Zassa Cafe Kezdőlap
Celebfigyelő

Celebfigyelő

Ma 2016.10.22, szombat, Előd. Holnap Gyöngyi.
A

Celebfigyelő

a legfrissebb

sztár

hírek és

bulvár

hírek gyűjtőhelye. Nálunk egy helyen találod meg a

hazai

és

külföldi

botrány

hősök

bulvármagazin

okban megjelenő

legfrissebb

híreit. Válaszd ki a kedvenc

sztár

odat és tudj meg róla mindent. Mostantól nem kell minden

bulvároldal

t elolvasnod, mert kedvenc

sztár

jaidról itt szinte mindent megtalálsz. Legyél naprakész és ne maradj le semmiről.

Jégautózás a nagyokkal
Havas pálya és jó társaság fogadta azokat akik az ausztriai vezetési centrumba látogattak a Billzone által támogatott vezetéstechnikai napra.
Küldj képeslapot ismerőseidnek!
Olvasd el, mit mond a horoszkópod!
Gönczi Gábor összes megjelent híre
Gönczi Gábor felkészült az apaságra
Budapest — Gönczi Gábor (41) és menyasszonya, Ildi életük egyik legszebb időszakát éli, már csak egy hónap, s világra jön az első közös gyermekük. A pár fontosnak tartja, hogy mindent megtegyenek a kicsiért, így rendszeresen járnak vizsgálatokra, ám eközben a babaszoba-dekorálásról sem feledkeztek meg.
05:16  2016.10.22, Blikk rövid hírek
több hír...
Rékasi Károly összes megjelent híre
Rékasinak gázsi sem kellett, örömmel vállalta a fellépést
Budapest — Közönség, meghajlás, taps – Rékasi Károly (54) hosszú kihagyás után újra a világot és a számára a gyógyulást jelentő deszkákra lépett fel a József Attila Színházban. Felszabadultsága arckifejezésén is tetten érhető volt, szinte eufórikus állapotban nyilatkozott a Blikknek, miután beugróként Az örök Szindbád címmel olvasott fel irodalmi részleteket a Legendák nyomában című sorozat keretein belül.
05:16  2016.10.22, Blikk rövid hírek
több hír...
Kylie Minogue
Kylie Minogue összes megjelent híre
Kylie Minogue őszintén beszél a mellrákkal való harcáról
Melbourne — Az ausztrálok kedvence, Kylie Minogue (48) énekesnő mind­össze harminchét éves volt, amikor megtudta a lesújtó hírt: mellrákban szenved. Bár elein­te próbálta titokban tartani a betegségét, végül úgy döntött, kiáll és őszintén mesél a küzdelmei­ről. Ezzel is erőt akart adni nőtársainak.
05:16  2016.10.22, Blikk rövid hírek
több hír...
SP összes megjelent híre
Végre megtörtént: VV Evelin szexelt Somával
Budapest — Pár tétova csókkal kezdődött, majd takaró alatti matatással folytatódott, végül csütörtök este szexben teljesedett ki Evelin és Soma már-már telenovellába illő kapcsolata a Való Világ Powered by Big Brotherben.
05:16  2016.10.22, Blikk rövid hírek
több hír...
SP összes megjelent híre
Megelevenedik a történelem a Szentendrei Skanzenben
A látogatók megismerhetik, mit érzékelt a vidék lakossága az októberi eseményekből.
05:16  2016.10.22, ma.hu
több hír...
SP összes megjelent híre
Sosem látott fotók: Haláláig őrizte a padláson a titokzatos 56-os felvételeket
Budapest — Soha nem látott fotók kerültek elő egy fiók mélyéről az 1956-os forradalom eseményeiről. A képeket eddig sehol nem publikálták, a családtagokon kívül más nem láthatta azokat.
03:24  2016.10.22, Blikk rövid hírek
több hír...
Richard Gere összes megjelent híre
Letépték a ruhát Gergely Robi feleségét a színpadon - galéria
Budapest — Nem szégyellte megmutatni bájos neje idomait, Gergely Robi (58) rendezőként bugyira vetkőztette Némedi-Varga Tímeát (34). Nem olyan rég a Nyerő páros című műsorban is megmutatták, hogyan működik köztük a kémia, most kiderült: a Gergely Theáter színpadán sem fogják vissza magukat.
03:09  2016.10.22, Blikk rövid hírek
több hír...
SP összes megjelent híre
A 20 legszebb pucérkodás magyar filmben
Századik részéhez érkezett a Kamaszkorunk legszebb mellei című cikksorozatunk. A jubileumi alkalmat egy formabontó összeállítással ünnepeljük meg, ezúttal nem egy színésznőre koncentrálunk, hanem a magyar film legizgalmasabb meztelenkedéseit gyűjtöttünk össze. Sőt, ezúttal az olvasóink véleményét is kikérjük. A cikk alján arról szavazhat, hogy önben melyik filmbéli pucérkodás hagyta a legmélyebb nyomot. A ruhái után idegesen kapkodó Dobó Kata? A homályos ablaküveg mögött vetkőző Kerekes Vica? Vagy a zuhany alól dacosan kilépő Jakab Julinak nincsen párja?
23:37  2016.10.21, Origo
több hír...
SP összes megjelent híre
Szavazzon! Ön megemlékezik '56-ról?
1956 októberében Magyarországon békés tüntetéssel kezdődő, fegyveres felkeléssel folytatódó forradalom bontakozott ki a Rákosi Mátyás nevével összefonódó kommunista diktatúra és a szovjet megszállás ellen.
22:03  2016.10.21, Blikk rövid hírek
több hír...
SP összes megjelent híre
Geocachingelés okozott riadalmat Szárligeten
Gyanús lett valakinek egy csuklyás férfi, hívta a rendőröket.
22:02  2016.10.21, Lánglovagok
több hír...
SP összes megjelent híre
Villamosnak ütközött autójával Szeged alpolgármestere
Autójával ütközött egy villamosnak Szeged gazdasági alpolgármestere, Szentgyörgyi Pál, aki állítja nem ivott vezetés előtt.
21:33  2016.10.21, Blikk rövid hírek
több hír...
SP összes megjelent híre
Spicces magyar sorozat indul: Történelem alulnézetből
Vicces formában gondolja újra a magyar történelem nagy históriáit a Comedy Cent­ral. „Szeretünk szentként tekinteni történelmünk nagy alakjaira, a műsor pedig pont abban segít, hogy megtanuljunk egy kicsit magunkon röhögni, mosolyodni hőseink vélt vagy valós emberi gyengeségein” – mondja a Tömény történelem rendezője, Spáh Dávid.
21:33  2016.10.21, Blikk rövid hírek
több hír...
SP összes megjelent híre
Villamosnak ütközött autójával ütközött Szeged alpolgármestere
Autójával ütközött egy villamosnak Szeged gazdasági alpolgármestere, Szentgyörgyi Pál, aki állítja nem ivott vezetés előtt.
21:18  2016.10.21, Blikk rövid hírek
több hír...
SP összes megjelent híre
Óriási elismerést kapott a bécsi csapat magyar csillaga
A bécsi együttes bebizonyította, hogy elégedett a magyar játékos teljesítményével: két évvel hosszabbították meg Szántó Tamás szerződését.
20:00  2016.10.21, Blikk rövid hírek
több hír...
SP összes megjelent híre
Szexi bikiniben fociztak a világ legformásabb fenekű szépségei
Idén is megrendezésre kerül Brazília híres szépségversenye, a Miss Bumbum. A győztest november 9-én fogják megválasztani, így még néhány hét van hátra a versenyből.
19:44  2016.10.21, Blikk rövid hírek
több hír...
SP összes megjelent híre
Súlyos beteg a Queen legendás gitárosa, minden fellépését lemondta
Lemondta összes küszöbön álló fellépését Brian May, a Queen együttes legendás gitárosa. Állandó betegséggel küzd, amely, mint mondja, elszívja minden energiáját.
19:14  2016.10.21, Blikk rövid hírek
több hír...
SP összes megjelent híre
Nagyon ütős lett az új 56-os imázsfilm
Először csak hang nélkül néztem meg az új imázsfilmet, amit a Félvilág-ot jegyző Szász Attila rendezett a forradalom hatvanadik évfordulójára, de már úgy is a hideg futkosott a hátamon. A látványos és hatásos kisfilm elején egy utcai felvonuláson zeng a "Ruszkik haza!", majd a tömeg lerántja a hatalmas Sztálin-szobrot, később pedig egy dobtáras géppuskával felszerelt Sztarenki Dóra (Terápia, A legyőzhetetlenek) néz farkasszemet egy orosz tankkal. Az izgalmas történésekre egy idős pár tekint vissza a mából, akik a forradalom alatt szerettek egymásba. A fiút az a Dóra Béla alakítja, aki tizenkét éves korában Dohányost játszotta Koltai Lajos Sorstalanság című filmjében, az ő időskori verziójaként pedig a 82 éves Lőte Attilát láthatjuk. Lőte ismerős lehet az Aranyélet című HBO-sorozatból, amiben Thuróczy Szabolcs figurájának az apját játszotta, de aki megnézte a Félvilág-ot, biztos emlékszik rá abból is. Egyetlen jelenetben tűnik csak fel Max Schmidt (Kulka János) rezignált apjaként, és mesterien ülteti el a bogarat a fia fülében annak csélcsap szeretőjével kapcsolatban. Kassai Ilona és Lőte Attila az Emlékezzünk! című 56-os imázsfilmbenForrás: magyarforradalom1956middleoff640267 Sztarenki időskori változatát legendás színésznő alakítja, a Kossuth-díjas Kassai Ilona, aki számtalan nagyszerű szerep mellett arról is híres, hogy ő Ganxsta Zolee édesanyja. Negyven fölött már szaga van a nőknek - kritikánk a Félvilágrólhttp://www.origo.hu/filmklub/blog/kritika/20151209-ez-mar-a-harmadik-zsenialis-magyar-film-iden-felvilag-kritika-gryllus-dorka-kovacs-patricia.htmlGanxsta Zolee anyukája a Suszter, szabó, baka, kémbenhttp://filmklub.reblog.hu/ganxsta-zolee-anyukaja-a-suszter-szabo-baka-kemben-001Huszonhét nem fogadott hívás után rohamot kaptam - beszélgetésünk Sztarenki Dórávalhttp://www.origo.hu/filmklub/blog/interju/exkluziv/20160327-sztarenki-dora-filmklub-podcast-felvilag-terapia-nemes-jeles-laszlo-antal-nimrod.html
19:01  2016.10.21, Origo
több hír...
Madonna
Madonna összes megjelent híre
Lady Gaga beszólt Madonnának
Los Angeles — Beszólt egykori példaképének Lady Gaga (30)! Az énekesnő éppen a ­Beats rádióban vendégeskedett, amikor a riporter azt ecsetelte, hogy pont olyan a kapcsolata az édesapjával, mint Madonnának. Erre Gaga berágott, és alaposan kiosztotta a műsorvezetőt, ne említse a popdívával egy lapon, mert bizony nagyon nagy különbség van köztük. Hosszasan fejtegette, hogy például vele ellentétben neki nem okoz problémát, hogy hangszereken játsszon és emellett a dalait is maga írja.
18:29  2016.10.21, Blikk rövid hírek
több hír...
Gyurta Dániel összes megjelent híre
Megszólalt Gyurta Dániel leváltott edzője: "Nem ezt érdemeltem"
Immáron hivatalosnak mondható: Gyurta Dániel és edzője, Széles Sándor 17 év után külön utakon folytatják. A 60 esztendős edző azonban csalódott az események lefolyása miatt.
18:14  2016.10.21, Blikk rövid hírek
több hír...
SP összes megjelent híre
Szucsánszki Zita: "Mindenki azért dolgozik, hogy hétről hétre jobbak legyünk"
Ismét a Bajnokok Ligája csoportkörében lép pályára a Ferencváros, ellenfele vasárnap az orosz Asztrahanocska lesz. A klub első meccsén idegenben játszott 27-27-et a macedón Vardar Szkopjéval, most győzelmet remél.
18:14  2016.10.21, Blikk rövid hírek
több hír...
Michael Jackson
Michael Jackson összes megjelent híre
Natalie Portman erre a szerepre született
Natalie Portman ügyesen utánozza a híres elnökfeleséget, Oscart neki íziben! A Jackie azonban sokkal több ennél; szembemegy az elcsépelt életrajzi film műfaj elvárásaival, és csodás látvánnyal, hátborzongató alakításokkal és hipnotikus hangulattal ajándékozza meg a nézőt. 
18:01  2016.10.21, Origo
több hír...
SP összes megjelent híre
Jógaoktatóként segít az énekeseken Sugár Berci
Budapest — Dalairól ismeri leginkább a közönség, ezúttal azonban nemcsak zenei­leg segített Bery, azaz Sugár Berci, a 90-es évek egyik legnépszerűbb énekese. Az egykori előadó ugyanis már több mint tíz éve szakított a színpaddal, amit időközben jógaszőnyegre cserélt. Bery immár három éve oktatja az összpontosított elmélyedést.
17:58  2016.10.21, Blikk rövid hírek
több hír...
Korn összes megjelent híre
Korhuték csapata hazai pályán kapott ki az El-ben
Beér-Seva — Megtorpant az eddig remekül szereplő izraeli Hapoel Beer-Sheva labdarúgócsapata az Európa-liga csoportkörében.
17:43  2016.10.21, Blikk rövid hírek
több hír...
Diaz összes megjelent híre
Gyászol Vilmos és Harry herceg
Gyászol az egész brit királyi család miután betegségben elhunyt Diana hercegné mostohaanyja.
17:28  2016.10.21, Blikk rövid hírek
több hír...
Első Előző 1234567891011 Következő Utolsó
SPLucy LiuKate MossKisóBerySomaKern AndrásSarka KataHajdú PéterSzilóKornSomló TamásRichard GereLiluBrad PittCsonka András "Andreas"Gyurta DánielZalatnay SaroltaNikóGigiAndrew G. VajnaMichael JacksonDamu RolandVeres MónikaMajkaPinkAngelina JolieJohnny DeppMásaTatuAlexaLiptai ClaudiaNorbiGeszti PéterKirály GáborHarrison FordMarsi AnikóGyőzikeSebestyén BalázsRadics GigiCherBódi SylviVastag CsabaKirály LindaJennifer LopezSpeakDiazBritney SpearsHajós AndrásTóth VeraKucsera GáborLagzi LajcsiLindsay LohanKirály ViktorVárkonyi AndreaTóth GabiRyan GoslingGomesVarga ViktorRékasi KárolyCipőCseh LászlóDavid BeckhamCharlieMel BMel CTom HanksDemcsák ZsuzsaHujber FerencBeyonceKikiRubint RékaBéciKiszel TündeMariah CareyKulka JánosRúzsa MagdiParis HiltonPenelope CruzRed Hot Chili PeppersTill AttilaÖrdög NóraDopemanNémeth KristófMuri EnikőMel GibsonKeresztes IldikóKanye WestDemjén FerencFluor TomiAlekoszTörőcsik MariLolaCsobot AdélSharon StoneMichael DouglasKiss RamónaDebreczeni ZitaZimány LindaMadonnaHarsányi LeventeNagy ÁdámMatt DamonGesztesi KárolyPalik LászlóDollyDundikaTápai SzabinaGianni AnnoniBajor ImrePippa MiddletonShannen DohertyDukai ReginaGeorge ClooneyBeatlesStepsKocsis TiborHavas HenrikFriderikusz SándorSupermanEsterházy PéterCseke KatinkaVin DieselCsernus ImreJamie OliverNatalie PortmanMolnár AnikóSzinetár DóraKozsóRobbie WilliamsMeryl StreepKoncz ZsuzsaGalla MiklósFriderikaNagy FeróKim BasingerSzandiSzűcs JuditFresh AndiRobin WilliamsJuliette BinocheMarion CotillardJennifer AnistonSteiner KristófOrlando BloomRenee ZellwegerGergely RóbertTom CruiseDeamCsokiHargitai BeaUdvaros DorottyaGörög ZitaHorváth ÉvaKorda GyörgySealVV ZsófiHugh JackmanRickyFarkasházi RékaNémeth LajosCsapó GáborCindy CrawfordRidley ScottBochkor GáborWill SmithGáspár LaciDavid BowieKatie HolmesBéres AlexandraBereczki ZoltánFekete PákóPéter Szabó SzilviaGór Nagy MáriaGönczi GáborZámbó KrisztiánJohn LennonKoós JánosArnold SchwarzeneggerSnoop DoggGeorge LucasJanza KataJakupcsek GabriellaBen AffleckBruce WillisGarry MarshallVágó IstvánCharlie SheenHegyi DávidVV VikiDeutsch AnitaPresser GáborSylvester StalloneKökény AttilaKállay-Saunders AndrásCsonka AndrásMila KunisPamela AndersonVásáry AndréStohl Andrástöbbiek
Celebfigyelő
Celebfigyelő
Horoszkóp
Horoszkóp
Képeslap
Képeslap
Nyereményjáték
Nyeremény
Kezdőlap | Magazin | Hasznos lapok
Hírlevél    Kapcsolat    Médiaajánló    Partnereink    Jognyilatkozat    Adatvédelmi nyilatkozat    Webmestereknek    Források   
Copyright 2007-2009 ___. Minden jog fenntartva. A Zassa, a zassa.hu és a Zassa logó ___ védjegyei.
Az oldal megtekintéséhez Internet Explorer 6+ vagy Firefox 2+ böngészõ ajánlott.