Zassa Cafe Kezdőlap
Celebfigyelő

Marsi Anikó a Zassa Celebfigyelőjében

Ma 2015.10.07, szerda, Amália. Holnap Koppány.

Legyél naprakész

Marsi Anikó legfrissebb hírei

ből. Itt, a Zassa Cafe-n elolvashatod mindazt, ami mostanában Marsi Anikó körül történt, hiszen nálunk nemcsak

Marsi Anikó legújabb pletykái

t és legfrissebb híreit olvashatod el, hanem mindent, amihez korábban

Marsi Anikó

neve kapcsolódott. Nincs más dolgod, mint kiválogatni

Marsi Anikó hírei

közül azokat, amelyek igazán érdekelnek azért, hogy ha legközelebb a társaságodban ismét szóba kerül Marsi Anikó tájékozott és naprakész legyél. Kellemes böngészést.

Marsi Anikó


Marsi Anikó
Zassa Cafe Index (ZCI) 0.00
Friss hír 0
Összes hír 367
Született 1975.02.06
Életkor 40
Csillagjegy Vízöntő
Jégautózás a nagyokkal
Havas pálya és jó társaság fogadta azokat akik az ausztriai vezetési centrumba látogattak a Billzone által támogatott vezetéstechnikai napra.
Küldj képeslapot ismerőseidnek!
Olvasd el, mit mond a horoszkópod!
Így él Palik László és Marsi Anikó
Palik László és felesége komolyan veszik a visszavonulást. Tartják magukat a korábbi bejelentésükhöz, hogy ők már csak magánemberek, így senkinek sem nyilatkoznak.
2013.07.12, Story Online
A szélhámos lánya: Marsiékon akar meggazdagodni anyám
Budapest - Saját lánya leplezi le a szélhámos nőt, aki Marsi Anikó (38) unokatestvérének adja ki magát. Bogár Erika (26) szeretné megállítani anyját, aki – állítása szerint – 10 éve zaklatja az egykori televízióst és családját, így akar pénzhez jutni.
2013.06.08, Blikk - Sztárok
Megszólalt a Palik-család közeli barátja
Évek óta semmi konkrétumot nem lehet tudni Marsi Anikóról és férjéről. Amikor Palik László néhány évvel ezelőtt visszavonult a nyilvánosságtól, egy sajtótájékoztatón mindenkit megkért arra, hogy hagyják békén, mondván: élni szeretné a privát életét. A hot! magazinnak ezúttal a család közeli barátja mesélt, mivel az elmúlt időszakban több rosszindulatú pletyka keringett róluk.
2013.05.09, Stop.hu
Erika: igenis rokonom Marsi Anikó!
Marsi Erika segítséget várt állítólagos rokonától, de nem sikerül találkoznia vele. A takarítónőként dolgozó nő most utcára kerülhet.
2013.04.20, Bors Online
Álrokon hazudozik Marsi Anikóékról
Budapest - Szélhámos haknizik a hazai sajtóban, és Marsi Anikó (38) unokatestvérének adja ki magát.
2013.04.19, Blikk - Sztárok
Marsi Anikó segítségére vár állítólagos unokatestvére
Törékeny, szótlan nő tologatja a takarítókocsit az egyik bevásárlóközpontban, 45 éves, de többnek néz ki. Azt mondja, ő a tévéből ismert Marsi Anikó unokatestvére, és segítséget kér rokonától.
2013.04.18, Bors Online
Elbújtak a világ elől - hiba volt
Marsi Anikóról, az RTL Klub egykori munkatársáról az utóbbi időben keveset lehet tudni, ezért a Terefere party újságírója megkérdezte Müller Rózsát, az ismert jósnőt, hogy szerinte mi történt a népszerű szerkesztő-műsorvezetővel?
2013.03.29, Stop.hu
Marsi becsapódásokat elemez a NASA
A Curiosity leszállóegységének becsapódásnyoma segít megismerni a természetes kráterek eredetét.
2012.12.13, Velvet
Marsi Anikó élete olyan, mint az esküvője - Részletek Gönczi Gábor és Csikós Balázs kötetéből
Gönczi Gábor háromszáz esküvőn vendégeskedett vagy játszott Smile nevű zenekarával. Könyvében feltárja az esküvői biznisz svindlijeit, piszkos játszmáit, és betekintést enged a celebmenyegzők titkaiba.
2012.11.06, Bors Online
Marsi Anikó nem tér vissza, de az RTL azért zsebben van
Az elmúlt hetekben megindultak a találgatások, hogy Marsi Anikó szülési szabadsága után visszatér-e a képernyőre. A műsorvezető és férje, Palik László ugyan visszavonultak a nyilvános szerepléstől, a Star magazin jól tudja, kinél kell érdeklődni. Az RTL Klubhoz köthető informátor pontosan ismeri mind Anikó, mind pedig a csatorna döntésének pontos hátterét.
2012.08.27, Stop.hu
Mi lesz Marsi Anikóval? Lejárt a szülési szabadság
Marsi Anikó szülési szabadsága június elsejével lejárt, hiszen kisebbik fia, Vince betöltötte harmadik életévét. Ám továbbra sem tudni, hogy a műsorvezető visszatér-e az RTL Klub képernyőjére, vagy továbbra is családanyaként éli életét?
2012.07.27, Stop.hu
Marsiék köszönik, jól vannak, nem válnak
Nem foglalkoznak a róluk szóló cikkekkel, minden rendben velük, de nem szeretnének nyilatkozni.
2012.05.10, Velvet
Mit titkolnak Marsi Anikóról?
Kívülről nézve úgy látszik, hogy Marsi Anikó körül minden bizonytalan. Nem lehet tudni, visszamegy-e dolgozni az RTL Klubhoz, és azt sem, hogy rendben van-e a házassága.
2012.05.10, Bors Online
Ausztrália és Florida után most Siófokon pihen a Palik-család
Légből kapott információk láttak napvilágot Palik Lászlóról és feleségéről, Marsi Anikóról az utóbbi napokban. A fáma szerint csak Laci költözött vissza a Balaton-parti rezidenciába, felesége és gyermekei nélkül. Ezzel szemben a Star magazin kiderítette, hogy a négyfős család húsvét óta ismét Magyarországon él.
2012.05.08, Stop.hu
Előkerültek Marsiék
Húsvét óta újra a siófoki otthonukban él a négyfős család.
2012.05.06, Story Online
A Palik-gyerekeknek nagypapa-hiányuk volt
Palik László édesapja nagyon boldog, hogy visszakapta az unokáit. Lassan három hete a családfő után megérkezett siófoki házukba Marsi Anikó is a két fiával.
2012.05.03, Stop.hu
Húsvét vasárnapján csak Palik Lászlót látták a szomszédok
A hot! magazin kiderítette, hogy húsvét vasárnapján Palik László megjelent siófoki házának kertjében, és órákon ált üldögélt a verandán, ám sem a felesége, Marsi Anikó, sem a gyerekek nem tűntek fel körülötte.
2012.04.20, Stop.hu
Ausztrália helyett Kaliforniában van a Palik család?
A Marsi-Palik házaspár körül több pletyka is kering. A Kiskegyed megpróbált utána járni, mi ebből az igazság. Állítólag húsvét körül érkeznek vissza siófoki otthonukba külföldről, ezúttal nem Ausztráliából, hanem Kaliforniából.
2012.04.04, Stop.hu
A Palik-család ismét melegebb éghajlatra költözött
Ismét drámai fordulat állt be Palikék életében. A család siófoki háza újból csendes. Vilmos légúti problémái kiújultak, így Marsi Anikóék melegebb égtájak felé vették az útjukat. A hot! magazin munkatársát Palik László édesapja fogadta Siófokon.
2012.02.03, Stop.hu
Marsi Anikóék újra elhagyták az országot
A család újra melegebb égtájak felé vette az irányt.
2012.02.02, Story Online
Marsi meteoritok hullottak Afrikára
Szakértők hét kilogrammnyi kőzetről bizonyították be a Földön kívüli eredetet.
2012.01.18, Velvet
Marsi meteoritzápor hullott Afrikára
2012.01.18, Blikk rövid hírek
Palik Laci után Marsi Anikó is eltűnt
Marsi Anikó úgy döntött, mostantól semmilyen nyilatkozatot nem ad a magánéletéről a sajtómunkásoknak, írja a Marketing Média a Hír24-re hivatkozva, akik a Bestben olvasták, mi meg most megírjuk a drága Comment:com olvasóknak.
2012.01.02, Velvet
Palikéknál érkezik a harmadik gyerek?
Marsi Anikó sosem titkolta, hogy két nagyfia mellé szeretne még egy gyereket vállalni. Ha pedig működik az elmúlt évek misztikus trendje, akkor talán már úton is van a harmadik baba!
2011.12.18, Story Online
Marsi Anikó nem akar görcsölni
Nyárig gyesen marad Marsi Anikó, aki a Fókusz legnépszerűbb műsorvezetője volt, és az RTL Klub visszavárja. Két éve született második kisfia, Vince. Nagyobbik fia, Vilike ötéves. Tavaly hosszabb időre Ausztráliába mentek.
2011.11.17, Stop.hu
Marsi Anikónak megkegyelmezett az RTL
A gyesen lévő kismamát visszavárja a csatorna a Fókusz című műsorba.
2011.10.24, Axel
Marsi megúszta a kirúgást
Miközben jól ismert sztárjait küldi el az RTL Klub, és még a nagyágyúk is veszélyben vannak, addig Marsi Anikónak biztos a helye a csatornánál. A kismama állítólag hamarosan visszatér.
2011.10.24, Bors Online
Palik László neje nélkül szórakozott
Amióta visszajöttek Ausztráliából, Marsi Anikó és Palik László visszavonult a nyilvánosságtól. Talán ezért is nem kis meglepetést okozott, hogy múlt szombaton a tévés műsorvezető férjét egyedül látták bulizni. Azonnal felröppent a pletyka, hogy netán valami baj van a házasságukkal?
2011.10.18, Stop.hu
Marsi Anikó befejezte?
Azt beszélik, hogy Marsi Anikót vélhetően többet már nem látjuk képernyőn. Ezt az információt hivatalosan egyelőre senki nem erősítette meg.
2011.09.14, Story Online
Marsi Anikóék nem kastélyt vettek, csak...
Mielőtt Marsi Anikó és férje, Palik László a fiaikkal Ausztráliába utazott, elindult a pletyka, hogy egy kastélyt vásároltak a Balaton partján. A Kiskegyed információi szerint Anikóék valóban vásároltak egy ingatlant, de az nem kastély, hanem egy kétszintes villa.
2011.09.07, Stop.hu
Maradt-e még pénz Palikék kasszájában?
Hiába sikeres üzletember Palik László, minden bizonnyal ő is megérzi hiányát annak a kiesett fizetésnek, amelyet a Hungaroring Zrt. elnökeként vett fel. Felesége, Marsi Anikó is épp gyesen van és a család nemrég tért haza féléves ausztráliai tartózkodás után
2011.07.19, Stop.hu
Palik László és Marsi Anikó végleg visszavonult a médiától
Ugyan márciusban hazatért Ausztráliából Palik László és családja, felesége, Marsi Anikó továbbra sem tért vissza a képernyőre.
2011.06.24, Velvet
Palikék nyugdíjba mentek
Ma már Magyarországon töltik mindennapjaikat, mégis kerülik a nyilvánosságot Marsi Anikóék. Sokan várják a pár visszatérését a képernyőre, de hiába reménykednek, végleg visszavonultak.
2011.06.24, Bors Online
Marsi sétát játszottak el az Antarktiszon
Kőzetgyűjtés közben tesztelték a 20 millió forintos űrruhát, amellyel már megközelíthető a Mars.
2011.03.22, Velvet
Már nem magányos Palik László édesapja
A Balaton-parti családi házban újra pezseg az élet, amióta a Marsi-Palik házaspár fiaival visszatért Ausztráliából. A siófoki idősotthon egyik legkedvesebb lakója, Palik László nyugdíjas édesapja le sem tagadhatná, mennyire boldog most, hogy épségben hazajöttek a fiatalok, hiszen az ő közelségük jelenti az igazi biztonságot.
2011.03.17, Stop.hu
Palik László: "Egészségesen mentem ki, és úgy is jöttem haza"
Marsi Anikó férje véget vetett a találgatásoknak, s a Storynak elmondta, miért utaztak Ausztráliába, hol laktak, hogyan éltek, milyen terveik vannak, és mi a helyzet a saját és családja egészségével.
2011.03.17, Story Online
Miért titokban jöttek haza Palikék?
Sokáig azt sem lehetet tudni, hogy hova és miért mentek el. Most hazajövetelét is titokban intézte a Marsi-Palik házaspár. Azonban pár napja ismét Siófokon élnek...
2011.03.10, Axel
Átlagemberek lettek Marsi Anikóék
Összekovácsolta a családot az ausztráliai utazás - mondta el Marsi Anikó a hazatérése után. A Fókusz egykori műsorvezetője az RTL Klub kamerái előtt ezúttal riportalany volt.
2011.03.10, Bors Online
"Nem volt több türelmünk" - Marsi Anikóék kisfiuk életét mentették
Hazaérkezett Ausztráliából a Palik-Marsi páros! Kisfiuk betegsége miatt távoztak a melegebb éghajlatra, Marsi Anikó most mesélt a számukra gyötrelmes időszakról, ami az utazást megelőzte.
2011.03.10, ma.hu
Átlagemberek lettek Marsi
Összekovácsolta a családot az ausztráliai utazás - mondta el Marsi Anikó a hazatérése után. A Fókusz egykori műsorvezetője az RTL Klub kamerái előtt ezúttal riportalany volt.
2011.03.10, Bors Online
Rá sem lehet ismerni Palik Lászlóra - fotó
Hazatértek Magyarországra Palik Lászlóék. A Forma-1-es birodalom egykori magyar helytartója feleségével, Marsi Anikóval és gyerekeikkel augusztus óta Ausztráliában élt.
2011.03.09, Bors Online
Détár Enikő : nem én vagyok halálos beteg
Amióta egy magazin arról írt, hogy az egyik népszerű tévés műsorvezető gyógyíthatatlan beteg, elindultak a találgatások, hogy vajon kiről lehet szó? Volt, aki Marsi Anikóra gondolt, mivel családjával együtt váratlanul Ausztráliába utazott. Ám a Fókusz műsorvezetőjének édesanyja cáfolta a pletykákat. Jól értesültek Détár Enikőről gondolják, hogy beteg, mivel lefogyott. A népszerű színésznő-műsorvezető azonnal cáfolt.
2011.02.03, Stop.hu
Megszólal Palik László
Jó ideje semmit nem tudni Marsi Anikóról és Palik Lászlóról, mindenki azt találgatta, hová tűnt a házaspár. Tegnap azonban kiderült, a két híresség jó ideje Ausztráliában tartózkodik.
2011.01.04, Story Online
Palikék fiuk miatt töltötték a telet Ausztráliában
Palikék kisfia, Vilmos Kruppos, és amúgy is szüksége volt már a Marsi-Palik párosnak egy kis pihenésre.
2011.01.03, Velvet
Marsi Anikó anyja: nem halálos beteg a lányom
A híresztelések szerint Marsi Anikó betegsége miatt - amelyet csak külföldön tudnak kezelni - hagyta el az országot férjével, Palik Lászlóval és gyermekeivel. A hot! magazinnak exkluzív interjút adott a műsorvezető édesanyja.
2010.12.30, Stop.hu
Marsi Anikó anyja: A lányom nem halálos beteg!
Találgatások folynak egy ideje arról, valójában miért távozott külföldre ennyi időre a Palik-Marsi házaspár? László miatt mentek el, netán beteg Anikó? A televíziós édesanyja elárulta az igazságot.
2010.12.29, Mon.hu
Marsi Anikó anyja: A lányom nem halálos beteg! Csak nagyon kimerült
Találgatások folynak egy ideje arról, valójában miért távozott külföldre ennyi időre a Palik-Marsi házaspár? László miatt mentek el, netán beteg Anikó? A televíziós édesanyja elárulta az igazságot.
2010.12.29, ma.hu
Tönkrementek Palikék?
Újabb találgatások láttak napvilágot a Marsi-Palik házaspárról, miszerint felemészti a családi vagyont az ausztrál utazás.
2010.12.07, Story Online
Marsi Anikóék még mindig nem kerültek elő
Lassan négy hónapja senki nem tudja, hol lehet Marsi Anikó és Palik László. A sztárpár teljesen eltűnt a nyilvánosság elől.
2010.12.02, Story Online
Karrier helyett család - nem tér vissza Marsi Anikó a képernyőre?
Több mint két hónapja már, hogy elhagyta az országot Palik László és Marsi Anikó - valószínűleg a Hungaroring éléről leváltott családfő csalódása miatt. Vajon Marsi Anikó karrierje is lezárult itt?
2010.11.16, ma.hu
Karrierjét adta fel családjáért Marsi Anikó - de az RTL visszavárja
Több mint két hónap telt el, hogy a Marsi-Palik házaspár elhagyta az országot. Palik László azután döntött úgy, hogy elvonul a világ elől, hogy kilenc év után leváltották a Hungaroring éléről.
2010.11.16, Stop.hu
Elhagyja az országot - Palik László Ausztráliában kezd új életet
Palik László és Marsi Anikó több tízezer kilométerre "szöktek" hazájuktól. A sztárpár néhány hete gyermekeivel nyakába vette a világot, hogy távol ismertségük színhelyétől, tiszta lappal kezdjenek új életet. Az egyik női magazin olvasója már azt is tudja, melyik távoli földrész tetszett meg nekik.
2010.10.27, Stop.hu
Palikék állítólag Ausztráliában nyaralnak
Hová tűnt a Palik család? - találgatják az emberek. Siófokon hetek óta nem látni őket. A Kiskegyed egyik olvasója Ausztráliából írt egy e-mailt, ott vélte őket felfedezni. Meggyőződéssel állítja, hogy Marsi Anikóékat szokta látni Queensland egyik óceánparti strandján.
2010.10.26, Stop.hu
Hoppá! Ausztráliában bújkálnak Marsi Anikóék?
Jó ideje folyik a találgatás arról: vajon hová tűnhetett a népszerű hazai sztárpár? Palikék tartózkodási helye állítólag a barátok előtt is titok, úgy tűnik azonban, van valaki, aki látta őket - Ausztráliában!
2010.10.26, ma.hu
Palik külföldre költözne?
Könnyen elképzelhető, hogy Palik László és párja Marsi Anikó külföldre távoznak és lezárják itthoni életüket.
2010.10.26, Mon.hu
Ismét terhes a szupermodell - aktfotókkal!
Újra meglátogatja a gólya Eva Herzigovát. A gyönyörű modell második gyermekét várja társával, Gregorio Marsiajjjal.
2010.10.20, Bors Online
Eva Herzigova ismét terhes
A Female First híre szerint második gyerekét várja Eva Herzigova és pasija, Gregorio Marsiaj.
2010.10.20, Velvet
Eltűntek! Elhagyták az országot Palik Lászlóék
Amióta Palik Lászlót leváltották a Hungaroring éléről, lehetetlen elérni őt és feleségét, Marsi Anikót. Szinte senki nem tudja, hová tűntek a nyilvánosság elől. Most azonban kiderült! A sztárpár úgy döntött: bejárják a világ azon kevés szegletét, ahová még nem sikerült eljutniuk.
2010.10.15, Stop.hu
"Nem tudom, hol lehetnek" - Palik és Marsi elhagyták az országot
Jó ideje nem lehetett semmit hallani Palik Lászlóról és Marsi Anikóról - most kiderült, a páros gyermekeivel együtt külföldre ment, és egyelőre nem tudni, mikor jönnek vissza.
2010.10.15, ma.hu
Palik Laci még egy gyereket szeretne
Marsi Anikó, a Fókusz alapító csapatának a tagja szerencsés embernek tartja magát, hogy megtalálta a másik felét Palik László személyében. Boldog, kiegyensúlyozott életet élnek fiaikkal, irigylésre méltó környezetben, a Balaton partján, Siófokon.
2010.10.13, Stop.hu
Senki nem tud Marsiék hollétéről
Továbbra sem tudni, hol tartózkodik Marsi Anikó és Palik László. A StoryOnline-nak sem sikerült elérni a sztárpárt, telefonjuk ki van kapcsolva, az RTL Klub sem tud róluk semmit.
2010.10.08, Story Online
Hová tűnt Marsi Anikó és Palik László?
Eltűnt a Marsi-Palik házaspár. Még a szomszédok sem tudják, hol vannak, a barátok szerint külföldre mentek - tudta meg a Bors.
2010.10.05, Story Online
Eltűnt a Marsi-Palik házaspár!
Még a szomszédaik sem tudják, hogy már egy hónapja hová tűnt Palik és Palikné.
2010.10.04, Hírextra
Hova tűnt a Marsi–Palik házaspár?
Senki sem látta hetek óta a párt. Héder Barna szerint Palikék külföldön vannak.
2010.10.04, Axel
Palikék egy hónapja eltűntek
Eltűnt a Marsi-Palik házaspár. Még a szomszédok sem tudják, hol vannak, a barátok szerint külföldre mentek. Az egyetlen életjel róluk, hogy egy hónapja vettek egy kastélyt a Balatonon.
2010.10.04, Bors Online
Nincsenek jó passzban Marsiék
Palik László kilenc évig ült a Hungaroring elnöki székében, így nyilvánvalóan megviseli a változás, hiszen az egyik legnagyobb szerelmét veszíti el. Marsi Anikó szerint férjét e témában egyelőre biztosan nem lehet szóra bírni.
2010.08.11, Story Online
Marsi Anikó: Esély sincs rá, hogy valaki szóra bírja Lacit
Búcsút int a Hungaroring elnöki székének kilenc esztendő után Palik László - Neje, Marsi Anikó szerint nincs jó passzban, jobb ilyenkor egyedül hagyni.
2010.08.10, ma.hu
Egy perc nyugta sincs Marsi Anikónak
Látta már Marsi Anikót bikiniben? A megújult BEST magazinban exkluzív képsorozat található a műsorvezetőről, amint kisfiaival fürdik a Balatonban.
2010.08.06, Story Online
Marsi Anikó: ez nekem nem megy!
Marsi Anikó számolja a napokat, ugyanis a szezon vége számára azt jelenti, hogy visszakapja a családját, akik már nagyon hiányoznak neki. Négyéves nagyfia most éppen a műsorvezető nővérénél nyaral, férje, Palik László életében pedig a mostani az egyik legelfoglaltabb időszak, hiszen a Forma-1 magyarországi futamára készül.
2010.07.30, Stop.hu
Marsi sziklákban keresik az élet nyomait
A Mars árnyékos oldalán talált kőzetek a több milliárd éves ausztráliai sziklákra hasonlítanak.
2010.07.30, Velvet
Marsi Anikó elárulta, mi az, ami kétségbe ejtette
Palik Lászlónak a nyolcas és kilences bordája törött el a gyulai ralin. A pálya vége felé jártak, amikor az utolsó jobbos kanyart nem tudták bevenni. Úgy tűnik, Marsi Anikó kezd hozzáedződni az autósport veszélyeihez.
2010.07.25, Stop.hu
Marsi Anikó sikoltozott örömében
Marsi Anikó és Palik László számára Siófok az elnyújtott, immár három éve tartó nyaralást jelenti. A Balaton szeretete mindkettejüknél a gyerekkorukra vezethető vissza. Kivételes alkalomnak számított, amikor a családdal a magyar tengernél vakációztak.
2010.07.23, Stop.hu
Marsi Anikó retteg a kullancsoktól
Hiába a friss levegő, a festői környezet, a Balaton-part, a műsorvezető retteg a kullancsoktól.
2010.07.20, Story Online
Marsi Anikó nem beszéli le párját az életveszélyről
A szőke műsorvezető esélytelennek látta, hogy férjét az autóversenyzés abbahagyására kérje, ezért azóta csak szorítani tud neki, hogy ne sérüljön meg komolyabban.
2010.07.20, ma.hu
Együtt fogy Marsi Anikó és Palik László
Budapest — A Marsi–Palik házaspár összesen 43 kilótól szabadult meg négy hónap alatt.
2010.07.16, Blikk - Sztárok
Ezt tudták? - Marsi Anikó már négy gyermeket nevel!
Marsi Anikó négy gyermek anyukájaként is kitűnően teljesít, hiszen két csemetéje mellé, egy időre még két kisgyermek költözött a családba. Az RTL Klub műsorvezetője vágyik már arra, hogy felnőtt dolgokkal is foglakozhasson, de egyelőre nem tudja esténként nélkülözni a családját.
2010.07.14, Stop.hu
Anikó 23 kg-t fogyott
Már-már csodás átalakuláson ment keresztül Marsi Anikó második kisgyermeke születése óta. A műsorvezető 23 kg-t fogyott, most pedig bombaformában lubickol a Balatonban - írja a Bors.
2010.07.06, Story Online
Marsi Anikó huszonhárom kilót fogyott
Marsi Anikó visszanyerte régi súlyát! Huszonhárom kilóval könnyebb, mint Vince érkezésekor.
2010.07.06, Hírextra
Marsi Anikó 23 kilót fogyott
Márciusban még huszonnégy kiló volt az eredmény.
2010.07.06, Velvet
Marsi Anikó 23 kilót fogyott szülés után
Látványos átalakuláson ment keresztül az utóbbi egy évben Marsi Anikó. Második szülése után visszanyerte régi versenysúlyát - huszonhárom kilóval könnyebb, mint amikor Vince megérkezett.
2010.07.06, Bors Online
Marsi Anikó gátlásai miatt hagyott ki egy jó lehetőséget!
A rendszerváltást követően nagy lehetőségek nyíltak meg a szőke televíziós előtt is: Marsi Anikó gimnazistaként egy hetet töltött Németországban, és többre is lehetősége lett volna, de úgy véli: elpuskázta a dolgokat.
2010.06.18, ma.hu
Marsi Anikó: A végén majdnem meghaltam
Ha egy kétgyermekes anyuka kocogni kezd, az tiszteletre méltó - Ha azonban a félmaratont is teljesíti, az előtt már illik fejet hajtani...
2010.06.13, ma.hu
Mire vár még Marsi Anikó?
Marsi Anikó idén nyáron nagy valószínűséggel még nem tér vissza a képernyőre. A Fókusz háziasszonya szerencsésnek érzi magát, hiszen az RTL Klub nem sürgeti, így addig maradhat otthon fiaival, ameddig csak szeretne.
2010.05.05, Stop.hu
Szökőár fenyegetheti Olaszország déli partjait
Bármikor kitörhet a Nápolyi-öbölben található Marsili, ami óriási szökőárat idézhet elő.
2010.03.30, Velvet
Marsi Anikó csinosabb, mint valaha
Palik László felesége brutális diétába kezdett: az eredmény önmagáért beszél.
2010.03.17, Hírextra
Palik László lefogyasztotta Marsi Anikót
A ma már inkább ropihoz, mint egykori önmagához hasonlító Palik László a feleségét is lefogyasztotta
2010.03.17, Velvet
Palik lefogyasztotta Marsit
Megirigyelte férje átváltozását Marsi Anikó. Mivel nem bírta Palik László szigorú diétáját, testedzéssel kezdte ledolgozni a kilókat, és a munka látványos eredményt hozott: csinosabb, mint valaha.
2010.03.17, Bors Online
Marsi: kösz, jól vagyok
Az elmúlt napokban Marsi Anikó kimerültségéről és jelentős súlyveszteségéről szóltak a hírek. Pedig csak arról van szó, hogy második kisfia, Vince születése óta az anyuka visszanyerte régi formáját és előfordul, hogy a két fiú néha kifárasztja.
2010.03.13, Stop.hu
Marsi Anikó remek formában van
A minap még arról írtunk, hogy Marsi Anikó - bár élvezi a kétgyermekes édesanya szerepkörét - rettentően nyúzott. Ahogy ő maga mondta, a nap végére elfárad, sokszor kimerült, és olykor enni sincs ideje. Most azonban a Maxima címlapjáról egy gyönyörű nő mosolyog az olvasóra. Anikóról sugárzik a harmónia és elégedettség.
2010.03.12, Story Online
Marsi Anikó: úgy néztem ki, mint a saját öreganyám
Az elmúlt napokban Marsi Anikó kimerültségéről és jelentős súlyveszteségéről szóltak a hírek. Pedig csak arról van szó, hogy kisfia, Vince születése óta az anyuka visszanyerte régi formáját és előfordul, hogy a két fiú néha kifárasztja.
2010.03.08, Stop.hu
Marsi Anikó: "Rossz volt nézni, amit a férjem tett magával"
Az elmúlt időszakban Palik László döbbenetesen lefogyott. Volt egy pillanat, amikor Marsi Anikó megijedt, ha ez így folytatódik, egyedül marad a gyerekekkel.
2010.03.06, Story Online
Marsi Anikó "Rossz volt nézni, amit a férjem tett magával"
Az elmúlt időszakban Palik László döbbenetesen lefogyott. Volt egy pillanat, amikor Marsi Anikó megijedt, ha ez így folytatódik, egyedül marad a gyerekekkel?
2010.03.04, Story Online
Marsi Anikó fáradt, de boldog
Meglepően nyúzottnak tűnik a közelmúltban készült fényképeken Marsi Anikó. A szép tévés nem tagadja, folyton kialvatlan, és vékonyabb, mint valaha.
2010.03.02, Story Online
Palik képes bocsánatot kérni a feleségétől
Marsi Anikó szerint férje egyik legnagyobb erénye, hogy képes bocsánatot kérni. Ráadásul azt sem titkolja, hogy mindig gondosan megköveti őt, ha nagy ritkán megbántja feleségét.
2010.02.22, Story Online
Marsi Anikó élete teljesen megváltozott
Második fia születése óta rengeteget fogyott Marsi Anikó. De nem csak ő, hanem férje, Palik László is megszabadult a plusz kilóktól.
2010.02.08, Story Online
Palik egy fakír - Marsi Anikó ezt tuti nem bírná!
Marsi Anikót egyelőre még nem láthatjuk a képernyőn, hiszen két kisfia leköti szinte minden szabad percét. A Fókusz műsorvezetője azonban élvezi a családdal töltött mindennapokat, amikről a STOPnak adott interjújában részletesen is mesélt!
2010.01.17, Stop.hu
Palik: A lányom is velünk ünnepelt
Először töltötte a Marsi–Palik-házban a szentestét a tévés-autóversenyző első házasságából született gyermeke, Júlia
2009.12.29, Blikk - Sztárok
Palik László messze elkerülte
Palik László és Marsi Anikó idei karácsonya teljes volt, az egész család náluk gyülekezett, Siófokon. A Fókusz kétgyermekes műsorvezetője mindig arról álmodott, hogy egyszer majd sokan ülnek az ünnepi asztal körül.
2009.12.28, Stop.hu
Négy Palikról gondoskodik
Marsi Anikó Eddig azt hittük, "csupán három" Palik veszi körül a Fókusz egykori műsorvezetőjét. Két fia, Vilmos, a kis Vince, illetve a férje László. Ám kiderült, hogy már az apósa is a közelükben él.
2009.12.07, Story Online
Marsi Anikó kislányt szeretne legközelebb
A gyakorló kismama nagyon odafi gyel, hogy kiegyensúlyozott életet biztosítson csemetéi számára. Van, amiben szigorú, ugyanakkor megengedő is.
2009.11.17, Blikk - Sztárok
Marsi Anikó új frizurája
Új frizurával állt kamerák elé a Nők Lapja címlapfotózásáshoz Marsi Anikó. Az RTL Klub műsorvezetője szinte megfiatalodott.
2009.11.16, Story Online
Marsi Anikó egyelőre nem akar harmadik gyereket
Marsi Anikó elmondása szerint szívesen vállalna még egy gyereket, azonban csakis akkor, ha tudna elég időt szánni az összes gyerekére.
2009.11.16, Velvet
162 áldozattal végeztek a méregkeverő asszonyok
Aki ezt a könyvet elolvassa, számoljon vele, napokig vagy akár hetekig a hatása alatt lesz - írta munkatársunk, P. Gál Judit Ördögök ügyvédei 3 - Gyilkos nők című kötetéről Marsi Anikó. Sorozatunkban a könyv segítségével egy-egy nagy bűnügyet idézünk fel.
2009.11.14, Bors Online
Hosszú percekig élvezettel kínozták Franciskát
Aki ezt a könyvet elolvassa, számoljon vele, napokig vagy akár hetekig a hatása alatt lesz - írta munkatársunk, P. Gál Judit most megjelent Ördögök ügyvédei 3 - Gyilkos nők című kötetéről Marsi Anikó. Sorozatunkban a könyv segítségével egy-egy nagy bűnügyet idézünk fel.
2009.11.13, Bors Online
Simek Kitty-ügy: Ki lőtte le a rettegett apát?
Aki ezt a könyvet elolvassa, számoljon vele, napokig vagy akár hetekig a hatása alatt lesz - írta munkatársunk, P. Gál Judit most megjelent Ördögök ügyvédei 3 - Gyilkos nők című kötetéről Marsi Anikó. Sorozatunkban a könyv segítségével egy-egy nagy bűnügyet idézünk fel.
2009.11.12, Bors Online
Belefojtotta a kádba halálos beteg lányát Györgyi
Aki ezt a könyvet elolvassa, számoljon vele, napokig vagy akár hetekig a hatása alatt lesz - írta munkatársunk, P. Gál Judit most megjelent Ördögök ügyvédei 3 - Gyilkos nők című kötetéről Marsi Anikó. Sorozatunkban a könyv segítségével egy-egy nagy bűnügyet idézünk fel.
2009.11.11, Bors Online
Bosszúból levágta megerőszakolója fejét és nemi szervét
Aki elolvassa, hetekig a hatása alatt lesz - írta munkatársunk, P. Gál Judit Ördögök ügyvédei 3 - Gyilkos nők című kötetéről Marsi Anikó. Sorozatunk a könyv nagy bűnügyeit idézi fel.
2009.11.10, Bors Online
Fekete Angyal: Nem bírtam nézni a szenvedésüket!
Aki ezt a könyvet elolvassa, számoljon vele, napokig vagy akár hetekig a hatása alatt lesz - írta munkatársunk, P. Gál Judit most megjelent könyvéről Marsi Anikó. Sorozatunkban a könyv segítségével egy-egy nagy bűnügyet elevenítünk fel.
2009.11.09, Bors Online
Paliknál 48 évesen már akárhány gyerek jöhet!
A sportriporter és felesége, Marsi Anikó élete nemrég egy új színfolttal lett gazdagabb: megszületett második közös fiuk, Vince. Palik László szerint nem sokat változott az életük a család negyedik tagjának érkezésével.
2009.11.06, ma.hu
Palik László 48 éves korára érett meg az apaságra
A sportriporter és felesége, Marsi Anikó élete nemrég egy új színfolttal lett gazdagabb: megszületett második közös fiuk, Vince.
2009.11.06, Mon.hu
Marsi Anikó fiát már nem akarják kukába dobni
Kétgyermekes anyának lenni ugyanolyan, mint egy gyermekesnek - vélekedik Marsi Anikó, aki örül neki, hogy fiai ma már imádják egymást. Sőt, lehet, hogy hugival is bővül a família...
2009.10.15, ma.hu
Mikor érkezik Palik Lászlóék harmadik gyermeke?
Marsi Anikó második fia születése óta minden idejét a családjának szenteli. Elmondása szerint nem kizárt, hogy egy harmadik csöppség is szóba jön náluk.
2009.10.15, Stop.hu
Marsi és Palik szakított eddigi életével - képekkel
Közel fél mázsával nyom kevesebbet a Marsi-Palik házaspár. Anikó és Laci a babavárás idején rájuk rakódott feleslegtől szabadult meg. Ebben ugyanis a sportriporter követte feleségét.
2009.10.14, Nana sztárhírek
Elfogy Marsi Anikó családja
Összesen 43 kilót adott le négy hónap alatt a Marsi-Palik házaspár.
2009.10.13, Blikk - Sztárok
Elfogy a család
Összesen 43 kilót adott le négy hónap alatt a Marsi-Palik házaspár.
2009.10.13, Blikk - Sztárok
Marsi Anikó brutálisan szexi
Marsi Anikó szenzációs formában van, a műsorvezető vékonyan, szexisen, laza hullámokba csavart hajjal jelent meg egy partin és jókora feltűnést keltett.
2009.10.10, Hírextra
18 kilót fogyott és 18 évet fiatalodott Marsi Anikó
Marsi Anikó szenzációs formában van, a műsorvezető vékonyan, szexisen, laza hullámokba csavart hajjal jelent meg egy partin és jókora feltűnést keltett. Anikó mindössze négy hónappal ezelőtt adott életet második gyermekének, de a babavárás nem hagyott nyomot testén: közel húsz kilótól szabadult meg, arca pedig kivirult.
2009.10.10, Bors Online
Marsi Anikót kínozta a megfelelési kényszer
Nyáron nem volt egyszerű helyzete a Fókusz műsorvezetőjének. Anikó férje Palik László rengeteget dolgozott, ő pedig meg akart felelni kisfiának, Vincének és nagyobbik fiának, Vilmosnak is.
2009.10.09, Story Online
Marsi Anikó kimozdult otthonról
A műsorvezető elmondta, első fiát Vilmost, csupán egyéves korában hagyta egyedül először, azonban Vince már négyhónaposan kipróbálhatta, milyen nélküle lefeküdni aludni.
2009.10.05, Velvet
Marsi Anikó végre kimozdult otthonról
2009.10.05, Blikk - Sztárok
Marsi Anikó most már akár abban is benne lenne
Első gyermeke születése után Marsi Anikó úgy érezte, jó ideig nem vállalkozna egy újabb szülésre. Ám most már a három hónapos Vincét babusgatja! Sőt, néhány napja már azt mondja: jöhet a kispályás vegyes focicsapat. Több képernyős anyukával ellentétben Anikó nem siet vissza a munkába. Az a terve, hogy másfél évig otthon marad.
2009.09.15, Stop.hu
"Jobb lesz új asszony után nézni" - Marsi Anikó először megijedt
Bár első fia születése után Marsi Anikó hallani sem akar második gyermekről, azóta nagy boldogságban élnek Palik Lászlóval és két kisfiukkal. A boldog papa azonban már új terveket sző...
2009.09.11, ma.hu
Palik Vilmos: "Vincét inkább dobjuk ki a kukába!"
Az utóbbi két hónapban igazán mozgalmassá vált Marsi Anikó élete. Kisebbik fia megszületés után ugyanis már nemcsak Vilmos, hanem Vince is alapos részt követel magának az anyukája életéből.
2009.08.25, Stop.hu
Marsi Anikó nem gondolta volna...
Marsi Anikó két hónapja adott életet második gyermekének, Vincének, és azóta nagyon elfoglalt lett. Mint mondja, nincs olyan szerencséje, hogy egyszerre tudja letenni a srácokat aludni. Így néha úgy érzi, annyira fáradt, hogy szinte összeakad a szeme.
2009.08.16, Stop.hu
Marsi Anikó nem tagadja: Megviselte!
Marsi Anikó nem tagadja, hogy mind lelkileg, mind pedig fizikailag nehéz heteket tudhat maga mögött. A műsorvezető alig két hónapja adott életet második gyermekének, de csak a napokban merte kimondani magának, hogy túl van a legnehezebb időszakon.
2009.08.06, ma.hu
Marsi Anikó nem tagadja: fizikailag is megviselte a második szülés
Marsi Anikó nem tagadja, hogy mind lelkileg, mind pedig fizikailag nehéz heteket tudhat maga mögött. A műsorvezető alig két hónapja adott életet második gyermekének, de csak a napokban merte kimondani magának, hogy túlvan a legnehezebb időszakon.
2009.08.06, Stop.hu
"Oda kell kidobni, anya" - Marsi Anikó fia lazán kukába tenné öccsét
Marsi Anikó elsőszülött gyermeke, Vilmos is küzd a testvérféltékenységgel, sőt! Szerencsére azonban most már kevésbé vágyik arra, hogy megszabaduljon öccsétől.
2009.08.05, ma.hu
Palik László titkokat mesél
Palik László szinte sosem beszél a magánéletéről, éppen ezért kuriózumnak számít az az interjú, melyet Szily Nórának adott a Reflektor TV-ben. Marsi Anikó férje eddig sosem hallott dolgokat árult el magáról.
2009.07.31, Axel
Palik László kitárulkozott
Palik László szinte sosem beszél a magánéletéről, éppen ezért kuriózumnak számít az az interjú, melyet Szily Nórának adott a Reflektor TV-ben. Marsi Anikó férje eddig sosem hallott dolgokat árult el magáról.
2009.07.31, Story Online
Már teszteli a NASA az ionhajtóművet
39 nap alatt visz majd el egy űrhajót a Marsig.
2009.07.24, Velvet
Marsi Anikó osztódni szeretne
A nemrég kétgyermekes édesanyává lett műsorvezető rendkívül boldog lenne, ha egyszerre tudná teljesíteni gyermekei kívánságát, ugyanis jelenleg úgy érzi, két gyermeke, Palik Vilmos és Palik Vince néha lehetetlen feladatok elé állítja.
2009.07.20, Velvet
Marsi Anikó már érzi: az élet nem fenékig tejfel
Marsi Anikó néha szeretne kettészakadni, hogy mindkét fiával tudjon foglalkozni. Amióta második kisfia, Vince megszületett, érzi: az élet nem fenékig tejfel.
2009.07.20, Stop.hu
Palik Vilmos: így szeretem az öcsikémet
Marsi Anikó szeretne többfelé szakadni, hogy mindkét fiával tudjon foglalkozni
2009.07.20, Blikk - Sztárok
Marsi Anikó gyerekeiről vallott
Marsi Anikó június elején adott életet második gyermekének, Vincének. Bár a műsorvezető láthatóan jó formában van, az RTL Klub Reggelijében mégis arról panaszkodott, hogy még tíz kiló plusz van rajta.
2009.07.16, Story Online
Marsi Anikó átváltozása
Mivel a műsorvezetők már-már családtagjaink - hiszen mindennap látjuk őket a képernyőn-, észre sem vesszük, mennyit változtak az évek során. Marsi Anikóról előkerült egy régi felvétel, amelyen bizony észrevehető az idő múlása.
2009.07.01, Story Online
Marsi Anikóék az őskori modellt szeretik:"Ő vadászik, én szülök"
Marsi Anikó úszik a boldogságtól, amikor két gyönyörű kisfiát látja maga előtt, ám a műsorvezető elárulta: nem mindig olyan egyszerű két gyermekkel egyszerre foglalkozni, s még a napi teendőket is elvégezni.
2009.06.27, Stop.hu
Miért maradt el Palik Vilmos névnapi köszöntése?
Tegnap ünnepelte névnapját az összes Vilmos - kivéve a Marsi-Palik házaspár kis Vilmosát. A szülők ugyanis úgy döntöttek, hogy majd tavasszal a két kisfiút együtt köszöntik fel.
2009.06.26, Stop.hu
Palik László hajlamos a tökölésre
Palik Lászlót második felesége, Marsi Anikó két fiúgyermekkel ajándékozott meg. Mégis volt egy rövid mosolyszünet az esküvőjük előtt. Szétmentek, hogy aztán újra egymásra találjanak.
2009.06.15, Stop.hu
A Pixar meg sem áll a Marsig
A Playlist blognak köszönhetően értesültünk a Pixar (valószínűleg a Disneyvel közös) új tervéről, amely a jövő nyáron mozikba kerülő Toy Story 3 utáni filmjük lehet. Az állítólag élőszereplős és animációs technikát ötvöző film A Mars hercegnője című 1912-es regény alapján készül, melyet Edgar Rice Burroughs, Tarzan szülőatyja írt. A sztori főhőse egy John Carter nevű háborús veterán, aki egyszer csak a Marson találja magát egy csapat zöld űrlény és egy szépséges, bátor és igencsak alulöltözött hercegnő társaságában.Egy illusztráció A Mars hercegnőjé-hezA film címe a tervek szerint John Carter of Mars lesz, rendezője pedig a WALL-E-t is jegyző Andrew Stanton. A forgatókönyvön Stanton és Mark Andrews (a Pixar egyik szerzője-storyboardosa) mellett Michael Chabon (Wonder Boys, The Amazing Adventures of Kavalier and Clay) író dolgozik, úgyhogy minden okunk megvan remélni, hogy izgalmas lesz. Ha a film sikeres lesz, nem kell sokat gondolkodni majd a folytatáson, A Mars hercegnője ugyanis egy tizenegy részes regénysorozat első kötete.
2009.06.15, Origo
Nézd meg Te is az RTL Klub sztárjának újszülött gyermekét! Édes fotók!
Megmutatták nemrég született gyermeküket az RTL Klub sztárjai, Marsi Anikó és Palik László. A kicsit akkor mutatták meg először a nyilvánosságnak, amikor hazavitték a kórházból.
2009.06.15, Sztarbutik
Hargitai Bea nős férfit csábított el!
Hargitai Bea szétrobbantott egy családot, Mel Gibson nem nősülhet újra, Marsi Anikó legyőzte félelmét, George Clooneyt kihasználja fiatal szereleme - szemezgetés a Fanny e heti sztárhíreiből.
2009.06.14, Nana sztárhírek
Marsi Anikó: Éreztem, hogy valami nincs rendben...
Bár időben érkezett, s így édesapja, Palik László is a kórházban lehetett a szülésnél, azért alaposan megijesztette szüleit Marsi Anikó és az autóversenyző második kisfia...
2009.06.11, ma.hu
Marsi Anikó megmutatta kisfiát!
Marsi Anikó könnyezett az RTL Klub kamerái előtt, amikor arról beszélt, hogy néhány napig nem látta első szülött gyermekét, Vilmost.
2009.06.09, Story Online
Marsi Anikó: nem ment minden simán a szülőszobában
Izgatottan várta Palik László a II. számú szülészeti klinikán, hogy négy nap után végre hazavihesse feleségét, Marsi Anikót és második közös gyermeküket, Vincét a kórházból.
2009.06.06, Stop.hu
Videó! Bemutatkozik Palik Vince!
Bemutatjuk Palik Vincét. Marsi Anikó és Palik László második közös gyermeke, hétfőn este született 3750 grammal és 55 cm-el. Baba és mama jó vannak.
2009.06.06, ma.hu
Palik László nem főzött Marsinak, de rendet rakott
Marsi Anikó tegnap vihette haza újszülött kisfiát Vincét, és az örömteli alkalomra természetesen Palik László is készült, írja a Blikk.
2009.06.06, Velvet
Így néz ki Marsi Anikóék kisfia
BUDAPEST — Hiába a rutin meg az évek, izgatottan várta Palik László (47) a II. számú szülészeti klinikán, hogy négy nap után végre hazavihesse feleségét, Marsi Anikót (33) és második közös gyermeküket, Vincét a kórházból.
2009.06.06, Blikk - Sztárok
Így néz ki Marsi Ankóék kisfia
BUDAPEST — Hiába a rutin meg az évek, izgatottan várta Palik László (47) a II. számú szülészeti klinikán, hogy négy nap után végre hazavihesse feleségét, Marsi Anikót (33) és második közös gyermeküket, Vincét a kórházból.
2009.06.06, Blikk - Sztárok
Elhagyta a kórházat Marsi Anikó és Vince
Péntek kora délután elhagyta a kórházat Marsi Anikó és kisebbik fia, Palik Vince. A mamáért és a babáért az édesapa, Palik László, valamint nagyobbik fiuk, Vilmos ment. Anikó és kisfia is egészséges, komplikáció nélkül teltek első közös napjaik.
2009.06.06, Bors Online
Marsi Anikó hazatért második kisfiával
Marsi Anikó és Palik László hazavitte második kisfiukat, Vincét.
2009.06.05, Velvet
Anikót ma engedik ki a kórházból!
Marsi Anikó négy nappal ezelőtt hozta világra második kisfiát, Vincét. Első gyermeke, Vilmos már nagyon várja, hogy kistestvérét hazavigyék.
2009.06.05, Story Online
Palik: akár öt srácunk is lehet
Megszületett a Marsi-Palik házaspár második gyereke, Vince. A Bors a SOTE II. számú női klinikájának kapujában futott össze a boldog apukával, aki elmondta, akár öt gyerek is elfér a családban.
2009.06.03, Bors Online
Miért nem ment be a szülőszobába Palik László?
Megszületett Marsi Anikó és Palik László második közös gyermeke, a sportriporter azonban nem ment be a szülőszobába. A váróteremben várta, hogy a nővérkék a kezébe adják a kis Vincét.
2009.06.03, Stop.hu
Megszületett Marsi Anikó második kisfia!
A kis Vince hétfQn érkezett, 3750 grammal és 58 centivel.
2009.06.02, Mon.hu
Megszületett Marsi és Palik második gyermeke
Palik László – csakúgy, mint első fia születésénél – a szülőszoba előtt izgult
2009.06.02, Blikk - Sztárok
Megszületett Marsi Anikó kisfia!
Hétfőn este világra hozta második gyermekét Marsi Anikó. Az RTL Klub műsorvezetőjének második kisfia a Vince nevet kapta.
2009.06.02, Story Online
Marsi Anikó világra hozta Vincét
Megszületett Palik László és Marsi Anikó második gyermeke. Vince hétfőn este hat órakor jött világra 3750 grammal és 58 centiméterrel.
2009.06.02, Axel
Marsi Anikó világra hozta második kisfiát!
Megszületett Palik László és Marsi Anikó második gyermeke. Vince hétfőn este hat órakor jött világra 3750 grammal és 58 centiméterrel.
2009.06.02, Stop.hu
Már csak napjai vannak Marsi Anikónak!
Marsi Anikó nem titkolja: most sokkal jobban tart a szüléstől, mint amikor Vilmost világra hozta. A műsorvezető és férje, Palik László most sem döntött másként, mint első kisfiuk világra jöttekor: a papa a szülőszoba előtt sétálva tövig rághatja a körmét izgalmában és vár, a többit nejére bízza.
2009.05.29, Stop.hu
Marsi Anikó retteg!
Fél a szüléstől, mert az első gyereknél fájt neki. Szegény. Másnak biztosan nem fáj, csak ő ilyen peches. Hát, ez a sors egy undorító, s kellemetlen igazságtalansága.
2009.05.26, Hírextra
Bréking: Marsi Anikónak fáj a szülés
A műsorvezetőnőnek egy hete van hátra második fia megszüléséig, és fél.
2009.05.26, Velvet
Marsi Anikó retteg a szüléstől
Másfél hét van hátra, és Marsi Anikó világra hozza második csemetéjét. A tévés június első hetére van kiírva, és azt mondja, érzései szerint ez a baba bent is marad addig. Anikó nagyon fél a szüléstől, hiszen amikor kisfia, Vilmos világra jött, szinte elviselhetetlen fájdalmakat élt át.
2009.05.26, Bors Online
Kétségbeesett vallomás! Az RTL Klub várandós sztárja bevallotta, hogy fél a szüléstől!
Marsi Anikó, az RTL Klub Fókusz című műsorának háziasszonya már terhességének utolsó napjait éli át. A gyönyörű anyuka, bár már van egy gyermeke, mégis sokkal inkább fél a szüléstől, mint korábban. Elmondása szerint néha egészen kétségbe tud esni a szülés gondolatától. A Sztárbutik arról faggatta a műsorvezetőt, hogyan telnek a kórház előtti utolsó napjait.
2009.05.26, Sztarbutik
Hány kilót szedett magára Marsi Anikó?
Marsi Anikónál bármelyik pillanatban megindulhat a szülés. Bár június 5-re van kiírva, úgy tűnik, előbb érkezik a baba. Férje, Palik László május 23-án indul egy külföldi versenyre, így előfordulhat, hogy nem lesz felesége közelében kisfiuk világrajövetelekor.
2009.05.19, Stop.hu
Palik a szülőszobában - Marsi Anikó csak álmodott!
Bármelyik pillanatban megindulhat a szülés a Fókusz műsorvezetőjénél - Marsi Anikó párja, Palik László nagy valószínűséggel az országban sem lesz, ha fia a következő napokban érkezik!
2009.05.19, ma.hu
Mint két tojás!
Sok magyar és külföldi sztárnak megvan a hasonmása. Mi azonban most újabb "ikerpárt" fedeztünk fel Marsi Anikó és Kandász Andrea személyében.
2009.05.13, Story Online
A tragédia küszöbén?! Hol szül majd Marsi Anikó?!
Nem tudjuk, hogy Marsi Aikó hol fog szülni, de valahol fog. Lehet, hogy az utca kövén? Palik László cserben hagyja a feleségét? Hihetetlen emberi sorsok.
2009.05.07, Hírextra
Marsi Anikó bármikor szülhet! Ki viszi majd kórházba?
Csak június elejére van kiírva Marsi Anikó, ennek ellenére bármikor érkezhet a második baba - Palik László párja már felkészült rá, hogy Siófokról kell sietni a pesti kórházba, de vajon ki fogja elvinni?
2009.05.07, ma.hu
Friss hír! Bármelyik percben szülhet az RTL Klub sztárja!
Úgy tűnik, hogy Marsi Anikó és Palik László második kisfia, Vince bármelyik percben megérkezhet.
2009.05.07, Sztarbutik
Marsi Anikó mindenórás
2009.05.07, Velvet
Ki viszi szülni Marsi Anikót?
SIÓFOK – Bármelyik pillanatban megérkezhet Marsi Anikó (34) és Palik László (47) második kisfia, annak ellenére, hogy a kismama csak június 5-ére van kiírva. Az RTL Klub Fókuszának műsorvezetője a 37. hétben jár, és orvosa szerint már nincs sok hátra a szülésig. Anikó ragaszkodik budapesti orvosához, így az első fájdalmak megérkezésekor azonnal autóba pattannak, és meg sem állnak a SOTE II. Számú Női Klinikájáig, ahol Vilmos is született.
2009.05.07, Blikk - Sztárok
Ki viszi szülni Marsi Anikót, ha Palik László nem lesz?
Bármelyik pillanatban megérkezhet Marsi Anikó és Palik László második kisfia, annak ellenére, hogy a kismama csak június 5-ére van kiírva.
2009.05.07, Stop.hu
Marsi Anikó nem tér vissza?
Második gyermeke születését várja Marsi Anikó. Babalázban ég, vásárolni jár, nagyon várja már a kicsi világra jöttét, de a visszatérésen nem gondolkodik.
2009.05.05, Hírextra
Marsi Anikó nem tervezi a visszatérést
Méretes pocakkal várja második babájának születését Marsi Anikó. A televíziós, bár nagy terhet cipel, jókedvűen várja, hogy újra babázzon.
2009.05.05, Bors Online
Marsi Anikó új életet kezdett? - képgalériával
Válság ide vagy oda dúskálunk a hazai sztárvilág kismamái között. Marsi Anikó, Erős Antónia, Epres Panni, Farkasházi Réka és Lilu is gyermeket horda a szíve alatt. Ki első, ki második örökösét várja. Nézzük: ki, hogyan készült fel a terhességre és az azt követő időszakra.
2009.05.04, Nana sztárhírek
"Nem kezeltek bennünket ufóként" - elámult a magyar műsorvezető
Marsi Anikó élete az elmúlt pár évben alaposan megváltozott. Második gyermeke érkezése előtt pontosan tudja, hogy újabb fordulatok és meglepetések előtt áll. Amellett, hogy anya lett, a fővárosból két éve Siófokra költözött, ahol bizonyára sokan ismerősként köszöntik.
2009.04.22, Stop.hu
Marsi Anikó: "Laci képes bocsánatot kérni"
Valóban létezik olyan párkapcsolat, ahol soha nincsenek viták, vagy sértődések? Marsi Anikó azt állítja, az övék ilyen.
2009.04.17, Story Online
Mi vár Palik Vilmosra? A szülők felkészítik a gyermeket
Júniusban születik meg Palik László és Marsi Anikó második gyermeke, Vince. Palik Vilmos kistestvérének jó dolga lesz, hiszen mindent megörököl bátyjától.
2009.04.06, Stop.hu
Ki kerül Lilu helyére?
Néhány napja közölte az RTL Klub, hogy híradósuk, Erős Antónia gyermeket vár, tegnap pedig kiderült, hogy a Reggeli műsorvezetője, Lilu is gyermekáldás elé néz. A Fókusz háziasszonya, Marsi Anikó is hamarosan világra hozza második gyermekét.
2009.03.31, Story Online
Palik László nem lesz ott a szülőszobán
Marsi Anikó májusra várja második gyermekét, Vincét. Férje, Palik László az RTL Klub Csak pasik műsorában vallott arról, miért nem lesz bent feleségével a szülőszobán.
2009.03.27, Story Online
Vince lesz Marsi Anikó második kisfia!
Hét hónapos terhesen vonul vissza a munkától Marsi Anikó. Az RTL Klub csinos műsorvezetője most már csupán Vilmosra és születendő gyermekére, Vincére koncentrál.
2009.03.08, Story Online
Marsi Anikó: Elmentem szülni!
Ma este búcsúzik a Fókusz Plusz nézőitől a műsorvezető.
2009.02.28, Blikk - Sztárok
Ma este búcsúzik Marsi Anikó
Marsi Anikó fájó szívvel búcsúzott el kollégáitól, s bár a második gyermekét csak júniusra várja, már most izgatott, ezért pihennie kell.
2009.02.28, Stop.hu
Marsi Anikó szülési szabadságra ment
A műsorvezető tegnap volt látható utoljára a képernyőn, írja a Bors.
2009.02.28, Velvet
Marsi Anikó sírva jött el a munkahelyéről
Most nem érzi igazán áldottnak jelenlegi állapotát a második gyermekét szíve alatt hordó hat hónapos kismama
2009.02.28, Bors Online
Anikó távozik a képernyőről!
Marsi Anikó a hetedik hónapban jár és nem titkolja, hogy ezt a terhességet most nehezebben viseli, mint a korábbit. Ettől függetlenül a műsorvezető jól van.
2009.02.27, Story Online
Marsi Anikó ismét bevállalná
Marsi Anikóban van némi félsz, hogy kevesebb ideje marad Vilikére második fia születését követően, a műsorvezető fejében azonban már egy harmadik gyermek gondolata is megfordult.
2009.02.19, Stop.hu
Marsi Anikó iszonyatosan elkeseredett - erre nem számított!
Marsi Anikó a világ legtermészetesebb dolgának tartja, hogy ha újév, akkor Dakar rali, ő pedig ilyenkor a férjének hetekre búcsút mondhat. Az idei verseny mégis kicsit más volt, mint az eddigiek. Anikó félidős a második gyermekükkel, ráadásul Vilmos is pont ekkor lett beteg.
2009.02.19, Stop.hu
Miért gondolkodik az örökbefogadáson Marsi Anikó?
Különös nyilatkozatra bukkant szerkesztőségünk a Fókusz műsorvezetőjének egyik korábbi vallomásában. Anikó nem titkolta, hogy sokszor eszébe jut az örökbefogadás.
2009.02.17, Story Online
Képek - Marsi Anikó: Megpróbáltam elviselni a férjem!
Már megszokta, így nem csinál ügyet belőle a Fókusz csinos sztárja, hogy a férje minden évben elutazik a Dakarra - Marsi Anikó azonban idén félidős volt második babájukkal, és minden nagyon összejött!
2009.02.17, ma.hu
Marsi Anikó: Megpróbáltam elviselni a férjem!
Már megszokta, így nem csinál ügyet belőle a Fókusz csinos sztárja, hogy a férje minden évben elutazik a Dakarra - Marsi Anikó azonban idén félidős volt második babájukkal, és minden nagyon összejött!
2009.02.17, ma.hu
Leveszik a képernyőről Marsi Anikó műsorát
Villámcsapásként érte a Fókusz Plusz csapatát a hír, amikor a múlt héten az RTL Klub vezetősége bejelentette: márciustól szüneteltetik a műsort. A nehéz döntés annak ellenére született meg, hogy a produkció hétről hétre nézőcsúcsot döntöget.
2009.02.09, Stop.hu
Marsi Anikó hosszú időre elköszön a nézőktől
A Fókusz műsorvezetője lassan eltűnik a képernyőről. Marsi Anikó újra anyai örömök elé néz, ezért úgy döntött: február végén távozik a csatornától, szülési szabadságra megy. Azt azonban még nem tudja, hogy mennyi időre.
2009.01.26, Stop.hu
Csak a babára figyel Marsi Anikó
A Fókusz műsorvezetője lassan eltűnik a képernyőről. Marsi Anikó (33) újra anyai örömök elé néz, ezért úgy döntött: február végén távozik a csatornától, szülési szabadságra megy. Hogy meddig? Az még a jövő zenéje, nem szeretne elsietni semmit.
2009.01.26, Axel
Marsi Anikó egy hónap múlva lekerül a képernyőről
Február végén szülési szabadságra megy a Fókusz műsorvezetője.
2009.01.26, Velvet
Csak a babára figyel Marsi
SIÓFOK — A Fókusz műsorvezetője lassan eltűnik a képernyőről. Marsi Anikó (33) újra anyai örömök elé néz, ezért úgy döntött: február végén távozik a csatornától, szülési szabadságra megy. Hogy meddig? Az még a jövő zenéje, nem szeretne elsietni semmit.
2009.01.26, Blikk - Sztárok
Marsi Anikó: remélem, visszakapom az igazi Lacit
Palik László tegnap lemondott egy tévéinterjút, és továbbra sem akar beszélni a közte és Szalay Balázs között kialakult konfliktusról. A Dakaron egy fellebbezés miatt csak a 21. helyen végzô Nissan-pilóta nem tudja feldolgozni a kudarcot.
2009.01.23, Bors Online
Marsi Anikó február végén távozik
Hamarosan újabb műsorvezető távozik az RTL Klubtól, de ezúttal örömteli esemény miatt. Marsi Anikó kisbabát vár, ezért néhány hét múlva szülési szabadságra megy.
2009.01.23, Story Online
Palik Vilmos megbetegedett
Marsi Anikó kamerák előtt vallotta meg, hogy bizony nem voltak számára könnyűek az utóbbi hetek. Vilmos megbetegedett, ő babát vár, férje viszont a Dakaron volt ez idő alatt.
2009.01.21, Story Online
Marsi Anikó kisfia anya lapos hasára szavaz a tesó helyett
Az RTL Klub műsorvezetője megintcsak hízik a terhesség miatt, de most nem sportol.
2009.01.19, Velvet
Anikó elhízott
Orvosai diétára fogták Marsi Anikót, aki második kisfiával már a hatodik hónapban jár. A Fókusz műsorvezetője már tíz kilót felszedett, ez azonban cseppet sem zavarja, mert biztos benne, hogy sem magának, sem pedig babájának nem árt ezzel. Azonban az orvosok diéra fogták a sztár kismamát.
2009.01.18, Nice Online
Marsi Anikó: Laci a legjobb fej, férj és apuka!
Marsi Anikó érzékenysége, mint mondta: Vilmos megszületése óta tart. Az RTL Klub Fókusz című műsorának műsorvezetője meghatódik a romantikus filmjeleneteken, de férje távolléte mégsem viseli meg annyira. Anikó szerint Laci a legjobb fej, férj és apuka.
2009.01.17, Stop.hu
Marsi Anikó: Laci a legjobb fej férj és apuka!
Marsi Anikó érzékenysége, mint mondta: Vilmos megszületése óta tart. Az RTL Klub Fókusz című műsorának műsorvezetője meghatódik a romantikus filmjeleneteken, de férje távolléte mégsem viseli meg annyira. Anikó szerint Laci a legjobb fej férj és apuka.
2009.01.17, Stop.hu
Ne hízzon tovább! - Figyelmezették Marsi Anikót
Hatodik hónapban van a Fókusz műsorvezetője, Palik Lászlóval második gyermeküket várják - Marsi Anikót mégis diétára fogták!
2009.01.16, ma.hu
Diétára fogták Marsi Anikót
Orvosai diétára fogták Marsi Anikót. Tíz kilót már felszedett a Fókusz műsorvezetőnője, többet nem engednek neki. Ő azonban egyáltalán nem aggódik a plusz súly miatt.
2009.01.16, Axel
Marsi Anikót figyelmeztették: nem hízhat tovább
Orvosai diétára fogták Marsi Anikót, aki második kisfiával már a hatodik hónapban jár szíve alatt. A Fókusz műsorvezetője már tíz kilót felszedett, ez azonban cseppet sem zavarja, mert biztos benne, hogy sem magának, sem pedig babájának nem árt ezzel.
2009.01.16, Stop.hu
Baj lesz, ha tovább hízik Marsi Anikó
BUDAPEST – Tíz kilót már felszedett a Fókusz műsorvezetőnője, többet nem engednek neki.
2009.01.16, Blikk - Sztárok
Anikó egyedül szül
A gyermeket váró Marsi Anikó volt ma az RTL Klub Reggelijének egyik vendége. A műsorvezető elmondta, bár a terhessége elején nagyon rosszul érezte magát, most már jól van.
2009.01.15, Story Online
Rettentően félti Marsi Anikó férjét
A Dakar Rallyról hallva óhatatlanul eszünkbe jut Palik László és felesége, a második gyerekükkel várandós várandós Marsi Anikó. Folyton-folyvást felmerül a kérdés, hogy bírja ki a verseny heteit Anikó, amikor is férje folyamatosan veszélynek van kitéve.
2009.01.12, Story Online
Palik László telefonon tudta meg
Telefonon tudta meg Palik László, hogy felesége, Marsi Anikó ismét egy kisfiút hord a szíve alatt.
2009.01.11, Stop.hu
Palik képtelen örülni a sikerének
Palik László minden idők legjobb magyar pozíciójában, a 12. helyen áll a dél-amerikai Dakar-rali félidejében. Felesége, a RTL Klub Fókuszának szerkesztő-műsorvezetője, Marsi Anikó szerint mégsem csattan ki az örömtől, ugyanis nagyon hiányzik neki a családja.
2009.01.11, Bors Online
Ismét kisfia lesz Marsi Anikónak
Marsi Anikó telefonon tudta csak megosztani Palik Lászlóval a hírt, miszerint második gyermekük is kisfiú lesz, írja a Blikk.
2009.01.10, Velvet
Öcsikét kap Palik Vilmos
Telefonon tudta meg Palik László, hogy Marsi Anikó ismét egy kisfiút hord a szíve alatt
2009.01.10, Blikk - Sztárok
Fiút vár Marsi Anikó!
Kisfiút vár Marsi Anikó. Az öt hónapos terhes kismama - bár eleinte rosszullétek gyötörték - most már kiválóan érzi magát.
2009.01.09, Story Online
Marsi Anikó jól viseli párja távollétét
Palik László párja, Marsi Anikó dolgozik, és sokan meglátogatják, így ideje sincs arra, hogy egyedül érezze magát.
2009.01.09, Axel
Palik László kisfia üzeni: apa, szállj ki a telefonból!
Marsi Anikó és kisfia, Palik Vilmos itthonról szurkol Palik Lászlónak, aki eddig kiválóan teljesít a Dakar-ralin. A házaspár eddig naponta beszélt telefonon, a kis Vilmos pedig azt üzente: apa, szállj már ki a telefonból! Ez nagyjából annyit jelent, hogy azonnal húzzon haza.
2009.01.07, Stop.hu
Palik László kisfia már tudja
Palik László és Marsi Anikó fokozatosan készítik fel fiukat, Vilmost az új családtag érkezésére. Vilmos azonban tisztában van vele, hogy testvére fog születni.
2008.12.09, Stop.hu
Palikék fia már tudja, de még nem látja...
Marsi Anikó és párja, Palik László úgy véli, a fokozatosság a lényeg - De már ideje volt, hogy kisfiuknak, Vilmosnak elmondják a nagy titkot.
2008.12.09, ma.hu
Marsi Anikó fia nem az angyalokra szavaz
Marsi Anikóék lázasan készülnek a karácsonyi ünnepekre - A műsorvezető és Palik László kisfia nem angyalkákat választana...
2008.12.02, ma.hu
Marsi Anikó nem engedi be Palikot
Marsi Anikónak még a terhességi tesztre sem volt szüksége ahhoz, hogy tudja, áldott állapotban van. A második babát tervezték, úgy gondolták, igazán ideális korkülönbség a három év Vilmos és a kistestvér között. Szerintük kislány lesz, akit nagy örömmel várnak.
2008.11.26, Stop.hu
Marsi Anikó nem engedi Palikot a szülőszobába!
Azonnal észrevette, hogy terhes - Marsi Anikó első gyermekénél nem látta a konkrét jeleket, most viszont első pillanattól érezte, hogy Vilmosnak kistestvére lesz. Anikó most is be fog tartani bizonyos szabályokat a szülést illetően.
2008.11.25, ma.hu
1001 kérdés és válasz a tudomány világából
Gondolkodott már azon, mi teszi az embert egyedülállóvá az állatvilágban? Milyen lesz az élet a jövő otthonaiban? Tudja, mennyi ideig tart az út a Marsig? Miért van a fának kérge? Igaz, hogy az ősrobbanás hangját még ma is hallhatjuk a rádióban...?
2008.11.22, ma.hu
Marsi Anikó őrültnek vélte azt, aki kétszer szül - mégis megteszi!
Nem normális az, aki az első gyerek után még egyre vállalkozik - jelentette ki kisfia, Vilmos születése után Marsi Anikó - Most mégis második babáját várja.
2008.11.20, ma.hu
Miliókat osztottak szét Palikék
Marsi Anikó és Palik László csaknem hárommillió forintot nyert az RTL Klub A Széf című műsorában. A sztárházaspár rendkívül adakozó kedvében volt, a teljes nyereményt azon nyomban szétosztotta különböző alapítványok között.
2008.11.19, Bors Online
Marsi Anikó alátett férjének! Palik László nem hallgatott tovább!
Marsi Anikó és Palik László mellett Keleti Andrea, illetve férje, Kovács Zoltán voltak a vendégei az RTL Klub A Széf című műsorának kedd este. A játékot végül Anikóék nyerték meg.
2008.11.19, Story Online
Palik László hárommilliót kaszált
Közel hárommillió forintot vihetett haza Marsi Anikó és Palik László Sebestyén Balázs A Széf című műsorából.
2008.11.19, Stop.hu
Palik László feleségével készül a Dakarra
Élete egyik legizgalmasabb kalandján van túl Marsi Anikó, aki férjével Palik Lászlóval egyhetes sivatagi túrán vett részt. - Különleges túra volt, Liszi László, autóversenyző barátunk szervezte. A lényeg az volt, hogy érezzük, milyen érzés átkelni a sivatag dűnéin autóval - kezdte Marsi Anikó
2008.11.18, Bors Online
Évi és Gábor helyettesítik Anikót
Marsi Anikó anyai örömök elé néz. A hétvégén napvilágot látott információkkal ellentétben a műsorvezető nem a harmadik, hanem a negyedik hónapban jár - mondta a StoryOnline-nak.
2008.11.18, Story Online
Palik és Marsi A Széfben
2008.11.18, Blikk - Sztárok
Marsi Anikó nehéz hetek elé néz + képgaléria
Marsi Anikó korábban azt nyilatkozta, nem vállalkozna még egy szülésre... Most azonban újra babát vár. De vajon hogyan fogják férjével összeegyeztetni a családot a karrierrel, a tévét a dakarral?
2008.11.18, Nana sztárhírek
Marsi Anikóék újra kisbabát várnak
A kismama először az RTL internetes közönségének árulja el édes titkát, hogy nemsokára új csöppség érkezik a családba!
2008.11.17, Axel
Marsi három-négy gyereket akar
Napok óta nyílt titok, hogy Marsi Anikó állapotos, a műsorvezetőről készült fotókon egyértelműen látszik gömbölyödő pocakja. Anikó még péntek délután is letagadta lapunknak, hogy kisbabát vár. Amit sejtettünk, mégis igaz: Palik László és felesége második gyermekük érkezésének örülhet.
2008.11.16, Bors Online
Marsi Anikó arra vágyik, hogy sok fiú kényeztesse
A kismama elárulta édes titkát, hogy nemsokára új csöppség érkezik a családba! Hozzátette, hogy álma akkor valósulna meg 100%-ban ha kislány érkezne a családba.
2008.11.16, Mon.hu
Jól titkolták: Marsi Anikó második babájával várandós!
Babát vár Marsi Anikó! A Blikk információi szerint az RTL Klub műsorvezetője már a harmadik hónapban jár, így jövő májusban valóra válhat újabb nagy álma: a kétéves Vilmos testvért kap.
2008.11.15, Stop.hu
Első Előző 12 Következő Utolsó
Celebfigyelő
Celebfigyelő
Horoszkóp
Horoszkóp
Képeslap
Képeslap
Nyereményjáték
Nyeremény
Kezdőlap | Magazin | Hasznos lapok
Hírlevél    Kapcsolat    Médiaajánló    Partnereink    Jognyilatkozat    Adatvédelmi nyilatkozat    Webmestereknek    Források   
Copyright 2007-2009 ___. Minden jog fenntartva. A Zassa, a zassa.hu és a Zassa logó ___ védjegyei.
Az oldal megtekintéséhez Internet Explorer 6+ vagy Firefox 2+ böngészõ ajánlott.