobbat azokból a lányokból, akik hamarosan a TV2 A Szépségkirálynő című műsorában mutatják meg idomaikat élőben.
2011.07.12, Stop.hu
Rubint Réka nem sértődött meg, Sarka Kata megosztozik
A házastársak eleinte rózsaszín ködben úsznak szerelemtől, de mi van, ha a szerelem elmúlik?
2011.07.10, Stop.hu
Rubint Réka bevallotta: Dobrády Ákostól indul be
Egy meghitt nyári éjszakán azonnal szeretkezni támad kedve Rubint Rékának, ha meghallja Dobrády Ákos hangját, de férjét ez cseppet sem zavarja, mert végül úgyis egymással bújnak ágyba.
2011.06.20, ma.hu
Izzasztó lesz: Schobert Norbinak nincs ennyi önbizalma
Kemény hetet tervez Schobert Norbi és Rubint Réka, de leginkább Magyarország legszebb hölgyei izzadnak majd. A Schobert házaspár együtt készíti fel a lányokat a döntőre a TV2 A Szépségkirálynő című műsorában.
2011.06.13, Stop.hu
Réka és Norbi még mindig odavannak egymásért
Rubint Réka a FEM 3 kamerái előtt mesélt arról, hogy még mindig éppen annyira imádják egymást Norbival, mint ha fiatal házasok lennének.
2011.05.30, Story Online
Rubint Réka meg van vadulva a férjéért
Rubint Réka férje iránti mély szerelméről szól az a sajtóközlemény, amit a hét utolsó munkanapján kaptunk a FEM3-tól.
2011.05.27, Velvet
Schobert Norbi kanos volt - Rubint Réka csaknem elkésett
"Vibrál közöttünk a levegő... Szerelmes vagyok a férjembe, de úgy szerelmes, mintha most ismerkedtünk volna meg." - meséli az Edina és Joshi című műsor holnapi adásában Rubint Réka.
2011.05.27, Stop.hu
Rubint Réka időnként összeesik a fáradtságtól
Ötvenkilenc kilóval esett teherbe, most ötvenhatot nyom. Rubint Réka az első két szülése után nem regenerálódott olyan gyorsan, mint most, a harmadiknál. Több támadás érte az utóbbi hetekben amiatt, hogy alig szülte meg kisfiát, máris ugyanolyan életet él, mint előtte. Azoknak, akik kritizálják, azt tanácsolja: éljenek úgy, ahogy ő.
2011.05.18, Stop.hu
Rubint Réka babázik
2011.05.11, Blikk - Sztárok
Így néz ki a szülés után 2 hónappal Réka
Rubint Réka újra csúcsformában van. Olyannyira jól néz ki, hogy aki nem tudja, nem mondaná meg, hogy két hónappal ezelőtt még a pocakjában hordta kisfiát, Zalánt.
2011.05.04, Story Online
Így néz ki Rubint Réka a terhesség után!
Rubint Réka újra csúcsformában! Senki nem mondaná meg Schobertnéről, hogy két hónappal ezelőtt még a pocakjában hordta kisfiát, Zalánt.
2011.05.03, Blikk - Sztárok
Visszanyerte bombázó testét Rubint Réka
Rubint Réka egyik közösségi oldalra feltöltött fotói alapján senki sem gondolná, hogy a fitneszlady két hónappal ezelőtt még kisfiát hordta a hasában.
2011.05.02, Mon.hu
Visszanyerte bombázó testét Rubint Réka - Fotó
Rubint Réka egyik közösségi oldalra feltöltött fotói alapján senki sem gondolná, hogy a fitneszlady két hónappal ezelőtt még kisfiát hordta a hasában. Elmondása szerint csupán férje, Norbi ételeire és egy kis mozgásra volt szüksége ahhoz, hogy visszanyerje alakját.
2011.04.30, Stop.hu
Rubint Réka és kislánya is menekül Norbitól!
Schobert Norbi nem viccel, szódásüveggel vagy pacsulival kergeti feleségét és kislányát, Larát húsvétkor. A szokás idén sem marad el, ám kiegészül az életmódszakember által elkészített finom falatokkal.
2011.04.25, Stop.hu
Rubint Réka tinire gyúrta magát
Zalán születése óta már háromgyermekes családanyának mondhatja magát Rubint Réka, aki olyan slank, mint tinikorában.
2011.04.23, Bors Online
Egyhónapos lett Schobert Norbi harmadik gyermeke
Egyhónapos lett Rubint Réka és Schobert Norbi harmadik gyermeke, a kis Zalán. A fitneszkirálynő ez alkalomból egy közösségi oldalon osztott meg fotókat csemetéjéről.
2011.04.09, Stop.hu
Újra edzést tart a frissen szült Rubint Réka
Tizennyolc nappal harmadik gyereke születése után máris visszatért dolgozni Rubint Réka - írta a Bors.
2011.03.31, Velvet
18 nappal a császározás után edzést vezetett Rubint Réka
Alig három héttel a császármetszés után Rubint Réka máris visszatért az edzőterembe. A frissen szülő kismamát nem zavarta a mozgásban műtéti hege. Lendületesen tornázott.
2011.03.31, Bors Online
Máris munkába állt Rubint Réka
Alig néhány hete született meg Rubint Réka és Schobert Norbi harmadik gyermeke, a kis Zalán, a fitneszmami máris munkába állt. Réka úgy véli, emiatt Zazu semmiben sem szenved hátrányt, hiszen munkái miatt egy percig nem hanyagolja el gyermekét. Internetes kommentekben persze sokan támadják Rékát, aki a minap felvette a kesztyűt a névtelenül mocskolódókkal, és a legnagyobb közösségi portálon tett közzé nyílt levelet.
2011.03.30, Story Online
Rubint Réka: Norbi nem engedi
Rubint Réka mindhárom gyermekét császárral szülte. A legkisebb, Zalán világrajövetele után néhány nappal már nem hiányzott alakformáló órájáról. De egyelőre csak az edzőteremben köszöntötte a lányokat.
2011.03.28, Stop.hu
Schobert Norbi kitalálni se tudott volna jobbat
Több mint egy hete született meg Schobert Norbi és Rubint Réka kisfia, s ahogy Norbi mondta: minden a legnagyobb rendben. Az új családtagnak a kistestvérek, Lara és Norbika is örültek, sőt, Réka mellett ki is veszik a részüket a pici gondozásából.
2011.03.21, Stop.hu
Bájos képek: Rubint Réka újszülött fia update-tejet szopik!
"Update" tejjel szoptatja Rubint Réka az újszülött kisfiát, ezért annyira nyugodt és elégedett - véli Schobert Norbi, akit a császármetszés alatt rossz emlékek gyötörtek.
2011.03.18, ma.hu
Bájos képek: Rubint Rékáék megmutatták Zalánt!
"Update" tejjel szoptatja Rubint Réka az újszülött kisfiát, ezért annyira nyugodt és elégedett - véli Schobert Norbi, akit a császármetszés alatt rossz emlékek gyötörtek.
2011.03.18, ma.hu
Schobert Norbinak tíz év kellett hozzá
Alig engedték haza a szülészetről Rubint Rékát, férjével már első randevújuk helyszínét is újra meglátogatták. Réka a Facebookon arról vallott, mekkora ára volt annak, hogy idáig eljussanak Schobert Norbival.
2011.03.18, Stop.hu
Exkluzív! Az első felvételek Schobert Zalánról
Még szülei sem akarják elhinni, annyira nyugodt baba Schobert Norbi és Rubint Réka harmadik gyermeke. A kis Zalán szinte sosem sír, és csak azt jelzi, ha éhes – édesanyja szerint azért, mert nyugodt családi légkör veszi körül.
2011.03.17, Blikk - Sztárok
Ennyire körültekintő szülő Schobert Norbi és Rubint Réka
Csütörtök reggel 9:14 perckor látta meg a napvilágot a harmadik Rubint-Schobert baba, Zalán. A pici 2700 grammal és 50 centivel jött a világra. A fitneszházaspár teljes erejével azon van, hogy a pici érdekében mindent megtegyen.
2011.03.12, Stop.hu
Így néz ki Schobert Norbi kisfia - fotó!
Megszületett Rubint Réka és Schobert Norbi harmadik gyermeke, Zalán. Az apuka egy üvegablakon keresztül nézte végig kisfia érkezését, s örömében a szülészorvost kérte fel keresztapának.
2011.03.11, Bors Online
Az első fotó Zalánról
Tegnap született meg Schobert Norbi és Rubint Réka harmadik közös gyermeke, Zalán. A baba jól van, a Schobert család pedig rettentő boldog. Olyannyira, hogy Norbi már el is készítette az első közös képüket, melyről ő értelemszerűen lemaradt.
2011.03.11, Story Online
Megszületett Schobert Norbiék kisfia
Ma reggel 9 óra 14 perckor megszületett Schobert Norbi és Rubint Réka harmadik gyermeke, a kis Zalán.
2011.03.10, Stop.hu
Gólyahír: Megszületett Schobert Zalán
Megszületett Schobert Norbert, és Rubint Réka harmadik gyermeke.
2011.03.10, Axel
Megszületett Schobert Norbi kisfia
Ma reggel 9 óra 14 perckor megszületett Schobert Norbi és Rubint Réka harmadik gyermeke, a kis Zalán.
2011.03.10, Stop.hu
Extra friss! Megszületett Schobert Norbi harmadik gyermeke!
Császármetszéssel jött a világra Schobert Norbi és Rubint Réka harmadik gyermeke, a kis Zalán. Az anya egy hete még edzést tartott az alakjukat formáló nőknek.
2011.03.10, ma.hu
Megszületett Schobert Norbiék harmadik gyereke
Rubint Réka csütörtök reggel egy egészséges kisfiúnak adott életet - tudta meg a hirado.hu.
2011.03.10, Bors Online
Megszületett Schobert Norbi fia
Megszületett Schobert Norbi és Rubint Réka harmadik gyermeke - adta hírül a fitneszguru saját honlapján.
2011.03.10, Blikk - Sztárok
Megszületett Schobert Zalán
Ma 9:14-kor megszületett Schober Norbi és Rubint Réka harmadik gyermeke, Zalán. A kismama és a baba is jól vannak.
2011.03.10, Story Online
Terhesen ugrált Rubint Réka, órákkal a szülés előtt
Szülés előtti utolsó alakreformóráján óriási pocakkal edzett Rubint Réka. A kismama rövid időre búcsúzik, három hét múlva visszatér tanítványaihoz.
2011.03.10, Bors Online
Meglepetésvendég Rubint Réka tornáján
Rubint Réka tegnap esti Alakreform órájának sztárvendége volt Doug Burns, aki a reptérről egyenesen a 13. kerületben található sportcsarnokba érkezett. A Mr. USA és Mr. Universe cím birtokosa, Nőnap alkalmából piros tulipánnal köszöntötte az órán résztvevőket.
2011.03.09, Story Online
Schobert Norbi ötletei rázzák gatyába a gazdaságot?
Schobert Norbi nem titkolja, mi jár fejében mindenórás felesége, Rubint Réka szülése előtt. Az életmód szakembernek van ideje gondolkodni, nemcsak családjáról, de egész Magyarországról.
2011.03.07, Stop.hu
Együtt izzadnak a pocakos sztárkismamák
Rubint Réka már a finisben van, de még mindig tornázik, hetente kétszer kő kemény edzést is tart a rajongóinak. Rippel Feri feleségének, Vivinek ő a példaképe, Feri éppen ezért titokban megszervezte, hogy szerelméhez bekopogtasson a bálvány.
2011.03.06, ma.hu
Rubint Rékának hiányozni fog a hasa
Schobert Nobert neje egyáltalán nem tart a szüléstől, inkább csak az bántja, hogy le kell mondania a hasáról.
2011.03.04, Velvet
Rubint Réka hamar visszatér
Rubint Réka minden órában megszülheti harmadik gyermekét, a kis Zalánt. A fitneszanyuka még a héten is megtartotta Alakreform-edzéseit. Réka a TV2 kamerái előtt a visszatérésről beszélt.
2011.03.03, Story Online
Rubint Réka terhesen vetkőzött
2011.03.02, Blikk - Sztárok
Babahír bájos képekkel: Rubint Réka mindenórás!
Szinte senkivel sem beszél a fitneszguru, kizárólag Rékának hajlandó felvenni a telefont, mert azt várja, mikor kell a kórházba vonulni. Pedig Zalán császármetszéssel fog a világra jönni.
2011.03.01, ma.hu
Schobert Norbi a TV2 képernyőjén főz
Március 7-től vadonatúj miniműsorral jelentkezik Schobert Norbi és Rubint Réka. A fitneszguru több mint hét éve alkotta meg az Update életmódprogramot, és most először saját főzőműsorban készíti el a fogyókúrás ételeket. A műsorban felesége, Rubint Réka is aktívan részt vesz, fakanalat ragad és finomabbnál-finomabb, egyszerűen elkészíthető recepttel igyekszik gasztronómiai ötleteket nyújtani a háziasszonyoknak.
2011.02.18, Story Online
Műsort kap Schobert Norbi és felesége
Schobert Norbi és felesége, Rubint Réka beköltözik az emberek otthonába. A fitneszházaspár ugyanis fakanalat ragad és a televízión keresztül is hirdeti az egészséges életmódot.
2011.02.18, Stop.hu
Rubint Réka minden pillanatát imádja
Rubint Réka hamarosan harmadjára is anyai örömök elé néz. Nyolchónapos várandós kismamaként is ugyanolyan fitt, mint egyébként. Schobert Norbi neje úgy érzi, minden a hozzáálláson múlik.
2011.02.17, Stop.hu
Sarka Kata bikinis fotóval bizonyítja a fogyását
"Köszönöm, Réka! Már majdnem olyan vagyok, amilyen szeretnék lenni!" - hálálkodott a Facebookon Rubint Rékának Hajdú Péter felesége, és közzétett egy, a Demi Moore-i mintát követő bikinis fotót.
2011.02.15, Velvet
Rubint Réka nem áll meg a harmadiknál
Két gyerek élete múlik Rubint Réka szülésén- A Schobert-Rubint házaspár harmadik gyermekének érkezésekor eldől a negyedik - még meg sem fogant - baba sorsa. Ekkor derül ki, hogy Réka áldott állapotba kerülhet vagy eltanácsolják a szüléstől.
2011.02.14, Axel
Réka és Adrienn csinos kismamák
Bombázó kismamákkal találkoztunk az ÖtcsillagOS Story Díjátadó Gálán. Rubint Rékáról és Edvin Marton feleségéről hátulról senki nem mondaná meg, hogy gyereket várnak, annyira vékonyak.
2011.02.14, Story Online
Két gyerek élete múlik Rubint Réka szülésén
A Schobert-Rubint házaspár harmadik gyermekének érkezésekor eldől a negyedik - még meg sem fogant - baba sorsa. Ekkor derül ki, hogy Réka áldott állapotba kerülhet vagy eltanácsolják a szüléstől.
2011.02.13, Bors Online
Rubint Réka rákapott a parapszichológiára
Hisz az asztrológusának, és már látja Schoberten is a pozitív változásokat. mindeközben férje Orbán Viktornak írogat a Facebookon.
2011.01.30, Velvet
Rubint Réka orvosa dönt a negyedik gyerekről
Rubint Réka még csak terhessége nyolcadik hónapjában jár, ám férjével máris azon gondolkozik, hogy harmadik gyermekük után még egy babát bevállalnak.
2011.01.29, Bors Online
Schobert Norberték már a negyedik gyereken gondolkoznak
Bár Rubint Réka még nem hozta világra harmadik gyermekét, már felmerült, hogy férjével itt nem állnak meg a gyermekvállalással.
2011.01.29, Velvet
Rubint Réka: "Két deci borral koccintottunk"
Rubint Rékát az egyik napilap fotósa az Év sportolója díjátadóján kapta lencsevégre, amint férjével koccintott és belekortyolt 2dl vörösborba. Az újságban erről mára cikk is született, amit Réka a legnagyobb közösségi oldalon kommentelt. A lassan háromgyermekes édesanya gyomorforgatónak találta, hogy azt állítják róla, iszik - amikor egy pohárnál többet, ha nem várandós sem fogyaszt.
2011.01.24, Story Online
Terhesen borozik Rubint Réka
Budapest — Nyolc hónapos terhesen alkoholt iszik Rubint Réka (32). Schobert Norbi (38) feleségét az Év sportolója díjátadóján kaptuk rajta, amint felhőtlenül kortyolgatja a vörösbort, mit sem törődve a kíváncsi és megdöbbent tekintetekkel.
2011.01.24, Blikk - Sztárok
Rubint Réka szabálytalanul parkolt
2011.01.23, Blikk rövid hírek
Rubint Rékát megbüntették, mert szabálytalanul parkolt
A nyolcadik hónapban lévő Rubint alig egy percre állt meg, de kocsija átlógott a taxidrosztba, az arra járó rendőrök pedig megbüntették.
2011.01.22, Velvet
Rubint Rékáék hisznek a baba természetfeletti képességeiben
Ebben a házban egyetlen hangos szó sem volt hallható nyolc hónapja - büszkélkedik a házaspár. A pocakban lévő kisbaba, úgy tűnik, végleg lezárja azt az érzelmi hullámvölgyekkel tarkított, kissé zűrös időszakot.
2011.01.20, Story Online
Rubint Réka hét hónapos terhesen is megtartja az edzést
Rubint Réka a nyolcadik hónap elején is kicsattan az egészségtől és megállás nélkül végzi a munkáját. Heti két edzést tart, de edzései már nem a formában tartásról szólnak, hanem a sport adta örömszerzésről.
2011.01.14, Stop.hu
Norbi lefogyott
Rubint Réka ismét megmutatta, hogy várandósan is szuperszexi. Hét hónapos terhesen alig hízott, amit most az RTL Klub Reggelijében is megmutatott.
2011.01.11, Story Online
Rubint Réka terhesen is bevállalta az aktképeket
Rubint Réka már a hetedik hónapban jár, kisfiát Zalánnak keresztelik majd. Ám állapotosan is büszke a testére, így egy merész fotósorozattal lepte meg
2011.01.10, Axel
Rubint Réka pikáns meglepetése
A fitneszlédi hamarosan háromszoros anyuka lesz, de a babavárás finisében még egy szexi fotózásra is vállalkozott, titkos tervébe pedig csak a Fókuszt avatta be.
2011.01.09, Mon.hu
Réka büszke a testére
Büszkén vállalja testét a várandóssága hetedik hónapjában lévő Rubint Réka. A kismama jelenleg is sportol és az update szerint táplálkozik - és az sincs ellenére, hogy fényképezőgép lencséje rögzítse gömbölyödő pocakját.
2011.01.06, Story Online
Rubint Réka terhesen fehérneműre vetkőzött
Rubint Réka meglepte férjét, hat hónapos terhesen pikáns fotókat készíttetett magáról, amelyeken nagy pocakkal, fehérneműben pózol.
2011.01.05, Story Online
Így fogják hívni Schobert Norbi harmadik gyermekét
Rubint Réka hetedik hónapja terhes, és férjével, Schobert Norbival már azt is tudják, hogy Zalánnak fogják elnevezni a kis jövevényt.
2011.01.04, Stop.hu
Rubint Réka elárulta a születendő fia nevét
Schobert Norbi harmadik gyerekét Zalánnak hívják majd. A jelenleg nyaraló Rubint Réka március elején fog szülni, eddig csak négy kilóval lett nehezebb, a magzata viszont jobban fejlődik, mint az első kettő.
2011.01.03, Velvet
Rubint Réka 7 hónaposan is csúcsformában!
Rubint Rékától mostanában a legtöbben azt kérdezik, mi a titka annak, hogy harmadik gyermekével, terhességének 30. hetében is csúcsformában van?
2011.01.03, Story Online
Hoppá! Rubint Réka lisztet hord a retiküljében!
Rubint Réka felhívást tett közzé az egyik közösségi oldalon, kereste azt az embert, akinek új és vékonyabb életet kíván adni 2011-ben. A fitneszedző egy igazán különleges saját praktikáról rántotta le a leplet!
2010.12.31, Stop.hu
Rubint Réka lefogyasztja a 112 kilós Melindát
Rubint Réka nagy fába vágta a fejszéjét. Schobert Norbi felesége úgy döntött, 2011-ben valakinek megváltoztatja az életét, és lefogyasztja. Döntése pedig a 112 kilós Puskás Melindára esett.
2010.12.31, Bors Online
Update menüt készít karácsonykor Rubint Réka
Schobert Norbi felesége idén is roskadásig pakolja majd tele az asztalt a finomabbnál finomabb karácsonyi ételekkel. Íme a menü!
2010.12.24, ma.hu
Rubint Réka a jobb edző, mint férje
Rubint Rékát választotta az interneten szavazó közönség az év fitneszedzőjévé
2010.12.18, Velvet
Réka terhesen is leverte Norbit
Legyőzte férjét Rubint Réka. A fitneszedzőként dolgozó kismama a legrangosabb szakmai elismerést halászta el táplálkozás-szakértő ura elől. Ám Schobert Norbi nem irigykedik, büszke a nejére.
2010.12.18, Bors Online
Imádnivalóak Rubint Réka gyerekkori fotói
Rubint Réka tündéri kislány volt, akiből azóta csodálatos sztármami lett.
2010.12.14, Mon.hu
Rubint Réka a hatodik hónapban három kiló plusznál jár
Az életmódreformer feleség a terhesség alatt sem tér el az eddig megszokott pontosan szabályozott étkezéstől és sporttól.
2010.12.14, Mon.hu
Rubint Réka plusz három kilónál tart a hatodik hónapban!
Az életmódreformer feleség a terhesség alatt sem tér el az eddig megszokott pontosan szabályozott étkezéstől és sporttól.
2010.12.14, ma.hu
Réka és Norbi a FittArénán lép fel
November 28-án, azaz holnap ismét megrendezik a FittAréna rendezvényt a Papp László Budapest Sportarénában. Az évek óta népszerű rendezvény nagyszínpadán Rubint Réka és Schobert Norbi is fellép.
2010.11.27, Story Online
Rubint Réka a legszebb kismama
Schobert Norbi nagyon büszke feleségére és a márciusban érkező kisbabájukat mindannyian nagyon várják.
2010.11.23, Stop.hu
Norbi és Réka Vágó Istvánról posztolt
A néhány napja megjelent újságcikkek, amelyek Bárdos András könyvére hivatkoztak, Schobert Norbit és Rubint Rékát is felkavarták. Az update-életmódrendszer kitalálója és felesége elkeseredett Vágó vallomásától, miszerint a kvízprofesszor nem tartja ártalmasnak a könnyű drogok fogyasztását, és ő maga is többet kipróbált.
2010.11.22, Story Online
Feltörték Zsófi oldalát
A minap arról adtunk hírt, hogy feltörték Schobert Norbi és Rubint Réka rajongói oldalát a legnagyobb közösségi portálon. Ők azóta új regisztrációt hoztak létre, ahol ismét tudnak kommunikálni követőikkel és az update-életmódrendszer iránt érdeklődő fogynivágyókkal. Most azonban Szabó Zsófi járt pórul.
2010.11.18, Story Online
Rubint Réka terhespocakkal is elképesztően nőies
Rubint Réka négy hónapos terhes, ami gömbölyödő pocakján kívül sehol sem látszik rajta.
2010.11.16, Mon.hu
Rubint Réka harmadik terhessége is egy csoda
Rubint Réka öt hónap alatt mindössze másfél kilót hízott. Túl van a babonás időszakon, így ma már büszkén vállalja egyre gömbölyödő pocakját. Márciusra várják a harmadik utódot, aki Réka szerint a világ legbékésebb természetű kisbabája lesz.
2010.11.09, Stop.hu
Borsdaráló: Fábry és a többiek…
A HÉTMONDÁSA: ,,Az ötödik hónapban vagyok, de csak másfél kilót híztam, és sosem éreztem még magam ilyen kirobbanó formában" Rubint Réka
2010.11.07, Bors Online
Szabó Zsófinak Sarka Kata a példaképe
Együtt fogyókúráznak, együtt járnak Rubint Réka edzéseire, és heti egy alkalommal együtt buliznak: Sarka Kata és Szabó Zsófi nagyon összebarátkozott az elmúlt időszakban
2010.11.05, Velvet
Rubint Réka eddig egy kilót hízott
A híres kismama terhessége 18. hétben eddig mindössze egyetlen kilóval nyom többet. Réka rendszeresen jár orvosi vizsgálatokra, magzata és ő is makkegészséges.
2010.10.22, Bors Online
Betörtek Schobert Norbiékhoz!
Nehéz lenne pontosan megmondani, hogy milyen kárt okoztak azzal a hekkerek, hogy Schobert Norbinak és Rubint Rékának feltörték azt az internetes oldalát ahol a rajongókkal tartották a kapcsolatot.
2010.10.22, Bors Online
Rubint Réka eddig egy kilót hízott a terhessége alatt
Tervei szerint összesen nyolcat fog, eddigi étrendjén nem változtatott.
2010.10.22, Velvet
Rubint Réka faragja Hajdú Péter feleségét
Sarka Kata nemrég adott életet második gyermekének, és terhessége alatt hízott néhány kilót. Bár sokat fogyott, alakja még nem tökéletes.
2010.10.16, ma.hu
Rubint Réka fiút vár
„A minap a gyerekek is elkísértek a rendelőbe, ahol kiderült, hogy kisfiunk lesz” – nyilatkozta Rubint Réka.
2010.10.12, Velvet
Rubint Réka fiút szül Norbinak
Izgalmas napokon van túl a Schobert család. Eddig csak találgatták, fiút vagy lányt hoz-e a gólya, de vége a bizonytalanságnak. Norbi elhatározta, ott lesz a szülésnél.
2010.10.12, Bors Online
Jócskán van még mit leadnia Sarka Katának!
Sarka Kata 22 kilót hízott második gyermekével, amit le szeretne adni, de a szoptatás miatt még nem kezdhet diétázni. Rubint Réka segít neki az étrend összeállításában.
2010.10.04, ma.hu
Sarka Katának még fogynia kell - nem is keveset
Sarka Kata a fitneszguru feleségével, Rubint Réka segítségével fogy. A kismama fiával való terhessége alatt 22 kilót szedett fel, amiből hetet rögtön a szülést követően sikerült leadnia. 15 azonban még hátra van.
2010.10.04, Stop.hu
Norbi úgy érezte, még nem élte ki magát
Schobert Norbi és Rubint Réka a legnagyobb boldogságban várják harmadik gyermeküket. A sztárpárról szinte süt, hogy mennyire imádják egymást, sőt, még a legnagyobb internetes portálon is rendszeresen szerelmet vallanak egymásnak. Norbi a STORY TV4 Esti sztori című műsorában vallott arról, hogy kis híján elveszítette a feleségét.
2010.09.22, Story Online
Norbi bezsongott! - Hogy került baba Rubint Réka hasába?
Immár harmadik gyermekét várja Rubint Réka és Schobert Norbert, ám a család életében egyelőre túl nagy változás nem történt: minden zajlik a régi kerékvágás szerint. A fitneszedző férje és gyermekei is nagy izgalommal várják az új családtag érkezését.
2010.09.19, Stop.hu
Schobert Norbi: Nem tudtam, milyen a jó apa...
Schobert Norbi és Rubint Réka újra és újra megtalálják egymásban azt, akibe annak idején beleszerettek - A házaspár ezúttal az Esti sztori felvételén Ómolnár Miklósnak mesélt kapcsolatuk mélypontjairól és az újrakezdésről.
2010.09.18, ma.hu
Rubint Rékának úgy kellett tennie
Hamarosan bővülni fog a Schobert család, Rubint Réka ugyanis újra babát vár. A legelső labor- és ultrahangos vizsgálatokat egy magánklinikán végeztették el, mert nem akarták, hogy egy folyosón készült mobilkép bulvársajtóba való beküldésével idő előtt kiderüljön, hogy Réka anyai örömök elé néz. Nagy a valószínűsége annak, hogy harmadszor is császározzák.
2010.09.17, Stop.hu
Rubint Réka béranya is lenne, mert terhességfüggő
Schobert Norbert neje azért jelentette be, hogy áldott állapotban van, mert már látszott rajta, így nem tudta tovább titkolni.
2010.09.09, Velvet
Újabb Schobert-baba érkezik!
Óriási az öröm a Schobert családban, ugyanis Rubint Réka ismét anyai örömök elé néz. A fitneszházaspár már túl van a babonás időszakon, hiszen Réka több, mint három hónapos terhes.
2010.09.07, Hírextra
Rubint Réka három hónapos terhes
Ugyan egy grammot sem hízott a kismama, de túljutva a babonás időszakon, Réka gömbölyödő pocakja miatt a fitneszházaspár már le sem tagadhatná, hogy érkezik a harmadik csemete a családba.
2010.09.07, Bors Online
Rubint Réka babát vár
Igaznak bizonyult a néhány héttel ezelőtt felröppent pletyka, amely szerint Rubint Réka babát vár. Bár a fitneszházaspár akkoriban sem az újságíróknak, sem rajongóiknak nem beszélt a várandósságról, éles szemű követőiknek feltűnt, hogy a falatnyi sortokat és topokat kedvelő Réka a nyaralási fotókon hosszú, bő szabású ruhákat viselt.
2010.09.07, Story Online
Bomba formában van Rába Timi!
A modell lelki problémák miatt hízott meg az utóbbi időben, de Rubint Rékának hála ez már a múlté. Állítása szerint Tímea olyan fitt, mint húsz éve.
2010.09.02, Hírextra
Rába Timi kivirágzott
Csúcsformában van Rába Tímea. A modell lelki problémák miatt hízott meg az utóbbi időben, de Rubint Réka segédletével most újra olyan fitt, mint húsz évvel ezelőtt.
2010.09.02, Bors Online
25 kilót fogyott Rubint Réka testvére
Rubint Réka sokáig nem beszélt túlsúlyos bátyjáról, akinek 130 kilót sikerült felszednie. Ezt Réka egyértelmű kudarcként élte meg, hiszen a családjuk évek óta áttért az egészséges életmódra, csak Robi nem adta be a derekát. Egészen idén áprilisig, amikor orvosi eredményei már nem hagytak választást számára.
2010.08.28, Stop.hu
Rubint Réka már nem szedi a fogamzásgátlóját
Cáfolta az asszonya várandósságáról szóló híreket Schobert Norbert, aki állítja, feleségével csak azért látogattak egy nőgyógyászati magánklinikára, mert kíváncsiak voltak a nemrég kialakított luxusszülészetre.
2010.08.18, Velvet
Rubint Réka szerint a közöny tehet arról, hogy elbukta a Guiness-rekordot
Schobert Norbert asszonya a kecskeméti repülőnapon próbálta rávenni a tömeget a mozgásra, hogy segítségükkel megdöntse az izraeliek által tavaly felállított Guiness-rekordot.
2010.08.11, Velvet
Rubint Réka lebőgött Kecskeméten
Megfektetett egy egész deszantszázadot Rubint Réka a kecskeméti repülőnapok Guinness-rekord kísérletén: a gyér érdeklődés miatt zsír helyett csak Réka arca égett a kínos kudarc miatt.
2010.08.11, Bors Online
Tízezer nőt mozgat meg Réka
Rubint Réka nem mindennapi rekordot akar megdönteni: szombaton a kecskeméti Nemzetközi Repülőnapon 9224 embert kell megmozgatnia egyszerre tíz percen át.
2010.08.05, Bors Online
Réka babát vár?
Felröppent a hír: Rubint Réka babát vár. A fitneszházaspár egy ideje arról beszél, hogy szeretnének harmadik babát, aminek elképzelhető, hogy most jött el az ideje.
2010.07.29, Story Online
Lehet, hogy Schobert Norbinak ismét gyereke lesz
A nyaralásukon készült képeken Rubint Réka a hasát fogja, Norbi meg titokzatoskodik.
2010.07.29, Velvet
Tudatosan kell formálni a popsit
A férfiak bizony alaposan megnézik a nők fenekét, talán ezzel magyarázható, hogy a nők miért is ügyelnek oly kényesen e testrészükre. Rubint Réka és Bíró Ica ad tanácsokat.
2010.07.26, Bors Online
Dombóvári Vanda eltévedt a bóják között - fotógalériával
Volt aki leesett a járművéről, volt aki a helyes utat nem találta, mások pedig céltudatosan száguldoztak Az Update Star Kupa Jet-Ski Versenyen A versenyt idén a tizennegyedik alkalommal rendezték meg, a házigazdák Rubint Réka és Schobert Norbert voltak.
2010.07.16, Bors Online
Rubint Réka jól kezelte a testvéri féltékenységet!
Ahol több gyerek van a családban, ott szinte törvényszerű, hogy felüti a fejét a féltékenység és az irigység is, pedig jelentősen vissza lehet szorítani a testvérháborút. A pszichológus szerint már a szülés előtt el kell kezdeni a felkészítést.
2010.06.29, ma.hu
Lenézték a ruhát Rubint Rékáról
Ma ünnepli 32. születésnapját Rubint Réka fitnesz-edző, akinek csodás estélyi ruháját ma már százak viselik
2010.06.28, Stop.hu
Nézzetek be Rubint Réka konyhájába! Íme a menü!
Ahogy olvasóink már pontosan tudják, Rubint Réka Alakreform tornái minden héten látogathatók. A fitneszanyuka a legutóbbi alkalomról mesélt nekünk.
2010.06.20, Story Online
Szívszorító vallomás - Kamerák előtt sírt a magyar sztár
Rubint Réka őszintén vallott Szili Nórának arról, hogyan élte meg, amikor terhessége alatt bántották őt az emberek. A híresség a beszélgetés alatt elsírta magát.
2010.06.16, Story Online
Rubint Réka az őszinteségével irritálja a világot
Az RTL Klubon láthatjuk a riportot Rubint Rékával, melyből kiderül, hogy nagyon mélyen érintették az őt ért támadások.
2010.06.14, Velvet
18 kilót fogyott Réka testvére
Újabb híreket olvashatsz nálunk Rubint Réka és Schobert Norbi háza tájáról. Jó hír az édességimádóknak, az update cukor, és a mozogni vágyók ismét tornázhattak Rékával. A házaspár azt is elmesélte, hogy az egész heti munka után hatalmas buliban vettek részt, ami kikapcsolta és feltöltötte őket.
2010.06.13, Story Online
Réka lefogyasztja Rába Timit - Pluszkilókkal küzd a híresség
Rubint Réka minden kedden Alakreform órát tart, ahol a sok-sok érdeklődő mellett ismert személyiségek is megjelennek, hogy visszanyerhessék jó alakjukat, ás egyben megszabaduljanak a felesleg okozta lelki nyomástól.
2010.06.06, Story Online
Itt a finom update lángos!
Rubint Réka Alakreform tornáját ismét telt ház előtt tartotta. Ezek az alkalmak nem csupán arra jók, hogy testüket formálják az oda látogatók, hanem igazi csajos kikapcsolódást iy nyújtanak.
2010.05.30, Story Online
Sztárok, akiknek visszaéltek a nevével
Visszaéltek Stahl Judit nevével és műsorával. A híresség a honlapján tett közzé egy figyelmeztetést, melyben arra kér mindenkit, ne dőljön be a csalóknak. Ám nem ő az első, akinek az ismertségét felhasználják, többek között Rubint Rékának, Lányi Lalának, Csala Zsuzsának is meggyűlt már a baja a szélhámosokkal.
2010.05.20, Story Online
Rubint Réka gyermekei semmit sem értettek...
Rubint Réka gyerekei régebben még nem értették, hogy miért ismeri meg őket mindenki az utcán...
2010.05.12, ma.hu
Rubint Réka őszintén vall bátyja kudarcáról
Van valami, amiről a Schobert családban eddig nem illett beszélni. Réka bátyja, Róbert ugyanis 130 kilóra hízott az elmúlt években. A híres testvér most elégelte meg végleg ezt az állapotot. Havas Henrik és Ómolnár Miklós vendégeként Réka őszintén beszél arról az Esti sztoriban, hogy saját kudarcaként éli meg testvére elhízását.
2010.05.08, Story Online
Rubint Réka: "El sem tudtam búcsúzni a nagymamámtól"
Ezerszer találkoztam már Rékával különböző szituációkban, olyan körülmények között azonban még soha, mint most. Réka ugyanis konkrétan zokogva roskadt a fotelba, amikor megérkeztem. Mint kiderült, nemrég halt meg a nagymamája, és frissek még a sebek.
2010.05.06, Story Online
Rubint Réka kudarcként éli meg eltitkolt testvére állapotát
Hiába harcol már évek óta a Schobert család a kilók ellen, Réka bátyját nem sikerült lefogyasztaniuk. Pedig lassacskán Róbert egészségébe kerülhet, hogy 130 kilót mutat alatta a mérleg.
2010.05.06, Stop.hu
Rubint Rékának a bátyja az igazi kudarca
Saját testvére állapota igencsak csüggeszti a fitneszguru Schobert Norbi feleségét - Rubint Réka bátyja 130 kilós, amit a testedző kudarcként értékel. Most talán beadja a derekát a húgának...
2010.05.06, ma.hu
Rubint Réka: az első célom az volt, hogy lefogyjak
Rubint Réka elárulta: általános iskolásként ként életcél vezérelte: hogy lefogyjon, és hogy ne buktassák meg testnevelésből.
2010.05.06, Stop.hu
"Potyogtak a könnyeim" - Rubint Réka temetésről ment edzeni
Rubint Réka életének legszomorúbb napja volt április 13-a: ekkor halt meg imádott nagymamája. Néhány nappal később helyezték örök nyugalomra. Az élet válaszút elé állította az unokát.
2010.05.04, ma.hu
Rubint Réka nagymamája temetéséről ment fellépésre
A fitneszguru nejének nagymamáját árpilis közepén temették, és miután véget ért a szertartás Kazincbarcikán, már indult vissza Budapestre órát tartani.
2010.05.03, Velvet
Rubint Réka lánya megmentette öccse életét!
Csak Lara lélekjelenlétén múlt, hogy a kis Norbi nem fulladt meg - A gyerekek tudták, hogy nem szabad a ház földszintjén levő mini úszómedence közelébe menni, de sajnos a kisfiú túl közel merészkedett, és a vízbe esett.
2010.05.03, ma.hu
Schoberték kisfia majdnem megfulladt - testvére volt a megmentő!
Schobert Norbi és Rubint Réka gyermekei igazi jó testvérek, olyannyira, hogy a nagyobbik gyermek, Lara egy alkalommal még az életét is megmentette kisöccsének, Norbikának!
2010.05.02, Stop.hu
Réka megjárta a mennyet és a poklot!
Nehéz napokon van túl Rubint Réka. Nemrégiben veszítette el imádott nagymamáját, de mindemellett ígéreteinek is eleget tett. A fitneszanyuka a StoryOnline-on mesélt a fájdalom perceiről.
2010.04.25, Story Online
Rubint Réka 130 kilós bátyját fogyasztja
Több mint 130 kiló Rubint Réka bátyja, akinek hatévesen vették ki a manduláját, és azóta rohamosan hízik
2010.04.23, Velvet
132 kilósra hízott Rubint Réka bátyja
Keresztfiát mobiltelefonnal "fogyasztotta le", most a fivérén a sor. "Nem akarom eltemetni a bátyám!" - mondta Rubint Réka, aki Norbi Update-menüjével próbál segíteni a túlsúlyos testvéren.
2010.04.23, Hírextra
130 kilósra hízott Rubint Réka bátyja
Keresztfiát mobiltelefonnal "fogyasztotta le", most a testvérén a sor. "Nem akarom eltemetni a bátyám!" - mondta a Borsnak Rubint Réka, aki Norbi Update-menüjével próbál segíteni fivérén.
2010.04.23, Bors Online
Rubint Réka rajongótól tudta meg: gogo-táncosokat keres
A fitneszező családra rájár a rúd. Nemrég Schobert Norbit érték csúnya támadások, most pedig felesége, Rubint Réka mesélt arról, hogy miképp élnek vissza fotójával az interneten.
2010.04.22, ma.hu
Sorozatosan visszaéltek Rubint Réka képeivel!
A fitneszező családra rájár a rúd. Nemrég Schobert Norbit érték csúnya támadások, most pedig felesége, Rubint Réka mesélt a Tabu Tv riporterének arról, hogy miképp élnek vissza fotójával az interneten.
2010.04.22, Mon.hu
Rubint Réka "Új irányt mutatok a nőknek"
Alakreform címmel jelent meg Réka első életmódmagazinja. Norbi felesége azt ígéri, hogy testileg és lelkileg is kicserélődik az, aki végigcsinálja vele a harminc napot. Ennek kapcsán beszélgettünk.
2010.04.21, Story Online
Rubint Réka mezítláb megy haza
Rubint Réka akkor érzékenyül el igazán, amikor saját gyermekei szemében látja a csillogást, mert örömet szerzett nekik - Az ő édesanyja pedig akkor, ha a lánya élete teljes és boldog.
2010.04.10, ma.hu
Pikáns hirdetés Rubint Réka arcképével
Egy internetes álláshirdetés Rubint Réka képével keres go-go táncosokat Ausztriába.
2010.04.02, Mon.hu
Visszaéltek Réka képmásával
Megdöbbentő hirdetés keringett (tegnapig) a világhálón. A felhívásban táncoslányokat toboroztak Ausztriába, a munkalehetőséget pedig Rubint Réka egyik szexi képével reklámozták. A fitneszlady kiborult - írja a mai Bors.
2010.04.02, Story Online
Szexmunkásként árulták Rubint Rékát
Rubint Réka kidolgozott testével toboroz go-go táncosokat egy magyar cég. A kétgyermekes fitneszlady kiborult, és azonnal feljelentést tett a rendőrségen.
2010.04.02, Bors Online
Rubint Réka elrettentette a kislányát!
Rubint Rékával a keddi Cool Live-ban beszélgetett Horváth Éva a korszerűtlen, olykor a kisgyermekek szervezetére káros óvodai és iskolai kosztról.
2010.02.12, ma.hu
Rubint Réka különös öltözékbe bújt
Mivel a Story Ötcsillag Díjátadó Gála az év egyik legrangosabb eseménye, hírességeink alaposan megválogatják, milyen ruhába bújnak. Persze nem mindig sikerül mindenkinek megtalálnia a legszebb öltözéket, és nem mindenki tetszhet mindenkinek.
2010.02.11, Story Online
Rubint Réka: megtettük a feljelentést
Egy vélt tartozás miatt saját kávézójában verték meg Schobert Norbit. A fitneszguru jól van, de a családját megviselte a szomorú eset. Felesége, Réka joggal háborodott fel azon, hogy férjét saját kávézójában fenyegették meg, majd vágták pofon.
2010.02.05, Stop.hu
Schobert Norbi nem magát, gyerekeit félti!
Elhagyná az országot Rubint Réka, miután férjét brutális támadás érte. Norbi inkább a bűnözőket zavarná el.
2010.02.03, Mon.hu
Rubint Réka szexi fehérben bálozik
OPERABÁL - Lázasan készül az Operabálra Rubint Réka. A fitneszlady az egyik legelső és egyben leghűségesebb vendége Benes Anitának, ragaszkodik a népszerű divattervezőhöz. Már az esküvői ruháját is Anita tervezte.
2010.02.02, Bors Online
Rubint Réka külföldre menekülne
Schobertné nem akarja, hogy gyereke ebben a fertőben nőjön fel, pénteken megvert férje azonban bízik a magyar igazságszolgáltatásban.
2010.01.31, Velvet
Rubint Réka elvinné a gyerekeit
Borzalmasan megviselte az egész családot, hogy Schobert Norbit leütötték a saját kávézójában. Kislányuk, Lara egész éjjel sírt, a fitneszguru felesége pedig azonnal el akarja hagyni az országot.
2010.01.31, Bors Online
Rubint Réka: az olajnál jobb a zsír!
Réka annyiban biztos, hogy saját szakterületükön rengeteget fognak dolgozni Norbival, sok utazás, sok külföldi munka jön tehát.
2010.01.23, Mon.hu
Norbiék nagymamástól viszik a gyerekeket
Rubint Réka elmondta a juj.hu-nak, hogy Dubaiba is viszik magukkal a gyerekeket, nagymamástól, mindenestQl.
2010.01.23, Mon.hu
Bódi Sylvi apukája büszke, hogy lánya vetkőzik
Rubint és Bálint apuka azonban nem annyira van oda, amiért Toncsi és Réka lányaik mindent megmutattak.
2010.01.23, Velvet
MC DC telefonszámot cserélt Bálint Antóniával
A Velvethez hasonlóan a Bors is megjelent a Playboy privát vacsoráján, ám a napilap Rubint Réka ikrei helyett a Bálint Antónia és az RTL Klub tehetségkutatóján feltűnt MC DC között kialakult szimpátiára helyezte a hangsúlyt.
2010.01.14, Velvet
A Schobert család még a Playboy buliján is önmagát reklámozta
Még Nánási Pálnak is elújságolták, hogy már lehet online rendelni, bár neki inkább híznia kéne, és ezt elsőre csak Rubint mama vette észre. Az is kiderült, Dundikának nincsen asszonyhája és bebarnult a haja. Vacsora celebekkel, a rend kedvéért.
2010.01.13, Velvet
Rubint Réka köszönetet mond
Hétvégén adták át az év legrangosabb wellness-fitnesz díjait: Rubint Réka az Év edzője lett, Schobert Norbi Prima Primissima díjat kapott. Rubint Réka itt a StoryOnline-on is szeretné megköszönni, hogy rá szavaztak és bíznak benne.
2009.12.17, Story Online
Rubint Réka helyből lenyomta Béres Alexandrát!
Rubint Réka maga mögé utasította Béres Alexandrát, Katus Attilát és Szentgyörgyi Rómeót, de saját férjét, Schobert Norbit is a hazai életmód-szakma kitüntetésének elnyerésével.
2009.12.15, Stop.hu
Réka lett 2009. Prezentere!
Sokszor kegyetlennek tűnő a média világa. Viszont a reményt nem adjuk fel, talán egy igazi jó és pozitív hírt nem lehet máshogy előadni, másképp kommentálni. Azt még az ellenségei is elismerhetik, hogy  Rubint Réka kiváló edző, s a nevével jelzett DVD-ék slágerek a piacon. Talán egy ilyen elismerés hatására azok is fejet hajtanak egy pillanatra, akik máskor nem épp a legkedvesebb szavakkal illették. Rubint Réka lett 2009-ben az év abszolút Prezentere! Ebben az évben Réka nyerte meg a Presenter of the Year ELITE kategóriáját. A díj a hazai életmód szakma egyetlen és legmagasabb kitűntetése. A norbi.eu oldalon nagyon sok lány és asszony talál "menedéket", talál értelmet ahhoz, hogy újra visszanyerje jó alakját, s így megjavuljon közérzete, boldogabban élhessen tovább. Ebben a küzdelemben igen sokan fordulnak tanácsért Rékához, aki szorgalmasan válaszol az oldalon minden kérdésre. Olvassunk bővebb cikkünkben az eseményről! Gratulálunk Réka!   - GG -
2009.12.13, Nice Online
Réka az éj Prezentere!
A média világa kegyetlen, s sokszor hazug, kiforgató. De talán egy igazi jó és pozitív hírt mégsem lehet máshogy előadni, máshogy kommentálni. Azt még az ellenségei is elismerhetik, hogy  Rubint Réka kiváló edző, s a nevével jelzett DVD-ék slágerek a piacon. Talán most azok is fejet hajtanak egy pillanatra, akik máskor válogatatlan szavakkal illették. Csak remélni merjük, hogy most ez így lesz!Rubint Réka lett 2009-ben az év abszolút Prezentere! Ebben az évben Réka nyerte meg a Presenter of the Year ELITE kategóriáját. A díj a hazai életmód szakma egyetlen és legmagasabb kitűntetése. A méltó ellenfelek: Béres AlexandraCseresznyés BeátaKatus AttilaKiss SándorSchobert NorbertSzalka AndreaSzentgyörgyi RómeóTatarek RezsőVadász Ákos   A norbi.eu oldalon nagyon sok lány és asszony talál "menedéket", talál értelmet ahhoz, hogy újra visszanyerje jó alakját, s így megjavuljon közérzete, boldogabban élhessen tovább. Ebben a küzdelemben igen sokan fordulnak tanácsért Rékához, aki szorgalmasan válaszol az oldalon minden kérdésre. Segít a hozzá fordulóknak! A mai világban az önzetlenség egy igen ritka adomány, nagyon kevsen és kevés helyen gyakorolják. Olvassunk bővebb cikkünkben az eseményről! Gratulálunk Réka!   - GG -
2009.12.13, Nice Online
Rubint Réka nagyon szexis
Egy neves ékszerház hétvégi partiján kapták lencsevégre Rubint Rékát és Schobert Norbit. A fitneszanyuka nagyon jól nézett ki, és igazán szexis öltözékben jelent meg.
2009.12.02, Story Online
Norbi és Réka a lelki gondokkal küzdőknek segít
Rubint Réka és férje, Schobert Norbi irigylésre méltó harmóniában és szeretetben élnek egymással és két gyermekükkel, ám hogy ez ma így legyen, azért együttesen kellett megdolgozniuk.
2009.11.24, Hírextra
Rubint Réka mentette meg családját a széteséstől - Norbi kezdetben nem tudott édesapa lenni
Rubint Réka újabb vállalkozásba kezdett. A fitnesztanácsadó már nemcsak az egészséges életmóddal kapcsolatban ad tanácsokat, hanem igyekszik felhívni a figyelmet arra is, hogy a nők szerepe mennyire fontos a családban és a párkapcsolatokban. Réka elárulta: ha a múltban nem cselekszik helyesen, lehetséges, hogy már nem itt tart a kapcsolatuk Norbival!
2009.11.08, Stop.hu
Rubint Rékának beszóltak
Vicces beszélgetésnek lehettünk tanúi a TV2 Mokkájában a minap. Rubint Réka szokásos "tornaórája" után a műsorvezetők, Demcsák Zsuzsa és Kárász Robi a fineszanyukával viccelődtek.
2009.11.05, Story Online
Rubint Réka unalomig ismert receptekkel házal
Torna után a celeb elmondta: együnk, amit akarunk.
2009.11.03, Velvet
Rubint Réka gondjai az ágyban eltűnnek
Az elmúlt néhány hónap szomorú momentumai talán még közelebb hozták egymáshoz Schobert Norbit és Rubint Rékát.
2009.11.02, Stop.hu
Schobert Norbi ismét apa lesz?
Rubint Réka és Schobert Norbi öttagúra bővítené a családot. Réka régen tudja, hogy szívesen átélné újra a szülés élményét. De a fitneszguru racionális ember, ő a második gyerek születése után azt kérte a feleségétől, elégedjenek meg azzal, hogy négyen vannak. Most azonban fordult a kocka. Mi történhetett?
2009.10.30, Stop.hu
Most akkor Réka és Norbi kamuzott?
Schobert Norbert megemlítette, lehet, hogy Rubint Réka terhes. A lapok tényként tálalták a dolgot, ám előfordulhat, hogy a várandósság csak reklámfogás volt - írja az Epizód.
2009.10.29, Axel
Miért kamerák előtt vizsgáltatta meg magát Réka?
Az utóbbi napokban nagy port kavart Rubint Réka terhességének híre. Olvasóink azonban nem értik, a fitneszanyuka miért kamerák előtt nézette meg pocakját. Kommentelőink úgy vélik, a gyermekáldás mindenkinek a magánügye, és a legtöbben nem díjazták a Schobert család Magellán-beli szereplését.
2009.10.28, Story Online
Schobert Norbi: "Réka biztos, hogy lehet, hogy terhes"
Igen meglepő kijelentést tett a napokban Schobert Norbi, a fitneszlady párja - Megemlítette, lehet, hogy Rubint Réka terhes. A lapok tényként tálalták a dolgot, ám előfordulhat, hogy a várandósság csak reklámfogás volt.
2009.10.28, ma.hu
Rubint Réka: A kakós csiga volt a legutolsó
A fitneszlady egyik legemlékezetesebb szereplése a világrekord kísérlete férjével, Schobert Norbival, de egy helyen elfogyasztott legtöbb szénhidrát-csökkentett kakaós csiga is ezek közé sorolható...
2009.10.26, ma.hu
A legemlékezetesebb nyilvános szereplések
Rubint Réka, BenkQLászló és Szabó Andris a Sztárportréban.
2009.10.26, Mon.hu
Tilla beszólt Kiszel Tündének
A TV2 Sztárral szemben című műsorában a Kundlya zsófi testnevelés tanárnő, és Rubint Réka egy sztárkvíz retei között is megküzdött egymással.
2009.10.26, Story Online
Rubint Réka babát vár?
Napok óta arról suttognak, hogy Rubint Réka ismét babát vár. A TV2 Magellánjának stábja elkísérte a fitneszanyukát a nőgyógyászhoz, hogy kiderítsék, valóban várandós-e Réka.
2009.10.24, Story Online
Schobert Norbi és Rubint Réka az arénában!
Immár ötmillió forint a tét a TV2 vadonatúj vetélkedőjében, ahol ezúttal az ország elsőszámú fitneszházaspárját hívta ki egy sportos fiatal lány, a 27 éves Kundlya Zsófia, aki amellett, hogy remek rögbi játékos, testnevelő tanárként dolgozik és pompomlány csapatot vezet. Igazán meggyőző a sportos párral szemben!
2009.10.23, Story Online
Óvja terhes nejét Norbi
Rubint Réka rutinos versenyzőként már sokszor bebizonyította, hogy nagy küzdő
2009.10.22, Blikk - Sztárok
Story exkluzív! - Eddig titkolták! A kis Lara békítette ki Rubint Rékát az anyósával
Az egyre gyötrőbb családi problémáról eddig csak a legszűkebb rokonság tudott. Pedig Schobert mama és Rubint Réka hét éven át szóba sem álltak egymással! Aztán történt valami. A kis Lara kibékítette Judit mamát és Rékát...
2009.10.21, Story Online
Jön a harmadik trónörökös Norbiéknál
Úgy tűnik, megvalósul Schobert Norbert és Rubint Réka régóta dédelgetett álma: lányuk, Lara és fi uk, Norbi kistestvért kap
2009.10.20, Blikk - Sztárok
Őket akarja a nyuszis magazin!
Felröppent a hír, miszerint a Playboy Liptai Claudia után Rubint Rékát szeretné levetkőztetni. Radnai Péter főszerkesztő a StoryOnline érdeklődésére elmondta, fitneszlady jelenleg nem szerepel a "vetkőztetni kívánt" hölgyek listáján. Azt azonban szívesen elmondta, kikre pályázik még a nyuszis magazin.
2009.10.14, Story Online
Rubint Réka teljesen meztelenül! - képekkel
A Claudiáról készült fotósorozat sikerein felbuzdulva újabb kihívás elé állította magát a férfimagazin. Most nem mást, mint a kétgyermekes anyukát, Rubint Rékát szeretné a főszerkesztő a címlapon látni, persze teljesen meztelenül.
2009.10.12, Nana sztárhírek
Liptai után ismét Rubint Réka lesz meztelen
Liptai Klaudia után újra Rubint Réka szerepelne a Playboy címlapján. Ez persze nem biztos, mint ahogy semmi se az, de találgatni azért jó dolog.
2009.10.08, Hírextra
Rubint Réka kérdés nélkül vetkőzne
Schobert Norbert felesége kérdés nélkül ledobná ruháit a Playboynak, ha ugyanúgy meg tudnának egyezni, mint pár évvel ezelőtt.
2009.10.08, Velvet
Levetkőztetik Rubint Rékát
Liptai Claudia után újabb nagyhal a Playboy szerkesztőinek horgán. A Bors információi szerint még idén ledobja a ruháit a magazin kedvéért Rubint Réka, aki két szülés után bizonyítaná: egy édesanya is lehet bomba nő.
2009.10.08, Bors Online
Norbi gratulál Claudiának
Még ha a Playboy-képek némiképp retusálva is vannak, vitathatatlan, Liptai Claudia remek formában van. Kíváncsiak voltunk arra, hogy mit gondol erről hazánk első számú fitneszházaspárja, Rubint Réka és Schobert Norbi?! Amikor megkerestük őket, Réka éppen Larával és a kis Norbival foglalkozott, Norbi azonban örömmel mondta el véleményét.
2009.10.07, Story Online
Magyar szilikonmellek Rubinttól Molnárig - képekkel
Legutóbb - hatalmas hírverés közepette - Liptai Claudia vetkőzött teljesen meztelenre a legnépszerűbb férfimagazinnak. Komolyan készült a fotózásra, s amiben a természet nem, abban a plasztikai sebészek segítették. Őt is.
2009.10.07, Nana sztárhírek
Popsi szépségkirálynő
A Schobert Norbi és Rubint Réka hétvégi popsiversenye alapján egy tatai péklány büszkélkedhet az ország legszebb fenekével. Ám a többi versenyző is boldogan tért haza.
2009.10.06, Hírextra
Rubint Réka merész felsőben kalandozott
ZAMÁRDI – Földön, vízen és levegőben feszegették tűréshatárukat a TV2 sztárjai. Demcsák Zsuzsa (31), Damu Roland (35), Rubint Réka (31) és Sándor Orsi (29) egy kalandparkban készültek a csatorna hamarosan induló, Sztárral szemben című műsorára, ahol minden adás alkalmával civilekkel mérik majd össze a bátorságukat.
2009.10.01, Blikk - Sztárok
Rubint Rékának sem könnyű
Család, gyerekek, munka és rendszeres edzés. Össze tudja mindezt egyeztetni egy "hétköznapi" nő is? Erről kérdeztük Rubint Rékát.
2009.09.27, Hírextra
Miért kellett nyugtatóinjekciót adni Rubint Rékának?
Megdöbbentő történetre bukkant szerkesztőségünk a Schobert család életéből. Kiderült, hogy Rékát egy alkalommal injekcióval kellett lenyugtatni, olyannyira felzaklatta magát. Vajon mi történt?
2009.09.25, Story Online
A popsiszépségverseny döntősei
Schobert Norbi és Rubint Réka hosszas tanulmányozás után végül kiválasztotta kik lesznek az ország húsz legszebb fenekű hölgyei.
2009.09.23, Hírextra
Schobert Norbi nyerő hátsókat válogatott. Galéria!
Gondos mérlegelés után Schobert Norbi és felesége Rubint Réka kiválasztotta a Borsban meghirdetett fenékszépségverseny húsz döntősét. A több mint kétszáz jelentkező közül kikerülő győztest a jővő szombaton nevezi meg a házaspár, a fődíj egy egyhónapos fitneszbérletet, az első három helyezett pedig fejenként 30 ezer forintos Update-utalványt nyer.
2009.09.23, Bors Online
Rubint Réka: ez volt az egyedüli testrészem, amelyet nem tudtam növelni
Nem egy híresség volt már elégedetlen önmagával és feküdt kés alá, ami következtében megváltozott az élete. Vannak, akik elítélik őket különböző plasztikai beavatkozásaik miatt, most ők vallanak és beszélnek arról, miért vállalták a műtétet.
2009.09.22, Stop.hu
A fitnesz modelleket nőiessé teszi a gyúrás
A Fitbalance rendezvényén többek között Rubint Réka tangája is értelmet nyert.
2009.09.20, Velvet
A fitneszmodelleket nőiessé teszi a gyúrás
A Fitbalance rendezvényén többek között Rubint Réka tangája is értelmet nyert.
2009.09.20, Velvet
Rubint Réka nem áll le
Réka most is ugyanúgy pörög, mint eddig, még ha nagyobb is a csönd körülöttük. Bevallása szerint a család az első számára, mégis 100 százalékot tud nyújtani a kemény üzleti életben is. Rubint Rékával beszélgettünk.
2009.09.19, Hírextra
Rubint Réka évekig Schobert Norbi levedlett telefonját használta
Rubint végül az egyik születésnapjára kapott saját készüléket.
2009.09.17, Velvet
A Schobert család nehéz pillanatai
Rubint Réka arról mesélt a Fél KettQben, hogy hogyan élte meg férje mellett a legnehezebb idQszakokat.
2009.09.15, Mon.hu
Aki legyőzte Rubint Rékát
Egy fitness versenyen Oláh Noémi maga mögé utasította az ország fitness lady-jét.
2009.09.11, Mon.hu
Oláh Noémi dekoltázsa lenyűgözte a Fókuszt
Rubint Réka legyőzője az RTL celebhíradójának mondott ezt-azt, közben néha azért az arcát is sikerült mutatni.
2009.09.10, Velvet
Veszélyes lehet az otthoni testmozgás?
Otthon, háziasszonyoknak és kisgyerekes édesanyáknak is könnyen elvégezhető gyakorlatokat mutatott be Rubint Réka a TV2 Mokkájában. Az ezt követő beszélgetés során Demcsák Zsuzsan aggodalmát fejezte ki.
2009.09.10, Story Online
Terapeuta tette helyre Rubint Réka önbizalmát
Egyszerű, vidéki családból jött, a csillogást hírből sem ismerte. Ám önerőből mindent elért: sikeres, gazdag üzletasszony, szerető feleség és mindenekelőtt gondos családanya. Sorozatunk negyedik részéből kiderül, mitől retteg Rubint Réka és pikáns titkokat is megtudhatunk házasságából.
2009.09.10, Bors Online
Első Előző 1234 Következő Utolsó
Celebfigyelő
Celebfigyelő
Horoszkóp
Horoszkóp
Képeslap
Képeslap
Nyereményjáték
Nyeremény
Kezdőlap | Magazin | Hasznos lapok
Hírlevél    Kapcsolat    Médiaajánló    Partnereink    Jognyilatkozat    Adatvédelmi nyilatkozat    Webmestereknek    Források   
Copyright 2007-2009 ___. Minden jog fenntartva. A Zassa, a zassa.hu és a Zassa logó ___ védjegyei.
Az oldal megtekintéséhez Internet Explorer 6+ vagy Firefox 2+ böngészõ ajánlott.