Zassa Cafe Kezdőlap
Celebfigyelő

Palik László a Zassa Celebfigyelőjében

Ma 2015.08.29, szombat, Beatrix. Holnap Rózsa.

Legyél naprakész

Palik László legfrissebb hírei

ből. Itt, a Zassa Cafe-n elolvashatod mindazt, ami mostanában Palik László körül történt, hiszen nálunk nemcsak

Palik László legújabb pletykái

t és legfrissebb híreit olvashatod el, hanem mindent, amihez korábban

Palik László

neve kapcsolódott. Nincs más dolgod, mint kiválogatni

Palik László hírei

közül azokat, amelyek igazán érdekelnek azért, hogy ha legközelebb a társaságodban ismét szóba kerül Palik László tájékozott és naprakész legyél. Kellemes böngészést.

Palik László


Zassa Cafe Index (ZCI) 0.00
Friss hír 0
Összes hír 354
Született 1962.01.13
Életkor 53
Csillagjegy Bak
Jégautózás a nagyokkal
Havas pálya és jó társaság fogadta azokat akik az ausztriai vezetési centrumba látogattak a Billzone által támogatott vezetéstechnikai napra.
Küldj képeslapot ismerőseidnek!
Olvasd el, mit mond a horoszkópod!
Dömsödi: Palik lenyúlta az üzletemet
Újabb részlet látott napvilágot Dömsödi Gábor botránykönyvéből, amiben Palik Laci kapja meg a magáét.
2013.10.13, Story Online
Dömsödi Palik Lászlót is mószerolja új könyvében
Szerinte Palik többmilliós üzletet nyúlt le tőle.
2013.10.12, Velvet
Dömsödi: Palik lenyúlta a milliós üzletemet
BUDAPEST – Dömsödi Gábor (55) napokban megjelenő botránykönyvében nemcsak Friderikusz Sándorról (54) és Hajdú Péterről (37) tálal ki szaftos pletykákat, de Palik László (51) meggazdagodásáról is.
2013.10.12, Blikk - Sztárok
Így él Palik László és Marsi Anikó
Palik László és felesége komolyan veszik a visszavonulást. Tartják magukat a korábbi bejelentésükhöz, hogy ők már csak magánemberek, így senkinek sem nyilatkoznak.
2013.07.12, Story Online
Palik kikerekedett: meghízott a gondtalanságtól
A korábbi népszerű televíziósért rengetegen aggódtak, amikor eltűnt a közéletből, ráadásul a lesifotókon ijesztően soványan látták viszont. Úgy tűnik, betegségről szó sincs, sőt Laci egy év alatt szépen kikerekedett. Ismerősei szerint úgy élnek, mintha minden napjuk nyaralás lenne.
2013.07.06, Bors Online
Megszólalt a Palik-család közeli barátja
Évek óta semmi konkrétumot nem lehet tudni Marsi Anikóról és férjéről. Amikor Palik László néhány évvel ezelőtt visszavonult a nyilvánosságtól, egy sajtótájékoztatón mindenkit megkért arra, hogy hagyják békén, mondván: élni szeretné a privát életét. A hot! magazinnak ezúttal a család közeli barátja mesélt, mivel az elmúlt időszakban több rosszindulatú pletyka keringett róluk.
2013.05.09, Stop.hu
Nem tetszett neki, de elvette - 25 éve házasok
Sándor Pál túl van már a hetedik ikszen, a szakmában és baráti körében azonban a legtöbben a mai napig Palikának szólítják. A hot! magazinnak mesélt életéről, munkájáról. A Bohóc a falon forgatásai alatt például halálosan szerelmes volt Venczel Verába.
2013.04.02, Stop.hu
Bajusz úrért és Palikért kampányol a magyar
Palikot vissza a Forma–1-be, Bács Ferenc legyen Gandalf magyar hangja, és ismét adja az RTL Klub az InuYashát. Ilyen és ehhez hasonló célokért gyűjtenek aláírásokat a magyarok az interneten.
2012.12.13, Bors Online
Palik László édesapja nagyon boldog
Információk szerint a Palik házaspár idei karácsonyát Magyarországon tölti. Korábbi, hosszú külföldi tartózkodásaik oka nagyobbik fiúk, Vilmos súlyos légúti betegsége volt. A hot! magazin újságírója Palik László édesapjával beszélt.
2012.12.12, Stop.hu
Marsi Anikó nem tér vissza, de az RTL azért zsebben van
Az elmúlt hetekben megindultak a találgatások, hogy Marsi Anikó szülési szabadsága után visszatér-e a képernyőre. A műsorvezető és férje, Palik László ugyan visszavonultak a nyilvános szerepléstől, a Star magazin jól tudja, kinél kell érdeklődni. Az RTL Klubhoz köthető informátor pontosan ismeri mind Anikó, mind pedig a csatorna döntésének pontos hátterét.
2012.08.27, Stop.hu
Palik-Marsi: láncdohányosok lettek munka nélkül
Titokzatos hallgatásba burkolózott az utóbbi évben a Palik-Marsi házaspár. Az eltelt idő alatt a férfi csontsoványra fogyott, neje is elengedte magát, és mindketten láncdohányosokká váltak.
2012.07.24, Bors Online
Palik Lászlóék megtehetik - miért ne tennék?
A Palik család öt éve költözött Siófokra, hogy távol a nagyvárosi nyüzsgéstől, visszavonultan élhessenek. László édesapja, Józsi bácsi is imádja Siófokot, leginkább azért, mert bármikor meglátogathatja unokáit.
2012.07.02, Stop.hu
Így néz ki az 50 éves, önmagát sosem kímélő Palik Laci
A HÉT MONDÁSA a Borsdarálóban: „Soha nem adok autogramot. A kislányoknak virágot, a kisfiúknak autót rajzolok…” Puzsér Róbert
2012.06.03, Bors Online
Azt beszélik, Palik László anorexiás
Akik mostanában látták Palik Lászlót, azt mondják, drámaian sovány lett. Vannak, akik állítólagos súlyos betegségéről suttognak, ám a volt kollégái, akik végignézték már néhány szörnyű diétáját, tudják az okot. A hot! magazinnak elmesélték.
2012.06.01, Stop.hu
Ausztrália és Florida után most Siófokon pihen a Palik-család
Légből kapott információk láttak napvilágot Palik Lászlóról és feleségéről, Marsi Anikóról az utóbbi napokban. A fáma szerint csak Laci költözött vissza a Balaton-parti rezidenciába, felesége és gyermekei nélkül. Ezzel szemben a Star magazin kiderítette, hogy a négyfős család húsvét óta ismét Magyarországon él.
2012.05.08, Stop.hu
A Palik-gyerekeknek nagypapa-hiányuk volt
Palik László édesapja nagyon boldog, hogy visszakapta az unokáit. Lassan három hete a családfő után megérkezett siófoki házukba Marsi Anikó is a két fiával.
2012.05.03, Stop.hu
Húsvét vasárnapján csak Palik Lászlót látták a szomszédok
A hot! magazin kiderítette, hogy húsvét vasárnapján Palik László megjelent siófoki házának kertjében, és órákon ált üldögélt a verandán, ám sem a felesége, Marsi Anikó, sem a gyerekek nem tűntek fel körülötte.
2012.04.20, Stop.hu
Ausztrália helyett Kaliforniában van a Palik család?
A Marsi-Palik házaspár körül több pletyka is kering. A Kiskegyed megpróbált utána járni, mi ebből az igazság. Állítólag húsvét körül érkeznek vissza siófoki otthonukba külföldről, ezúttal nem Ausztráliából, hanem Kaliforniából.
2012.04.04, Stop.hu
A Palik-család ismét melegebb éghajlatra költözött
Ismét drámai fordulat állt be Palikék életében. A család siófoki háza újból csendes. Vilmos légúti problémái kiújultak, így Marsi Anikóék melegebb égtájak felé vették az útjukat. A hot! magazin munkatársát Palik László édesapja fogadta Siófokon.
2012.02.03, Stop.hu
Füveznek a liberálisok a lengyel parlamentben
Janusz Palikot így akarja tesztelni, valóban enyhítettek-e a szabályozáson.
2012.01.17, Velvet
Palik Laci után Marsi Anikó is eltűnt
Marsi Anikó úgy döntött, mostantól semmilyen nyilatkozatot nem ad a magánéletéről a sajtómunkásoknak, írja a Marketing Média a Hír24-re hivatkozva, akik a Bestben olvasták, mi meg most megírjuk a drága Comment:com olvasóknak.
2012.01.02, Velvet
Paliknak már nem életforma, Szalaynak igen
Az autóversenyző újra ott lesz a földrészt váltó Dakaron, megcélozza a 10. helyet és a dicsőséget.
2012.01.01, Velvet
Palikéknál érkezik a harmadik gyerek?
Marsi Anikó sosem titkolta, hogy két nagyfia mellé szeretne még egy gyereket vállalni. Ha pedig működik az elmúlt évek misztikus trendje, akkor talán már úton is van a harmadik baba!
2011.12.18, Story Online
Kisfiukért aggódnak Palikék
Mióta haza jöttek Ausztráliából teljesen kizárják a nyilvánosságot az életükből Palik Lászlóék. Legutóbb olyan hírek keringtek, hogy a sztárpár válik, de közeli ismerőseik szerint szó sincsen arról, hogy bármi probléma lenne a kapcsolatukkal. A pár jelenleg legnagyobb problémája, hogy aggódva figyelik kisfiukat, hogy kiújult-e nála a súlyos légzőszervi betegsége.
2011.11.27, Story Online
Palik László neje nélkül szórakozott
Amióta visszajöttek Ausztráliából, Marsi Anikó és Palik László visszavonult a nyilvánosságtól. Talán ezért is nem kis meglepetést okozott, hogy múlt szombaton a tévés műsorvezető férjét egyedül látták bulizni. Azonnal felröppent a pletyka, hogy netán valami baj van a házasságukkal?
2011.10.18, Stop.hu
Palik már csak kedvtelésből dolgozik
Kalózkocsmát üzemeltető barátjának segít az üzlet fellendítésében Palik László - értesült a Bors. A zenei klub vezetője szerint a tévésnek köszönhetően beindult az üzlet.
2011.10.12, Bors Online
Orbánt követné a lengyel választások vesztese
A posztkommunisták éppen hogy bejutottak a Szejmbe, az új politikai sztár Janusz Palikot, aki a semmiből csinált tízszázalékos parlamenti pártot.
2011.10.10, Velvet
Palik László elveszettnek tűnik egyedül
Tóth Gabi nagyon sovány, Palik László egyedül bulizik.
2011.10.02, Velvet
Marsi Anikóék nem kastélyt vettek, csak...
Mielőtt Marsi Anikó és férje, Palik László a fiaikkal Ausztráliába utazott, elindult a pletyka, hogy egy kastélyt vásároltak a Balaton partján. A Kiskegyed információi szerint Anikóék valóban vásároltak egy ingatlant, de az nem kastély, hanem egy kétszintes villa.
2011.09.07, Stop.hu
Maradt-e még pénz Palikék kasszájában?
Hiába sikeres üzletember Palik László, minden bizonnyal ő is megérzi hiányát annak a kiesett fizetésnek, amelyet a Hungaroring Zrt. elnökeként vett fel. Felesége, Marsi Anikó is épp gyesen van és a család nemrég tért haza féléves ausztráliai tartózkodás után
2011.07.19, Stop.hu
Palik László és Marsi Anikó végleg visszavonult a médiától
Ugyan márciusban hazatért Ausztráliából Palik László és családja, felesége, Marsi Anikó továbbra sem tért vissza a képernyőre.
2011.06.24, Velvet
Palikék nyugdíjba mentek
Ma már Magyarországon töltik mindennapjaikat, mégis kerülik a nyilvánosságot Marsi Anikóék. Sokan várják a pár visszatérését a képernyőre, de hiába reménykednek, végleg visszavonultak.
2011.06.24, Bors Online
Már nem magányos Palik László édesapja
A Balaton-parti családi házban újra pezseg az élet, amióta a Marsi-Palik házaspár fiaival visszatért Ausztráliából. A siófoki idősotthon egyik legkedvesebb lakója, Palik László nyugdíjas édesapja le sem tagadhatná, mennyire boldog most, hogy épségben hazajöttek a fiatalok, hiszen az ő közelségük jelenti az igazi biztonságot.
2011.03.17, Stop.hu
Palik László: "Egészségesen mentem ki, és úgy is jöttem haza"
Marsi Anikó férje véget vetett a találgatásoknak, s a Storynak elmondta, miért utaztak Ausztráliába, hol laktak, hogyan éltek, milyen terveik vannak, és mi a helyzet a saját és családja egészségével.
2011.03.17, Story Online
Miért titokban jöttek haza Palikék?
Sokáig azt sem lehetet tudni, hogy hova és miért mentek el. Most hazajövetelét is titokban intézte a Marsi-Palik házaspár. Azonban pár napja ismét Siófokon élnek...
2011.03.10, Axel
"Nem volt több türelmünk" - Marsi Anikóék kisfiuk életét mentették
Hazaérkezett Ausztráliából a Palik-Marsi páros! Kisfiuk betegsége miatt távoztak a melegebb éghajlatra, Marsi Anikó most mesélt a számukra gyötrelmes időszakról, ami az utazást megelőzte.
2011.03.10, ma.hu
Hazatértek! Megérkezett Magyarországra Palik László
Fél év után hazajött Ausztráliából a Palik-Marsi házaspár. A család elsősorban kisfiuk betegsége miatt hagyta el az országot, ugyanis az orvosok kruppot diagnosztizáltak nála. Vilmos több rohamon is átesett, ami annyira megijesztette a szülőket, hogy egy orvos barátjuk tanácsára az őszből a nyárba utaztak. Az elmúlt fél évben így a kisfiú egyszer sem kapott fulladásos rohamot.
2011.03.10, Stop.hu
Palik: Nagyon hiányzott már a hazám
Siófok - „Jó kis csapattá kovácsolódtunk" - így foglalta össze Palik László (49) az elmúlt fél évet, amelyet feleségével, Marsi Anikóval (36) és két fiával, Vilmossal (5), valamint Vincével (2) töltött Ausztráliában.
2011.03.10, Blikk - Sztárok
Rá sem lehet ismerni Palik Lászlóra
Hazatértek Magyarországra Palik Lászlóék.
2011.03.09, Mon.hu
Rá sem lehet ismerni Palik Lászlóra - fotó
Hazatértek Magyarországra Palik Lászlóék. A Forma-1-es birodalom egykori magyar helytartója feleségével, Marsi Anikóval és gyerekeikkel augusztus óta Ausztráliában élt.
2011.03.09, Bors Online
Titokban jöttek haza Palikék
Siófok - Vége az ausztrá­liai kalandnak: hat hónap után visszatért Magyarországra Palik László (49) és családja.
2011.03.09, Blikk - Sztárok
Eltűntek! Már Ausztráliában sem találják Palikékat
Palik Laciék aligha gondoltak arra, hogy veszélybe kerülhetnek, amikor elhatározták, hogy kisfiuk betegsége miatt kiutaznak Ausztráliába.
2011.01.17, Stop.hu
Ausztráliai árvíz: Palik Lászlóéknak nyoma veszett!
Hónapokkal ezelőtt fiuk megmentéséért utaztak Ausztráliába, most mégis aggasztó híreket hallunk, pontosabban nem hallunk Palik Lászlóról és családjáról.
2011.01.17, ma.hu
Palik kioktatta Sebestyén Balázst
Nem csak a Való Világot nézi a Kedves úr, hanem rádióműsorokat is hallgat. A Bors bloggere meglepődött Palik Laci egyenességén.
2011.01.05, Bors Online
Megszólal Palik László
Jó ideje semmit nem tudni Marsi Anikóról és Palik Lászlóról, mindenki azt találgatta, hová tűnt a házaspár. Tegnap azonban kiderült, a két híresség jó ideje Ausztráliában tartózkodik.
2011.01.04, Story Online
Hová tűnt Palik László?
A rejtély feloldásához a világ másik végére kell fókuszálnunk aggódó tekintetünket.
2011.01.04, Hírextra
"Segíts, apa!" - Fulladozó fiukat mentették Palikék Ausztráliával!
Szeptember óta nem látni itthon a Palik-Marsi házaspárt, s nemrég kiderült: Ausztráliában töltik idejüket. Ennek legfőbb, drámai okát Palik László most elárulta.
2011.01.04, ma.hu
Életveszélybe került Palik László kisfia
Szeptemberben összecsomagolt a Palik család és elhagyta Magyarországot, azóta pedig alig lehet hallani róluk. Több pletyka is szárnyra kapott, amik arról szóltak, hogy a Fókusz egykori háziasszonya súlyos beteg, most azonban kiderült: ausztráliai útjuk hátterében fiúk egészsége áll. Palik elmondása szerint Vilmosnál két évvel ezelőtt diagnosztizáltak kruppot, más néven gégeszűkületet.
2011.01.04, Stop.hu
Palik megszólalt, miért tűnt el
2011.01.03, Blikk - Sztárok
Palikék fiuk miatt töltötték a telet Ausztráliában
Palikék kisfia, Vilmos Kruppos, és amúgy is szüksége volt már a Marsi-Palik párosnak egy kis pihenésre.
2011.01.03, Velvet
Palikék kikoptak, csak Horn indul a Dakaron
Egy horvát pilóta mellé szegődött a magyar navigátor, nem esélyesek az argentin-chilei versenyen.
2011.01.01, Velvet
Marsi Anikó anyja: nem halálos beteg a lányom
A híresztelések szerint Marsi Anikó betegsége miatt - amelyet csak külföldön tudnak kezelni - hagyta el az országot férjével, Palik Lászlóval és gyermekeivel. A hot! magazinnak exkluzív interjút adott a műsorvezető édesanyja.
2010.12.30, Stop.hu
Marsi Anikó anyja: A lányom nem halálos beteg!
Találgatások folynak egy ideje arról, valójában miért távozott külföldre ennyi időre a Palik-Marsi házaspár? László miatt mentek el, netán beteg Anikó? A televíziós édesanyja elárulta az igazságot.
2010.12.29, Mon.hu
Marsi Anikó anyja: A lányom nem halálos beteg! Csak nagyon kimerült
Találgatások folynak egy ideje arról, valójában miért távozott külföldre ennyi időre a Palik-Marsi házaspár? László miatt mentek el, netán beteg Anikó? A televíziós édesanyja elárulta az igazságot.
2010.12.29, ma.hu
Tönkrementek Palikék?
Újabb találgatások láttak napvilágot a Marsi-Palik házaspárról, miszerint felemészti a családi vagyont az ausztrál utazás.
2010.12.07, Story Online
Milliókba kerül Palikék ausztrál kiruccanása
A házaspár augusztus vége óta tartó álomnyaralása milliós nagyságrendnél jár már.
2010.12.06, Axel
Felemészti Palik László pénztárcáját az ausztrál valóság
Mélyen a zsebébe kellett nyúlnia a Palik-Marsi családnak azóta, hogy elhatározták: Ausztráliában pihenik ki az elmúlt évek fáradalmait. Az augusztus vége óta tartó álomnyaralás milliós nagyságrendnél jár már.
2010.12.06, Stop.hu
Héder Barna tudja, hova tűnt Palik László
Palik és családja Ausztráliában nyaral, határozatlan ideig.
2010.12.03, Velvet
Marsi Anikóék még mindig nem kerültek elő
Lassan négy hónapja senki nem tudja, hol lehet Marsi Anikó és Palik László. A sztárpár teljesen eltűnt a nyilvánosság elől.
2010.12.02, Story Online
Karrier helyett család - nem tér vissza Marsi Anikó a képernyőre?
Több mint két hónapja már, hogy elhagyta az országot Palik László és Marsi Anikó - valószínűleg a Hungaroring éléről leváltott családfő csalódása miatt. Vajon Marsi Anikó karrierje is lezárult itt?
2010.11.16, ma.hu
Karrierjét adta fel családjáért Marsi Anikó - de az RTL visszavárja
Több mint két hónap telt el, hogy a Marsi-Palik házaspár elhagyta az országot. Palik László azután döntött úgy, hogy elvonul a világ elől, hogy kilenc év után leváltották a Hungaroring éléről.
2010.11.16, Stop.hu
Elhagyja az országot - Palik László Ausztráliában kezd új életet
Palik László és Marsi Anikó több tízezer kilométerre "szöktek" hazájuktól. A sztárpár néhány hete gyermekeivel nyakába vette a világot, hogy távol ismertségük színhelyétől, tiszta lappal kezdjenek új életet. Az egyik női magazin olvasója már azt is tudja, melyik távoli földrész tetszett meg nekik.
2010.10.27, Stop.hu
Palikék állítólag Ausztráliában nyaralnak
Hová tűnt a Palik család? - találgatják az emberek. Siófokon hetek óta nem látni őket. A Kiskegyed egyik olvasója Ausztráliából írt egy e-mailt, ott vélte őket felfedezni. Meggyőződéssel állítja, hogy Marsi Anikóékat szokta látni Queensland egyik óceánparti strandján.
2010.10.26, Stop.hu
Hoppá! Ausztráliában bújkálnak Marsi Anikóék?
Jó ideje folyik a találgatás arról: vajon hová tűnhetett a népszerű hazai sztárpár? Palikék tartózkodási helye állítólag a barátok előtt is titok, úgy tűnik azonban, van valaki, aki látta őket - Ausztráliában!
2010.10.26, ma.hu
Palik külföldre költözne?
Könnyen elképzelhető, hogy Palik László és párja Marsi Anikó külföldre távoznak és lezárják itthoni életüket.
2010.10.26, Mon.hu
Palikék valószínű, hogy Ausztráliában nyaralnak
A házaspár Queensland egyik óceánparti strandján pihenget egy Kiskegyed olvasó szerint.
2010.10.25, Velvet
Eltűntek! Elhagyták az országot Palik Lászlóék
Amióta Palik Lászlót leváltották a Hungaroring éléről, lehetetlen elérni őt és feleségét, Marsi Anikót. Szinte senki nem tudja, hová tűntek a nyilvánosság elől. Most azonban kiderült! A sztárpár úgy döntött: bejárják a világ azon kevés szegletét, ahová még nem sikerült eljutniuk.
2010.10.15, Stop.hu
"Nem tudom, hol lehetnek" - Palik és Marsi elhagyták az országot
Jó ideje nem lehetett semmit hallani Palik Lászlóról és Marsi Anikóról - most kiderült, a páros gyermekeivel együtt külföldre ment, és egyelőre nem tudni, mikor jönnek vissza.
2010.10.15, ma.hu
Palik Laci még egy gyereket szeretne
Marsi Anikó, a Fókusz alapító csapatának a tagja szerencsés embernek tartja magát, hogy megtalálta a másik felét Palik László személyében. Boldog, kiegyensúlyozott életet élnek fiaikkal, irigylésre méltó környezetben, a Balaton partján, Siófokon.
2010.10.13, Stop.hu
Senki nem tud Marsiék hollétéről
Továbbra sem tudni, hol tartózkodik Marsi Anikó és Palik László. A StoryOnline-nak sem sikerült elérni a sztárpárt, telefonjuk ki van kapcsolva, az RTL Klub sem tud róluk semmit.
2010.10.08, Story Online
Hová tűnt Marsi Anikó és Palik László?
Eltűnt a Marsi-Palik házaspár. Még a szomszédok sem tudják, hol vannak, a barátok szerint külföldre mentek - tudta meg a Bors.
2010.10.05, Story Online
Eltűnt a Marsi-Palik házaspár!
Még a szomszédaik sem tudják, hogy már egy hónapja hová tűnt Palik és Palikné.
2010.10.04, Hírextra
Hova tűnt a Marsi–Palik házaspár?
Senki sem látta hetek óta a párt. Héder Barna szerint Palikék külföldön vannak.
2010.10.04, Axel
Palikék egy hónapja eltűntek
Eltűnt a Marsi-Palik házaspár. Még a szomszédok sem tudják, hol vannak, a barátok szerint külföldre mentek. Az egyetlen életjel róluk, hogy egy hónapja vettek egy kastélyt a Balatonon.
2010.10.04, Bors Online
Gyulay Zsolt a Hungaroring Zrt. elnöke
Palik László családi ok miatt mondott le, a közgyűlés egyhangúlag az olimpiai bajnok kajakost választotta.
2010.08.31, Velvet
Nincsenek jó passzban Marsiék
Palik László kilenc évig ült a Hungaroring elnöki székében, így nyilvánvalóan megviseli a változás, hiszen az egyik legnagyobb szerelmét veszíti el. Marsi Anikó szerint férjét e témában egyelőre biztosan nem lehet szóra bírni.
2010.08.11, Story Online
Mostanában nem lehet szóra bírni Palik Lászlót
Nagy változás következik be Palik László életében, kilenc év után feláll a Hungaroring elnöki székéből. A Kiskegyed információi szerint anyagi gondjai nem lesznek a családnak, mivel a pályáját sportriporterként és Forma-1-kommentátorként kezdő családfő jövedelmének jelentős része üzleti érdekeltségeiből származik. Ma egy budai fitneszterem tulajdonosa, és üzletrésze van egy vagyonkezelő cégben is.
2010.08.10, Stop.hu
Marsi Anikó: Esély sincs rá, hogy valaki szóra bírja Lacit
Búcsút int a Hungaroring elnöki székének kilenc esztendő után Palik László - Neje, Marsi Anikó szerint nincs jó passzban, jobb ilyenkor egyedül hagyni.
2010.08.10, ma.hu
Palik dúsgazdag a Forma–1 nélkül is
Palik László utoljára vezényli a hétvégi Forma-1 Magyar Nagydíjat, majd várhatóan leköszön. Ám ezentúl is lesz mit a tejbe aprítania, hiszen sokszoros milliomos lett jól menő vállalkozásaiból.
2010.08.01, Bors Online
Palik belefáradt a Forma–1-be?
Utolsó Magyar Nagydíjára készül Palik László. Legalábbis a Hungaroring Sport Zrt. elnökeként már nem felel a jövőben a mogyoródi futamért, a kétszeres olimpiai bajnok kajakozó, Gyulay Zsolt kerül a helyére.
2010.07.31, Bors Online
Marsi Anikó: ez nekem nem megy!
Marsi Anikó számolja a napokat, ugyanis a szezon vége számára azt jelenti, hogy visszakapja a családját, akik már nagyon hiányoznak neki. Négyéves nagyfia most éppen a műsorvezető nővérénél nyaral, férje, Palik László életében pedig a mostani az egyik legelfoglaltabb időszak, hiszen a Forma-1 magyarországi futamára készül.
2010.07.30, Stop.hu
Kirúgták Palik Lászlót
Szeptembertől távoznia kell a Hungaroring elnöki székéből Palik Lászlónak - írja az fn.hu
2010.07.29, Story Online
Palik László utolsó nagydíját vezényli
9 éve vezeti a Hungaroringet a versenyző-riporter, szeptembertől a kajakos Gyulay Zsolt az utód.
2010.07.29, Velvet
Bochkor és Palik civakodik
Összeveszett Bochkor Gábor és Palik László. Azóta tart a mosolyszünet, mióta Várkonyi Andrea autóversenyző lett.
2010.07.26, Hírextra
Összeugrott Bochkor és Palik
A jó barátok között a hírek szerint megromlott a viszony. Azon kaphattak össze, hogy Várkonyi Andrea autóversenyzőnek állt.
2010.07.26, Axel
Várkonyi Andrea miatt veszett össze Palik és Bochkor
A híradós Palik László helyett Szalay Balázzsal versenyzik, és ezért Bochkor Gábor és Palik László barátsága megromlott.
2010.07.26, Velvet
Összeveszett Palik és Bocsi
Összeugrott Bochkor Gábor és Palik László. Azóta kerülik egymás társaságát, mióta Várkonyi Andrea autóversenyzőnek állt.
2010.07.26, Bors Online
Marsi Anikó elárulta, mi az, ami kétségbe ejtette
Palik Lászlónak a nyolcas és kilences bordája törött el a gyulai ralin. A pálya vége felé jártak, amikor az utolsó jobbos kanyart nem tudták bevenni. Úgy tűnik, Marsi Anikó kezd hozzáedződni az autósport veszélyeihez.
2010.07.25, Stop.hu
Marsi Anikó sikoltozott örömében
Marsi Anikó és Palik László számára Siófok az elnyújtott, immár három éve tartó nyaralást jelenti. A Balaton szeretete mindkettejüknél a gyerekkorukra vezethető vissza. Kivételes alkalomnak számított, amikor a családdal a magyar tengernél vakációztak.
2010.07.23, Stop.hu
Palik László balesetet szenvedett
Palik László balesetet szenvedett a napokban megrendezett gyulai autóversenyen. A részletekről az RTL Klub Reggelijében telefonon számolt be.
2010.07.20, Story Online
Palik törött bordával is vezet
Palik akkor se engedi át a kormányt a nejének, ha lesérült.
2010.07.20, Velvet
Hónapokba telik Palik László felépülése?
Palik László a nemzeti tereprali-világbajnokság gyulai futamán borult fel autójával, melynek következtében két bordája is eltörött és kórházba kellett szállítani.
2010.07.20, Stop.hu
Palik törött bordával furikázta családját
Palik László bordatörése dacára maga vezetett haza Gyuláról Siófokra. A balesetet szenvedett autóversenyző mellett hiába ült neje, Anikó, nem engedte át neki a volánt.
2010.07.20, Bors Online
Palik László: "Akkor már éreztem, hogy én nem úsztam meg"
Palik László Gyulán, a nemzeti ralibajnokság futamán szenvedett balesetet. Amikor az autó felborult, a navigátor, Darázsi Gábor sértetlenül szállt ki az autóból, míg Palik Lászlót kórházba kellett szállítani, ahol kiderült: két bordája is eltörött.
2010.07.18, Stop.hu
Hívd Palik Lászlót!
Szerkesztőségünk vendége lesz szerdán délelőtt Palik László, akit telefonon és online is kérdezhettek!
2010.07.18, Blikk - Sztárok
Palik László borult, bordái törtek, feladta
A gyulai futamon az utolsó jobb kanyarban szállt el Nissanjával, nem engedték, hogy folytassa.
2010.07.17, Velvet
Együtt fogy Marsi Anikó és Palik László
Budapest — A Marsi–Palik házaspár összesen 43 kilótól szabadult meg négy hónap alatt.
2010.07.16, Blikk - Sztárok
Gyulán versenyzik Palik és Szalay
A tereprali bajnokság ötödik futamát a város környékén.
2010.07.15, Velvet
Rejtélyes betegség támadta meg Palik Lászlót?
Palik László 30 kilogrammot fogyott egy év alatt. Szakmai körökben azt suttogják, hogy a sportújságíró-autóversenyzőt rejtélyes betegség támadta meg, ő azonban csak mosolyog ezen a feltételezésen.
2010.05.23, Stop.hu
Palik László távozhat a Hungaroringről - Interjú
Palik László szerint nincs pótolhatatlan ember. A Hungaroring Zrt. elnöke, a sportriporter-üzletember nem ragaszkodik a székéhez. Ha a többségi tulajdonos, a magyar állam mást akar, azt természetesnek tartja. Palik lehetséges utódjáról, a kajakos olimpiai bajnok, Gyulay Zsoltról annyit árult el, hogy egy tulajdonosi döntés sokféle paraméterből tevődik össze. Ha Paliknak mennie kell, hát, menni fog.
2010.05.18, Axel
Gyulay Zsolt veszi át Palik helyét a Ringen?
Garantált változások lesznek a hazai sportvezetés élén, ha megalakul az új kormány. Felvetődött például Palik László távozásának lehetősége a Hungaroring éléről.
2010.05.12, Bors Online
Mi történt Palik Lászlóval? Egy éve még nem így nézett ki!
Alig egy hét múlva lesz egy éve, hogy Palik László drasztikus életmódváltásba kezdett. A sportriporter ez idő alatt több mint 30 kilót fogyott, ehhez azonban le kellett mondania mind a húsokról, mind pedig a tésztákról. Palik azzal indokolta fogyását, hogy korábban nem bírt a sportban kellőképpen teljesíteni.
2010.05.04, Stop.hu
Palik László csúcsformában
BUDAPEST ‒ Megfuttatták, majd megszúrták Palik Lászlót (48). Az autóversenyzőt a Semmelweis Egyetem Testnevelési és Sporttudományi Karán tetőtől talpig megvizsgálták, a diagnózis pedig elégedettséggel töltötte el a tereprali-bajnokságban második pilótát: remek a fizikai állapota.
2010.04.25, Blikk - Sztárok
Palik László nyert Derecskén
A tereprali ob második futamán 539 km-es össztávjából 306 volt a mért szakasz, 22 egység állt rajthoz.
2010.04.11, Velvet
Tízéves a Totalcar: Ne nyúlj hozzá, megvág!
Az éppen aktuális, tömény és ömlesztett Palik-féle marhaságból ocsúdva próbálok most valamennyire értelmes mondatokat összelapátolni ide.
2010.04.04, Velvet
Korda nyerte a tereprali ob első futamát
Szalay Balázs lett a második, Palik László a harmadik.
2010.03.28, Velvet
Marsi Anikó csinosabb, mint valaha
Palik László felesége brutális diétába kezdett: az eredmény önmagáért beszél.
2010.03.17, Hírextra
Palik László lefogyasztotta Marsi Anikót
A ma már inkább ropihoz, mint egykori önmagához hasonlító Palik László a feleségét is lefogyasztotta
2010.03.17, Velvet
Palik lefogyasztotta Marsit
Megirigyelte férje átváltozását Marsi Anikó. Mivel nem bírta Palik László szigorú diétáját, testedzéssel kezdte ledolgozni a kilókat, és a munka látványos eredményt hozott: csinosabb, mint valaha.
2010.03.17, Bors Online
Szécsi Pál a tengerparton készült a Táncdalfesztiválra - 11+1 érdekesség a legendás énekesről
Palika - ahogy nőver hívta - csupán 30 éve élt. Nevéhez zseniális dalok és felfoghatalan tragédiák fűződnek. Összeállításunkban több érdekességre kitérünk, majd zárásként egy emlékezetes darabot közlünk. [Dátum: 2010.03.14. 03:20]
2010.03.14, Zene.hu
Marsi Anikó: "Rossz volt nézni, amit a férjem tett magával"
Az elmúlt időszakban Palik László döbbenetesen lefogyott. Volt egy pillanat, amikor Marsi Anikó megijedt, ha ez így folytatódik, egyedül marad a gyerekekkel.
2010.03.06, Story Online
Marsi Anikó "Rossz volt nézni, amit a férjem tett magával"
Az elmúlt időszakban Palik László döbbenetesen lefogyott. Volt egy pillanat, amikor Marsi Anikó megijedt, ha ez így folytatódik, egyedül marad a gyerekekkel?
2010.03.04, Story Online
Palik képes bocsánatot kérni a feleségétől
Marsi Anikó szerint férje egyik legnagyobb erénye, hogy képes bocsánatot kérni. Ráadásul azt sem titkolja, hogy mindig gondosan megköveti őt, ha nagy ritkán megbántja feleségét.
2010.02.22, Story Online
Marsi Anikó élete teljesen megváltozott
Második fia születése óta rengeteget fogyott Marsi Anikó. De nem csak ő, hanem férje, Palik László is megszabadult a plusz kilóktól.
2010.02.08, Story Online
Palik képtelen leállni a fogyással
Rá sem lehet ismerni a Forma -1 magyar házigazdájára, Palik László évtizedek óta nem volt olyan sovány, mint most. Sokan már aggódnak érte, de felesége szerint tervezett a drasztikus súlyvesztés.
2010.01.25, Bors Online
Palik képtelen leállni a fogyással
Rá sem lehet ismerni a Forma -1 magyar házigazdájára, Palik László évtizedek óta nem volt olyan sovány, mint most. Sokan már aggódnak érte, de felesége szerint tervezett a drasztikus súlyvesztés.
2010.01.25, Bors Online
Palik egy fakír - Marsi Anikó ezt tuti nem bírná!
Marsi Anikót egyelőre még nem láthatjuk a képernyőn, hiszen két kisfia leköti szinte minden szabad percét. A Fókusz műsorvezetője azonban élvezi a családdal töltött mindennapokat, amikről a STOPnak adott interjújában részletesen is mesélt!
2010.01.17, Stop.hu
Palik: A lányom is velünk ünnepelt
Először töltötte a Marsi–Palik-házban a szentestét a tévés-autóversenyző első házasságából született gyermeke, Júlia
2009.12.29, Blikk - Sztárok
Palik László messze elkerülte
Palik László és Marsi Anikó idei karácsonya teljes volt, az egész család náluk gyülekezett, Siófokon. A Fókusz kétgyermekes műsorvezetője mindig arról álmodott, hogy egyszer majd sokan ülnek az ünnepi asztal körül.
2009.12.28, Stop.hu
Palik László nem haragszik a beteg Havas Henrikre
Palik nem vette magára Havas sértéseit, mivel szerint egy beteg emberre nem szabad haragudni.
2009.12.27, Velvet
Négy Palikról gondoskodik
Marsi Anikó Eddig azt hittük, "csupán három" Palik veszi körül a Fókusz egykori műsorvezetőjét. Két fia, Vilmos, a kis Vince, illetve a férje László. Ám kiderült, hogy már az apósa is a közelükben él.
2009.12.07, Story Online
Elfogytak a magyarok a Dakarról
Nincs pénzük a versenyzőknek Argentínára, Palik László eddig szidta a Bamako-ralit, most ott indulhat.
2009.12.03, Velvet
Palik László megsérült
Nem elég, hogy 25 kilót fogyott az utóbbi időben Palik László, ráadásul hatalmas sebekkel a karján jelent meg minap az RTL Klub Reggelijében.
2009.11.10, Story Online
Újra bővül a Palik-Marsi család?
Palik László szerint igazi olaszos család az övék. Állandó a gyerekzsivaj otthonukban, nincs megállás, a két fiatalember rendesen sakkban tartja a családot. A Forma 1-es vezérigazgató jól viseli a kiképzést, sőt, azt sem bánná, ha bővülne a család...
2009.11.09, Axel
Palik László elképesztő fogyása
A népszerq sportriporter az elmúlt hónapokban 26 kg-tól szabadult meg. Hogy hogyan sikerült ennyit fogynia, arról mesélt nekünk a Reggeliben.
2009.11.06, Mon.hu
Paliknál 48 évesen már akárhány gyerek jöhet!
A sportriporter és felesége, Marsi Anikó élete nemrég egy új színfolttal lett gazdagabb: megszületett második közös fiuk, Vince. Palik László szerint nem sokat változott az életük a család negyedik tagjának érkezésével.
2009.11.06, ma.hu
Palik László 48 éves korára érett meg az apaságra
A sportriporter és felesége, Marsi Anikó élete nemrég egy új színfolttal lett gazdagabb: megszületett második közös fiuk, Vince.
2009.11.06, Mon.hu
25 kilót fogyott Palik László!
Megdöbbentő változáson ment keresztül Palik László az utóbbi időben. Ma az RTL Klub Reggelijében mutatta meg új külsejét.
2009.11.06, Story Online
Palik László ezzel ledöbbenti a népet
Palik László az elmúlt néhány hónapban döbbenetes változáson ment keresztül. A népszerű sportriporter elárulta: 25 kilót dobott le magáról nem egészen öt hónap alatt.
2009.10.28, Stop.hu
Palik Laci félt, hogy elfogy az ereje...
Látványosan megváltozott a népszerű sportriporter - Nem egészen öt hónap alatt huszonöt kilótól szabadult meg Palik László! Semmi mást nem evett szinte, csak zöldségeket...
2009.10.28, ma.hu
Hetvenéves mindenki Palikája
Hetvenéves Sándor Pál Kossuth-díjas filmrendező, forgatókönyvíró és producer, aki Federico Fellinit tekinti példaképének, az olasz rendező 8 és 1/2 című filmjét pedig "oltárának".
2009.10.19, Stop.hu
Mikor érkezik Palik Lászlóék harmadik gyermeke?
Marsi Anikó második fia születése óta minden idejét a családjának szenteli. Elmondása szerint nem kizárt, hogy egy harmadik csöppség is szóba jön náluk.
2009.10.15, Stop.hu
Marsi és Palik szakított eddigi életével - képekkel
Közel fél mázsával nyom kevesebbet a Marsi-Palik házaspár. Anikó és Laci a babavárás idején rájuk rakódott feleslegtől szabadult meg. Ebben ugyanis a sportriporter követte feleségét.
2009.10.14, Nana sztárhírek
Palik László 25 kilót fogyott lánya diétájával
A sportriporter nejével együtt fogyókúrázott, összesen 43 kilót adtak le - írja a Blikk.
2009.10.13, Velvet
Marsi Anikót kínozta a megfelelési kényszer
Nyáron nem volt egyszerű helyzete a Fókusz műsorvezetőjének. Anikó férje Palik László rengeteget dolgozott, ő pedig meg akart felelni kisfiának, Vincének és nagyobbik fiának, Vilmosnak is.
2009.10.09, Story Online
Palik László Gönczinek sofőrködik
Gönczi Gábornak nem tudtak nemet mondani! A hazai sztárvilág apraja nagyja, köztük: Peller Mariann, Ördög Nóra, Palik László, Hajas László, is részt vett Gönczi Gábor és zenekarának új klipjének forgatásán, a celebek mindegyike egytől egyig vállalta, hogy aktív szereplője lesz a klipnek.
2009.09.29, Bors Online
Gönczi befűzte Palikot
Gönczi Gábornak nem tudtak nemet mondani! A hazai sztárvilág apraja nagyja, köztük: Peller Mariann, Ördög Nóra, Palik László, Hajas László is részt vett Gönczi Gábor és zenekarának új image filmjének forgatásán, a celebek mindegyike egytől egyig vállalta, hogy aktív szereplője lesz a klipnek.
2009.09.29, Stop.hu
"Jobb lesz új asszony után nézni" - Marsi Anikó először megijedt
Bár első fia születése után Marsi Anikó hallani sem akar második gyermekről, azóta nagy boldogságban élnek Palik Lászlóval és két kisfiukkal. A boldog papa azonban már új terveket sző...
2009.09.11, ma.hu
Bruchmann Balázs megváltozott
Bruckmann Balázs volt a vendége a COOL TV-nek, ám a Barátok közt egykori Palikája annyira megváltozott, hogy alig ismertünk rá.
2009.09.09, Story Online
Palik Vilmos: "Vincét inkább dobjuk ki a kukába!"
Az utóbbi két hónapban igazán mozgalmassá vált Marsi Anikó élete. Kisebbik fia megszületés után ugyanis már nemcsak Vilmos, hanem Vince is alapos részt követel magának az anyukája életéből.
2009.08.25, Stop.hu
Héder Barna alváshiányban szenved
Soha nem akart tévés lenni. A Közgazdaságtudományi Egyetemre járt, amikor felkérték, hogy menjen a Magyar Televízióhoz dolgozni. Héder Barna jelenleg az egyik kereskedelmi televízió sportosztályának a vezetője, Palik László jó barátja, de ami talán a legfontosabb a számára, hogy boldog férj és most már két gyermek büszke apukája.
2009.08.23, Stop.hu
Zapletal a tereprali országos bajnok
Hiába nyert Palik László a veszprémi Hungarian Baján, fél ponttal a cseh Miroslav Zapletal lett a bajnok.
2009.08.22, Velvet
Palik cégét támogatja a Honvédség
Hetven millió forintos támogatást kap a Honvédség tereprali csapatán keresztül Palik László cége.
2009.08.19, Velvet
Fia gondoskodik Palik kondijáról
A nyüzsgő balatoni város, Siófok közepén a Jókai park afféle nyugalom szigete. Nem véletlen, hogy az ismert televíziós és autóversenyző, Palik László is szívesen viszi az itteni játszótérre nagyobbik fiát, Vilmost. A szöszke hároméves magabiztosan mozog a mászókák és csúszdák dzsungelében, ám akkor csillan fel igazán a szeme, amikor meglát egy gazdátlanul hagyott játékmotort.
2009.08.14, Bors Online
Ördög Nóra és Palik is szerepel Gönczi klipjében
Gönczi Gábor lelkesen készül zenekara, a Smile tizennyolcadik születésnapjára. Az RTL Klub műsorvezetője természetesen nem egyedül ünnepel, bandájával egy hatalmas bulit terveznek, ahová sztárvendégek tömkelegét hívják.
2009.08.09, Bors Online
Palik László titkokat mesél
Palik László szinte sosem beszél a magánéletéről, éppen ezért kuriózumnak számít az az interjú, melyet Szily Nórának adott a Reflektor TV-ben. Marsi Anikó férje eddig sosem hallott dolgokat árult el magáról.
2009.07.31, Axel
Palik László kitárulkozott
Palik László szinte sosem beszél a magánéletéről, éppen ezért kuriózumnak számít az az interjú, melyet Szily Nórának adott a Reflektor TV-ben. Marsi Anikó férje eddig sosem hallott dolgokat árult el magáról.
2009.07.31, Story Online
Palik László: A leggagyibb beosztott vagyok a családban!
Ki gondolná, hogy Palik Laci is egy önbizalomhiányos, duci gyerek volt - A közgazdászként végzett sikeres tévés, háromgyermekes édesapa egykor egyáltalán nem volt jóban azzal az emberrel, aki a tükörből nézett vissza rá.
2009.07.29, ma.hu
Palik és Coulthard F1-es autóval körözött a várban
2,4 km hosszú pályát jelöltek ki a bemutatóra.
2009.07.23, Velvet
Marsi Anikó osztódni szeretne
A nemrég kétgyermekes édesanyává lett műsorvezető rendkívül boldog lenne, ha egyszerre tudná teljesíteni gyermekei kívánságát, ugyanis jelenleg úgy érzi, két gyermeke, Palik Vilmos és Palik Vince néha lehetetlen feladatok elé állítja.
2009.07.20, Velvet
Palik Vilmos: így szeretem az öcsikémet
Marsi Anikó szeretne többfelé szakadni, hogy mindkét fiával tudjon foglalkozni
2009.07.20, Blikk - Sztárok
Szalayék nyerték a tereprali ob 4. futamát
A Gyulán megrendezett versenyen a Szalay, Bunkoczi kettős hat és fél percet vert a címvédő Palikékra.
2009.07.12, Velvet
Palikék csak negyedikek a ProHun 500-on
A tereprali ob 4. futamának második napja után Szalayék vezetnek. A címvédő Palikék csak a negyedikek.
2009.07.11, Velvet
Palik nyerte a gyulai tereprali első napját
A 4,5 kilométeres szakaszt a város külterületén, homokbányában, mély talajon kellett teljesíteni.
2009.07.10, Velvet
Miért maradt el Palik Vilmos névnapi köszöntése?
Tegnap ünnepelte névnapját az összes Vilmos - kivéve a Marsi-Palik házaspár kis Vilmosát. A szülők ugyanis úgy döntöttek, hogy majd tavasszal a két kisfiút együtt köszöntik fel.
2009.06.26, Stop.hu
Palik László hajlamos a tökölésre
Palik Lászlót második felesége, Marsi Anikó két fiúgyermekkel ajándékozott meg. Mégis volt egy rövid mosolyszünet az esküvőjük előtt. Szétmentek, hogy aztán újra egymásra találjanak.
2009.06.15, Stop.hu
Nézd meg Te is az RTL Klub sztárjának újszülött gyermekét! Édes fotók!
Megmutatták nemrég született gyermeküket az RTL Klub sztárjai, Marsi Anikó és Palik László. A kicsit akkor mutatták meg először a nyilvánosságnak, amikor hazavitték a kórházból.
2009.06.15, Sztarbutik
Palik: Most váltam igazán apává
Ha felveszem a sisakot, megszűnik körülöttem a külvilág, a családot is beleértve.
2009.06.14, Blikk - Sztárok
Marsi Anikó: Éreztem, hogy valami nincs rendben...
Bár időben érkezett, s így édesapja, Palik László is a kórházban lehetett a szülésnél, azért alaposan megijesztette szüleit Marsi Anikó és az autóversenyző második kisfia...
2009.06.11, ma.hu
Palik László: Vilmos imádja az öccsét
2009.06.09, Blikk - Sztárok
Marsi Anikó: nem ment minden simán a szülőszobában
Izgatottan várta Palik László a II. számú szülészeti klinikán, hogy négy nap után végre hazavihesse feleségét, Marsi Anikót és második közös gyermeküket, Vincét a kórházból.
2009.06.06, Stop.hu
Videó! Bemutatkozik Palik Vince!
Bemutatjuk Palik Vincét. Marsi Anikó és Palik László második közös gyermeke, hétfőn este született 3750 grammal és 55 cm-el. Baba és mama jó vannak.
2009.06.06, ma.hu
Palik László nem főzött Marsinak, de rendet rakott
Marsi Anikó tegnap vihette haza újszülött kisfiát Vincét, és az örömteli alkalomra természetesen Palik László is készült, írja a Blikk.
2009.06.06, Velvet
Elhagyta a kórházat Marsi Anikó és Vince
Péntek kora délután elhagyta a kórházat Marsi Anikó és kisebbik fia, Palik Vince. A mamáért és a babáért az édesapa, Palik László, valamint nagyobbik fiuk, Vilmos ment. Anikó és kisfia is egészséges, komplikáció nélkül teltek első közös napjaik.
2009.06.06, Bors Online
Marsi Anikó hazatért második kisfiával
Marsi Anikó és Palik László hazavitte második kisfiukat, Vincét.
2009.06.05, Velvet
Hihetetlen! Palik nem bír leállni!
Alig született meg Palik László második gyermeke, a műsorvezető-autós máris elmondta, még elfér pár lurkó a családban.
2009.06.04, Hírextra
Palik: akár öt srácunk is lehet
Megszületett a Marsi-Palik házaspár második gyereke, Vince. A Bors a SOTE II. számú női klinikájának kapujában futott össze a boldog apukával, aki elmondta, akár öt gyerek is elfér a családban.
2009.06.03, Bors Online
Miért nem ment be a szülőszobába Palik László?
Megszületett Marsi Anikó és Palik László második közös gyermeke, a sportriporter azonban nem ment be a szülőszobába. A váróteremben várta, hogy a nővérkék a kezébe adják a kis Vincét.
2009.06.03, Stop.hu
Megszületett Marsi és Palik második gyermeke
Palik László – csakúgy, mint első fia születésénél – a szülőszoba előtt izgult
2009.06.02, Blikk - Sztárok
Marsi Anikó világra hozta Vincét
Megszületett Palik László és Marsi Anikó második gyermeke. Vince hétfőn este hat órakor jött világra 3750 grammal és 58 centiméterrel.
2009.06.02, Axel
Marsi Anikó világra hozta második kisfiát!
Megszületett Palik László és Marsi Anikó második gyermeke. Vince hétfőn este hat órakor jött világra 3750 grammal és 58 centiméterrel.
2009.06.02, Stop.hu
Már csak napjai vannak Marsi Anikónak!
Marsi Anikó nem titkolja: most sokkal jobban tart a szüléstől, mint amikor Vilmost világra hozta. A műsorvezető és férje, Palik László most sem döntött másként, mint első kisfiuk világra jöttekor: a papa a szülőszoba előtt sétálva tövig rághatja a körmét izgalmában és vár, a többit nejére bízza.
2009.05.29, Stop.hu
Hány kilót szedett magára Marsi Anikó?
Marsi Anikónál bármelyik pillanatban megindulhat a szülés. Bár június 5-re van kiírva, úgy tűnik, előbb érkezik a baba. Férje, Palik László május 23-án indul egy külföldi versenyre, így előfordulhat, hogy nem lesz felesége közelében kisfiuk világrajövetelekor.
2009.05.19, Stop.hu
Palik a szülőszobában - Marsi Anikó csak álmodott!
Bármelyik pillanatban megindulhat a szülés a Fókusz műsorvezetőjénél - Marsi Anikó párja, Palik László nagy valószínűséggel az országban sem lesz, ha fia a következő napokban érkezik!
2009.05.19, ma.hu
A tragédia küszöbén?! Hol szül majd Marsi Anikó?!
Nem tudjuk, hogy Marsi Aikó hol fog szülni, de valahol fog. Lehet, hogy az utca kövén? Palik László cserben hagyja a feleségét? Hihetetlen emberi sorsok.
2009.05.07, Hírextra
Marsi Anikó bármikor szülhet! Ki viszi majd kórházba?
Csak június elejére van kiírva Marsi Anikó, ennek ellenére bármikor érkezhet a második baba - Palik László párja már felkészült rá, hogy Siófokról kell sietni a pesti kórházba, de vajon ki fogja elvinni?
2009.05.07, ma.hu
Friss hír! Bármelyik percben szülhet az RTL Klub sztárja!
Úgy tűnik, hogy Marsi Anikó és Palik László második kisfia, Vince bármelyik percben megérkezhet.
2009.05.07, Sztarbutik
Ki viszi szülni Marsi Anikót, ha Palik László nem lesz?
Bármelyik pillanatban megérkezhet Marsi Anikó és Palik László második kisfia, annak ellenére, hogy a kismama csak június 5-ére van kiírva.
2009.05.07, Stop.hu
Mi vár Palik Vilmosra? A szülők felkészítik a gyermeket
Júniusban születik meg Palik László és Marsi Anikó második gyermeke, Vince. Palik Vilmos kistestvérének jó dolga lesz, hiszen mindent megörököl bátyjától.
2009.04.06, Stop.hu
Szécsi Pálra emlékeznek
Kettős jubileumra készül Szécsi Katalin, a legendás táncdalénekes, Szécsi Pál nővére. Palika márciusban ünnepelné 65. születésnapját, Katalin pedig 65. alkalommal nézi meg az öccséről készült zenés játékot.
2009.03.27, Bors Online
Palik László nem lesz ott a szülőszobán
Marsi Anikó májusra várja második gyermekét, Vincét. Férje, Palik László az RTL Klub Csak pasik műsorában vallott arról, miért nem lesz bent feleségével a szülőszobán.
2009.03.27, Story Online
Palik csak a szurkolók száma miatt aggódik
Kellemetlen hír, de nem érinti közvetlenül az augusztusi Magyar Nagydíjat az ING bank kivonulása a Forma-1-ből. A névadó szponzorok támogatása eddig sem a magyar futam költségvetését gazdagította. Nem is a bank kivonulása miatt fáj Palik László, a Hungaring Zrt. elnökének a feje.
2009.02.18, Bors Online
Bruckmann Balázs: Elegem van Palikából!
Úton-útfélen "lepalikázzák" a Barátok Közt egykori szereplőjét - Bruckmann Balázs besokallt, hiszen azt gondolta, miután jó ideje kiszállt a sorozatból, ez ma már nem fordul elő vele...
2009.02.11, ma.hu
Ettől félt a Barátok közt sztárja - sajnos, ez van
Bekövetkezett az, amitől Bruckmann Balázs, a Barátok közt egykori Palikája mindig is rettegett. A fiatal lemezlovas ugyan már több mint egy éve kilépett a sorozatból, még mindig Palikaként azonosítják az emberek az utcán.
2009.02.11, Stop.hu
Marsi Anikó: remélem, visszakapom az igazi Lacit
Palik László tegnap lemondott egy tévéinterjút, és továbbra sem akar beszélni a közte és Szalay Balázs között kialakult konfliktusról. A Dakaron egy fellebbezés miatt csak a 21. helyen végzô Nissan-pilóta nem tudja feldolgozni a kudarcot.
2009.01.23, Bors Online
Ki a csúnya?
Palik László duzzog. Amióta hazajött Dél-Amerikából, nem beszél az újságírókkal, nem suhint rá jókedvében az asszony fenekére, nem legózik a kis Vilmossal, és még a reggeli kakaóját sem issza meg. Úgy érzi, összefogott ellene a világ, kicsesztek vele, s megfosztották a történelmi 12. helyezéstől a Dakaron.
2009.01.23, Bors Online
Palik László szótlanul érkezett haza a Dakarról
Némi fáziskéséssel landolt Ferihegyen Szalay Balázs és Palik László. A magyar autósport ügyeletes bűnbakja és áldozata azonban más járattal érkezett. Az előzmények ismeretében aligha véletlenül. Mindenesetre tévésekből, fotósokból nem volt hiány.
2009.01.21, Bors Online
Palik Vilmos megbetegedett
Marsi Anikó kamerák előtt vallotta meg, hogy bizony nem voltak számára könnyűek az utóbbi hetek. Vilmos megbetegedett, ő babát vár, férje viszont a Dakaron volt ez idő alatt.
2009.01.21, Story Online
Dagad a magyar Dakar-botrány!
Amint azt a tegnapi számunkban megírtuk, Szalay Balázs, az idei Dakaron kirobbant "óvási és büntetési" botrány állítólagos elindítója elmondta, ők semmilyen beadványt nem adtak be a versenybíráknak, csak észrevételezték harminc másik autóssal együtt, hogy nem tartják igazságosnak, hogy csak egyórás pluszbüntetést adtak azoknak - így Palik Lászlónak is -, akik nem teljesítették a szakaszt. Szalay közölte: "az RTL Klub egy, a csapatunk ellen irányuló hadjáratba kezdett, miszerint Palik Laci minket okol azért, mert büntetést kapott. Az RTL Klub teljesen hamis alapon vádolja csapatunkat, ugyanis Palik kizárólag maga miatt kapta a büntetést, mivel nem tudta teljesíteni a verseny teljes távját." Úgy vélte, hogy a csatorna által felvett, majd az egymondatosra vágott interjú is ellene hangolta a közvéleményt.
2009.01.21, Axel
Elutasított Palikék
Az Argentínában és Chilében rendezett Dakar-rali versenyigazgatósága elutasította a Palik Racing Team óvását, így hivatalossá vált, hogy a Palik László, Darázsi Gábor autós páros a huszonegyedik helyen végzett.
2009.01.19, Nice Online
Dakar 2009 / Szalay: Palikék nem miattunk kapta...
"Nem kis viszontagságok árán ért célba a Szalay Dakar Team. De a történeti hűség kedvéért tekintsünk vissza a Fiambala - La Rioja szakaszra."
2009.01.19, Nice Online
Palik dühös Szalayra
Feszült a helyzet a 21. helyre csúszott Palik László és a 22. helyen végzett Szalay Balázs között, miután Szalay és társai panasza vezetett oda, hogy Palikék is 12 órás büntetést kaptak. Szalay elmondta a Borsnak: az idehaza nagy port felvert büntetési ügyben ő maga és további harminc autós egyáltalán nem óvott, még csak nem is fellebbezett, pusztán írásbeli észrevétellel élt, és Palikkal még hazatérésük elôtt szeretné tisztázni a dolgot.
2009.01.19, Bors Online
Büntetéssel vágták haza Palikékat
Tegnap a leghosszabb mért szakasszal, összesen 792 kmes etappal befejeződött a Dakar-rali. Az autósoknál a jelentős büntetéssel sújtott Palik László a 21., Szalay Balázs a 22., Liszi László pedig az 51. helyen fejezte be a viadalt. Az egyetlen magyar motoros, Dési János a 61. helyezett lett. A motorosoknál a spanyol Marc Coma, az autósok között a dél-afrikai Giniel de Villiers a végső győztes.
2009.01.18, Bors Online
Ne hízzon tovább! - Figyelmezették Marsi Anikót
Hatodik hónapban van a Fókusz műsorvezetője, Palik Lászlóval második gyermeküket várják - Marsi Anikót mégis diétára fogták!
2009.01.16, ma.hu
Kómába zuhant egy spanyol motoros
Miután a Dakar mezőnye kedden túljutott az idei dél-amerikai erőpróba legnehezebb részén, az Atacama-sivatagon, jöhetett volna az átkelés az Andokon, ám a nagy köd miatt a szervezők nem akartak kockáztatni, így inkább törölték a 11. szakaszt. Így a Palik László, Darázsi Gábor duó fantasztikus összetett 10. helye sem változott.
2009.01.15, Bors Online
Palikék bekerültek az első tízbe
Emlékezetes módon ünnepelte 47. születésnapját Palik László: "legyőzte" az Atacama-sivatagot.
2009.01.14, Axel
Rettentően félti Marsi Anikó férjét
A Dakar Rallyról hallva óhatatlanul eszünkbe jut Palik László és felesége, a második gyerekükkel várandós várandós Marsi Anikó. Folyton-folyvást felmerül a kérdés, hogy bírja ki a verseny heteit Anikó, amikor is férje folyamatosan veszélynek van kitéve.
2009.01.12, Story Online
Palikék tovább remekelnek
A dél-amerikai Dakar-rali nyolcadik szakaszán, a Valparaiso és La Serena közötti 649,31 kilométeres távot - ebből a 290,12 km gyorsaságit - a motorosoknál a francia Cyril Despres, az autósoknál a spanyol Carlos Sainz teljesítette a leggyorsabban.
2009.01.12, Bors Online
Dakar 2009 / A Palik, Darázsi páros tartja 12. ...
Kiválóan sikerült Palik László és Darázsi Gábor számára a 2009-es Dakar-rali vasárnapi, sorrendben nyolcadik szelektív szakasza.
2009.01.12, Nice Online
Palik László telefonon tudta meg
Telefonon tudta meg Palik László, hogy felesége, Marsi Anikó ismét egy kisfiút hord a szíve alatt.
2009.01.11, Stop.hu
Palik képtelen örülni a sikerének
Palik László minden idők legjobb magyar pozíciójában, a 12. helyen áll a dél-amerikai Dakar-rali félidejében. Felesége, a RTL Klub Fókuszának szerkesztő-műsorvezetője, Marsi Anikó szerint mégsem csattan ki az örömtől, ugyanis nagyon hiányzik neki a családja.
2009.01.11, Bors Online
Ismét kisfia lesz Marsi Anikónak
Marsi Anikó telefonon tudta csak megosztani Palik Lászlóval a hírt, miszerint második gyermekük is kisfiú lesz, írja a Blikk.
2009.01.10, Velvet
Öcsikét kap Palik Vilmos
Telefonon tudta meg Palik László, hogy Marsi Anikó ismét egy kisfiút hord a szíve alatt
2009.01.10, Blikk - Sztárok
Marsi Anikó jól viseli párja távollétét
Palik László párja, Marsi Anikó dolgozik, és sokan meglátogatják, így ideje sincs arra, hogy egyedül érezze magát.
2009.01.09, Axel
Dakar 2009 / A Palik, Darázsi kettős célba ért ...
Teljesítette a 2009-es Dakar-rali csütörtöki szelektív szakaszát a Palik László, Darázsi Gábor páros (Nissan).
2009.01.08, Nice Online
Palik László kisfia üzeni: apa, szállj ki a telefonból!
Marsi Anikó és kisfia, Palik Vilmos itthonról szurkol Palik Lászlónak, aki eddig kiválóan teljesít a Dakar-ralin. A házaspár eddig naponta beszélt telefonon, a kis Vilmos pedig azt üzente: apa, szállj már ki a telefonból! Ez nagyjából annyit jelent, hogy azonnal húzzon haza.
2009.01.07, Stop.hu
Dakar 2009 / Palikék a negyedik szelektív szaka...
Teljesítette a 2009-es Dakar-rali keddi, 380 kilométeres szelektív szakaszát a Palik László, Darázsi Gábor autós páros.
2009.01.06, Nice Online
Dakar 2009 / A Palik László, Darázsi Gábor duó...
Befejezte a 2009-es Dakar-rali harmadik szelektívjét a Palik László, Darázsi Gábor autós páros.
2009.01.05, Nice Online
Szalay és a Palik az élmezőnybe verekedte magát
Túl vannak a pilóták a dél-amerikai Dakar második versenynapján. Lapzártánkkor ugyan még javában vezettek, de addigra már letudták a második etapra rendelt kíméletlen gyorsasági szakaszt. A mieink ezúttal sem vallottak szégyent: a magyar autósok közül a Palik László, Darázsi Gábor duó Nissanja a 17. helyen ért célba, a Szalay Balázs, Bunkoczi László páros Opelje a 21. lett, s ezzel mindkét egység a legjobb 20 között van az összetettben.
2009.01.05, Bors Online
Dakar 2009: Szalay 15.
Az Opel Antarával versenyző Szalay Balázs kiváló eredménnyel a 15., míg Palik László (Nissan) a 25.
2009.01.04, Blikk rövid hírek
Palikék gyermeke korán jön? Gesztesi beteg lesz?
Kinek ne fordulna meg a fejébe, hogy vajon mit tartogat számára a jövő? Hoffmann Mónika édesanyja, Zsuzsa évek óta foglalkozik jövendöléssel, s ezúttal hazai sztárjaink jövőjét fürkészte.
2009.01.03, Stop.hu
Palik László nem tudja megemészteni
Palik Lászlónak ez az éve nemcsak szakmai sikereiről, hanem egy sajnálatos esetről is szól, hiszen nyáron elvesztette édesanyját. Így annak ellenére, hogy az autóversenyző borzasztóan örül szakmai elismerésének, nem tudja feldolgozni, hogy boldogságát már nem tudja megosztani édesanyjával.
2008.12.16, Stop.hu
Palik Laci: Nem tudom megemészteni a fenn és lenn fogalmát!
Nemcsak a szakmai sikerekről szólt a lassan véget érő év Palik László számára - Az autóversenyző boldogságát, mely az újabb gyermekével kiteljesedik, szomorú dolog árnyékolja be.
2008.12.16, ma.hu
Palik László kisfia már tudja
Palik László és Marsi Anikó fokozatosan készítik fel fiukat, Vilmost az új családtag érkezésére. Vilmos azonban tisztában van vele, hogy testvére fog születni.
2008.12.09, Stop.hu
Palikék fia már tudja, de még nem látja...
Marsi Anikó és párja, Palik László úgy véli, a fokozatosság a lényeg - De már ideje volt, hogy kisfiuknak, Vilmosnak elmondják a nagy titkot.
2008.12.09, ma.hu
Palik László besokallt és beújított!
Palik László besokallt és döntő lépésre szánta el magát. Az RTL Klub Reggelijében elmondta, elege lett abból, hogy a dugóban üljön, ezért barátjával és kollégájával, Héder Barnával létrehoztak egy internetes oldalt, ahol az autósoknak szeretnének praktikus tanácsokkal szolgálni.
2008.12.02, Story Online
Marsi Anikó fia nem az angyalokra szavaz
Marsi Anikóék lázasan készülnek a karácsonyi ünnepekre - A műsorvezető és Palik László kisfia nem angyalkákat választana...
2008.12.02, ma.hu
Palikék meglátták és azonnal megszerették
Siófok november 28-án ünnepli várossá nyilvánításának 40. évfordulóját. Az ország legnagyobb nyaralóhelye nemcsak város, sokkal inkább egy érzés. Mindenkinek kicsit máshogy, kicsit másképp, de a szabadságot jelenti. Találkozások, szerelmek, gyermekkori emlékek, felnőttkori élmények...
2008.11.27, Stop.hu
Marsi Anikó nem engedi be Palikot
Marsi Anikónak még a terhességi tesztre sem volt szüksége ahhoz, hogy tudja, áldott állapotban van. A második babát tervezték, úgy gondolták, igazán ideális korkülönbség a három év Vilmos és a kistestvér között. Szerintük kislány lesz, akit nagy örömmel várnak.
2008.11.26, Stop.hu
Marsi Anikó nem engedi Palikot a szülőszobába!
Azonnal észrevette, hogy terhes - Marsi Anikó első gyermekénél nem látta a konkrét jeleket, most viszont első pillanattól érezte, hogy Vilmosnak kistestvére lesz. Anikó most is be fog tartani bizonyos szabályokat a szülést illetően.
2008.11.25, ma.hu
Miliókat osztottak szét Palikék
Marsi Anikó és Palik László csaknem hárommillió forintot nyert az RTL Klub A Széf című műsorában. A sztárházaspár rendkívül adakozó kedvében volt, a teljes nyereményt azon nyomban szétosztotta különböző alapítványok között.
2008.11.19, Bors Online
Marsi Anikó alátett férjének! Palik László nem hallgatott tovább!
Marsi Anikó és Palik László mellett Keleti Andrea, illetve férje, Kovács Zoltán voltak a vendégei az RTL Klub A Széf című műsorának kedd este. A játékot végül Anikóék nyerték meg.
2008.11.19, Story Online
Palik László hárommilliót kaszált
Közel hárommillió forintot vihetett haza Marsi Anikó és Palik László Sebestyén Balázs A Széf című műsorából.
2008.11.19, Stop.hu
Palik László feleségével készül a Dakarra
Élete egyik legizgalmasabb kalandján van túl Marsi Anikó, aki férjével Palik Lászlóval egyhetes sivatagi túrán vett részt. - Különleges túra volt, Liszi László, autóversenyző barátunk szervezte. A lényeg az volt, hogy érezzük, milyen érzés átkelni a sivatag dűnéin autóval - kezdte Marsi Anikó
2008.11.18, Bors Online
Palik és Marsi A Széfben
2008.11.18, Blikk - Sztárok
Marsi három-négy gyereket akar
Napok óta nyílt titok, hogy Marsi Anikó állapotos, a műsorvezetőről készült fotókon egyértelműen látszik gömbölyödő pocakja. Anikó még péntek délután is letagadta lapunknak, hogy kisbabát vár. Amit sejtettünk, mégis igaz: Palik László és felesége második gyermekük érkezésének örülhet.
2008.11.16, Bors Online
Palik: nem tudjuk, mi vár ránk
Szinte minden főbb alkatrészt kicseréltek Palik László autóján a Dél-Amerikába költöző Dakar-rali előtt. A hernádi műhelyben a héten végezték az utolsó simításokat a Nissanon, amelyet hamarosan kompra tesznek, és útnak indítanak Buenos Aires felé.
2008.11.16, Bors Online
Második gyerekét várja Marsi Anikó és Palik László
Marsi Anikó hivatalosan is bejelentette, hogy ő és férje, Palik László második gyermeküket várják.
2008.11.15, Velvet
Palik Vilmos testvért kap
A Fókusz műsorvezetője információink szerint már a harmadik hónapban jár
2008.11.15, Blikk - Sztárok
Palik: Csak azt bántam meg, hogy megnősültem
Csupán egyet bánt meg az életében Palik László, azt, hogy megnősült - A dakaros versenyző és sportriporter mindezt viccből sütötte el a Széf felvételén...
2008.11.14, ma.hu
Palik László: semmit sem bántam meg, csak a feleségem
Palik László semmit sem bánt meg az életében, csupán azt, hogy megnősült. Az ismert sportriporter a hétfőn ismét képernyőre kerülő Széf című műsor felvételén mondta ezt, de természetesen nem gondolta komolyan.
2008.11.14, Stop.hu
Marsi Anikó: azt gondoltam...
Ki gondolta volna, hogy a konzervatív értékeket valló Marsi Anikónak sikerül az, ami még soha senkinek, és megszelídíti férjét, Palik Lacit? Nem csoda, ha a műsorvezető úgy érzi, sokkal többet kapott ettől a házasságtól, mint valaha is remélte.
2008.11.04, Stop.hu
Iskolában folytatja a Barátok közt egykori sztárja
Ismét visszaült az iskolapadba Bruckmann Balázs. A Blikk úgy értesült, hogy a Barátok közt egykori Palikája a gyöngyösi Károly Róbert Főiskola marketing és PR szakára iratkozott be szeptemberben.
2008.10.10, Stop.hu
Palik László jobban fél
Palik László amióta leköltözött családjával Siófokra, naponta megteszi a száz kilométeres útszakaszt az M7-es autópályán. Hétvégén is. Mint azt az autóversenyző a Napi Ásznak elmondta: a Dakar-rallyn nem félt annyira, mint egy-két alkalommal a Budapest felé vezető sztrádán.
2008.09.25, Stop.hu
Palikék gyerekük miatt költöztek a Balcsi mellé
Tavaly nyáron, amikor Marsi Anikó és Palik László vakációzni indult a Balatonhoz, még nem sejtették, hogy a nyaralásnak költözködés lesz a vége. A pár olyannyira megszerette Siófok városát, hogy az elhatározást - mely szerint véget vetnek a benzingőzős budapesti életnek - hamarosan tett követte. Most a Blikk elárulja, miért is döntött így a sztárpár.
2008.09.15, Axel
Fiuk betegsége miatt költöztek Marsiék
Hiába vizsgálták az orvosok, nem jöttek rá, miért köhög gyakran Palik Vilmos (2)
2008.09.15, Blikk - Sztárok
Jobban van Palik László kisfia
Tavaly nyáron, amikor Marsi Anikó és Palik László vakációzni indult a Balatonhoz, még nem sejtették, hogy a nyaralásnak költözködés lesz a vége. A pár olyannyira megszerette Siófok városát, hogy az elhatározást - mely szerint véget vetnek a benzingőzős budapesti életnek - hamarosan tett követte. Most a Blikk elárulja, miért is döntött így a sztárpár.
2008.09.15, Stop.hu
Visszatérne a Barátok köztbe a sztárszínész - csakhogy már nem kell
Bruckmann Balázs, a Barátok közt egykori Szilágyi Palikája szívesen visszatérne a sorozatba, ha hívnák. A hét év után kilépő színésznek azonban keményen megmondták: a szereplés nem attól függ, hogy a színésznek éppen mihez van kedve.
2008.09.11, Stop.hu
Keményen bírálták az új sztárházaspárt! Hajdú Péterék tojnak a rosszakaróikra!
Hajdú Pétert és feleségét Katát, az egyik internetes portálon Marsi Anikóhoz és Palik Lászlóhoz hasonlították. Péter a StoryOnline-nak elmondta, nem érti ugyan, hogy milyen egyezőséget fedeztek fel köztük, de számára megtisztelő, ha Palikékhoz hasonlítják őket.
2008.08.27, Story Online
Első Előző 12 Következő Utolsó
Celebfigyelő
Celebfigyelő
Horoszkóp
Horoszkóp
Képeslap
Képeslap
Nyereményjáték
Nyeremény
Kezdőlap | Magazin | Hasznos lapok
Hírlevél    Kapcsolat    Médiaajánló    Partnereink    Jognyilatkozat    Adatvédelmi nyilatkozat    Webmestereknek    Források   
Copyright 2007-2009 ___. Minden jog fenntartva. A Zassa, a zassa.hu és a Zassa logó ___ védjegyei.
Az oldal megtekintéséhez Internet Explorer 6+ vagy Firefox 2+ böngészõ ajánlott.