Zassa Cafe Kezdőlap
Celebfigyelő

Kammerer Zoltán a Zassa Celebfigyelőjében

Ma 2015.09.03, csütörtök, Hilda. Holnap Rozália.

Legyél naprakész

Kammerer Zoltán legfrissebb hírei

ből. Itt, a Zassa Cafe-n elolvashatod mindazt, ami mostanában Kammerer Zoltán körül történt, hiszen nálunk nemcsak

Kammerer Zoltán legújabb pletykái

t és legfrissebb híreit olvashatod el, hanem mindent, amihez korábban

Kammerer Zoltán

neve kapcsolódott. Nincs más dolgod, mint kiválogatni

Kammerer Zoltán hírei

közül azokat, amelyek igazán érdekelnek azért, hogy ha legközelebb a társaságodban ismét szóba kerül Kammerer Zoltán tájékozott és naprakész legyél. Kellemes böngészést.

Kammerer Zoltán


Zassa Cafe Index (ZCI) 0.00
Friss hír 0
Összes hír 50
Született ..
Életkor
Csillagjegy
Jégautózás a nagyokkal
Havas pálya és jó társaság fogadta azokat akik az ausztriai vezetési centrumba látogattak a Billzone által támogatott vezetéstechnikai napra.
Küldj képeslapot ismerőseidnek!
Olvasd el, mit mond a horoszkópod!
Kammererből mérnök lesz
Kammerer Zoltán március 10-én ünnepli 35. születésnapját, ami azt jelenti, hogy ezentúl olimpiai bajnokként havi járadékot kap. De még nem készül a nyugdíjas évekre, edz, és mérnöknek tanul.
2013.03.05, Bors Online
A kifutóval kacérkodik Kammerer
Fantasztikus képeket rakott fel magáról az egyik közösségi oldalra Kammerer Zoltán. A fotókat nézegetve sokan kérdezik tőle: nem kellene inkább modellkednie?
2013.01.25, Bors Online
Kammerer fia a könnyebb utat választotta
Kammerer Zoltán fia kipróbálta édesapja sportját, de túl nehéznek találta a kajakozást. Helyette a focit választotta, Gödön kezdte, két éve igazolt Vácra. Ő az első számú kapus a csapatában.
2012.09.26, Stop.hu
Bizonyított a kritizált férfi négyes
A Kammerer Zoltán, Tóth Dávid, Kulifai Tamás, Pauman Dániel összetételű férfi négyes 1000 méteren a második lett az ausztrálok mögött.
2012.08.10, Bors Online
Kammererék ezüstöt lapátoltak
Csütörtökön, a Londontól negyven kilométerre fekvő Dorney tavon a magyarok közül elsőként a Kammerer Zoltán, Tóth Dávid, Kulifai Tamás, Pauman Dániel férfi kajak négyes próbált szerencsét az ezer méteres távon: a harmadik magyar ezüstöt lapátolták össze az olimpián.
2012.08.09, Bors Online
Nincs változás az olimpiai férfi kajaknégyesben
Tóth Dávid, Kammerer Zoltán, Kulifai Tamás, Pauman Dániel indulását javasolta a kapitány.
2012.06.26, Velvet
Hoppá: épeszű nő nem áll szóba Kammererrel?
A háromszoros olimpiai bajnok kajakos, Kammerer Zoltán a FEM3 műsorában elárulta, már gyermeke születése előtt tudta, nem marad együtt a párjával. A Másképpen című műsor keddi adásában magánéleti kudarcairól is őszintén mesélt Joshi Bharatnak.
2012.01.11, ma.hu
Mértéktelenül folyatták az élvezeteket - Fotók
Nem rendhagyó sztár-mixer bajnokságra nevezett be Erdőhegyi Brigitta, Kustánczi Lia, Széles Iza, Gianni, Kammerer Zoltán és Zola. Hazánk ismert emberei nemcsak bámulatos koktélkészítési tudásukból vizsgáztak, de kiválasztották közülük azt az egyet, aki parafenomén tulajdonságokkal is rendelkezik!
2011.05.12, Stop.hu
Fenyő Iván és Nagy Ervin a Balaton királyai
Az áprilisi napsütés nem csak a tavasz beköszöntét, de a balatoni vitorlásszezon kezdetét is jelzi. Ennek örömére Fenyő Iván és Nagy Ervin egy jó hangulatú, baráti versenyen mérkőztek meg olimpikonjainkkal, Kammerer Zoltánnal és Kucsera Gáborral. A két kajakos csak ritkán kap ki a vízen, az evezők hiánya azonban kifogott rajtuk, és a Balaton királya címet végül a két sármos színész vihette haza.
2011.04.16, Story Online
Fenyő Iván és Nagy Ervin lett a Balaton királya
Az áprilisi napsütés nemcsak a tavasz beköszöntét, hanem a balatoni vitorlásszezon kezdetét is jelzi. Ennek örömére Fenyő Iván és Nagy Ervin egy jó hangulatú, baráti versenyen mérkőztek meg olimpikonjainkkal, Kammerer Zoltánnal és Kucsera Gáborral. A két kajakos csak ritkán kap ki a vízen, az evezők hiánya azonban kifogott rajtuk, és a "Balaton királya" címet végül a két sármos színész vihette haza.
2011.04.13, Stop.hu
Dukai Regina és Zséda már készül
Hamarosan beköszönt a tavasz és a hazai sztárok már most rákapcsoltak az edzésre, hogy még büszkébben mutathassák meg kidolgozott izmaikat a strandon. Ki így, ki úgy készül a bikini szezonra: Dukai Regina, Gyenesei Leila, Kammerer Zoltán és Zséda különböző mozgásformákkal tartják karban testüket, ám abban egyetértenek, hogy a szabad ég alatt sportolva sokkal könnyebben és vidámabban megy az edzés.
2011.02.24, Stop.hu
Kucsera Gábor depressziós lett
Kucsera Gábor elvesztette párját. Kammerer Zoltán oldalán aranyesélyesnek kiáltották ki őket a pekingi olimpián, de sikertelen szereplésük miatt elváltak útjaik. Azóta a jóképű kajakos egyedül próbálkozik. Az idei vébén még a döntőbe sem jutott. Nagyon eltűnt mostanában...
2010.11.17, Stop.hu
Dzsudzsák Balázs bemutatta legújabb szerelmét
A 4v4 focikupa döntőjén mutatta be a nagyközönségnek a magyar futballfenomén, Dzsudzsák Balázs újdonsült szerelmét, egy vadonatúj játékszoftvert. A játék kegyeiért azonban sokan mások is versengtek. Cseh Laci, Ganxsta Zolee, Harsányi Levente, Majka, Hajas Laci és Kammerer Zoltán is kontrollert ragadott és játszott egy nagyot.
2010.10.12, Stop.hu
Focipályán villog Kammerer kisfia
A Gödi Sportegyesületben rúgja a bőrt az ifjabbik Kammerer, az olimpiai bajnok kajakos, Kammerer Zoltán kisfia, Gergő. A még csupán második osztályos kisdiák a kajakról váltott a futballra.
2010.09.29, Bors Online
Kammerer Zoltán kapkodósra veszi a figurát
A kétszeres olimpiai bajnok kajakozóval beszélgetett a juj.hu - elsősorban a terveiről. Mint elmondta: kapkodósra veszi a figurát, mert érzi, hogy egyre kevesebb idő van hátra sportolói pályáján.
2010.08.07, Mon.hu
Kammerer: VV Anettel csak "kacsaság" volt
Kammerer Zoltán, háromszoros Olimpiai bajnok kajak kenusunk születésnapjához közeledve osztotta meg érzéseit az internetes tévé kamerái előtt, miszerint harminc éves kor fölött "már szar." Reagált egy régebben nagy port kavart információra is.
2010.03.02, ma.hu
Videó! Kammerer Zoltán: VV Anett híre kacsaság volt
Kammerer Zoltán, háromszoros Olimpiai bajnok kajak kenusunk nem az a bulizós fajta, most mégis egy sport buliban futottunk össze vele. Szülinapjához közeledve osztotta meg velünk érzéseit, hogy bizony harminc éves kor fölött már szar. És reagált egy régen nagy port kavart VV Anettel kapcsolatos állítólagos románcukra.
2010.03.02, Hírextra
Álompáros alakult a férfi kajakosoknál
Vereckei Ákos és Kammerer Zoltán négyesben már nyert olimpiát, előbbi visszatért régi edzőjéhez.
2009.10.12, Velvet
Holnap félmaraton!
Az utolsó köröket futják a félmaraton előtt a TV2 műsorvezetői, Tatár Csilla és Somogyi Zoltán, valamint kiváló olimpikonjaink, Kovács Ági és Kammerer Zoltán. Holnap ugyanis váltóban lefutják a 24. Nike Budapest Félmaratont, Magyarország legnagyobb és legnépszerűbb futóversenyét.
2009.09.05, Story Online
Sztárok is összecsapnak vasárnap
Az utolsó köröket futják a félmaraton előtt a TV2 műsorvezetői, Tatár Csilla és Somogyi Zoltán, valamint kiváló olimpikonjaink, Kovács Ági és Kammerer Zoltán. Szeptember 6-án vasárnap ugyanis váltóban lefutják a 24. Nike Budapest Félmaratont, Magyarország legnagyobb és legnépszerűbb futóversenyét.
2009.09.03, Stop.hu
Vízre szállt Somogyi Zoltán
Pár nap hét, és rajthoz áll a két tévés, Tatár Csilla és Somogyi Zoltán és a két olimpikon, Kovács Ágnes és Kammerer Zoltán, hogy lefussák a 24. Nike Budapest Nemzetközi Félmaratont. Kammerer Zoltán és Somogyi Zoltán közös edzést tartottak, méghozzá a Dunán! A tévés és az olimpikon kenuba ültek, és megmutatták, hogy erőnlétben bizony már készen állnak a versenyre. Somogyi Zoli, bár először próbálta ezt a sportot, percek alatt belejött, és még a tapasztalt Kammerer szerint is olyan, mintha vízre termett volna.
2009.08.29, Story Online
Kammerer megtartotta az első edzést a fiának
Történelmi pillanat tanúi lehettünk Szolnokon: Kammerer Zoltán háromszoros olimpiai bajnok kajakos megtartotta kisfia első edzését. A hét és fél éves Gergő azelőtt még soha nem ült egyszemélyes kajakban, ám a gondos apuka alaposan felkészült az első tréningre: hajót, lapátot és mentőmellényt is szerzett kisfiának, hogy biztonságban tudja az első szárnypróbálgatások során.
2009.08.29, Bors Online
Készülnek a sztárok a félmaratonra
Indián kenuba ültette tegnap Kammerer Zoltán (30) félmaratoni váltótársát, Somogyi Zoltánt (30)
2009.08.27, Blikk - Sztárok
Kammerer Zoltán most már ráér gyereket nevelni
Sportolóink hazaérkeztek a kanadai Dartmouthban rendezett kajak-kenu világbajnokságról, és fogadásukra kivonult az RTL Klub.
2009.08.18, Velvet
Tini szerelme kísérte a reptérre a csapodár Kammerert
Bár arról lehetett hallani, a VV Anett-affér miatt szakított 19 éves kedvese Kammerer Zoltánnal, erről szó sincs. Czilja Viktória a Borsnak elmondta, ez a románc számára sohasem létezett. Ám amikor a kajakos más hódításairól kérdeztük, már szóhoz sem jutott.
2009.08.08, Bors Online
Tini szerelme kísérte a reptérre Kammerert
Bár arról lehetett hallani, a VV Anett-affér miatt szakított 19 éves kedvese Kammerer Zoltánnal, erről szó sincs. Czilja Viktória a Borsnak elmondta, ez a románc számára sohasem létezett. Ám amikor a kajakos más hódításairól kérdeztük, már szóhoz sem jutott.
2009.08.08, Bors Online
Kucserát forró csókkal búcsúztatta Sári Évi
Péntek reggel indult útnak a dartmouth-i kajak-kenu világbajnokságra a magyar csapat. A sportos program bulváreseménnyé változott át, amikor a sportág két fenegyereke, a kajakozó Kammerer Zoltán és Kucsera Gábor is megérkezett. Kammerer a barátnőjével, Kucsera régi-új kedvesével, Sári Évivel érkezett.
2009.08.07, Bors Online
VV Anett bevallotta: csókolózott az olimpiai bajnok kajakossal
VV Anett az RTL Klub műsorában tálalt ki állítólagos kapcsolatáról Kammerer Zoltán olimpiai bajnokunkról, mert elmondása szerint ezt megérdemelte a kajakozó.
2009.08.07, Stop.hu
VV Anett nyilatkozik Kammererről, mert az megérdemli
Béres Anett saját bevallása szerint azért pakolt ki és panaszolta el egy országnak, hogy Kammerer Zoltán átvágta, mert szerinte megérdemli a botrányt a kajakozó
2009.08.07, Velvet
Szerelmi háromszögbe keveredett! VV Anettet csúnyán átverte a kajakozó!
A Való Világ Anettjével jár együtt a kajakozó, de nem ő neki az egyetlen. Bár a múlt héten még arról számoltunk be, hogy nyílt titok, hogy Kammerer Zoltán és a Való Világból ismert Béres Anett együtt járnak, azóta sok érdekes dolog látott napvilágot!
2009.08.06, ma.hu
Botrány! Kammerer és VV Anett csúnyán szakítottak
Anett szerint Kammerer Zoltán csúnyán kihasználta és átverte őt.
2009.08.05, Hírextra
Kammerer Zoltán VV Anettel csalta a barátnőjét
VV Anett kidobta az olimpiai bajnok kajakozót, miután Kammerer nemrég azt vallotta a Borsban, két éve boldog párkapcsolatban él. És nem VV Anettel.
2009.08.05, Velvet
VV Anett: Kammerer csúnyán átvert
Csúnyán átverte Kammerer Zoltán VV Anettet. Az olimpiai bajnok egy ideig az egykori villalakónak csapta a szelet, ám arról mélyen hallgatott, hogy boldog párkapcsolatban él. Anett lapunk egyik cikkéből tudta meg, hogy csupán második a férfi életében.
2009.08.05, Bors Online
Amerikai csodaautóval száguldozik Kammerer
Tűzpiros Corvette-tel jár-kel Kammerer Zoltán olimpiai bajnok kajakos. Az augusztusi vb-re készülő sportolóval és kisfiával Budapesten futottunk össze, és faggattuk a járgányról, amely csajozós kocsi, de Kamera nem erre használja, hiszen foglalt a szíve. Ám azt nem tagadja, nagyszerű érzés volt ezzel a kocsival kiautózni a Forma-1-re, olyan hangulatba került, mintha ő maga is F1-es pilóta lenne.
2009.08.01, Bors Online
Mi van Anett és Kammerer között?
Béres Anett egyik közeli ismerőse a StoryOnline-nak elmondta, az egykori villalakó hiába tagadja, Kammerer Zoltánnal jár. Informátorunk azt is tudni véli, hogy Anett és a sportoló heti rendszereséggel találkozgat egymással.
2009.07.31, Story Online
Kammerer állítja: nem mondott csődöt az ágyban!
Az egyik volt barát nem lepődött meg, amikor tudomást szerzett arról, hogy Molnár Anikó úgy döntött, könyvet ír élete titkairól. Ám azon Kammerer Zoltán felkapta a vizet, amikor a társszerző latens homoszexuálisnak titulálta az exbarátokat.
2009.05.07, Stop.hu
Kammerer: Havas Henrik egy szenilis bácsi!
Az élsportoló kemény edzéseinek és versenyeinek se vége se hossza, Kammerer Zoltán idegeit azonban most egészen más borzolja: expárja, Molnár Anikó róla is beszél a könyvében, a szerző Havas Henrik pedig látens homoszexuálisnak titulálta a lány volt kedveseit.
2009.05.07, ma.hu
A Graboplast marad a győri kajak-kenusok szponzora
A cég további két évvel támogatja a Kammerer Zoltánt is soraiban tudó szakosztályt.
2009.04.24, Velvet
Kitálalnak Molnár Anikó volt szeretői? - képgalériával
Kammerer Zoltán, olimpiai bajnok kajakos bosszút forral Molnár Anikó ellen arra az esetre, ha ő is bekerülne a hamarosan megjelenő, legújabb életrajzi kötetébe. A sportoló állítja: nem hagyná szó nélkül, ha magára ismerne az írásban. Botránygyanús fotókat juttatna a médiának az egykori villalakóról.
2009.03.17, Nana sztárhírek
Kammerer Zoltán bosszút állna Molnár Anikón
Hamarosan megjelenik Molnár Anikó könyve Havas Henrik gondozásában, amiben az egykori valóságshow szereplő szép részletesen elmeséli az életét.
2009.03.16, Velvet
Anikót szexképekkel fenyegeti Kammerer
Egykori szerelmei nem lelkesednek a gondolattól, hogy nyilvánosságra kerülhetnek Molnár Anikóval folytatott viszonyuk részletei. Egyikük, Kammerer Zoltán megtorlást helyezett kilátásba arra az esetre, ha a lány életéről készülő botránykönyvben magára ismerne. Az olimpiai bajnok kajakos attól sem riadna vissza, hogy közzé tegye a birtokában lévő kompromittáló fotókat.
2009.03.16, Bors Online
Kammerer az orvosokat vádolja Koló haláláért
Döbbenetesen ôszinte nyilatkozatot tett Kammerer Zoltán. A háromszoros olimpiai bajnok kajakozó szerint a legjobb magyar versenyzôk szinte orvosi ellenőrzés nélkül készülnek, és Kolonics György tragikus halála csak ideig-óráig hívta fel a figyelmet a hazai sportorvoslás gyenge pontjaira, a mostoha felkészülési körülményekre.
2009.03.03, Bors Online
Zoli félmeztelenre vetkőzött!
Az egyik legvidámabb estének lehettünk szemtanúi tegnap az RTL Klub Vacsoracsatájában. Ezúttal Kammerer Zoltán volt a házigazda, akinek meztelen felsőtestét többször is megcsodálhatták a nézők a csütörtöki epizódban.
2009.02.13, Story Online
Gábor félmeztelenre vetkőzött!
Az egyik legvidámabb estének lehettünk szemtanúi tegnap az RTL Klub Vacsoracsatájában. Ezúttal Kammerer Zoltán volt a házigazda, akinek meztelen felsőtestét többször is megcsodálhatták a nézők a csütörtöki epizódban.
2009.02.13, Story Online
Zoli vidám vacsorája
Vidám estének nézünk elébe, ugyanis Kammerer Zoltán vacsorája nem szűkölködik majd poénokban. Többek között bevásárlás közben sportolótársa, Kucsera Gábor fotóját úgy mutogatja, mintha az az élettársa lenne, ami persze nem igaz.
2009.02.12, Story Online
Kammerer Zoli vendégei lyukat lőttek
Ma este Kammerer Zoltán olimpikon ragad fakanalat az elsőségért az RTL Klub Vacsoracsatájában. Néhány alapanyag ugyan kimaradt a főételből, az íj és a kajak megfűszerezte az estét.
2009.02.12, Stop.hu
Nyertes Zsuzsa nem bírt magával a vacsora alatt
A Vacsoracsata eheti adásaiban Kovács Ági, Nyertes Zsuzsa, Deutsch Anita, Kammerer Zoltán és Klausman Viktor méri össze főzőtudását. Elsőként a nemrégiben visszavonult úszó mutatkozik be. Kovács Ági Bridget Jones-t meghazudtoló módon készíti el az ételt, amit végül bár sikerül ehetővé varázsolni, Nyertes Zsuzsa hiperaktivitása viszont elrontja az egészet.
2009.02.09, Stop.hu
Diákszerelmes Kammerer
Kammerer Zoltán ismét tartós párkapcsolatban él. A háromszoros olimpiai bajnok kajakos egy 18 éves diáklánnyal l együtt. Kammererr ismét szerelmes igaz egy iskolás lányba.
2009.01.20, Nice Online
Első Előző 1 Következő Utolsó
Celebfigyelő
Celebfigyelő
Horoszkóp
Horoszkóp
Képeslap
Képeslap
Nyereményjáték
Nyeremény
Kezdőlap | Magazin | Hasznos lapok
Hírlevél    Kapcsolat    Médiaajánló    Partnereink    Jognyilatkozat    Adatvédelmi nyilatkozat    Webmestereknek    Források   
Copyright 2007-2009 ___. Minden jog fenntartva. A Zassa, a zassa.hu és a Zassa logó ___ védjegyei.
Az oldal megtekintéséhez Internet Explorer 6+ vagy Firefox 2+ böngészõ ajánlott.