Zassa Cafe Kezdőlap
Celebfigyelő

Oroszlán Szonja a Zassa Celebfigyelőjében

Ma 2015.10.13, kedd, Kálmán. Holnap Helén.

Legyél naprakész

Oroszlán Szonja legfrissebb hírei

ből. Itt, a Zassa Cafe-n elolvashatod mindazt, ami mostanában Oroszlán Szonja körül történt, hiszen nálunk nemcsak

Oroszlán Szonja legújabb pletykái

t és legfrissebb híreit olvashatod el, hanem mindent, amihez korábban

Oroszlán Szonja

neve kapcsolódott. Nincs más dolgod, mint kiválogatni

Oroszlán Szonja hírei

közül azokat, amelyek igazán érdekelnek azért, hogy ha legközelebb a társaságodban ismét szóba kerül Oroszlán Szonja tájékozott és naprakész legyél. Kellemes böngészést.

Oroszlán Szonja


Zassa Cafe Index (ZCI) 0.00
Friss hír 0
Összes hír 168
Született 1977.05.19
Életkor 38
Csillagjegy Bika
Jégautózás a nagyokkal
Havas pálya és jó társaság fogadta azokat akik az ausztriai vezetési centrumba látogattak a Billzone által támogatott vezetéstechnikai napra.
Küldj képeslapot ismerőseidnek!
Olvasd el, mit mond a horoszkópod!
Ruzsa Magdi: Tegnap este jót beszélgettünk. :) A képen...
Ruzsa Magdi: Tegnap este jót beszélgettünk. :) A képen Juhász Anna, Oroszlán Szonja, Szentesi Évi, Moizer Zsuzsa, Kentaur Erkel László és Magdicska.
2013.11.12, Stop.hu
Oroszlán Szonja: Belőlem mindig a szőke nőt nézték ki
A sikeres színésznő elárulta, hogy milyen gyerekkori esemény határozta meg az egész életét.
2013.10.21, Story Online
A játszósban vörösszőnyegezős Oroszlán Szonja a hét cuki lúzere
Nem tudta, hogy lesz vörös szőnyeges bevonulás a Társas játék bemutatóján, ezért smink nélkül, játszósban érkezett. És elég cuki volt, amikor meglepődött.
2013.10.07, Velvet
Oroszlán Szonja elfelejtett kiöltözni
Nagyon viccesen néz ki, hogy kvázi játszóruhában jelent meg a vörös szőnyeges eseményen.
2013.10.03, Velvet
Oroszlán Szonja nem csak a testével foglalkozik
Oroszlán Szonja is a Pirosban a Nőkért nemzetközi mozgalom élére állt. A színésznő a TV2 Mokka című műsorában is felhívta a figyelmet a motorra, amiről sokan elfeledkeznek.
2013.08.22, Stop.hu
Oroszlán Szonja nemcsak a testével foglalkozik
Oroszlán Szonja is a Pirosban a Nőkért nemzetközi mozgalom élére állt. A színésznő a TV2 Mokka című műsorában is felhívta a figyelmet a motorra, amiről sokan elfeledkeznek.
2013.08.22, Stop.hu
Csodálatos dal Radics Gigi, Wolf Kati és Oroszlán Szonja előadásában
Több nő, mint férfi veszti életét szív- és érrendszeri betegségek miatt*, mégis nagyon kevesen tudják, hogy milyen törékeny a női szív. Pedig ha kis lépésekben változtatnánk életmódunkon és táplálkozási szokásainkon, ezeket a problémákat nagyrészt megelőzhetnénk. Erre hívja fel a figyelmet a Pirosban a nőkért mozgalom, amelyhez Radics Gigi, Wolf Kati és Oroszlán Szonja is csatlakozott, és ezért készítettük el közösen a Szív dalát. [Dátum: 2013.08.01. 13:17]
2013.08.01, Zene.hu
Megvált szőke hajától Oroszlán Szonja - fotóval
Oroszlán Szonja új hajviselettel jelent meg a minap egy bulin: a szinte már védjegyévé vált szőke helyett barna hajszínnel. A változás okát még nem tudni.
2013.05.28, Bors Online
Kásás Tamás nem csajozik
Az olimpiai bajnok vízilabdázó gyakran bulizik, de a nőkre ügyet sem vet. Kásasnak Oroszlán Szonja óta nem volt komoly kapcsolata.
2013.05.28, Bors Online
Oroszlán Szonja és Kásás Tamás: Lehet, hogy újrakezdik?
Nagy szerelem volt az övék, és most, évekkel később, Oroszlán Szonja újra szabad. Válását blogján jelentette be, és az egykori pár régi barátai most arról beszélnek, talán újra egymásra talál a színésznő és a vízilabdás Kásás Tamás.
2013.05.10, Story Online
Oroszlán Szonja igazi szerelme a kutyája
A 35 éves színésznő fél éve külön él a férjétől, beadták a válókeresetet. Az Aktív áprilisban már a kutyáját emlegette az igazi szerelmeként.
2013.04.30, Velvet
Oroszlán Szonjának csendes lesz a válása is
Oroszlán Szonja még 2011-ben titokban házasodott össze New Yorkban, teniszedző férjével. Boldogságuk azonban nem tartott sokáig. Internetes bejegyzésében bevallotta, már fél éve külön élnek és nem is tervezik, hogy rendbe hozzák kapcsolatukat.
2013.04.30, Stop.hu
Válik Oroszlán Szonja
A színésznő blogján vallotta be, hogy már férjével már fél éve külön élnek egymástól.
2013.04.29, Velvet
Vége Oroszlán Szonja házasságának
Mindössze másfél évig tartott Oroszlán Szonja boldogsága férjével, T. Zoltán teniszedzővel. A színésznő megírta: fél éve külön élnek, és a válókeresetet is benyújtották.
2013.04.29, Bors Online
Véget ért Oroszlán Szonja házassága
BUDAPEST - Oroszlán Szonja (35) házassága végérvényesen zátonyra futott! A színésznő és teniszoktató férje, Zoltán ugyan megpróbálta megmenteni kapcsolatukat, nem sikerült nekik.
2013.04.29, Blikk - Sztárok
Oroszlán Szonja képtelen választani
Oroszlán Szonja operett-musical színész szakon végzett, de a dráma sem áll tőle távol. Nem is tud magának kedvenc műfajt választani.
2013.02.18, Stop.hu
A Nagy Duett: Cseke Katinka - Kökény Attila: Micsoda nő ez a férfi 
A Nagy Duett zsűrije 25 ponttal jutalmazta Oroszlán Szonja és Bebe dalának előadását. [Dátum: 2013.02.17. 20:43]
2013.02.17, Zene.hu
Ejtette az RTL Oroszlán Szonját
Túl sok pénzt kért Oroszlán Szonja a Szombat esti láz műsorvezetéséért. Bár már mindeni készpénznek vette, hogy a színésznő lesz a táncos show egyik házigazdája, az RTL II lemondott róla, és inkább Lilut választotta.
2013.01.19, Bors Online
Szabó Győző állt Kásás Tamás és Oroszlán Szonja közé
Kásás Tamás és Oroszlán Szonja szerelme ugyanolyan gyorsan múlt el, mint ahogy jött. A pár rövid idő alatt elhidegült egymástól, ebben pedig szerepet játszott Szabó Győző is.
2013.01.11, Story Online
Oroszlán Szonját megdöbbentette a látvány
Az elmúlt tíz évben számtalan filmben, színdarabban játszott, reggeltől estig dolgozott. Oroszlán Szonja úgy érezte, hogy kifogyott a színészi eszközökből, és változtatnia kell az életén, különben kiég. Nekivágott a nagyvilágnak, egy évig utazgatott, hogy töltekezzen. Élményeiről a bumeráng! újságírójának mesél.
2012.11.03, Stop.hu
Polyák Lilla otthon is meghúzza a határokat
Polyák Lilla élete legnehezebb és leghosszadalmasabb próbaidőszakán van túl. Rajta kívül Mahó Andrea és Oroszlán Szonja is megkapta Mary Poppins szerepét. Majdnem fél évig próbálták a táncokat, a dalokat és a prózai jeleneteket. A színésznő megpróbálta olyanná formálni a szerepet, mint amilyen ő maga is.
2012.10.01, Stop.hu
Máté Kriszta, Oroszlán Szonja és Rábai Balázs az RTL2-nél
Szépen jönnek a hírek az október elsején induló RTL2-ről.
2012.09.03, Velvet
Oroszlán Szonja és Csonka Pici lett a befutó
Igazi ászt szerződtetett a nemsokára induló RTL II – tudta meg a Bors. Visszahozzák a képernyőre Oroszlán Szonját a Szombat esti láz műsorvezetőjeként.
2012.09.02, Bors Online
Varázslattal szerzett álomszerepet Oroszlán Szonja
Oroszlán Szonja és Szente Vajk nagyon jó barátok. A két színész most együtt játszhat a Madách Színház őszi bemutatójában, ám nem véletlen, hogy éppen ők kapták a darab főszerepeit.
2012.07.08, Bors Online
Mit keresett Havas Henrik a Csillag Születik válogatásán?
A legszebb lábú magyar hírességként számon tartott Hernádi Judit ismét hónapokra az RTL Klub képernyőjére költözik, hogy csillagokat emeljen, vagy éppen hullasson a porba hetente. Mellette azonban a Csillag Születik zsűrijében biztosan nem foglal majd helyet sem Oroszlán Szonja, sem Fáy Miklós, sem pedig Szirtes Tamás.
2012.02.07, Stop.hu
Oroszlán Szonja elárulta a részleteket
Tavaly márciusban határozta el, hogy kivonja magát a "forgalomból" és egy évet az utazásnak szentel. Megismeri a világot, a közeli és távoli kultúrákat, naplóba gyűjti élményeit és megosztja mindenkivel. Azóta Oroszlán Szonja hazatért, pörgősek lettek mindennapjai, ismét forgat, színházban játszik. Nem félt attól, hogy itthon elfelejtik.
2011.12.27, Stop.hu
Oroszlán Szonja babát vár? Árulkodó fotókkal!
Egyre többen suttognak arról, hogy a színésznő első gyermekével várandós! Mi alaposan szemügyre vettük minden árulkodó mozdulatát egy sajtótájékoztatón, és a jelek arra utalnak, hogy nem véletlenül zörög az a bizonyos haraszt?
2011.10.06, Story Online
Oroszlán Szonja és Hujber Ferenc intim viszonyba került
Új sorozat indul az m1 műsorán október 5-étől Oroszlán Szonja és Hujber Ferenc főszereplésével olyan alkotók közreműködésével, mint Kálomista Gábor producer, Fonyódi Tibor író, valamint Babos Tamás operatőr, és Deák Kristóf, Orosz Dénes rendezők.
2011.10.02, Story Online
Akcióhős lett Oroszlán Szonja
ÜGYNÖKÖSDI Új sorozat főszerepében látható Oroszlán Szonja.
2011.09.30, Bors Online
Fény derült Oroszlán Szonja titkos viszonyára
Új sorozat indul az m1 műsorán október 5-étől Oroszlán Szonja és Hujber Ferenc főszereplésével, valamint olyan alkotók közreműködésével, mint Kálomista Gábor producer, Fonyódi Tibor író, valamint Babos Tamás operatőr, és Deák Kristóf, Orosz Dénes rendezők.
2011.09.29, Stop.hu
"Tökéletes volt" - Fábrynál vallott Oroszlán Szonja
Amilyen meglepetésszerűen házasodott meg Oroszlán Szonja, annyira keveset tudni még a mai napig is az esküvőről. Pedig a színésznő Zoltánnal már közel egy éve alkot egy párt, a világválasztó igent pedig Amerikában mondták ki. A Csillag Születik zsűritagja Fábry Sándornak mesélt tengerentúli élményeiről.
2011.06.01, Stop.hu
Oroszlán Szonja kritizálta az Appril Projectet
Az Appril Project múlt szombaton 40 pontot kapott, ami ezen a héten mázsás súlyként nehezedett a táncosok vállára. „Külön nagyon értékelem, hogy milyen remekül használjátok a teret, a kellékeket és a jelmezt. Ez együtt egy produkció” – mondta Szirtes Tamás a gengsztervilágot bemutató előadás után, amiben a Keresztapa zenéje és Michael Jackson Smooth Criminal című klipjének mozzanatai is felbukkantak.  [Dátum: 2011.05.28. 22:52]
2011.05.28, Zene.hu
Bunyózik a Csillag Születik sztárja
Oroszlán Szonja szerint nincs jobb feszültségoldó, mint egy kis bokszolás: így ő is ezzel a módszerrel küzdi le a stresszt.
2011.05.08, Story Online
Oroszlán Szonját meg kellett menteni a bukástól
Sok év telt el azóta, hogy Oroszlán Szonja színművészetisként az iskolapadot koptatta Szirtes Tamás osztályában. Kollégák lettek a színházban és az RTL Klub tehetségkutató műsorában, ám a különleges tanár-diák viszony a mai napig megvan közöttük.
2011.04.18, Stop.hu
Kiesett a kiabálós nő a Csillag Születikből 
Aranyka, akinek elektromos hegedűjét megdicsérte Oroszlán Szonja, de a produkciót már kevésbé. A hegedűs lelkesen kiabált „ollé!”-t a hegedűszóló közben, a tánclépésekkel sem spórolt, de talán épp ezek miatt vallott kudarcot. Fáy Mikós szerint a virtuozitás mérsékelt volt és Aranyka mozdulataival leplezte hiányosságait. Aranyka csalódottan távozott, akárcsak az a rengeteg énekes-jelölt, akiknek hazudott a hallásuk, amikor készültek a válogatásra  [Dátum: 2011.04.17. 00:01]
2011.04.16, Zene.hu
 A testépítő megdöbbentette a Csillag Születik zsűrijét
Amikor a testépítő edző, Buzás Viktor a mikrofon mögé lépett, hogy egy operaáriával kápráztassa el a zsűrit, Hernádi Judit, Oroszlán Szonja, Szirtes Tamás és Fáy Miklós sok mindenre számított, de arra nem, hogy az izomkolosszus profi produkcióval bizonyítja, hogy helye van a tehetségkutatóban.  [Dátum: 2011.04.03. 09:03]
2011.04.03, Zene.hu
Érvénytelen Oroszlán Szonja házassága
Oroszlán Szonjának még hosszú heteket kell várnia arra, hogy újdonsült férjével, Zoltánnal házastársi jogaikkal élhessenek. A pár Amerikában köttetett házassága ugyanis jelenleg hazánkban érvénytelen.
2011.03.29, Bors Online
Titokban ment férjhez Oroszlán Szonja
Oroszlán Szonja titokban férjhez ment. A Csillag születik zsűritagja New Yorkban mondta ki a boldogító igent kedvesének, Zoltánnak.
2011.03.25, Stop.hu
Oroszlán Szonja titokban ment férjhez
A legnagyobb titokban mondta ki a boldogító igent szerdán New Yorkban Oroszlán Szonja és kedvese, Zoltán.
2011.03.25, Bors Online
Oroszlán Szonja férjhez ment
Bár soha nem beszélt túlságosan sokat magánéletéről Oroszlán Szonja, most az RTL Klub Fókuszának elárulta: férjez ment.
2011.03.25, Story Online
New Yorkban férjhez ment Oroszlán Szonja
A gyönyörű színésznő szerdán New Yorkban mondta ki a boldogító igent szerelmének, a teniszoktatóként dolgozó T. Zoltánnak, akivel információink szerint az első lépéseket egy népszerű közösségi oldalon tették meg egymás felé. A Oroszlán Szonja és párja a várható nagy sajtóérdeklődés miatt külföldön fogadott örök hűséget egymásnak, jelenleg is mézeshetüket töltik az Egyesült Államokban. Mivel Szonja soha nem szerette a nagy nyilvánosság előtt élni a magánéletét, ezúttal is csak a hírt erősítette meg, de ennél többet a jövőben sem kíván mondani az örömteli hírről.
2011.03.24, Nice Online
Oroszlán Szonja titokban férjhez ment New Yorkban
Oroszlán Szonja szerdán hozzáment teniszoktató pasijához, T. Zoltánhoz - számolt be a hírről az RTL Klub Fókusz című műsora.
2011.03.24, Velvet
Oroszlán Szonja férjhez ment New Yorkban
Oroszlán Szonja szerdán hozzáment teniszoktató pasijához, T. Zoltánhoz - számolt be a hírről az RTL Klub Fókusz című műsora.
2011.03.24, Velvet
Oroszlán Szonja titokban férjhez ment!
 Április közepéig Amerikában töltik a mézesheteket. Esküvőjén csak a szűk család volt jelen
2011.03.24, Blikk - Sztárok
Oroszlán Szonja döntött
Oroszlán Szonjának arra volt szüksége, hogy bejárja a világot, így megtette. Eljutott a Tádzs Mahalhoz, majd Ázsiából az amerikai kontinensre átrepülve megmászta a Mexikóvárosban magasodó Nappiramist.
2011.03.18, Stop.hu
Szirtes Tamás: "Öröm tehetségeket felfedezni!"
Tavasszal visszatér az RTL Klub képernyőjére az egyik legsikeresebb televíziós szórakoztató műsor, a Csillag születik. A tehetségkutató harmadik szériájának zsűrijét a második Csillag születikben megszeretett Hernádi Judit, Oroszlán Szonja, Szirtes Tamás és Fáy Miklós alkotja - beszélgetés sorozatunkban negyedikként Szirtes Tamást faggattuk.  [Dátum: 2011.03.15. 11:38]
2011.03.15, Zene.hu
Oroszlán Szonja: "A kezdeti ijedtség mára elmúlt"
Tavasszal visszatér az RTL Klub képernyőjére az egyik legsikeresebb televíziós szórakoztató műsor, a Csillag születik. A tehetségkutató harmadik szériájának zsűrijét a második Csillag születikben megszeretett Hernádi Judit, Oroszlán Szonja, Szirtes Tamás és Fáy Miklós alkotja - beszélgetés sorozatunkban harmadiként Oroszlán Szonját faggattuk.  [Dátum: 2011.03.06. 22:14]
2011.03.06, Zene.hu
Hernádi Judit: "Megpróbáltam nem ideges lenni"
Tavasszal visszatér az RTL Klub képernyőjére az egyik legsikeresebb televíziós szórakoztató műsor, a Csillag születik. A tehetségkutató harmadik szériájának zsűrijét a második Csillag születikben megszeretett Hernádi Judit, Oroszlán Szonja, Szirtes Tamás és Fáy Miklós alkotja - beszélgetés sorozatunkban másodiknak Hernádi művésznőt faggattuk. [Dátum: 2011.03.02. 05:00]
2011.03.02, Zene.hu
A Csillag születik zsűritagja bevallotta: "Nem bántam meg" 
Tavasszal visszatér az RTL Klub képernyőjére az egyik legsikeresebb televíziós szórakoztató műsor, a Csillag születik. A tehetségkutató harmadik szériájának zsűrijét a második Csillag születikben megszeretett Hernádi Judit, Oroszlán Szonja, Szirtes Tamás és Fáy Miklós alkotja. beszélgetés sorozatunkban elsőként az útóbbit faggattuk. [Dátum: 2011.03.01. 10:36]
2011.03.01, Zene.hu
Oroszlán Szonja már nagyon várja az indulást 
A színésznő fontosnak tartja, hogy megkülönböztessék ezt a műsort az X-Faktortól, hiszen ide bármilyen produkcióval lehet jelentkezni. Szakmájához híven Szonja várja is szeretettel a jó prózamondókat a tehetségkutató harmadik szériájában.  [Dátum: 2011.02.28. 00:00]
2011.02.27, Zene.hu
A magyar filmtörténet leghíresebb leszbikus csókjai
Grlyllus Dorka Udvaros Dorottyával kezdte, majd Maria Furtwängler szájában landolt, de Oroszlán Szonja és Görög Zita sem esett kétségbe, ha nőt kellett megcsókolnia kamerák előtt.
2011.02.16, Velvet
Maradnak a régi zsűritagok a Csillag születik új szériájában
A Bors információi szerint ismét Oroszlán Szonja, Hernádi Judit, Szirtes Tamás és Fáy Miklós fogja az új tehetségeket kutatni az RTL Klub Csillag születik című műsorában.
2011.02.08, Velvet
Csúnyán kifigurázták az X-faktor mentorait - íme az év képe
Oroszlán Szonja különleges meglepetéssel kedveskedett az X-Faktor stábjának.   [Dátum: 2010.12.17. 04:54]
2010.12.17, Zene.hu
Oroszlán Szonja nem titkolózik
A Story magazin kapta lencsevégre Oroszlán Szonját és párját, ahogy éppen forró csókot váltottak egymással.
2010.10.11, Story Online
Tíz férfi kényeztette egyszerre Oroszlán Szonját! Videó!
Oroszlán Szonja nemrég Oslóban járt régi jó barátjával, Piri Bélával, és annak zenekarával.
2010.07.26, Stop.hu
Oroszlán Szonja: úgy érzem, eljött az ideje
Folyamatosan játszik, ebben az évadban hat, párhuzamosan futó előadásban láthatja a közönség Oroszlán Szonját. Tavaly ősszel egy televíziós tehetségkutató verseny zsűritagjaként dolgozott, emellett filmekben látható, s közben blogot ír és sokat utazik.
2010.05.31, Stop.hu
Mihalik Enikő vagy a meglepően nőies Rúzsa Magdi a Glamour-díjátadó szépe?
Extrarövid szoknyák alól kivillanó modellcombok, Zimány Linda fejpántja, Lilu kapucnija, Oroszlán Szonja hófehér bőre és egy furcsa frizura a friss heti trendben.
2010.03.21, Velvet
Oroszlán Szonja: "Amint valamit elmondhatok, úgyis megteszem!"
Sophie Rauschmeyer, Fran Kubelik, Ulla, Joey Sadler és még sorolhatnánk azokat a szerepeket, melyekben Oroszlán Szonjával találkozhatunk. A színésznő nemrég a televízióban is feltűnt az RTL Klub tehetségkutató versenyében zsűritagként, s ő maga mesélt arról, miért állt hozzá közel ez a feladat.
2010.01.24, Stop.hu
Oroszlán Szonja ráizgult szép kolléganője mellére
Tompos Kátya mellét markolja Oroszlány Szonja! Egy forgatókönyv kedvéért a két színésznő már leszbikus csókokat is váltott egymással, de úgy tűnik, ha nem előírás, akkor sem jönnek zavarba, Szonja szívesen érinti meg kolléganőjét.
2010.01.05, Bors Online
Csillag születik: Oroszlán Szonja is kiszórt egy 10 pontosat
Már csak nyolc produkció van versenyben. [Dátum: 2009.12.05. 20:43]
2009.12.05, Zene.hu
Náray Tamás nem bántódott meg Fáy Miklós szavaitól
Fábry Sándor, Náray Tamás, Falusi Mariann és Keleti Andrea alkotta csapat értékelte 2007-ben a Csillag születik versenyzőit. Idén Fáy Miklós, Szirtes Tamás, Hernádi Judit és Oroszlán Szonja vették át az ítészszéket. Náray Tamás most az utódokról beszélt.
2009.12.04, Stop.hu
Mit is akar Oroszlán Szonja?
Miközben a Csillag születikben pontozgatja a fellépőket, addig az egyik rádión a tévézés ellen szólít fel Oroszlán Szonja.
2009.12.01, Hírextra
Oroszlán Szonja rádióban szidja a tévézést
A színésznő a Rádió Q adásában egyenesen arra biztatja a hallgatókat, hogy ne nézzék a tévét, hanem olvassanak és járjanak színházba.
2009.12.01, Velvet
Oroszlán Szonja a tévét támadja
A tévézés ellen emeli fel szavát a Csillag születik ítésze. Oroszlán Szonja arra buzdítja egy rádió hallgatóságát, hogy inkább olvassanak vagy járjanak színházba a képernyő bámulása helyett.
2009.12.01, Bors Online
Fáy beszólt Szonjának
Nem csoda, ha az RTL Klub Csillag Születik című műsorának versenyzői félnek Fáy Miklós csípős nyelvétől, hiszen a kritikus mindig kimondja, amit gondol. A szombati műsorban például Oroszlán Szonja volt az elszenvedője Fáy egyik csípős megjegyzésének.
2009.11.23, Story Online
Intenzív osztályra került Oroszlán Szonja?
Egy budapesti kórház intenzív osztályán kötött ki a szép színésznő - Oroszlán Szonjának szerencsére csak pár töltött ott, mely során elsősorban figyelnie kellett...
2009.11.18, ma.hu
Mit tanult az intenzív osztályon Oroszlán Szonja?
Egy budapesti kórház intenzív osztályán töltött néhány órát nemrég Oroszlán Szonja - árulta el a színésznő saját internetes blogjában.
2009.11.18, Stop.hu
Fényderül a Csillag születik zsűritagjának titkára
Sokaknak feltűnhetett, hogy kifejezetten kirobbanó formában Oroszlán Szonja az utóbbi időben. Vajon hogy csinálja a Csillag születik csinos zsűritagja?
2009.11.09, Story Online
Szonja új frizurával hódít
Oroszlán Szonja új frizurával jelent meg szombaton este a Csillag születik zsűrijében. A színésznő hihetetlenül jól néz ki ezzel a hajjal, jól tette, hogy váltott.
2009.11.03, Story Online
Oroszlán Szonja egy buta szőke?
Oroszlán Szonja, a hülye csipát játsza a Csillag Születik döntőjében. Vagy nemcsak játsza?
2009.10.28, Hírextra
Hernádi Judit: szőke nő is kell a zsűribe
Kell egy vidám, fiatalos hang is, és az sem baj, ha ez néha nem meggondolt vagy bölcs - állítja a szép színésznőről Hernádi Judit. Oroszlán Szonja túláradó lelkesedése nem gátolja a Csillag születik című műsort abban, hogy vezesse a nézettségi versenyt.
2009.10.28, Bors Online
Labancz Lillát barna hajjal sem kell komolyan venni
Oroszlán Szonja és Tóth Gabi után Labancz Lilla is hajszínt váltott, világosszőkéből világosbarna lett. Ön szerint jól tette?
2009.10.27, Velvet
A Bad Boyz már a Megatáncban is szerepelt
Nagy sikert aratott és a zsűrinél és a közönségnél is a Bad Boyz nevű tánccsoport az RTL Klub Csillag születik című műsorának válogatásán. A StoryOnline-nak feltűnt, hogy a fiúk nem először szerepelnek tehetségkutató műsorban, sőt az Oroszlán Szonja főszereplésével játszott Valami Amerika 2. című filmben is feltűntek néhányan.
2009.10.26, Story Online
Oroszlán Szonja rájárna a rúdra
Oroszlán Szonja újra kedvet kapott az erotikus tánchoz. A színésznő egy korábbi szerepében már megmutatta, hogy nagyszerű érzéke van a vonagláshoz, ám nem fejlesztette olyan tökélyre, mint a Csillag születik ma esti adásában szereplő Kollár Beatrix. Szonja bevallotta, hogy szívesen tanulna a szexisen tekerődző szépségtől.
2009.10.24, Bors Online
Oroszlán Szonja: Végig veszekedtünk Csányival!
Egyáltalán nincs alapja a pletykáknak, miszerint szerelmi kapcsolata lett volna Csányi Sándorral - szögezi le internetes naplójában Oroszlán Szonja, aki felfedi a meglepő valóságot is.
2009.10.21, ma.hu
Mit keresett a bíróságon Oroszlán Szonja?
Tiszta vizet öntött a pohárba a Csillag születik egyik zsűritagja, Oroszlán Szonja. Interneten vezetett blogjában ugyanis elárulta, mi is igaz Csányi Sándorhoz fűződő - állítólagos szerelmi - kapcsolatából.
2009.10.21, Stop.hu
Oroszlán Szonja verekedett a főiskolán
A színésznő egy fűtőtesten törte be a fejét.
2009.10.16, Velvet
Viktor teljesen elvarázsolta a két színésznőt
Az RTL Klub Csillag Születik című műsorának első adásában több igen tehetséges fiatal is megmutatkozott. Hernádi Judit és Oroszlán Szonja azonban különösen odáig voltak Varga Viktor éneklésétől - ámulatuknak pedig hangot is adtak.
2009.10.13, Story Online
A Csillag születik zsűritagjának meglepő kijelentése
Légyszi ne utáljátok a zsűrit, mi csak jót akarunk! - írta a kulturpart.hu oldalon vezetett blogjában Oroszlán Szonja, a szombaton induló RTL Klubos tehetségkutató egyik zsűritagja. [Dátum: 2009.10.10. 04:00]
2009.10.10, Zene.hu
Oroszlán Szonja előre félt mindenkit
Oroszlán Szonjáról mindenki tudja, hogy ragyogó tehetségű színésznő. Most szokatlan szerepkörben, a Csillag születik tehetségkutató műsor zsűritagjaként láthatják a nézők. Nem lehet könnyű mások felkészültségét megítélni.
2009.10.07, Stop.hu
Veszélyes a sztárság
Oroszlán Szonja zsűri lesz a legújabb Csillag születik sztárcsináló műsor egyik zsűrije, de ennek ellenére elítéli a műsort. Szerinte gyerekeknek nem kellene szerepelniük a műsorban, a nézettség viszont mást mond.
2009.10.05, Hírextra
Szonja félti a gyerekeket a Csillag Születiktől
Nem tartja egészségesnek, hogy gyermekek is indulhatnak a Csillag Születikben Oroszlán Szonja. A tehetségkutató második szériájának zsűritagja egy internetes portálnak adott nyilatkozatában adott hangot véleményének.
2009.10.04, Bors Online
Kövesd a celebek twittjeit egy helyen!
Érdekel hogy mit ír Oroszlán Szonja New Yorkról? Esetleg Zimány Linda napi bejegyzéseit akarod követni? Vagy mindezt egyben? A celebstalk.hu a Te oldalad!
2009.10.02, Sztarbutik
Oroszlán Szonja: „A tehetségnek jót tesz a kritika”
Csak a filmeken hisztis szőke, a magánéletben csendes és karitatív. A Csillag születik zsűrijét is egyfajta segítségnek tartja, akkor is, ha dicsér, akkor is, ha bírál.
2009.09.30, Axel
Oroszlán Szonja rendesen kiakadt
Úgy tűnik, könnyen indult a pályája. A Valami Amerika című film első részét tartja a legnagyobb szerencséjének. Oroszlán Szonja musicalosztályba járt, ahol tudni kellett táncolni és énekelni, mindezt lehetősége volt megmutatni a filmben.
2009.09.28, Stop.hu
Oroszlán Szonja a médiafelhajtástól félti a gyerekeket
A színésznő nem tartja minden esetben helyesnek, hogy gyerekek is indulhat a Csillag Születikben, de miután muszáj, kénytelen lesz kritizálni őket is.
2009.09.26, Velvet
Rettenetesen fél Oroszlán Szonja
Mint köztudott, a hamarosan induló Csillag születik egyik zsűritagja Oroszlán Szonja lesz. Bár a felkérés megtisztelő, kiderült, hogy Szonja mégis retteg a feladattól.
2009.09.15, Stop.hu
Összeállt a Csillag születik zsűrije
Összeállt a Csillag születik című tehetségkutató műsor zsűrije. Az RTL Klubon futó verseny második szériájának ítészei: Oroszlán Szonja színésznő, Szirtes Tamás, a Madách Színház igazgatója, Fáy Miklós újságíró és Hernádi Judit, a Heti Hetes oszlopos tagja. A műsort összeszokott páros, Ördög Nóra és Stohl András vezeti majd.
2009.09.09, Bors Online
Hernádi is zsűritag
Összeállt a Csillag születik második szériájának zsűrije. A bírák között helyet kap Oroszlán Szonja és Hernádi Judit is!
2009.09.09, Story Online
Hernádi Judit és Oroszlán Szonja a Csillag születik zsűrijében
A tehetségkutató második szériája októberben kerül képernyőre, és újra Ördög Nóra és Stohl András vezeti.
2009.09.09, Velvet
"Vágyom rá és egyben félek is" - emberek sorsáról dönthet Hernádi Judit
Ismét négy ítész dönt a továbbjutásról és a kiesésről az RTL Klub tehetségkutató műsorában, a Csillag születikben. Szirtes Tamás, Fáy Miklós és Oroszlán Szonja mellett Hernádi Judit, a Heti hetes egyetlen női tagja fedezi majd fel az újtehetségeket.
2009.09.09, Stop.hu
Csillagok zsűrijében
BUDAPEST - Az utolsó pillanatban állt össze az RTL Klub Csillag születik című műsorának zsűrije, amely a két, már ismert név, Oroszlán Szonja (32) és Szirtes Tamás (64) mellett két meglepő taggal bővült.
2009.09.09, Blikk - Sztárok
Harnádi is zsűritag
Összeállt a Csillag születik második szériájának zsűrije. A bírák között helyet kap Oroszlán Szonja és Hernádi Judit is!
2009.09.09, Story Online
Oroszlán Szonja kedvenc könyve
- Ki a kedvenc íród? - Egyértelműen Dosztojevszkij. Sokan azt gondolják, hogy depressziós műveket írt, de ez nem igaz - nagyon jó, ironikus humora van, elképesztő gondolatmenetei, hősei szerethetők vagy gyűlölhetők, de mindenképp bámulatosak. A realista romantikához talán meg kell érni, és fel kell nőni egy kicsit, élvezni a hosszú leírásokat és azt, ha elkalandozik az író. Ez a stílus hozzám nagyon közel áll.
2009.08.24, Est.hu
Kiderült mit csinál együtt Anastacia, Dobó Kata és Oroszlán Szonja
Anastacia 2009. szeptember 6-án ad koncertet Budapesten. A világsztár a jótékonyságról sem feledkezik meg: a mellrák megelőzéséért küzdő „Egészség Hídja Összefogás” Egyesület munkáját segíti Dobó Katával és Oroszlán Szonjával karöltve. [Dátum: 2009.08.19. 04:00]
2009.08.19, Zene.hu
Nagyszerű és megható! Kiderült mit csinál együtt Anastacia, Dobó Kata és Oroszlán Szonja
Anastacia 2009. szeptember 6-án ad koncertet Budapesten. A világsztár a jótékonyságról sem feledkezik meg: a mellrák megelőzéséért küzdő „Egészség Hídja Összefogás” Egyesület munkáját segíti Dobó Katával és Oroszlán Szonjával karöltve. [Dátum: 2009.08.19. 04:00]
2009.08.19, Zene.hu
Anastacia - Dobó Kata és Oroszlán Szonja - Együ...
Anastacia szeptember 6-án koncertezik ismét Budapesten, s egyúttal a rák elleni jótékonyságban is részt vesz!
2009.08.18, Nice Online
Oroszlán Szonjával erősít az RTL Klub
Oroszlán Szonja és Szirtes Tamás is véleményezi a "kis csillagokat". Ősszel elindul ugyanis az RTL Klub nagysikerű tehetségkutató műsora, a Csillag születik, ám a zsűri tagjainak kiléte körül még mindig nagy a titkolózás.
2009.08.18, Stop.hu
Oroszlán Szonja blogon tárulkozik ki!
Augusztus elejétől megújult design-nal várja olvasóit a KultúrPart: a letisztultabb felület, új struktúra és a könnyebb kezelhetőség is a látogatók kényelmét szolgálja.
2009.08.05, ma.hu
Oroszlán Szonja égő vörös hajra váltott
A színésznő hosszú ideig szőke volt, most első alkalommal láthatja a nyilvánosság, hogy áll neki a vörös hajszín. Döntsenek erről önök.
2009.05.22, Velvet
Horváth Éva: nem villantani, vetkőzni kell!
Nem csupán a tengerentúlon, de hazánkban is sorra villantanak a hírességek. Oroszlán Szonja véletlenül mutatta meg mellét az országnak, Medveczky Ilona viszont előszeretettel visel olyan csipkeblúzokat, amelyben jól láthatja mindenki: kora ellenére remekül tartja magát. De vajon a magamutogatás milyen hatással van karrierre?
2009.05.14, Bors Online
Megvan az új hazai álompár! Egymásra talált a TV2 sztárja és Oroszlán Szonja utódja!
Danny Blue vajon tudatosan vonzza be a szőke hölgyeket? Korábban Hargitai Beával hozták hírbe, most pedig Labancz Lillával, az Álom.net című mozifilm főszereplőjével mutatkozik.
2009.05.13, Sztarbutik
Oroszlán Szonja filmbeli alakításával nyilvánít részvétet Marian Cozma családjának
Oroszlán Szonja alakítja az MKB Veszprém elhunyt játékosának, Marian Cozmának a barátnőjét a kézilabdás haláláról szóló Szíven szúrt ország című dokumentum - játékfilmben, amelyet Cozma tiszteletére készített Kálomista Gábor producer, tudtuk meg az RTL Klub Fókusz című műsorából.
2009.05.08, Velvet
Négyezer néző a Cozma-film vetítésén
A Cozma-gyilkosságról szóló film vetítésére közel 4000-en mentek el a Veszprém Arénába, ami teltházat jelent, ugyanis a filmvetítés miatt a nézőtér egy részét le kellett zárni. A csütörtök esti filmvetítés vendégei közt van Petre Cozma, a meggyilkolt Marian Cozma édesapja, valamint a helyi kézilabdacsapat vezetői és játékosai, Veszprém polgármestere, továbbá a film főszereplői: Oroszlán Szonja, Csányi Sándor és Pindroch Csaba.
2009.05.07, Blikk rövid hírek
Star Trekről még nincs negatív kritika
Oroszlán Szonja játssza Cozma nőjét a verekedéskor, a kövér Depardieu álmosítva mozog. Premierek.
2009.05.07, Velvet
Ma mutatják be a Cozma-gyilkosságról szóló filmet
A Szíven szúrt ország. Ezt a címet adták annak a filmnek, amit a Cozma meggyilkolásának körülményeiről forgattak. A filmben szerepel többek között Csányi Sándor és Oroszlán Szonja is.Nice Hazai sztárok további hírei - Kattints!
2009.05.07, Nice Online
Az ország bűvésze és Oroszlán Szonja reinkarnációja összejöttek
Danny Blue a mentalista című műsor győztese és Labancz Lilla, az Álom.net főszereplője egymásra találtak.
2009.04.30, Velvet
Mennyit ér a magyar a koprodukciókban?
Oroszlán Szonja gazdaságosan sikítozott Hellboynak, de Jude Law gengszterkedését itt is megfizetik. Ügynökségekkel, producerekkel saccoltuk a bért.
2009.04.22, Velvet
Szabó Győzőnek nem jön össze a gyors numera
Március végén jött ki a Valami Amerika 2 duplalemezes DVD-változata. A második lemezen található gazdag extraválasztékból az [origo]-n exkluzív ízelítőt láthatsz: egy két és fél perces bakiparádét a forgatásról és egy rövid kimaradt jelenetet. A bakiparádéból kiderül többek közt, hogy Pindroch Csaba néha nagyon nehezen jegyzi meg a szövegét, valamint hogy Ónodi Eszter könnyen elröhögi magát. A kimaradt jelenetben Szabó Győző figuráját láthatjuk, aki egy gyors kamatyolásra készül, de pechjére valami közbejön. Partnere Cseh Zsuzsa, aki ezzel a pár másodperces alakításával azonnal belopta magát a szívünkbe, amúgy pedig a Szegedi Nemzeti Színház színésze. http://videa.hu/flvplayer.swf?v=wjPqCmjhUWbibF1e A DVD további extrái közt szerepel karaoke-verzió, werkfilm, illetve felvételek a forgatásról, kisfilm arról, hogy hogyan tanulták a szereplők a táncbetéteket, interjú az alkotókkal és felvétel a szereplőválogatásról és az olvasópróbákról. A filmet tartalmazó első lemezen meglepően sok hangot felvonultató audiokommentár is van. Megszólal rajta a rendező, Herendi Gábor, és a szereplők többsége, Oroszlán Szonja, Ónodi Eszter, Tompos Kátya, Pindroch Csaba, Szervét Tibor, Hujber Ferenc, Csuja Imre és Faragó András. http://videa.hu/flvplayer.swf?v=qHGEV19kWCrjbfrV Olvasnivaló: kritikánk a filmről, interjúnk Pindroch Csabával, körinterjúnk a főszereplőkkel, interjúnk Divinyi Rékával
2009.04.13, Origo
Oroszlán Szonja játssza Marian Cozma barátnőjét
Mint azt korábban megírtuk, Kálomista Gábor producer (Csak szex és más semmi, Kaméleon) barátai segítségével dokumentumfilmet forgat a meggyilkolt kézilabdázóról, Marian Cozmáról. Az MTI most friss információkat közölt a projektről. A film a Szíven szúrt ország munkacímet kapta, és az alkotók nem csak hagyományos dokumentumfilmes eszközöket alkalmaznak készítése során, hanem színészek segítségével rekonstruálják is a megtörtént eseményeket.Oroszlán Szonja a film forgatásánA veszprémi gyilkosságot egy tapolcai pinceklubban és környékén vették fel. Cozmát Czapkó Antal, a szombathelyi Weöres Sándor Színház színésze alakítja, akit legtöbben a Csak szex és más semmi török büfésfiújaként ismerhetnek. Cozma barátnőjét Oroszlán Szonja játssza, Csányi Sándor, Pindroch Csaba és Szabó Simon pedig Cozma csapattársait formálják meg. A film végül két részes lesz. Az elsőben szerepel a Kálomistáék által készített 80 interjú vágott változata, valamint a rekonstruált jelenetek; ezt a tervek szerint április végén mutatják be az új Veszprém Arénában, majd Budapesten. A második rész a bűnügyi tárgyalás menetét követi majd egészen az ítélethirdetésig.A film elkészítésében Kivés György, Csillag Manó, Vecsernyés János és Babos Tamás működnek közre.
2009.04.06, Origo
Oroszlán Szonja lett Marian Cozma barátnője
Mint azt korábban megírtuk, Kálomista Gábor producer (Csak szex és más semmi, Kaméleon) barátai segítségével dokumentumfilmet forgat a meggyilkolt kézilabdázóról, Marian Cozmáról. Az MTI most friss információkat közölt a projektről. A film a Szíven szúrt ország munkacímet kapta, és az alkotók nem csak hagyományos dokumentumfilmes eszközöket alkalmaznak készítése során, hanem színészek segítségével rekonstruálják is a megtörtént eseményeket.Oroszlán Szonja a film forgatásánA veszprémi gyilkosságot egy tapolcai pinceklubban és környékén vették fel. Cozmát Czapkó Antal, a szombathelyi Weöres Sándor Színház színésze alakítja, akit legtöbben a Csak szex és más semmi török büfésfiújaként ismerhetnek. Cozma barátnőjét Oroszlán Szonja játssza, Csányi Sándor, Pindroch Csaba és Szabó Simon pedig Cozma csapattársait formálják meg. A film végül két részes lesz. Az elsőben szerepel a Kálomistáék által készített 80 interjú vágott változata, valamint a rekonstruált jelenetek; ezt a tervek szerint április végén mutatják be az új Veszprém Arénában, majd Budapesten. A második rész a bűnügyi tárgyalás menetét követi majd egészen az ítélethirdetésig.A film elkészítésében Kivés György, Csillag Manó, Vecsernyés János és Babos Tamás működnek közre.
2009.04.06, Origo
Oroszlán Szonja alakítja Cozma kedvesét
A Szíven szúrt ország című filmhez Tapolcán forgatták a Cozma gyilkosságot vasárnap.
2009.04.06, Velvet
Oroszlán Szonjához hasonlítják a magyar Dr. Szöszit!
Még be sem mutatták az Álom.net című tini vígjátékot, Labancz Lilla, a film főszereplője máris berobbant a köztudatba. A szőkeséget Oroszlán Szonja utódjaként emlegetik.
2009.04.01, ma.hu
Ő lenne az új Oroszlán Szonja?
Labancz Lillát, az Álom.net című tini vígjáték főszereplőjét folyamatosan Oroszlán Szonja utódjaként emlegetik. Mint kiderült, a külső hasonlóságon túl a két hölgy egy kozmetikushoz jár és a divattervezőjük is ugyanaz.
2009.03.30, Sztarbutik
Labanc Lilla egy Oroszlán Szonja-klón
Az Álom.net című tini vígjáték főszereplőjét mindenképp celebbé szeretnék tenni, ennek érdekében beindult körülötte a sajtóközleménygyár.
2009.03.30, Velvet
Ő lenne Oroszlán Szonja utódja?
Labancz Lillát, az Álom.net című tini vígjáték főszereplőjét folyamatosan Oroszlán Szonja utódjaként emlegetik. Mint kiderült, a külső hasonlóságon túl a két hölgy egy kozmetikushoz jár és a divattervezőjük is ugyanaz.
2009.03.30, Stop.hu
Oroszlán Szonja nem hajt Csányi Sándorra
Oroszlán Szonja cáfolja, hogy egy párt alkotna Csányi Sándorral. Az utóbbi időben színházi berkekből kiszivárgott pletykák alapjaként az szolgált, hogy a két színész szerelmespárt alakít a Madách Színházban futó, És mennyi szerelem című darabban.
2009.03.10, Bors Online
Csányi Sándorhoz fűződő kapcsolatáról beszélt Oroszlán Szonja!
Oroszlán Szonja a tegnapi Esti Showderben pontot rakott a Csányi Sándorral kapcsolatos ügy végére.
2009.03.06, Sztarbutik
Pikáns képek! Oroszlán Szonja utcalányként vonaglott!
Tele van kihívásokkal a színésznő élete, ugyanis épp hogy befejezte A Valami Amerika 2 forgatását belevetette magát ezerrel a színházi szerepébe! A filmben egyébként egy utcalány szerepét is begyakorolta!
2009.02.27, ma.hu
Lekapcsolták a rendőrök Szonját és Magdit!
Egy hétre Balira utazott Oroszlán Szonja és Rúzsa Magdi, két hazai férfi híresség kíséretében - A magyar lányok szépségének azonban nem sokan tudtak ellenállni.
2009.02.25, ma.hu
Hihetetlen kép került elő Liptai Claudiáról!
Ünnepel a színész szakma, huszonöt éves a Gór Nagy Mária Színitanoda! Az egykori növendékek: Liptai Claudia, Oroszlán Szonja, Csonka András - tiszteletbeli Tanodás -, Farkasházy Réka, Ábel Anita, Király Viktor és sokan mások együtt buliznak április elsején, Bolondok napján.
2009.02.25, Stop.hu
Nagyot fog bulizni Liptai Claudia! De vajon mi oka van rá? Eláruljuk!
Ünnepel a színész szakma, huszonöt éves a Gór Nagy Mária Színitanoda! Az egykori növendékek: többek közt Liptai Claudia, Oroszlán Szonja és Farkasházy Réka is együtt buliznak majd április elsején, Bolondok napján.
2009.02.24, Sztarbutik
Rúzsa Magdi alig tudta beletuszkolni magát
Mint azt a STOP megírta és a TV2 Aktív című műsora is beszámolt róla, nem akármilyen kalandokba keveredett Balin Oroszlán Szonja, Rúzsa Magdi, Zsidró Tamás és Kovács Áron. A sztárok maguk mesélnek élményeikről és kiderül a titokzatos rendőr-sztori apropója is...
2009.02.24, Stop.hu
Balin vakációzott Magdi és Szonja
A TV2 Aktívja egy hétig a Föld másik felére, Balira vitte a sztárokat. Oroszlán Szonja, Rúzsa Magdi, Zsidró Tamás és Kovács Áron kalandos napokat élt át az egzotikus szigeten.
2009.02.23, Story Online
Lekapcsolták a rendőrök Rúzsa Magdit és Oroszlán Szonját!
Igazi balinéz kalandokat élhetett át Oroszlán Szonja, Rúzsa Magdi, Kovács Áron és Zsidró Tamás, ugyanis a sztárok a mesés Bali szigetén töltöttek el néhány napot. Míg a fiúk a szörfözésnek hódoltak, addig a lányok egy Vízi Palotát csodáltak meg, azonban a rendőrök is előkerültek...
2009.02.23, Stop.hu
Bombahír! Oroszlán Szonja Csányi Sándorral nyaral
Itt a legújabb színész álompár, írtuk nemrég a Blikk bulvármagazinra hivatkozva. Oroszlán Szonja és Csányi Sándor között a színházi kollégák szerint forr a levegő. Mindezt tetézendő közösen mentek el Balira nyaralni. Erről feltételeztük, hogy ez már titkolt szerelem, hiszen nehéz másként értékelni egy ilyen nyilvánvalóan összeálló képet.
2009.02.12, Hírextra
Együtt nyaral Csányi Sándor és Oroszlán Szonja? - képgalériával
Színházi pletykák szerint Csányi Sándor és Oroszlán Szonja egymásba szeretett. Bár a két fiatal színész egyelőre tagadja a kapcsolatot, kollégáik szerint nem lehet nem észre venni, hogy több van köztük szimpla munkakapcsolatnál - írják a bulvárlapok.
2009.02.12, Nana sztárhírek
Nocsak! - Csányi Sanyi és Oroszlán Szonja tényleg egy pár?
A legfrissebb színházi pletykák szerint nemcsak a színpadon tetszett meg egymásnak Csányi Sándor és Oroszlán Szonja - Állítólag nem nagyon kell megjátszaniuk magukat az előadás alatt...
2009.02.11, ma.hu
Csányi Sándor és Oroszlán Szonja - Az új magyar álompár?
A színházi berekekből kiszivárgott pletyka szerint több van Csányi Sándor és Oroszlán Szonja között, mint munkakapcsolat. A két színész állítólag összemelegedett az És mennyi szerelem című darab próbái során.
2009.02.11, Axel
Bombahír! Oroszlán Szonja összejött Csányi Sándorral!
Itt a legújabb színész álompár! Oroszlán Szonja és Csányi Sándor között a színházi kollégák szerint forr a levegő. El is mentek közösen Balira, hogy tisztába tegyék kapcsolatukat. Íme a sztárok friss szerelmének friss részletei.
2009.02.11, Hírextra
Forr közöttük a levegő - egymásra talált Oroszlán Szonja és Csányi Sándor?
Napjaink talán két legfoglalkoztatottabb színésze a Madách Színházban futó És mennyi szerelem című darabban alakít szerelmespárt, s a kollégák szerint nem is nagyon kell megjátszaniuk magukat az előadások alatt.
2009.02.11, Stop.hu
Mi van Oroszlán Szonja és Csányi között?
BUDAPEST – Nem először fordulna elő színházi berkekben, hogy egy páros úgy találjon egymásra, hogy előbb a színpadon alkottak egy párt, majd a valós életben is összemelegedtek.
2009.02.11, Blikk - Sztárok
Mi van Oroszlán Szonja és Csányi Sándor között?
BUDAPEST — Nem először fordulna elő színházi berkekben, hogy egy páros úgy találjon egymásra, hogy előbb a színpadon alkottak egy párt, majd a valós életben is összemelegedtek.
2009.02.11, Blikk - Sztárok
Mit csinál Oroszlán Szonja Csányi Sanyival és egy plasztikai sebésszel Balin?
Balira repültek a TV2 sztárjai. A STOP információi szerint a közös kikapcsolódáson olyan ismert emberek vesznek részt, mint például Oroszlán Szonja vagy Csányi Sándor, de Zsidró Tamás fodrász mester és Dr. Sashegyi Mihály plasztikai sebész is az utasok között lesz.
2009.02.04, Stop.hu
Oroszlán Szonja nyolc éve várt Csányira - Dobó Kata miért a playboy főszerkesztőjével ...
Oroszlán Szonja és Csányi Sándor nyolc évet együtt kezdték a főiskolát, s azóta nézegetik egymást, de csak nem lettek szerelmesek egymásba mostanáig.
2009.01.21, Story Online
Oroszlán Szonja: nincs takargatnivalóm, ilyen a testem
Szexi jelenetek, forró csókok, s persze poén poén hátán. Így nem csoda, hogy a Valami Amerika 2. máris közel 300 ezer nézőt vonzott a mozikba. Oroszlán Szonja a hot!-nak adott exkluzív interjújában arról is mesél, hogy miért vállalta el a pikáns jelenteket.
2009.01.16, Stop.hu
Csányi Sándor és Oroszlán Szonja együtt...
Napjaink két legnépszerűbb színésze, Csányi Sándor és Oroszlán Szonja egy párt alkotnak - attól függetlenül, hogy a szilveszterük kemény, munkával tlet. Node meg is lett az eredmény!
2009.01.11, ma.hu
Csányi Sándor és Oroszlán Szonja között dúl a szerelem!
Csányi Sándor és Oroszlán Szonja között dúl a szerelem, persze csak a színpadon...ugyanis együtt játszanak az És mennyi szerelem! című darabban,. mely a Madách Színház legújabb premierje!
2009.01.07, ma.hu
Oroszlán Szonjáért harcol Csányi Sándor
Álompár születik a Madách Színház színpadán. Csányi Sándor és Oroszlán Szonja játssza a főszerepet a körúti teátrumban, ahol egy kibontakozó románcot kísérhetnek figyelemmel a nézők.
2009.01.07, Bors Online
Egymásba szeretett Csányi Sándor és Oroszlán Szonja
Egymásba szeretett Oroszlán Szonja (31) és Csányi Sándor (33). A két színész az új színpadi álompár, a Madách Színház És mennyi szerelem! című új darabjában habarodik egymásba. Persze, mint minden vígjáték, itt sem minden a klasszikus módon történik, az Andyt alakító Csányi ugyanis először szinte tudomást sem vesz a Szonja által megformált Sophie-ról.
2009.01.07, Blikk - Sztárok
Csányi Sándor szívét elrabolta Oroszlán Szonja
Csányi Sándor végül beadta a derekát és nem tudott ellenállni Oroszlán Szonjának. De ahogy a színészek is mondták: a szerelem nem racionális, hanem emocionális érték, nem tudhatjuk, mikor jön el.
2009.01.06, Stop.hu
Oroszlán Szonja lesmárolt egy nőt
Szövevényes szálak mellett túlfűtött erotikával fűszerezte legújabb filmjét, a Valami Amerika 2-t Herendi Gábor rendező - írja a Blikk.
2008.12.18, Mon.hu
Oroszlán Szonja leszbikus csókot villant a filmvásznon
Mindent bevetett Herendi Gábor filmrendező legújabb filmjében, a Valami Amerika második részében. A rendező a szövevényes szálak mellett túlfűtött erotikával fűszerezte filmjét, amelyből Oroszlán Szonja jócskán kiveszi a részét.
2008.12.18, Stop.hu
Nővel csókolózott Oroszlán Szonja
Oroszlán Szonja (31) egy nővel csókolózik a Valami Amerika 2.-ben
2008.12.18, Blikk - Sztárok
Oroszlán Szonja partnernőjének feladat volt a leszbikus csók
Amellett, hogy Oroszlán Szonja a Valami Amerika című film második részének egyik jelenetében sztriptíztáncot lejt, egy másikban szájon csókolja kolléganőjét, Tompos Kátyát - írja a Bors.
2008.12.18, Velvet
Kátya viszonozta Oroszlán Szonja leszbi csókját
Oroszlán Szonja leszbikus csókja a legmeglepőbb fordulat a Valami Amerika második részében. A sikerfilm folytatásában a szőke színésznőnek köszönhetően árad az erotika a mozivászonról, a Tompos Kátyával váltott csók mellett sztiptízel is.
2008.12.18, Bors Online
Oroszlán Szonja és Reese Witherspoon együtt karácsonyozik
A héten visszatérnek a moziba a Valami Amerika új csapattagokkal kiegészült sztárjai, Reese Witherspoon és Vince Vaughn szenvednek az ünnepektől, két tini egy látványos fantasyben keresi a megoldást, valamint egy (félre)animált bibliai történet is kapható lesz.
2008.12.18, Origo
Vissza Amerikába
A Valami Amerika 2-ben, mint egy osztálytalálkozón, újra összejön a hét évvel ezelőtti csapat összes szeretett figurája, mi pedig ennek örömére körinterjúban faggattuk a hat visszatérő főszereplőt. Megtudtuk többek közt, hogy Oroszlán Szonja még mindig "hungry Hungarian", hogy Pindroch Csaba már a Bűnös város DVD-kiadásán töri a fejét és hogy Szervét Tibornak bejönnek a dögös gyógyszerésznők. Interjúink néhány kisebb spoilert tartalmaznak, ezért cikkünket főleg azoknak ajánljuk, akik már látták a második részt is.
2008.12.17, Origo
Szexis jelenetek - Oroszlán Szonja szájon csókolt egy nőt!
A Valami Amerika 2 története az első rész folytatása, a szereplőgárda is a régi: Oroszlán Szonja, Ónodi Eszter, Hujber Ferenc, Pindroch Csaba, Szabó Győző és Szervét Tibor. Mellettük a hazai színésztársadalom számos tagja
2008.12.15, ma.hu
Valami Amerika még!
"Leomlanak majd a falak, kezedről a lánc leszakad. Megáll majd a Föld, nem forog, milliónyi szív együtt dobog" - énekli Oroszlán Szonja a Valami Amerika 2-ben. Azt hiszem, ez kicsit a december 18-i bemutatóról is szól...
2008.12.15, Music.hu
Oroszlán Szonját felöltözve fotózta a Playboy
Radnai Péternek több éves küzdelem után sikerült elérnie, hogy Oroszlán Szonja szerepeljen a magazinjában.
2008.11.28, Velvet
Oroszlán Szonja sztriptíztáncosként pörgött a rúdon
A Valami Amerika 2 kedvéért a színésznő megvált ruháitól, és egy szál tangában tekereg a rúd körül.
2008.11.27, Velvet
Kirúgták a Macskákból Oroszlán Szonját és Torres Danit
Oroszlán Szonja és Torres Dani nélkül nyávognak tovább a macskák. A Madách Színház sikerprodukcióját a Szegedi Szabadtéri Játékokon új szereposztásban mutatták be a nyáron és akkor azt mondták, ezekkel a színészekkel tér vissza a prodikció a kôszinházba. Oroszlán Szonja és Torres Dani nevét azonban hiába keresik a nézôk a színlapon. Megtudtuk, hogy Torresnek még van visszaút a darabba, Szonjára viszont már nem számítanak .
2007.11.18, Bors Online
Oroszlán Szonja lebukott! Íme a férfi, aki elrabolta a szívét!
Mostantól nem számít szinglinek Oroszlán Szonja, ugyanis kiderült, hogy egy ideje már foglalt a szíve. A fiatalokat nemrég egy belvárosi étteremben látták együtt, ahol a késõbb csatlakozó Czollner Gyulának már úgy mutatta be, mint szerelmét.
2007.11.14, Story Online
Oroszlán Szonja csendes állat
Oroszlán Szonja csak mosolyog és mosolyog, viszont kategorikusan kijelenti, hogy a magánélete sosem lesz többé sajtótéma.
2007.11.08, Velvet
Első Előző 1 Következő Utolsó
Celebfigyelő
Celebfigyelő
Horoszkóp
Horoszkóp
Képeslap
Képeslap
Nyereményjáték
Nyeremény
Kezdőlap | Magazin | Hasznos lapok
Hírlevél    Kapcsolat    Médiaajánló    Partnereink    Jognyilatkozat    Adatvédelmi nyilatkozat    Webmestereknek    Források   
Copyright 2007-2009 ___. Minden jog fenntartva. A Zassa, a zassa.hu és a Zassa logó ___ védjegyei.
Az oldal megtekintéséhez Internet Explorer 6+ vagy Firefox 2+ böngészõ ajánlott.